Magyar torrent oldalak Majomparádé

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. asx /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re szaby18

Egy weboldal védelmére fel KELL készülni. Ha nyáron építed a házad, akkor nem szigeteled le, mert nincs hideg? Télen mit fogsz csinálni? Akkor is a telet fogod hibáztatni?

Sajnálom. Alapvető dolog az adatok védelme, ez a minimum, amit egy ember elvár egy oldaltól. Pláne egy több ezer embert érintő oldaltól!

2. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re-asx

Ez a hasonlat nem éppen ugyanaz ,mint a torrent oldal,mert ha van 1 kiskapu az oldalon az nem azért van hogy benézzünk ott,és aki nem keresi az adatokat az nem is látja.ez az én véleményem.Képzeld a mi házunk nincs leszigetelve, és télen mégsem fagyunk meg.De részemről lezárom a témát.

3. baccara /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mi lenne ha "Maki-barát".....

Mi lenne ha "Maki-barát"nem a csetlő-botló,hibázgató kicsi oldalakra specializálódna,hanem nekimenne egy nCore vagy Bithu szintű népszerű oldalnak?
    Lehet a torrent-világ a föld alól is előkerítené és úgy "megdicsérné",hogy álomba sírná magát eme "jellem-bajnok",később azon töprengve,hogy mily szemét ez a világ!?
    Sajnos eme teóriának a valószínűsége elég nagy,mivel a flusztrált,nárcisztikus alkatok fejlődés lélektana előbb-utóbb odaér.A környezetének folyamatos provokációja egyre nagyobb kihívásokra ragadtatja,hogy megfelelő kielégülést érezzen.

4. kereső /

Kapott lájkok:
    35
    Beküldött adatlapok:
    0
  5. mezes /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    "Maki-barát".....

Sziasztok!

Néhány korábban már itt publikált gondolat bennem is felmerült.
    Szerintem "Maki-barát" egyértelműen kártékony a "torrentes" társadalomra.
    Nem segíteni akar az esetleges hibák feltárásával és jelzésével, ehelyett szisztematikusan rombol.
    Azt sem igazán értem, hogy egy ilyen nívós oldalon, ami a torrentezőkért jött létre, miért tőrik meg még mindig ?
    A herobit.info elözményeit nem ismerem, ( csak az ő elmondásából ).
    De ha szigorúan vennétek az itteni szabályokat, már régen visza lehetett volna venni belőle...
    ( a bekerülés feltételei: minimum 5.000 felhasználó vagy szakosodott tartalom )
    A min 5000 felhasználó feltétel legfeljebb 10 napja ha teljesült.

Ugyanakkor végtelenül irritál a Maki Staff is!
    Hónapok óta követem ezt a szappanoperát.
    Tényleg, infó lehetőséget tartanak fenn itt , + a Facen is.
    Egyszer nem hallottam Tőlük, hogy elnézést a kellemetlenségért, de gőzerővel dolgozunk!

Nagyjából ennyi ...

6. mezes /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    hattyúdal? ...

Szió !

Képtelen vagyok torikat hetekig seedben tartani, saját vinyókon nincs rá kapacitásom.
    De a Maki kedvéért, öszekapartam vagy tizet, és seedeltem.

Szintén hülyének, és megalázottnak érzem magam !

7. amatőőr /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Van értelme...?

Kb. 70 torrenttel álltam seed-be. Hogy a 2-3terra feltöltött adatmennyiség mellett mi szükség rá, miért teszek ilyet, ne kérdezd, magam sem tudom. Távol álljon tőlem, nem akarok senkit megsérteni, de aki teljes vállszélességgel kiáll az oldal mellett, vagy épp kézzel-lábbal szeretne bekerülni, annak vagy vmi fogyatékossága van, vagy nem sokat tud az "új maki szárnyalásáról".
    Azért az nem semmi, mire képes egy név. Az egyértelmű, hogy csak annak köszönheti a maki, hogy túlélt már pár tucat "9 életű macskát". A kb. 1,5 év alatt becsusszant 50-100-200(?) kisebb-nagyobb leállás ellenére, még mindig vannak akik "igénylik" az oldalt.

