Magyar torrent oldalak Majomparádé

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    hehehe nálam is ez van

hehehe nálam is ez van :tef161:

2. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hehe

nálam sem megy, ez sem sikerült hosszúra

3. wolfman /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    maki

Hello!

Nálam sem megy!

4. Anita29 /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lakhely :
    Magyarország
    Maki :tef10: :tef10: :tef10: :tef10:
    Jó lenne már normálisan megcsinálni !!!!!

5. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    upsz.

még Osztrákiabol sem tudok ....

Ups! Google Chrome konnte keine Verbindung zu majomparade.net herstellen.

6. Dynamo / Guest

Nem lett feltörve vagy

Nem lett feltörve vagy ilyesmi, csak a coderek dolgoznak ezért van ez a kis leállás!

7. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re-Anita29!
    Szia! Vagy inkabb mar jo lenne bezarni az oldalt! Nem pedig kinozni vagy mindig eletrekelteni. Sajat oszinte velemenyem! Tisztelettel! JOZSEF

8. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    pohár tele

-aki ismer tudja elkötelezett makis voltam de csak voltam ! mától visszatérek régi stabil oldalamhoz ahol két éve nem volt gondom .kicsi nem nagy de a mostani hatalmas filmdömpinghez napra minden megtalálható. tudom nem illik itt reklámozni de a neve BitWare .

9. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re -Harti...
    Szia ! Nekem ugyanezt oroszul dobja ki: ""? ?????????, Google Chrome ?? ????? ??????? ???????? majomparade.net. ""

10. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sipi -

- szeva(sztok)

A BitWare remek kis oldal szeretek én is ide járni ha idöm engedi töltök is ide fel/le de nem tudom most ,hogy ide beírjuk nem e éri majd ezt is valami támadás ,,, remélem nem de ,hogy mire is jó ez a napi támadások magam sem értem hozzá teszem ,; Beregeltem a Hero - ra töltöttem is fel rá amig engem nem támadnak hidegen hagy de öszintén már sajnálom azokat akik kedvencük miatt szenvednek ez olyan mintha ha pl az uefa a kedvenc focicsapatod büntetné ami már rég lejárt lemez ...

Kijelentem ha sokaknak esetleg nem szinpatikus; jól megvagyok a maki nélkül is de a Herobit nélkül is van böven kisebb/nagyobb oldal is ahol minden megtalálható és az emberek is normálisak a fent emlitettek már a szánalmas kategoriába kerülnek és ezt maguknak köszönhetik !

Üdv

11. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    oldsipi50

Kedves Oldsipi nem szabadna elhagynod a süllyedő hajót az mindig a könnyebb megoldás kivált egy ilyen régi makisnak mind te :tef293:

12. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    megfogtak

-látod kedves barátom másnak se tetszik de ők csak minoszoltak de szeretem őket :tef161:

13. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    én valah ugy vagyok hogy

én valah ugy vagyok hogy kitartok mert tetszik az oldal minden megvan ott is ami máshol is hasonló kaliberű oldalaknál és jó a kinézete is ugy h kivárom :tef293: de nem halok bele ha többet nem is fog menni :tef293:

14. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Csinálj csak amit akarsz

Csinálj csak amit akarsz sipi, szép frázisokat pufogtatunk itt hétr?l-hétre, és az oldal egyre inkább eltünik, számitani vagy bizni benne nem érdemes, legutolsó az volt nálam hogy támogatást kérnek hogy majd jól biiztonsági dolgokra költik azt, nos hol van ez???? szakember kéne szerintem..van elég oldal..

15. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    igaz

- vettek volna két dobermann t volna gyorsfutó atlétánk :tef344:

16. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hááááát?

Sziasztok!
    Csók [ @andromeda ]

"legutolsó az volt nálam hogy támogatást kérnek hogy majd jól biiztonsági dolgokra költik azt, nos hol van ez????"
    Bizony amit tőlem és megkockáztatom, amit tőled kaptak, abból még egy icipici emlékkönyvre való lakat sem telik! :tef161:

szakember kéne szerintem..
    Nem ám holmi lakatos!
    De ha jól ért a programozáshoz az is jó! :tef161:

van elég oldal..

Még sok is! :tef161:

17. Darwina /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    re Oldsipi

Szia!

Én ugyan nem minuszoltam, de valahol megértem őket. Alátámasztva a véleményem, mely szerint így csöbörből vödörbe esnél: látva az általad említett oldal kapcsolattartójának nevét, mely mint kiderült számomra maga a tulajdonos. Pár hónapja jelentkezett feltölt?nek hozzánk, hogy valamit elvigyen az oldalunkról. Ez még emészthető, bár nem épp tisztességes...Majd nemrégiben látom, hogy valaki meg akarja szerezni a jelszavam. Hopp, kire volt visszavezethető...Vajon mit szeretett volna az accommal? :tef293:
    De nem is ez a lényeg, hanem ha ezt egy oldalnál így megcsinálta, akkor még ki tudja hol. S én úgy vagyok, van rengeteg oldal, olyanon nem szeretnék lenni, ahol ennyire tisztességtelen maga a tulaj is, mert ki tudja mire képes még...

Persze erről, hogy a háttérben mi történik nem lehet tudni, s gondolkodtam felhozzam-e egyáltalán, de azt hiszem ez most kikivánkozott. S ebből nem szeretnék vitát sem. Nem azért írtam, de nem mindenki csinálja ennyire nyilvánosan. Valaki legalább felvállalja, hogy én próbálkozom vagy én töröm az oldalt. Talán az emberi rangsoromban még előrébb is áll az ilyen álnokokoknál.

S hogy maradjak a topicnál, nem szeretném nagyon véleményezni, csupán talán annyit, hogy az oldalaknak elsősorban a felhasználókat kellene nézni, védeni. Pártatlanságomért pedig azt mondom, az sem jó, ha így hagyják az adatokat kiszivárogni, de az sem ha ezzel visszaélnek.

Ha jól tudom a bho a másik kedvenced (nem biztos), de a helyedben inkább azt preferálnám továbbra is. :tef161:

18. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Darwina

-értelek én téged de itt a de engem mint gyarló buta user t egy dolog érdekel az oldal működjön.itt mi soha szó szerint soha nem látunk a falak mögé. minden oldalon vannak sajnos emberi dolgok mert az ember gyarló és sajna sokan csak zsebüket nézik. itt a oldalak közti lopkodás ami a szinfalak mögött megy ki érti még talán az sem aki csinálja.ha akarok minden oldalon találok hibát és sajna olyan vezetőt aki hm. nem éppen emberi módon viselkedik.

19. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igaz-re!
    Szia predator!
    Az hogy valakinek vagy valakiknek nem tetszik,ez érdekel a legkevésbé! :tef293:
    Megkapom érte a magamét ? :tef293: Hidd el nem fogok a kardomba dőlni.
    Aki meg tipor, az soha se feledje,még ő is állhat a f@sz rosszabbik végén! :tef293:

20. Anita29 /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lakhely :
    Magyarország
    Maki -forrás :facebook.

Tegnap sajnos meghalt a szerver (gondolom mindenkinek hiányzott).
    Ma délután valamikor el tudjuk indítani a makit.
    Köszönjük