Magyar torrent oldalak Majomparádé

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. atom100 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beszerző
    Aki örömét leli más oldalak feltörésében, az nem tehetséges, az primitív.
    Amíg lesz majomparádé visszaregelünk, a herobitre soha!!!

2. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Megtörtént!

Sziasztok!
    Egy nagy oldal fórumán,spoilerbe rejtve olvasható a Maki tulajdonosának utolsó,az oldalt bezáró gondolatai.
    Szóval volt egy torrentoldal :tef10: Jó volt-e, vagy rossz? Mindenki döntse el a saját szájíze szerin! A lényeg a volt-on van! Én soha sem szerettem a tulaját,nem is azért jártam fel,de nekem mint mezei usernek funkcionálisan remekül használható volt.Gyors le és feltöltés,sok arányjavítási lehetőség.
    Tudom hogy sokatoknak hiányozni fog,nekem is.Annak ellenére hogy,a transról történő lelépést,nem úri emberekhez méltóan csinálták.Ez a múlt.Sajnos a Makiról is múlt időben beszélhetünk.Akik idejuttatták ezt az oldalt,tevékenyen részt vettek cirka 50000 ember szórakozásának tönkretételében! Nekik el kell gondolkodni,mit csináltak jól és rosszul.Minden esetre az oldal vezetői megérdemelnek egy főhajtást,mert megpróbálták,csinálták,akartak adni.A minőséget nem akarom kritizálni,viszont a szándékért tőlem jár egy csillagos ötös.
    A másik véglet, az oldalt hackelő tinédzserpalánták. Soha sem kedveltem ezeket a műmájereket.Főleg azért nem ,mert fennen hirdetik,hogy micsoda ügyes gyerekek!Köztünk szólva, ha a Maki feltörésére szánt időt, mondjuk a női nem megismerésére fordították volna, talán tudnák hol is van a G-pontjuk!( Nem, nem, kis táska,ne a bónuszpontoknál keresd!)
    Így ,utólag majd talán belegondolnak,hogy elérték és bezárattak egy oldalt.Viszont amit ?k adnak helyette,és lehet rajta akár milyen nagy védelem,lehet akármilyen jó ,néhány beszari,nyáladzó oldaltulaj szemében, a Makit legyűrhette,de utolérni soha sem fogja.Már csak a név miatt is,Majomparádé.Volt múltja.

És a zárószöveg:
    "Majomparade
    Sziasztok!

Sajnálatos módon radikális döntést kellett hoznunk az oldal jövőjével kapcsolatban. Ebben az évben, illetve az előző évben arra
    törekedtünk, hogy egy olyan oldallal gazdagítsuk a választékot, ami a lehet?ségekhez mérten hibátlan, ahol a
    közösségre van fektetve nagyobb hangsúly, ahol mi vagyunk a felhasználókért és nem a felhasználók értünk.
    Tiszta szívünkből reméljük, hogy sikerült ezen kitűzött célok nagy részét elérnünk, és hogy az eltelt idő
    alatt sokak megszerettek minket. Nagyon sajnáljuk, hogy így kell véget érjen, köszönjük nektek, hogy velünk
    tartottatok! Nem volt könnyű a döntés, és most is fájó szívvel írom ezeket a mondatokat, de a megoldás az
    oldal végleges bezárása. Ahhoz, hogy a Majomparádé fejlődhessen és felvehesse más oldalakkal a versenyt,
    folyamatos fejlesztésre, karbantartásra és megfelelő anyagi háttérre lenne szükség. Sajnálatos módon ezt már
    nem tudjuk biztosítani, és ennek tudatában született a döntésünk.

