Magyar torrent oldalak Libranet

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 23..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    Free reg van a LibraNet -en este 10 óráig.

Free reg van a LibraNet -en este 10 óráig.

http://libranet.no-ip.org/signup.php - a Meghívási kód -ot hagyd üressen! :tef293:

könyvmolyoknak hajrá. :tef161:

2. sloja /

Kapott lájkok:
    94
    Beküldött adatlapok:
    0
    2013-04-23Merre tovább?Mint

2013-04-23
    Merre tovább?

Mint azt többen észrevehettétek, az oldal aktivitásában szép lassan növekedik. Bevezettük a rendszert, hogy időnként van rövid(!) nyitott regisztráció, hogy új felhasználók is be tudjanak jutni az inaktívak(!) helyére. Ahhoz, hogy ezt tudjuk növelni, két dolog kell, és erről Titeket kérdezünk, hogy tudjuk a véleményeteket, mit szeretnétek, hiszen a cél az, hogy minél többen hozzáférjenek a könyvekhez.

1.) Az egyik fő kérdése az oldalnak a pénz. Utálunk koldulni, de gondolom érthető, hogy minél nagyobb számban vagyunk, annál drágább lesz az oldalt fenntartani. Ha "túlnőjük" magunkat, emelkedni fog a fenntartás problémája, ami - magunk közt szólva - már most sem egy elhanyagolható probléma.

2.) Meghívási / freereg rendszer kérdésköre. Az egyértelmű, hogy a jelenlegi rendszer sokak szerint túl szigorú. Értelemszerűen ha ki akarjuk szűrni azt, hogy ne kezelhetetlenül sok meghívás (és ez által felhasználó) legyen, de elérhetővé váljon szinte bárki számára, ezen majd változtatni kell. Ehhez is várunk ötleteket, javaslatokat.

Tehát a kérdés, hogy kezdjük-e növelni az oldal felhasználói létszámát erősebben, ezzel kockáztatva az esetleges fenntartási problémákat, vagy tartsuk magunkat szinten a jelenlegi állapot szerint, és menjen minden tovább így, ahogy van. Ötleteket, javaslatokat ide a hír hozzászólásaiba várunk, kérünk Titeket, hogy lehetőleg ne borítsátok lángba a fórumot :tef161:

LibraNet Team

3. log /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Merre tovább? re:

Sziasztok!

Én személy szerint hiányolnám őket a hazai torrent piacról, sőt azon vagyok hogy még egy hazai zenei oldal is kellene, ugyanis az ilyen szakos oldalakon nagyon jól kategorizálva vannak a torrentek, könnyebben megtalálható és részletesebb leírást is tartalmaznak, jó példa erre a TvStore is. Jól lehet nCore on több az ebook, de ott valamit is megtalálni nem könnyű..:tef293: Szóval csak kitartás a Librának is!

4. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Libra Net támogatás. Csak a sült galamb kell.

Valószínűleg a felhívás ellenére kiverte a biztosítékot az egyik tag.
    Szóvá tette ugyanis, hogy a LibraNet Ars poeticája szerint az oldal az irodalomkedvelők oldala. Ennek megfelelően a támogatók körét továbbra is onnan kellene toborozni, mivel az oldal úgynevezett "spektruma" (meg ne kérdezzétek mi ez) erősen el van tolva az irodalom felé.

Ez egyébként tényleg így van, a BitBook jobb volt, szinte mindenféle könyv volt, nem csak irodalom..

A biztosíték akkor lett túlterhelve, amikor most szóba került, hogy az üzemelési költség tarhálásán kívül más lehetőség is van az oldal fenntartására és erre már kb. 1 éve felhívták a LibraNet nagyvezér figyelmét az nCore fórumban. Az nCore fórumban leírt javaslat szerint a LibraNet-nek az üzemelési költségért meg kellett volna dolgozni és aki ezt javasolta, az mindennemű segítséget felajánlott, hogy ezt közösen meg is tudják valósítani. (tehát személyes kapcsolatok, protekció, stb.)

A LibraNet vezetői tehát kidobtak az ablakon egy lehetőséget ami hosszú távon vagy véglegesen biztosította volna az oldal üzemelését, csupán azért, mert a pénzért meg kellett volna dolgozni, ... és most továbbra is várják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön. Elgondolkoztató, hogy ilyen hozzáállás esetén tényleg adjak-e nekik, ...

