Magyar torrent oldalak Majomparádé

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Agyas / Guest

Én is örülnék annak, ha a

Én is örülnék annak, ha a régi felhasználók megmaradtak volna! Bejutni így szinte lehetetlen!

2. Agyas / Guest

Én is örülnék annak, ha a

Ez a komment a rá érkezett válaszokkal együtt át lett helyezve: ide.

3. csacsetti / Guest

majomparade

Nem voltam aktív torrentező, de mindig megtaláltam amire szükségem volt.
    Kb 10 év tagság után csak úgy kidobják az embert.

4. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    Nyugalom

Szia nem dobhatak ki az oldalról mert ez egy uj majomparádé a régi ahol te is regisztrálva voltál azok egybeolvadtak a transferrel és most egy uj néve allat üzemelnek nem épp valami fényesen !!De azóta sok minden történt és ismét lett majomparádé csak sajnos a régi adatbázis nem tehették vissza de rengeteg nyitott regisztrálás volt az oldalon és szerintem még lesz is nyugodjon meg mindenki :tef293: aki szeretne előbb utóbb visszakerül a jól megszokott oldalára!! :tef293:

5. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    Nyugalom

6. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Maki

Egy gondolat:
    Szerintem egyre értékesebb lesz az új Majomparádé... :tef344: hál istennek! :tef161:
    Nem tudom fel tűnt-e nektek "régi motorosoknak" ,hogy most egy pár napja amióta a maki bezárta a regisztrációt azóta szinte mindenki oda akar bejutni,oda akar meghívót... :tef318:
    Ez persze annak a tükrében irónikus és vicces,hogy október óta amióta újraindult nehézkesen és lassan jöttek a felhasználók.
    De folyamatos nyílt reggel mostanra jutott közel 50.000re,
    és most ,hogy a Miq is szenved hirtelen onnan is vissza akarnak jutni a felhasználók ,némelyik még az arányát is hozná...
    Én csak azt nem értem,hogy ezek a felhasználók hol voltak hónapokig amíg freereg volt?...
    Miért csak most lett fontos visszakerülni,hogy a Miq nem megy?
    Én az élső pillanattól amikor is még csak alig ezres volt a felhasználó tábor azóta minimum 10torit seedben tartok,hogy ezzel segítsem az oldalt,persze nem sok de én ennyivel tudtam hozzá járulni az oldal növekedéséhez... :tef318:
    Szóval a régi Majomparádésok akik most az oldalukat,regisztrációt,vagy arányukat hiányolják ,hoznák...nos hol voltatok eddig???.... :tef10:
    Most ,hogy beindult az oldal hirtelen milyen sokan akarnak csatlakozni,bejutni,de miért csak most???
    De ez csak az én véleményem,és én is csak egy felhasználó vagyok... :tef344:

7. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    maki

Ezek a dolgok már az én fejembe is megfordultak :tef161: Ezuttal én egy kérdést is feltennék BAJNOKNAK.Január egytől meghivozás sincsen?

8. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    maki

9. BAJNOK / Guest

Maki
    Hát igen,teljesen igazad van,eddig 15 meghívót dobtam be a közösbe.Talán ez is csak egy emberi tulajdonság,ami elérhető könnyen,nem érdekel minket annyira,mint mikor van benne egy kis izgalom,titok,ami miatt úgymond harcolni kezdünk valamiért...

10. BAJNOK / Guest

Maki

11. BAJNOK / Guest

Maki
    A mostani állás szerint akkor már nem lesz egy ideig meghívás,de naponta változnak a dolgok,reménykedünk...