8. KitKat /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Maki, mint "név"!

Szia!
    Igazad van, tényleg a neve vitte előre az oldalt. Legalábbis az elején és a végén (azaz most). Hiszen induláskor nagyon nagy előny volt hogy újra megy a Majomparádé, sok felhasználó kiugrott a bőréből örömébe, hogy "visszaregisztrálhatott" az akkor még ígéretesnek tűnő oldalra. És nem is csalódtunk benne, tényleg jó volt, tényleg futott a szekér. Hamar visszakerült a top 15-be, a "netcigányos" felmérések szerint. Meghívóért már van aki pénzt is adott, csak hogy bekerülhessen. Szóval itt már nem a név számított, hanem hogy egy közepes méretű, de jó oldal lett.
    Aztán tavaly ősszel jött a fordulat. Törések, adatlopások, stb., ismerjük a történetet. Ezek elbizonytalanítottak sok embert, sokan leléptek már akkor. Viszont sokan még most is reménykednek, azok azt gondolom most már tényleg a "név" miatt vannak még itt. Bíznak benne, hogy a Majomparádé egyszer újra a régi lesz (véleményem szerint saját magukat csapják be, sosem lesz olyan mint volt). Van az a mennyiségű kudarc, ami után már nem lehet, nem érdemes felállni.
    Én is drukkolok, de ennyi. A kliensből töröltem a torikat és csak az utolsó sorból figyelem a történéseket.
    Mindenesetre sok sikert, ha a tulajok és a staff úgy döntenek, hogy kitartanak még!
    Üdv.

9. azvagyokakivagyok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Majom:tef293:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a hasamat fogtam amikor megláttam a maki főoldal helyett a hamarosan indulunk-ot!!!! Kóklerek vagytok kedves makisok tokkal vonóval! Menjetek a fészkes fenébe és zárjátok be ezt a csimpilimpi t...a dombot!!Kár ezt nektek erőltetni nem tudtok felnőni a feladathoz ..amatőrök vagytok és punk-tum!! Szegénykéim ti még hisztek a kóklereknek? Elmondom mi lesz így látatlanban. Elindul az oldal aztán megint egy hét múlva két hétig áll.Utána megint elindul és három hétig áll.Majd ezt elismétlik mint eddig pár százszor és a sok makis majom meg elhiszi,hogy azért áll megint mert lesz egy biztonságosabb oldala!!Nem lesz ebből kuty sz...r sem.Amatőrök ne akarjanak olyan feledatot megoldani amihez fi...juk sincs. Több mint fél éve ez megy ki az aki ezek után is elhiszi,hogy hozzáértő kezekben van az oldal? Huzzátok le a rolót hagyjátok a szerencsétlen torrentezőket ,hogy nálatok sokkal hozzáértőbb oldalakra vigyék a sávszélességüket és ne hü.....sétek tovább őket nem ezt érdemlik!!!

10. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Látod látod .Meglehet

Látod látod .

Meglehet fogalmazni így is . :tef293: Ügyes vagy .

11. keri1998 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    wtf?

Mi ez az új majomparádé?

12. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    wtf?-re

Vigyázzatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ez érdekes mivel jelen vannak:######

13. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    tök faca..

hali !

Na emberek tök faca asszem megint feléled a fórum (sajna ,hogy csak ilyenre indul be ...) Lesz itt megint adok-kapok !
    Hajrá mindenki !

14. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Maki re.

Sziasztok!
    Érdekes ez az új Maki, sehol semmi tájékoztatás nem volt(de lehet,csak én nem láttam) arról, hogy elindult. Mondjuk ez sosem volt az er?sségük, ezt már megszokhattuk. De én azért kételkedem, hogy ez tényleg ugyanaz a Maki. Miért kellene újra regisztrálni? Miért kezdene mindenki 0-ról mindent?

15. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
  16. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    WTF? maki vagy mi......

"Röviden a Helpdesk-r?l
    A(z) BitGate stafftagjai megpróbálnak minden kérdésedren válaszolni! Ne feledd, elsőnek is a kérdéseidre a faq-ban, vagy a szabályzatban találhatsz választ."

Hehe, na most akkor ki van kivel vagy ki van hol???
    Már majdnem azt hittem, hogy izé..... közbe meg dehogy! :ördög:

17. sax329 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    maki

akkor most jó az oldal vagy nem mármint a biz végződésűre gondolok.

18. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    bocsesz

bocsesz

19. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    kamu

Hát igen jó lenne a kapcsolattartó segítene,de sztem ő sem áll a helyzet magaslatán.

20. KitKat /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Maki face

"Majomparade
    32 másodperce
    22 óra után indulunk!"

Nahát, eddig egy sem volt, hirtelen kettő is lett.

Valamelyik csak tartós lesz most már.:tef293: