Majka kiborult a szombati X-Faktor-adás miatt

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. szeptember 17..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Egy fiú nem tudta, hogy a Belehalok az ő dala, és senki nem iparkodott ezt kijavítani. A Sztában sztár mai adásában állhat bosszút.

„Azon felül , hogy ez a felszolgáló srác remekül elénekelte a dalunkat az X-Faktorban, ki kérem magamnak,hogy azt mondja be: Nagy Ricsitől jön a Belehalok! (...) Azért mert pár éve elénekelte ebben a műsorban Nagy Ricsi, nem azt jelenti, hogy ez az ő száma" – füstölög a dal előadója, Majka közösségi oldalán.

Majka, dühöng

Forrás: Facebook/Majka

„Vagy a szerkesztők kérték arra, hogy ugyan ne mondja már be a konkurens csatorna egyik arcának a nevét, vagy egyszerűen csak nem tudta, hogy ez a mi számunk" – spekulál a rapper, aki szerint az is fura, hogy senki nem javította ki a zsűriben.

„Kérem javítani ezt az abszolút pofátlan hozzáállást! Különben holnap bemondom, hogy a Liptai írta a 'Hagyd meg nekem a dalt' című nótát" – teszi hozzá a Sztárban sztár zsűritagja, aki vasárnap este lesz élő adásban a TV2-n. Az említett szerzemény Gáspár Laci mentor talán legismertebb nótája.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...

2. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ezt meg én írtam: Beleszarok. :tef161: