Magyar torrent oldalak Majomparádé

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Maki & Transfer

Sziasztok!

Kedves faust10!

Tudod ez olyan mint az élet, Anno valamilyen okból egyesült a két oldal, amit nem érdemes firtatni.
    A makisok elmondásuk szerint, szerettek volna fejleszteni, módosítgatni az oldalon. Ebbe a Transferes staff nem volt partner, hiába álltak elő jó ötletekkel a "majmok"!
    Ezért úgy döntöttek hogy lépnek, amit jól is tettek!
    Most a µBit már látja hogy a Majomparádé újra éledt, ha nem is döccenő mentesen de léteznek.

Hajrá Maki!

Szerintem nagyon féltik az egyesüléssel "kivívott" helyezésüket a hazai torrent birodalomban.
    Félnek hogy akitől azt várták hogy nagyok vagy erősek lesznek az most beelőzi őket!

Hajrá Maki!

A Majomparádénak szerintem nincs mástól félnivalója csak is a (így írom) Transfertől számíthat támadásra, lejáratásra!

HAJRÁ MAKI!

2. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Maki

Hát ez érdekes nem tudom miért nem férnek meg egymás mellett.
    Annyi torrent oldal van mint égen a csillag napról napra alakul egy.
    Az más kérdés meddig maradnak.
    Az is egy jó kérdés lenne hogy ők miért nem fejlesztgetnek inkáb.
    De hát ha ez van akkor ez van.

3. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    makitrans

A mikronak akkora lehetőség volt a kezébe hogy hihetetlen közel 140000ember.De se majmos kinézet se a majom staff esetleges elismerése nem volt lehetséges az oriási ego végett.vaya szüröröl bezárásrol papol a makinak.Szerintem szürjék meg ők menyi a valos felhasználoi létszámuk ha azt hiszik 100000feletti akkor saját magukat is képesek becsapni :tef161: Elehet gondolkodni mit kéne bezárni

4. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Maki

Hát az biztos hogy a mikrobi egy érdekes oldal.
    Hatalmas a létszám papiron de amikor a torikat nézed igen kevesen töltenek le v fel.
    Feltételezem sok a halott tori is!

5. BAJNOK / Guest

Maki

Üdv és Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek

Nekünk pontosan elég a sok pozitív hozzászólás, amit nagyon szépen köszönünk mindenkinek, egyet nem felejtünk el soha, a maki van a felhasználókért! Természetesen akad mindig negatív komment is, de hát a világ már csak ilyen, sok- hord magán a föld! Meg hát, nehéz is lenyelni, akkor voltak valakik, amikor oda mentünk, és akkor írták alá a haldoklásuk kezdetét, amikor eljöttünk. Ezért most úgy vannak vele, megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is!

6. BAJNOK / Guest

Maki meghívó

A Vezetőség több Felhasználó kérésének eleget téve úgy döntött, a meghívás határozatlan ideig nyitva van.

..:: Majomparádé Staff ::..

7. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    üdv

Köszönöm!És egyben vidámsággal teli boldog új évet kívánok neked is!
    Fent vagyok a nevezett két oldalon és csak dicshimnuszt tudok mondani a Maki-rol!Bárki aki újra indította az oldalt,nagyon jól csinálta a dolgát!Nagy gratula nekik!

8. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    üdv

Ez a komment a rá érkezett válaszokkal együtt át lett helyezve: ide.

9. Seria.Killer / Guest

tvstore

Én nem találtam a maki fórumán. Meg tudnád mondani merre van? köszi :tef161:

Ja már megvan! :tef161:
    köszi az infót,hogy megosztottad ezt velünk!

10. Seria.Killer / Guest

tvstore

11. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Tv stor hivok a makin

Belépsz makira utána forumba utána a torrentoldalakrol topicba azon belül a meghivo felajálás torrentoldalakra és ott a második oldalon ezt találjátok

TVStore Staff nevében felajánlok 8 db TVStore meghívót. Ha van rá igény, folytatjuk az akciót.
    Ne jelentkezzen az, aki:
    - dísznek, "könyvjelzőnek" szánja az acc-ját, várhatóan nem fogja azt használni,
    - volt Tag nálunk és kitiltottuk ( az inaktivitás - il. a rossz arány miatti törlés nem ide számít)
    - van élő accountja már nálunk. Szabályaink tiltják a több accountot, ugyanakkor hozzáférésed megoszthatod a saját felelősségedre.

