Magyar torrent oldalak Libranet

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 23..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    szia Lucifer

Azt hiszem most minuszt gyüjtök,de had jegyezem meg hogy neked nem a szived csücske ezen oldal.Miért nem érdekel.Akár mikor benézek eme tropikba mindig szidod hordod az oldalt,hogy miért nem érdekel.
    Nekem az uj rendszerben amit 1-2 honapja csinálnak nem tudok semit letölteni mert nem enged,had ne keljen utána néznem hogy mim kevés.
    De nem irom ide hogy ilyen meg olyan oldal mert nem tudok letölteni.
    Hagyom nem lépek be,majd törölnek és kész.

2. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re Lucifer vs LibraNet

te olyan melyen gyokerezoen utalod azt az oldalt, hogy szamunkra az elkepzelhetetlen. De akkor minek jarsz oda?
    analogiaval elve: Ha nem tetszik a Qrva, akkor nem dugom meg!

Igy volt az MTT-vel is, most LibraNet... kovetkezo?

3. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    engem engedne letölteni a libranet

Emiatt ne is szidd az oldalt, mert nem náluk van a hiba, hanem nálad.
    Nekem is kevés pontom van. Most néztem, találomra ... nekem bármely torrentet engedi letölteni, ... ha akarnám, de xart nem töltök le.

Egyébként ne félj, ... a mínuszokat én gyűjtöm ... :tef161:
    Külön ezért regisztrált .... :tef293:

4. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    engem engedne letölteni a libranet -re

Nem szidi akarom öket tudom hogy a pontom kevés de ezt ök találták ki nem én.

5. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    ez szánalmas

ez szánalmas :tef293:

6. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    re: Kopasz

Jah, ... hát ez egy másik dolog ... :tef161:
    Ha az archívumban megnézed a "Merre tovább?" fórumot ott időben egész az elején, (tehát a lap alja körül) fogsz találni egy hozzászólást, amelyben ehhez hasonló javaslat van leírva.
    Az ottani javaslatról közlik, hogy nem torrentoldalra való. A javaslat lényege, hogy addig ne tölthessen le senki semmit, amíg nem tölt fel valamit. De erről leszögezi mindenki, hogy nem torrentoldalra való.

Namost: Ha neked kevés pontod van és ezért nem engednek letölteni, akkor hogyan szerezhetsz pontokat?

Ez a nagy kérdés! Ezért nem való ez a javaslat torrentoldalakra!

De, látod, ... a libranet olyan, hogy ami gurul, azt kézbe viszik, ami pedig szögletes azt gurítani akarják!

A pénzszerzési javaslatra (amit több pénzszűkében szenvedő kis torrentoldal alkalmaz) arra azt mondják, (és csak ők mondják azt) hogy nem torrentoldalra való, de csak azért, hogy mosakodjanak, hogy mentsék a bőrüket. Kidobtak egy pénzszerzésre irányuló javaslatot az ablakon, most meg kunyerálnak, koldulnak, tarhálnak, hogy nyaralni mehessenek.

A mínuszokkal egyébként ne törődj, ha kapsz. Én úgy kezelem, hogy minél többet kapok, annál jobban örülök, mert látom, hogy amit írtam, az legalább célba talált! Talált - süllyedt :tef161:
    ----

Na, ... a minuszokból ugye látod, hogy nem tetszik nekik az igazság.
    Megcáfolni nem tudja, mert a libranet fórumában ugyanaz van, amit leírtam, de bejelöli a mínuszt, hogy ez neki nem tetszik.
    Erre írtam én azt, hogy célba talált végre amit írtam és ezért örülök a mínuszoknak.

7. papirgaluska /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Persze, hogy nem tetszik, és

Persze, hogy nem tetszik, és kapod a minuszokat, ha hülyeségeket írsz. Reagálást meg más formában ne várj, mivel azzal csak táptalajt kapnál a további böszmeségek kreálásához. :tef293:
    Egyébként, ha nem vetted volna észre, Kopasz nemhogy minuszt, hanem elég sok pluszt kapott a hozzászólására.
    Le tudod vonni a tanulságot??? :tef161:

8. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tanulség a Libranetről :tef293:

Persze, hogy le tudom vonni a tanulságot :tef293:

Mivel a Libranet fórumában található dolgokat írtam le és a libranet staff reagálást írtam le , ebből következik, hogy a libranet staff alkalmatlan egy torrentoldal vezetésére!

Tanulság: Arra alkalmasak, hogy kéregessenek, tarháljanak.

Tanulság: Arra képtelenek, hogy dolgozzanak a pénzért, még akkor is, ha ölükbe hullik a lehetőség, szájukba röpül a sült galamb és ott a fórumon felajánlják nekik, hogy tessék itt van a lehetőség, lesz pénzetek, amennyi kell, csak dolgozni kell érte.

Egyébként a + és - jelek pedig számomra azt jelentik, hogy a hozzászólásban a libranet staff szája íze szerinti pozitív vagy negatív dolog van. Normál polgár, aki nem libranet-staffos szemüvegen át nézi a valóságot, az láthatja, hogy ennyi ostoba, bunkó intézkedés biztos nem történhet véletlenül, csak egy libranet staffos keze hajlik maga felé!

Ha dicsérném a libranetet, (ami egy ilyen csapnivalóan pocsék oldal esetén kizárt) akkor tele lennék + jelekkel.

De mivel a libranet staff baklövéseit írom le és a hozzá nem értésükről írok, ezért csakis mínuszokat kaphatok.

Ez a tanulság kérlek.

Kérem a mínuszokat ... :tef161: :tef161: :tef161: :tef161:

Egyébként meg ha nem tetszik a kritika, ha nem bírod elviselni az igazságot, akkor miért nem teszel annak érdekében, hogy a kifogásolt dolgok a libraneten ki legyenek javítva?

Jobb itt a "-" gombot nyomkodni, mint a libranet moderátori vagy admini vagy tulaji székéből a megfelelő hozzáértő intézkedést meghozni?

Hát ha neked így jó, akkor nyomogasd a minusz gombot, ... engem ugyan nem zavar ...! Ettől a - gomb nyomgatástól a libranet nem lesz jobb! :tef161: :tef161: :tef161: :tef161:

Mikor fog egyébként megszűnni a libranet...? Te mint staff biztos tudod!
    Elmentek nyaralni és viszitek a befizetett 4 havi díjat ugye ...?

9. papirgaluska /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    A kérdés eredetileg ez volt,

A kérdés eredetileg ez volt, szövegkörnyezet elhagyása nélkül:
    "Egyébként, ha nem vetted volna észre, Kopasz nemhogy minuszt, hanem elég sok pluszt kapott a hozzászólására.
    Le tudod vonni a tanulságot???"
    Erre te milyen tanulságot vontál le? Tipikus. :tef161: :tef161:

10. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv .

Üdv .
    [@papirgaluska] és [@Lucifer]

Én szívesen olvasom a bejegyzéseteket csak így tovább ám egy apró javaslatom lenne ne menjetek át személyeskedésbe , köszi .

11. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Atlantisz

Nem mérgelödj fönök,Lucifer nem tud a Libranetröl nyugodt hansujban beszélni.
    papirgaluska engem véd és Lucifert tüzeli,de nem kelene a tüzet benzinnel öntözni énis olvastam Lucifer irásait,nem reagáltam és igy abbamaradt.
    Nem akarom ujra éleszteni,igy megkérlek beneteket érintettek,hogy zárjuk le ezt a témát.
    Szent a béke.

12. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kopasz-re

Üdv Kopasz!

"Lucifer nem tud a Libranetröl nyugodt hansujban beszélni." -ezért próbálkozzatok vele MTT témában. :tef161:

13. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Mért

Mért azt szereti???

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mért -re

Az az igazi kedvenc témája,a Libranet csak mellékvágány jobb híján.(Egyszóval:igen Ennél is sokkal jobban kedveli a témát)

15. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Ha jol emlékszem

Ha jol emlékszem nagyon komoly viták keveredtek belöle,inkább felejtös

16. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    re: Atlantisz Libranet

Szivesen megfogadom a tanácsodat.
    Cserébe másoktól is azt kérem, hogy ha a libranettel kapcsolatos állításaimat (amik a libranet vagy más torrentoldalak fórumaiban) van leírva, azt nem tudják cáfolni, akkor ne az én személyemet vegyék elő és ne az MTT-vel példálózzanak.

Tipikus eset, hogy amikor egy arany nyakláncot egy pucér nővel reklámoznak, akkor mindenki a nő melleit nézi.

Ha én a libranetről megírom a véleményemet és az észrevételeimet (amelyről ismételten csak azt tudom írni, hogy azok a libranet fórumában is olvashatók) akkor engem azért ér támadás, mert anno valamikor megírtam az MTT staff visszaéléseiről is a véleményemet.

Nos, ... az MTT Staffról most nem tudok hasonlót írni, mert az MTT staff most nem akar 4 havi díjjal lelépni, a libranet staff pedig a jelek szerint (a Beload tulaj pár hete megismert módszerével) igen.

Egyébként nem csak az MTT-r?l írható le ez a pozitívum, hanem a libranet kivételével az összes magyar torrentoldalról. Ugyanis ekkora orbitális pimaszságra egyik torrentoldal sem vetemedett! Egyik torentoldal sem (még az MTT sem) zaklatja a tagjait, hogy milyen súlyos anyagi gondjaik vannak és hogy most nagyon gyorsan 4 havi díjat fizessenek be ... stb.

A libranet ezen megnyilvánulása miatt bizalomvesztés másik oka a Beload-dal történtek. Mindenki tudja a hireszteléseket: elterjedt, hogy a tulaj a staff tudta nélkül lelépett több havi bevétellel. Ebben a fórumban is, és más torrentoldalak fórumaiban csámcsogtak épp eleget rajta, sőt maguk a volt Beload staff tagok "mosakodtak", magyarázkodtak hogy őket igazán ne szidjuk már, mert tényleg semmit nem tudtak a beload tulaj magánakciójáról.

[(Aki nem tudná: - pl nem olvasta a többi fórumot, facebook-ot, stb - feltételezés szerint a Beload tulaj több havi díjhoz jutott hozzá ismeretlen forrásból. (Lehet egyébként, hogy ennek köze van a libranetnek is felajánlott pénzszerzési lehtőséghez) Ezt a díjat nem akarta megosztani a Beload oldallal, elhatározta, hogy szakít a P2P-vel és egyedül csinál egy P2P nélküli megosztó oldalt, ami önmagában is jövedeltermel? és nem pénz zabáló. Ez nem a magyarul fityisz nektek nevű oldal, mert az csak csali, hanem csinált egy weboldalt, hasonlót, mint az MTT árnyékoldala néven ismert weboldal. Az utóbbi és a Beload tulaj által létrehozott oldalban az a közös, hogy sem a nevét, sem az elérhetőségét nem fogják soha nyilvánosságra hozni)]

Ilyen megvilágítás után talán többekben felmerül a gondolat: Mire ez a nagy sietség a libranet staf részéről?
    Miért van szükség most ilyen hirtelen 4 havi üzemelési díjra?
    Miért kell külön felhívást kiírni a piros mezőben vastagon szedett fekete betűkkel és miért kell külön még a fórumban is?

Nyári szabadság ...? Ne röhögtessenek már ...! :tef161:

Nyári szabadság ürügyén ezt a felhívást a többi torentoldal - mondjuk az MTT meg a Bithorló, nCore stb. - is megtehette volna.

Kamu az egész! Nem azért kell nekik a pénz, hogy én meg Te meg a többiek (esetleg a libranet staff) nyugodtan nyaralhassunk! Ez csak amolyan maszlag, csali, .. kapd be, aztán majd rájössz, hogy mit kaptál be!

Aki több torrentoldalon tag, az tudja, hogy nincs ilyen! Nyáron még több diák tud letölteni, ... több a szabadidő, ... több idő van torrentekkel foglalkozni, ... tehát épp az ellenkezője igaz, mint amit a libranet staff írt.
    />Egyébként nekem nem az a szándékom, hogy senki ne fizessen a libranetnek egy árva garast se, mert ez a gyanú merült fel hogy lelépnek a pénzzel. Mindenki lelkiismerete szerint adakozzon az oldalnak, ... de aztán ha - a Beload tulajhoz hasonlóan - lelépnének a pénzzel és tényleg bezárna az amúgy is igen-igen gyengécskére sikeredett, hiányosan (csak fantasy-val és romantikus könyvekekl) ellátott torentoldal, akkor ne legyen sírás, hogy "... az én pénzemet is elvitték..."!

Remélem írásom visszatartja a libranet staffot, hogy bármekkora összeget is sikerül összetarhálniuk, eredeti (de mostmár ismert) szándékuk ellenére nem zárnak be, hanem viszik tovább oldalt, mert sokan látják ezt a ".. namost a sok pénzzel akkor meglépünk..." szándékot!

Ez épp olyan eset, mint amikor a nagyothalló cig@ny lopakodik a kertek alatt és visz valamit a kabátja alatt. Meglátja a rendőr és utánaszól: "Hé, cigány!" A cigány kiengedi a ludat a kabátja alól és megfordul: "Én? .. Milyen libát?"

Tehát kívánom a libranet staffnak, ... ne lépjenek meg a 4 havi pénzzel ...
    A beload tulaj megtette, de ők ne tegyék meg ...

17. papirgaluska /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ne haragudj, de nem olvastam

Ne haragudj, de nem olvastam végig, amit írtál, mert:
    1 - nem érdekel
    2 - nekem nincs erre időm

De reflektálnék a személyeskedésre, ami igenis megnyilvánul az előző hozzászólásodban:
    "Mikor fog egyébként megszűnni a libranet...? Te mint staff biztos tudod!
    Elmentek nyaralni és viszitek a befizetett 4 havi díjat ugye ...?"
    Közlöm, hogy nem vagyok staff a Libraneten, mindamellett lehet, hogy te többet tudsz másokról, mint ők maguk!
    Öszefoglalnám: amit idéztem, az: vádaskodás és rágalmazás, ráadásul alaptalan is.

Amire még felhívnám a figyelmedet - egyúttal ezen oldal vezetőségének a figyelmét is: A "Hé, cigány!"-ozás kicsit erős egy fórumon, még ha csak ilyen ártalmatlan példálózás báránybőrébe is van bújtatva!!!

Mostantól nem fogok hozzászólni egyetlen megnyilvánulásodhoz sem, mivel a terjedelmük miatt úgysem fogom elolvasni őket, viszont a minuszozás élvezetének jogát szeretném megtartani magamnak. :tef293:

18. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    re

Tedd nyugodtan.
    Az alábbi képet itt találtam a torrent-empire.me oldalon.
    Ez sem kamu:

19. Balázs63 / Guest

Libranet hír

2013-05-30
    Figyelem!

Mától (2013.05.30.) tilos feltölteni a xxxxxxxx kiadványait.

LibraNet Team

20. Forgó Morgó /

Kapott lájkok:
    15
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Gyanú

Kedves Lucifer, szívesen írnám, hogy az elképzelésed teljesen megalapozatlan, de...
    Több olyan tagról tudok, akik sokat töltöttek fel az oldalra és tettek az oldalért, s most mégis kerülik.
    Miért lehet?

pl. jelenleg freeleech van az oldalon, mégis van olyan aki Szuper felhasználó ragban van, aránya 2-nél jóval magasabb és ennek ellenére
    NEM tölthet le.
    Miért?
    Büntetése természetesen nincsen.

Az ok a szabályzatban rejlik (jól elrejtve).
    A letöltött torrenteket számolja a rendszer és az ezek 100-szorosának megfelelő TLP pontokkal kell rendelkezni, hogy letölthessél.
    100pont 100óra seedet jelent, függetlenül, hogy közben mennyit töltöttél fel.
    Mivel egyre több darabot töltesz le, ezért egyre tovább kell seedelni.
    Tehát az oldalt megöli a saját szabályzata.
    Ez biztos statisztikailag is látszik.
    Ezek után érthető, hogy egyre jobban sürgető a támogatások behajtása,
    hiszen egyre kevesebben hajlandóak rá.
    Ha ezt az összeget egy könyvtárba fizetnék be, akkor nem korlátoznák,
    hogy hány könyvet olvashatnak el.