Ha nem olvasom, talán el sem hiszem, hogy ilyen volt.

5. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    LibraNet : free reg! Akik

LibraNet : free reg! :tef293:

Akik szeretnének egy kifejezetten ebook-okra szakosodott torrent oldalra bekerülni azoknak itt a lehetőség.

http://libranet.no-ip.org/signup.php - az Invite code -ot hagyd üresen.

az oldalon Május 7-e este 10-ig freereg van. :tef293:

Torrent statisztika: Torrentek 15,343

LibraNet: http://libranet.no-ip.org/ :tef293:

Akik szeretnének egy kifejezetten ebook-okra szakosodott oldalra bekerülni azoknak itt a lehetőség. :tef293:

6. antique79 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    regisztrációs probléma

Sziasztok!

Hirtelenjében meg is örültem a lehetőségnek, hogy most talán nem csúszik ki a regisztrációs lehetőség a kezemből mint legutóbb, azonban egy olyan problémával szembesültem, hogy nem kaptam már csaknem 12 órája a regisztrációhoz szükséges visszaigazoló linket az email fiókomba. Mi ilyenkor a teendő? Kaphatnék némi segítséget hozzá? :tef293:
    A regisztráció sikeres volt, egészen a visszaigazolásig, ellenőriztem, valós fiókot adtam meg, nem írtam el. A visszaigazoló mail nem került a spam mappába sem. Gmail-es mailcímről van szó.
    Előre is köszi!

7. Dexter /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    sikertelen reisztráció

Üdv

Tegnap regeltem be, de a megerősítő e-mail csak nem akar megérkezni.
    Ilyenkor mi van? Mit tegyek?

8. sloja /

Kapott lájkok:
    94
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia !"Megerősítetlen

Szia !
    "Megerősítetlen felhasználók 148" - talán Te is közte vagy és a türelem libranetet terem (remélem ez az ok)

9. baccara /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Megerősítetlen

Szia,én egyszer már ugyanígy jártam ezzel az oldallal,hogy meghirdették a free-reget,de megerősítő email nem jött.
    Szerintem megint átvertek néhány hiszékeny embert.
    Sajnálom.Üdv.: baccara

10. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mit tegyél, Dexter

Vond le a tanulságot.

Vannak oldalak, ahol a számítástechnikai tudás olyan szintű, hogy egy megerősítő e-mail kiküldése nem okoz problémát, ... és vannak olyanok, ahol olyan szintű, hogy ezt nem tudják megoldani.

Van valami gubanc, az biztos és most szaladgálnak szakértőhöz, mint pók a falon.

Kb. könyvekben is ugyanerre számíts. Az amit keresnél, pont az nem lesz, vagy pont abban a formátumban nem lesz ...

11. Her /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Egyetértek

http://libranet.no-ip.org/takesignup.php

Fehér oldal. Nos hát php hiba. Reméljük csak egy hiányzó pontosvessz? lesz. :tef293:

A mail-al mindig gond van van aki megkapja van aki nem. Egy egyszerű megoldás az ha nem küldünk semmit ki, azaz megerősítés nélkül jut be az ember.

Vagy kiküldünk, de azzal csak azt jegyezzük le hogy a megadott mailcím jó, és nem blokkolja a szolgáltató.

12. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    LibraNet:Azoknak akiknek

LibraNet:

Azoknak akiknek gondjaik voltak a regisztrációval, elméletileg már megoldódott a probléma lehet regisztrálni.

Már azzal a mail címmel is tudtok regizni amivel elsőnek próbáltátok, mert törölve lettek a megerősítetlen regisztrációk így most már aki szeretne regizni megteheti elhárult a technikai gond.

https://www.facebook.com/LibraNet?sk=wall

Idézet:
    A LibraNet nyitott regisztrációt tart Május 15-ig (este 10-ig).

A korábbi levélküldési problémákért elnézéseteket kérjük
    A rendszer a sikertelen regisztrációkat 72 óra után törli automatikusan. Ha korábban szeretnétek regisztrálni, akkor másik címről kell ezt megtennetek.