Mire van szükség az igényléshez?

1. Miért szeretnél bekerülni?
    2. Írd le 3 kedvenc sorozatod!
    3. Voltál-e tagja már a TVstore-nak, vagy régebben a Bitgate-nek?
    4. Email-cím, s több, a TVStore-on használni kívánt nicknév, abban a sorrendben, ahogy szeretnéd, ha esetleg foglalt lenne.
    Igyekszem mindenkinek érdemben válaszolni - akinek nem írok, nem kapott ebben a körben...
    Jelentkezni nálam lehet, PM-ben.

Van még: 20 db meghívó
    Utoljára szerkesztette: k* (2011-12-08 20:34:14)

12. zsuuzsa /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Segitseg

Nem talalom sehol se, hogy hol tudok meghivot kuldeni. A pontot bevaltottam, de hogyan tovabb? Ha valaki tudna segiteni nagyon szepen megkoszonnem:tef293:

13. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Segítség...

Rákattintasz a felhasználó nevedre.
    Előjönnek az adataid,majd láthatod hány meghívód van.
    Rákattintasz a meghívóid számára,majd egy következő ablakba jutsz ahol generáljál egy meghívó kódot,amit elküldesz a meghívottadnak,aki a regisztrációnál azt bemásolja...:tef293:

14. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Segítség...

15. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Segitség!

Nálatok megy a Maki? Be akarok lépni azt irja:Hibás a felhasználónév vagy a jelszó. Kérlek próbálkozz ismét. Ha az ismételt próbálkozás is sikertelen, kérj jelszóemlékeztetőt.
    Válaszotokat elöre is köszönöm!

16. csacser /

Kapott lájkok:
    325
    Beküldött adatlapok:
    0
    ezmiez

Hibás a felhasználónév vagy a jelszó. Kérlek próbálkozz ismét. Ha az ismételt próbálkozás is sikertelen, kérj jelszóemlékeztetőt. :ördög:
    másnak is ezt írja ki az oldal bejelentkezésnél , vagy velem viccelődött valami rohadék?

17. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Újra megy!

Újra megy az oldal! Be tudtam lépni!

18. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    maki

2012-01-02 12:27:58
    Feltöltési akciót hirdetünk a következő kategóriákban:
    Sorozat/Magyar
    Sorozat/Külföldi

Minden, a kategóriában megtett feltöltés után 500 bónuszpont kerül jóváírásra, ha megvolt a moderátori jóváhagyás, továbbá minden akcióban megtett feltöltés ingyenesen letölthető lesz. Az akcióban csak a 2012. január 2. 14:00 óra és a 2012. január 6. 24:00 óra között feltöltött torrentek vehetnek részt, és csak eredeti releasek elfogadhatóak.

19. matyikaaa / Guest

Belépés

Üdvözlet Mindenkinek!
    Mi történt az oldallal? Elseje óta nem tudok belépni, hibás felhasználó/jelszó párosra hivatkozik. Új jelszó igénylésénél azt írja, hogy nincs az email az adatbázisban. Láttam, hogy korábban ezt a problémát írták már, mit lehet tenni? Vagy kivel vegyem fel a kapcsolatot?
    Vagy csak időszakos a dolog? Előre is köszönöm!
    Matyi

Szerk: Nem, nem tettem semmit, ami miatt azonnali ban járna, mivel freeleech volt, az arányom a 200Gb/1Mb körül volt Maki ranggal.
    Kolihálóról netezek, így többen is lehetnek egy IP mögött, de erre felhívtam a figyelmet az adatlapon, és amúgy sem lehetne probléma.

20. Breki852 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Belépés !

Sziasztok ! Sajnos január 01-óta nem tudok belépni az oldalra Hibás jelszó/felhasználó név üzenet miatt. Új jelszó kérésekor azt a választ kapom , hogy nem vagyok az adatbázisban ! Az arányom nagyon jó , a Rangom ,Maki. Kérem a segítségeteket,előre is köszönöm.