12. Walaky / Guest

Hogy hol voltunk?Roppant

Hogy hol voltunk?
    Roppant egyszerű a helyzet, eddig a hivatalos jogutódnál jártam mostanság ha a Majomparádéra akartam menni. Mint régi (szerintem közel 10 éves),de a közösségi életben nem aktív tag ugyan feltűnt hogy összeolvadt meg satöbbi,de maximum mostanság ritkábban jártam arra ahogy a színvonal csökkent. Most viszont amikor mégcsak el sem volt érhető az oldal és jobban utánajárva derült ki számomra hogy igazából a régi staff által indított restart létezik egyáltalán és arra kellene mennem,már vége is a freeregnek, meghívót meg maximum ismeretlen,de jó szándékú emberektől tudnék csak kéregetni.
    Szóval részemről a tájékozatlanság volt az oka.
    Egyébként mikor próbáltam regelni az oldalra - mielőtt feltűnt volna hogy meghívó nélkül nem megy - lelkesen bejelöltem hogy elolvastam és betartom a szabályokat,de igazából olyanra még véletlenül sem mutatott link, legalábbis énnekem nem sikerült megtalálnom mikor kerestem se. Esetleg juttassátok el ezt az észrevételt ott egy illetékesnek hátha nem így gondolták.

13. Walaky / Guest

Hogy hol voltunk?Roppant

14. Kriszta71 / Guest

Hát őszintén szólva,ha ma

Hát őszintén szólva,ha ma véletlenül nem az a helyzet áll fent,hogy nem tudok belépni az microbit oldalra mert nem működik,akkor nem keresem az infót,hogy mi történt az oldallal,így meg sem tudtam volna,hogy megint van külön majom.Egy ideje nem töltöttem új torrentet csak hagytam a régieket visszamenni,ehhez nem kellett belépnem.A majom a szívem csücske,az első torrentoldalam,mindig lelkiismeretesen visszaosztottam mindent.Az arányom öt fölött volt.Tehát nem hűtlenségből nem jöttem,vagy azért mert nem akartam a kezdeti problémákban részt venni,hanem egyszerűen csak nem tudtam róla.
    Egyszer jött email hogy lehet reggelni,de azt úgy vettem,hogy valaki ki akarja csalni a jelszavamat,nem hittem el,főleg mert akkor simán bementem a régi majmos címen a microra.
    Persze tudom az én hibám,már akkor elkezdhettem volna kutatni,hogy igaz-e,de már késő bánat.
    Szóval ne hidd,hogy most azért akarunk bejutni mert már jó az oldal,hanem azért mert oda tartoztunk,és tartozni szeretnénk.

15. Kriszta71 / Guest

Hát őszintén szólva,ha ma

16. spam /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hát...mondjuk a transfer

Hát...

mondjuk a transfer fúzióról első pillanatban a közös ló jutott eszembe, és nagyjából úgy is néz ki az oldal mostanság. Furának tartottam, hogy ez volt a legjobb megoldás, amit a majom staff tenni tudott az oldalért.

De bakker az, hogy ÚJRANYITJÁK ... nem is .. ugyanazzal a névvel nyitnak egy másikat, az kábé olyan, mint a cseheknél gyártott omlós győri keksz. Úgy néz ki, olyasmi az íze, de Győr az a határon innen van.

Lehet, hogy baromi jó reklám az oldalnak, hogy "újra majom", de akkor legalább lett volna annyi tartás a staffban, hogy megtartja az utolsó önnálló állapot szerinti adatbázist, és kiküld a tagoknak egy "héhahó, újra majomparádé van!" üzenetet, és hogy 1-2-3 héten belül lépjetek be, különben kasza.

De így csak a rossz szájíz marad, és az hogy baromira nem számítunk semmit, csak a név, és a hype az újranyitás körül

Én bevallom berendezkedtem a majomparádé és az utódja nélküli töltögetésre. Nem különösebben érzek kedvet, hogy mégegy öszvért lovagoljak, ami vagy jólesz vagy nem.

Amig így marad, szerintem inkább vagynem az alternatíva, de azért sikerekben gazdag bó'dogújévet kívánok a staffnak.

17. spam /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    az indoklásra mondjuk +1, én

az indoklásra mondjuk +1, én is kb így tudtam meg.

18. demonizer / Guest

Hol voltunk?

Sziasztok!
    Én a magam nevében beszélek!Fogalmam sem volt hogy a majomparádé egyszerűen összeolvadt a mikrobival (ezt a keresztezést)egyik napról a másikra megváltozott a felhasználói felület és ennyi.Nem is kerestem a majmot mert nem értettem mi van a háttérben,most hogy nem ment a mikrobit elkezdtem keresni de úgy mint majomparádé és akkor találtam ezeket az írásokat, és megvilágosodtam. Be kell hogy valljam én nem voltam egy nagy közösségi ember aki napmintanap fórumra írogat,és olvas.Valószínűleg ezért voltam tudatlan. Arányom mindig is jó volt mert van egy nas szerverem tehát nem volt soha ilyen gondom.De ez ellenőrizhető akár a mikrobin is hisz itt a régi majmos felhasználói nevem használom.
    Szóval tudom szabályzat, de ha véletlenül valakinek útban lenne egy meghívó.......
    Köszönöm

19. BAJNOK / Guest

Maki...
    Üdv, csak egy két mondat -
    Először is ez a régi maki, de most építjük újjá, a régi staff irányítja, sok régi megbecsült felhasználóval, de új tulajokkal a régi staffból. Hosszú lenne mindent leírni, a lényeg, hogy amikor kivágja az alkoholista a feleségét az utcára egy reklámszatyorral, mint macskát carni, mi még egy nejlonzacskónyi cuccot sem kaptunk, nemhogy adatbázist! De itt bővebben olvashatsz,de ez is csak a jéghegy csúcsa.

http://asva.info/kiszall-a-majomparade-staff-a-µbit-oldalbol-2011-07.html

Sok felhasználó tett fel olyan kérdést, mi történt az oldallal, és mi lett a régi accountjával, mivel azon jelentős fel illetve letöltése volt. Pár sorban leírnám, mi is történt velünk az elmúlt hónapokban.
    A, fogalmazzunk így, ős Majomparádé 2005-ben jött létre, és hazánk egyik legrégebbi torrent trackerének lehetett tekinteni. Az évek folyamán körülbelül 60 000 felhasználót és 33 000 aktív torrentet gyüjtött, amivel a 2011-es évben az 6. legnagyobb oldalnak nőtte ki magát. 2011 őszén az oldal tulajdonosa és egy másik oldal, a Transfer vezetősége úgy döntött, összeolvassza a két oldalt. Erről az akkor vezetőséget nem kérdezték meg, a száraz tényeket közölték velük. Mivel a Majomparádé a rangsorban előkelőbb helyet töltött be, a Transfer akkor körülbelül a 8.helyen rangsorolták, a felhasználók és a Majomparádé vezetősége úgy gondolta, a fúzió során egy merőben új kinézetű oldalt fognak kapni, negyisten valamilyen szinten a nagyobb oldal fog dominálni. Ami nem így történt. A Microbiten-mint a fúzió eredményén-teljesen a Transfer kinézete dominált-többek között a Fórumban is a régi, TT jelzésű ikonok voltak láthatók. Sajnos maga az adatbázis fúzió se lett tökéletes, a Makis userek jó része elveszett, a torrenteknél pedig kaotikus állapotok uralkodtak.
    Sajnos a Microbit kinézete sem felelt meg a régi Majomparádés felhasználók jó részének.
    A vezetőségen belüli súrlódások miatt a volt Majomparádé staff úgy döntött, elhagyja az oldalt, és megpróbálja újraéleszteni azt, amit lényegében teljesen megszüntettek. Mind a fúzió után, mint a Microbit elhagyása után fel akarták venni a kapcsolatot a volt tulajdonossal, eredménytelenül.Mivel semmiféle mentésünk nem volt, ezért az oldalt a nulláról kezdték felépíteni, ezért kell mindenkinek újraregisztrálnia, ennek az eredményét láthatjátok most.
    Reméljük, mindenkinek kielégítő válasszal szolgáltunk.

Üdvözlettel:

..::Majomparádé Staff::..

20. BAJNOK / Guest

Maki...