KIVÉTELESEN itt kommentben jelezzétek, ha a levél nem érkezik meg hozzátok 1 óra alatt (elvileg azonnal elküldi a rendszer). Ebben az esetben naponta egyszer kézzel fogják a regeket bevinni.

Még egyszer elnézéseteket ezért a kis malőrért, remélhetőleg az oldalra a meg nyújtott reg és a freeleech egy kicsit kárpótol Titeket.

http://libranet.no-ip.org/signup.php

13. Balázs63 / Guest

LibraNet

Kis bővülés, kis szabálymódosítás

A korábban már megvitatott téma ("Merre tovább") hatására az oldalon Május 7-e este 10-ig freereg van. UPDATE: Május 15-ig
    Az oldal felhasználó limitje meg lett emelve 9000-re.
    Rövidesen új szabálymódosítás lép életbe, miszerint az egy éve (360 napja) inaktív felhasználókat néha töröljük, hogy a helyükre alkalmankénti freereggel és meghívással kerülhessenek be új tagok.
    A meghívó ára határozatlan időre le lett csökkentve 80 pontra.

LibraNet Team

14. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    A regisztráció még nyitott

A regisztráció még nyitott azok számára akik szeretnének egy könyvekre szakosodott torrent oldal tagjai lenni Május 15.-ig. reg link: http://libranet.no-ip.org/signup.php :tef293:

15. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: A regisztráció még nyitott

Akik nem szeretnének csalódni és akik kizárólag a fantasy, a regény, a novella, a romantikus műfajt szeretik, azoknak ajánlott.

Akik az üzleti élet, a nyelvek, a filozófia, a művészetek (festészet, szobrászat, stb.) régészet, jog, pszichológia, orvostudomány, számítástechnika, műszaki élet, technika, gépészet, haditechnika, bányászat, építészet, mezőgazdaság, sport, matematika, fizika, biológia, kémia, geológia, ásványtan, paleontológia, csillagászat, meteorológia, környezettudomány, antropológia, irányítástechnika, ... stb. témájú könyvek iránt érdeklődnek, ... azok csak akkor regisztráljanak, ha van fölösleges pénzük ..., ugyanis csak ez kell.

Ez nem a saját észrevételem, ... a Libranet fórumában olvasható. Az oldal "Ars poetica"-jában (a Libranet szabályzatának legeslegelső pontja) kihangsúlyozzák, hogy az oldal a magyar irodalom területét célozza meg, ... de a verses könyvek száma is csupán az "ezrelék" mértéket éri el az összes könyvek között.

A Libranet nyitott regisztrációjának nem titkolt célja (lásd fórum): a pénzszerzés, az újonan regisztráltak pénzének megszerzése.

16. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    ennyi butaságot és szándékos

ennyi butaságot és szándékos ferdítést is rég olvastam már, :tef293: az meg hogy milyen tartalom kerül fel LibraNet-re az az usereken múlik, nincs megszabva mi kerülhet fel és mi nem. :tef293:

" az üzleti élet, a nyelvek, a filozófia, a m?vészetek (festészet, szobrászat, stb.) régészet, jog, pszichológia, orvostudomány, számítástechnika, műszaki élet, technika, gépészet, haditechnika, bányászat, építészet, mezőgazdaság, sport, matematika, fizika, biológia, kémia, geológia, ásványtan, paleontológia, csillagászat, meteorológia, környezettudomány, antropológia, irányítástechnika, ... stb. témájú könyvek "

aki ezen témákban szeretne feltölteni tegye nyugodt szívvel, LibraNet -en egyik sem tiltott.

A támogatásról meg annyit hogy éppen olyan önkéntes mint bármelyik másik oldalon, tehát aki szeretné segíteni az oldalt az nyugodtan támogathatja de természetesen nem kötelező és nem is elvárt az oldalon.

Én csak ajánlani tudom nyugodt szívvel LibraNet -et főleg könyvszerető embereknek, akit érdekelnek a könyvek regisztráljon nyugodtan. :tef293:

17. Balázs63 / Guest

Libranet hír

2013-05-13
    Kisebb fejlesztések

Kedves LibraNet Tagok!