A fentebb taglalt tényezők mellett még azzal is meg kellett küzdenünk, hogy az oldalt többször is sikeresen feltörték, illetve lejáratták.
    Bizonyára ellenlábasaink most nagyon örülnek és egymás vállát veregetik elégedetten. Nekik üzenjük: képzeljétek, mi is azt tesszük! Ha nem lett volna ellenségünk, valamit
    nagyon rosszul csináltunk volna. Az oldal megszűnik, és ezzel a stressz, idegeskedés, fenyegetőzés is. Ez a
    része nem fog hiányozni, ellentétben a jó dolgokkal.

Köszönjük a belénk vetett bizalmatokat és hogy kitartottatok mellettünk. Reméljük sikerül az oldalunk
    megszűnése miatt létrejött űrt betöltenetek életetekben. Van, kinek fel se fog tűnni, de van, akinek hiányozni
    fog az üzenőfalon létrejött közösség.
    Tisztelt volt felhasználóinknak minden jót, további kellemes, önzetlen fájlmegosztást kívánunk!

Majomparádé staff"

3. amatőőr /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem'tom..

Üdv!

Azt megszokhattuk a majom részéről, hogy nem vagyunk túlinformálva, ami vmilyen szinten érthető(?). Ahogy olvasgattam a face-es hozzászólásokat, állítólag azt is törték a kiírás nem a makitól származik... Majd kiderül. Ez mindenesetre érdekes, feltűnő a hasonlóság a szövegben: http://asva.info/bezart-a-herobit-2011-12.html

4. gabeszhartyan /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Válasz

Majd ha a NASA rendszerét töri fel, akkor tehetséges. Amíg mások szórakozását teszi tönkre, addig csak egy gyökér.

5. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Gondolat

Sziasztok!
    Olvasgatom az írásokat,és elgondolkodtam mi vezethet idáig,hogy bezárjon a Majomparádé!
    Abban biztos vagyok,hogy a tulaj,tulajok hibázhattak a történetben!Sejtésem szerint komoly nézeteltérések voltak a stafftagok között is!
    DE az igazi bajt egy másik nézeteltérés hozta az oldalnak,nézeteltérés egy bizonyos fiatalemberrel,aki elkezdte fitogtatni az "elméjét"
    Aki tönkretett bizonyos emberek időbefektetésit!Aki tönkre tette bizonyos emberek anyagi befektetéseit!És aki tönkre tette több tízezer ember szórakozását az oldalon!
    Aki ameddig "csak" feltörte az oldalt addig csak egy gazember lett!De abban a pillanatban,mikor kiadta az felhasználói adatokat másoknak,amelyeket ellopott az oldalról,már nem lett más mit egy Tolvaj!
    Sajnos Ez az igazság:az adatok felhasználásával mindannyiunkat meglopott valahol!!
    És ezt a tettét dicsőíti mindenhol!:tef10:
    Nos én így látom,érzem a dolgokat!

Én továbbra is bízok benne,hogy visszatér a Majomparádé,egy megerősített biztonsággal és megbízhatósággal,ami mögött megbízható emberek lesznek!

úi.:Nincs szándékomban megbántani senkit sem írásommal,de úgy éreztem,hogy az érzéseimet le kellett írnom!

6. geza77 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re Gondolat

Szia pipus elnézést kérek a kifejzésért de én is ezt ugatom itt napok óta.

7. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    azvagyokakivagyok válasz
    Kedves "azvagyokakivagyok"

Teljesen igazad van, és ezzel vagy hasonló véleménnyel nem csak te vagy igy! Megértelek teljes mértékben, hogy fel vagy háborodva! Nem csak te, hanem több ezren vagy több tizezren vannak ezzel igy! Nagyon sok oldalt sajnáltam már bezárás miatt, de ezt valahogy nem tudom! Igazak a hirek vagy sem! Nekem is 10Tb-om megy el, de ez van! Ugyse használtam már egy ideje az oldalt! Feltörések meg eddig is voltak és lesz is! De nem tartom valószinünek, most majd más oldal jönne! Nem véletlenül voltak rászálva a Makira!

8. King /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    A vezetősg hibáit kérlek

A vezetősg hibáit kérlek sorold fel.

Ha kértél a Staff-től valamit, nem púposkodott, hanem azonnal segített. De javíts ki ha tévedek.

Ezért kérem, hogy sorold a hibákat.

De persze mindenki leírhatja, hogy mi az amin változtatni kell.

Köszönöm.

9. sloja /

Kapott lájkok:
    94
    Beküldött adatlapok:
    0
  10. tutajmen /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    majomparade

Én ha rákattintok a linkedre nekem egy másik torrent oldalt ad be.

11. frediw / Guest

12. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re Pipus

Mi már ismerjük egymást egy ideje ,így virtuálisan...:tef293:
    Úgyhogy engedd meg ,hogy megosszam veled a véleményemet,és persze másokkal is.
    Bár amit most írok sokaknak nem fog tetszeni,jönnek majd a minuszok meg minden,de sajnálom,nekem is lehet és van is véleményem.
    Nos nem mondom,hogy örömtüzet gyújtok,hogy bezárt a Maki(vagy bezár),de megmondom őszintén nem sajnálom.
    Tavaly ilyentájt itt vitatkoztunk sokan,amikor többször is leállt a maki,ilyen olyan indokkal és talán Oldsipi és én voltunk ketten akik védtük az oldalt,mindenki más temette...
    Azóta ugye sok minden történ a Makin,persze fejlődni semmit nem fejlődött.
    Miért?
    Jó kérdés?!
    Hozzá nem értő vezetés.Más ok nincs.
    Ha én tulaj vagyok és alattam nem jól dolgoznak akkor lecserélem a gyenge láncszemeket...
    Persze tudom feltörték az oldalt meg minden.
    De hogy bízhatjuk rá az adatainkat olyanra akik nem tudnak rá vigyázni?
    Az Ncore,a Bithu,TvStore...folytathatnám a sort miért tud vigyázni az adatainkra?
    És még egy gondolat:
    Ha a bankban van a pénzem és azt kirabolják,biztos nem leszek boldog,de nem a tolvajra fogok igazán haragudni,hanem arra a vezetésre amelyik átjárót nyit a tolvajoknak,és nem tesz ellene semmit,hogy még egyszer ne ismétlődhessen meg....
    Ez az én véleményem a biztonságról...
    Ja és még valami.
    Egy év alatt szinte egy darab torrentel sem lett több a makin.
    Sokan máshonnan töltöttek mert ott vagy nem volt fent amit kerestek vagy nem úgy.
    És én is amikor próbáltam segíteni,feltölteni inkább 10x!!! törölték az általam feltöltött anyagot,kifogásokra hivatkozva...?
    Majd meguntam és máshova töltöttem:az Nc-n és a Terra-n jó volt.
    Rosszabb oldalak? Vagy sok rossz min?ségtelen anyag van ott??Nem hiszem.És a valódi okot hiába kérdeztem a Makin.
    Én ha tulaj lennék azért számon kérném,utánna néznék hogyhogy nem n?tt egy év alatt a torrentek száma?
    Úgyhogy én nem azt hibáztatom aki feltörte az oldalt...
    Aki nem védte meg,de elvárta,hogy seedeljek és nem vigyázott az adataimra,és nem tett meg azért mindent hogy a Maki a nagy oldalak közé kerülhessen(ahol egyébként a helye lett volna!) ,na az az igazán hibás szerintem.
    És most tessék,lehet minuszolgatni..:tef293:

13. emanuel /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re-Anubis

Sziaszok!

Ertem en,es lehet sokan masok is amit irtal itt Anubis36,es nem csak ertem de nemely dolgokban,ha nem az osszesben egyet is ertek veled de a majomparade a szivemhez nott ,ezert szeretnem ha visszaterne.Gondolom masok is vannak igy ezzel,kicsit morgunk ra,aztan ha ujra megy megbocsajtjuk es elfelejtjuk a csetles botlasait.
    pipus-al meg teljes mertekben egyetertek.

14. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re-Anubis36

Szia!
    Nézd nagyon örülök,hogy megosztottad velünk a gondolataidat!
    Amivel többé kevésbé azonosulni is tudok!
    Viszont ahogy írtad a banki példát abban látok egy kis bibit!Abban igazad van,hogy haragudnék a bankra,de abban is biztos lennék,hogy te is és én is haragudnánk a bankrablóra is!!
    De mondok egy másik példát!:
    Te vendégül fogadsz engem a saját házadban és a tv mellett hagysz egy húszezrest!Hogy azért mert elfelejtetted elrakni,vagy azért mert megbízol bennem az most mindegy is,szerintem!Lényeg,hogy én azt elviszem(ellopom) tőled!
    Mit mondanál ki a hibás?Te is éreznéd egyből,s ebben biztos vagyok,hogy egy nagyon nagy butaságot követtél el,de igazából rám lennél mérges mivel a te butaságodat én kihasználtam!Nem?
    A Majomparádé is meg volt erősítve védelemmel,de sajnos ahogy te is írtad nem eléggé!!De ez azt jelenti,hogy egy hecker ki is kell,hogy használja ezt a hibát!
    Énnálam,ahogy az előbbi példánál,így ennél a példánál is mindkét fél majdnem egyformán hibás!DE csak majdnem,igazából az aki ellopja a másik tulajdonat az a fő hibás!!!!
    Nos én így látom!

15. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    védelem

-mint írtam ez már szappanopera.itt mindenki a saját dolgait védi . egy dolog igaz tökéletes védelem nincs. amit meg lehet csinálni annak a nyitját is ki lehet találni csak a megfelel? embert kell megtalálni.pl.a VHS korszakkba raktak zavaró jelet kaziba ne lehessen másolni 2 hónap múlva a videómagazin nyiltan hirdette a killer néven forgalmazott jel szűrőt. most az én fejem után megyek tehát van védelem minden oldalon gyün a nagy és okos XY dumál a már ismert kiskakasunkkal WT vel és tökös barátaival viccoljuk má meg ezt meg ezt a társaságot. ők megcsinálják háttérbe mi a haszon nem tudom.mindenki tudja tökéletes védelem nincs. tehát a baj az hogy az úgynevezett halálbrigádot valaki ráugrasztotta makira na az kapja be 40 000 maki felhasználó farkincáját :tef293:

16. jozsef3 /

Kapott lájkok:
    60
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re védelem

barátom tejesen eggyet értek veled a tökéletes védelem az nem létezik,amikor kormány hivatalok bázisait feltudják törni,akkor mibe tellik egy torrent oldal feltörése csak egy kis okos hecker kel hozzá,csak bédaképpen amikor az usa ban feltörik az efbáj bázisát akkor mitvárunk a biztonságtol,saját véleményem

17. King /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Majomparádé

Sziasztok! A hétvégén elindul a Maki, hogy péntek este, vagy szombat reggel ezt sajnos még nem lehet tudni, de indulni fogunk. Új motor, új szerver, és remélhetőleg a régi userek.

Mindenkinek köszönjük a kitartást és türelmet.

Majomparádé Staff

Mert kell egy hely...

18. King /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Indulás

Sziasztok!
    A hétvégén elindul a Maki, hogy péntek este, vagy szombat reggel ezt sajnos még nem lehet tudni, de indulni fogunk. Új motor, új szerver, Mindenre kiterjedő védelem, és remélhetőleg a régi userek.

Mindenkinek köszönjük a kitartást és türelmet.

Majomparádé Staff

Mert kell egy hely...

19. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    azért ez elkelne

Esetleg valami kárpótlási program terv a felhasználók irányába?

20. King /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Természetesen lesz, amint

Természetesen lesz, amint megy a Maki.