Az oldalon kisebb fejlesztések történtek, amelyek remélhet?leg segítik sokatok életét, illetve a moderátorok munkáját is kis mértékben könnyítik.
    Az első fejlesztésünk BÉTA fázisban jár, a Feltöltés előtti segítségkérés, amit a feltöltési oldalról érhettek el.
    Ennek lényege, hogy ha úgy érzitek, hogy egy anyag valamiért nem megy át a moderátorok szűrőjén, akkor tudtok segítséget kérni témaspecifikusan (is), és ez egy hibajegy rendszerben megjelenik mindegyik moderátor számára. Ez által pl. moderátori engedélykérés esetén nem egyetlen modnak kell írni egy PM-et, amit valamikor észrevesz, és válaszol rá, hanem mindenki látja, és a leggyorsabb/kompetensebb reagálni fog rá. Ez által a reakcióidőnk nagyban javulni fog. Nem kell félni, nem leharapni akarjuk senkinek a fejét, azért van, hogy előbb inkább kérdezzetek, mint hogy hibás feltöltésként törölni kelljen azt.
    Későbbiekben ez a rendszer tovább lesz fejlesztve, mivel a közeljövőben tervbe van véve egy felhasználóbarátabb feltöltési felület is, ez még kidolgozás alatt van, de ami késik, az nem marad el :tef293:

Másik fejlesztésünk kisebb, a főoldalon (Hírek menüpont) az olvasónaplókból a lap alján egy ajánlói rendszert alakítottunk ki, ami véletlenszerűen megjelenít az olvasónapló bejegyzésekből egy bejegyzést. Természetesen az íróját feltüntetjük, és a szerző - cím párosra kattintva azonnal a torrent adatlapjára juttok, ahonnan azt le is tudjátok tölteni.

Kisebb hibajavítások is történtek az oldalon, ezek közül kiemelnénk a sokak által felhozott anonym feltöltési problémát, ami a chatben megjelent névvel - eddig.

LibraNet Team

18. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Libranet: nincs semmi elferdítve ...

Hát látod, .. épp ez az!
    Hol vannak ezek az userek akik ennyi idő alatt egyetlen ilyen könyvet sem töltöttek fel...?

... és ha ilyen userek nincsenek, akkor ez miért nem szúrt szemet a Libranet vezetőségének és a Libranet feltöltő rangú tagjainak? Miért csak a fantasy-t meg a romantikus sz@*okat nyomják?

Nincs ebben semmi ferdítés, kérlek, ... :tef293: Számold már ki nekem légyszives, hogy amit felsoroltam témákat, azokban a témakörökben hány százaléka az összes feltöltésnek.
    Azt is légyszives megnézni, hogy a feltöltő rangú tagok hány százalékkal járultak hozzá ezeknek a "hiány" kategóriáknak a bővítéséhez. Rá fogsz jönni hogy éppen a feltöltő rangúak sz@*ják le a legjobban azt a kérdést, hogy a libranet kategóriái egyenletesen legyenek ellátva. Gondolod, hogy ha a libranete-en mindent megtalálnék, akkor én reklamálnék, .. hogy itt kérem valami nincs rendben és "elferdíteném" a valós helyzetet? A valós helyzet akkor lenne elferdítve, ha a libranet feltöltő rangú tagjai gondoskodtak volna a libranet kategóriáinak egyenletes ellátásáról és én azt írtam volna, hogy ez nincs így.

19. roberto83 /

Kapott lájkok:
    189
    Beküldött adatlapok:
    0
    " Gondolod, hogy ha a

" Gondolod, hogy ha a libranete-en mindent megtalálnék, akkor én reklamálnék, .. hogy itt kérem valami nincs rendben és "elferdíteném" a valós helyzetet? A valós helyzet akkor lenne elferdítve, ha a libranet feltöltő rangú tagjai gondoskodtak volna a libranet kategóriáinak egyenletes ellátásáról és én azt írtam volna, hogy ez nincs így. "

:lol: ez hatalmas, ja hogy mindent csakis úgy ahogy te szeretnéd ? mutass már egy olyan torrent oldalt kérlek ahol személyre szablyák a feltöltők a feltöltéseiket. :tef293: Pistikének természettudományos cuccot tolunk Józsikának meg krimi regényeket Big lol.

20. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    re: roberto83

Ez így átverés !
    Csak a fantasy-ra és romantikus könyvekre van szakosodva az oldal, más könyvek ott nincsenek.