Magyar torrent oldalak Majomparádé

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. BAJNOK / Guest

Maki leállás

Nem emberi tényező miatt leállt a szerverünk,újraindítása ennyi időt vett igénybe.Elnézést kérünk mindenkitől,köszönjük az eddigi türelmeteket.

(Pontos információ:Meghalt a vinyó,cserélve lett.)

2. BAJNOK / Guest

példa!!!

Szerintem nincs oka megbántódnia senkinek,teljesen korrekt amit írtál,de a három hónapos oldal védelmében,remélem mire annyi idős lesz a maki mint a felsorolt oldalak,már csak egy rossz emlékként lesz emlékezetünkben, a buktatókkal teli indulás.De mint az ember életében is,buktatók vannak,lesznek,de felállunk, felállunk mindig! :tef293:

Természetesen az ajándékok nem kompenzálják a hibákat,tökéletesen egyetértek vele,mint egy kapcsolatban a veszekedés,veszünk utána virágot,kedveskedünk,de már megtörtént...az a kicsi szálka pedig, sokáig megmarad.

Bántásról pedig szó nincs,mindenki korrekt véleménye megfontolandó,megbecsülendő,építő lehet,legalábbis számomra.

3. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Véleményem a példához
    Lehet,hogy most megkövezel,de én nem értek veled egyet!
    Bithorlo nem állt többet mint az 1st(mind kettőn rajta vagyok).
    Bithorlo-t feltörték,ezért állt!A 10-es szorzó és az ingyenesség a rádióhallgatáskor kaptuk meg,nem pedig az állásért!(Az állásért amit nem ők okoztak,hanem szemét gaz emberek,csupán meghosszabbították azokat)
    Majomparádérol annyit,hogy nem történik semmi új dolog,csupán csak annyi,ami egy új oldallal és annak csiszolásával történik.(ha jól emlékszek ezek megtörténtek a te által említett két oldallal is a kezdettekkor,mármint az állások.)
    Remélem nem baj,hogy megosztottam e véleményt,de én így gondolom!

4. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    igazság

oldsipi barátomnak ha nevezhetlek igy igazad van.
    a 1st a carpathians de még a diablo is ide sorolhato
    hozza a maga free dolgait.az hogy nem lehet belépni az oldalakra lehet
    hogy a terheltség miatt van.
    a majom szerintem most egy más kategoria.jo is menne is de ott most
    valami más gond van.
    nem látunk bele.

5. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Példa

Maki leálláshoz nemszeretnék hozzáfüzni semit ,magam részéről megértem és várom hogy tökéletes legyen :tef161: Igen vannak nagy oldalak ahol ritkán történik leállás,utána meg anyit se mondanak miért volt vagy huzd meg a tököm :tef161: Ezzel szemben itt mindenről informáciot kapunk és elnézést kérnek a történtekért.Mindenképp érdemes várni! De ez csak az én véleményem.

6. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    igaz

- :tef293: megértő lélek vagyok sőt békés. haragudni miért haragudnák ! mindenki arra emlékszik amire akar. én is sok mindenre emlékszek nem most gyüttem . sajnos sok rossz döntésnek később isszuk levit.ha nincs vélemény minek a fórum? Bajnokot tisztelem mert nyakig melóba is kitart !

7. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    maki

Van most elég gondjuk-bajuk, engedjük kicsit levegöhöz öket, nehéz idöket élnek meg...megérett már az idö egy jó kis kurkászásra! 8)

8. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    maki

Megy az oldal :tef161:

9. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Megy a maki

Nálam megint megy a maki!
    A leállásról a véleményem:
    A technika ördöge soha nem alszik!
    Aki számítógépet használ,nem tudhatja mikor romlik el.
    Este mikor lezárja semmi baja,másnap meg nem áll fel a rendszer,vagy be se indul,ugye bosszankodunk.
    Azonnal szét szedjük,vagy sikerül megcsinálni vagy alkatrészt kell beszereznünk.A Makinál sajnos elég sokszor előfordulnak problémák,de mindig kielégítő információt kapok a leállás okáról.
    Szerintem nekik is az a céljuk hogy minden zökkenőmentesen menjen,legyünk türelmesek.

guzu

10. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Leállások

A magam részéről az a véleményem,hogy vélhetően mindent megtesznek a folyamatos működésért-és itt nem csak a Makira gondolok- de közbe jönnek előre nem látható dolgok is,amiket ők is vélhetően annyira bánnak mint mi.
    Hiszen a konkurenciaharcokban nem épp versenyképes ha egy oldal gyakran leáll.
    De Oldsipivel annyiban vitatkoznék,hogy engem is bosszant persze ha nem elérhető egy oldal de mit tehetek?
    És mivel minden hol ott vagyok így amit akarok azt akár máshonnan is le tudom szedni,de amúgy meg semmi nem annyira sürgős nekem,hogy ne tudnék várni egy-két napot míg a kedvenc oldalam helyrejön.
    És ugye csak az hibázik aki tesz is valamit.
    Lehet a Carpat nem áll le de nem is nagyon gyarapszik sem felhasználókban sem pedig torikban.
    A 1st meg például én is szeretem ,de az sem igen nő már tovább.
    Szóval ezek épp régen bejáratott oldalak ahova nem is igen nyúlnak fejlesztésben hiszen már jó ideje működnek a maguk létszámával és Peer számával.
    A Maki is be fog indulni szerintem előbb utóbb és nagyon jól jöttek ezek a pontok és Gigák,mert legalább éreztetik ,hogy mi felhasználók is számítunk.A Miq most decemberben nem ment pár hétig és mit adott amikor ismét beindult ???Free torikat.Na köszönöm....:tef10:
    Szóval legyünk szerintem türelmesek egy kicsit ,főleg olyan oldalakkal melyeknél legalább számítunk egy kicsit.És ha nem érjük el egy-két napra akkor ne temessük rögtön,és gondoljunk arra ,hogy Rómát sem egy nap alatt építették fel...:tef293:
    Köszönöm ,hogy elolvastátok a gondolatomat.:tef293:
    Aki pedig nem ért velem egyet,azt remélem nem bántottam meg.

11. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    majom

10 torrentet töltök fel még sem számolja a feltöltést.
    tegnap ota áll.
    valaki tudja esetleg hogy mi a gond?

12. Anita29 /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lakhely :
    Magyarország
    Maki:tef293::tef10::tef10::tef10:

Tisztelt Felhasználók!

2012-01-13 19:55:01
    Bizonyára mindenkinek feltünt, az oldal gyakran lassú, sőt, szinte használhatatlan. Ennek kettő oka van. Az egyik - hamarabb megoldható - gond, hogy a szerver, amin fut a tracker, nincs a helyzet magaslatán. Ezt a jövő hét folyamán megoldjuk, az oldalt a szolgáltató egy sokkal erősebb gépre telepíti.
    A másik probléma az, hogy maga a motor nem bírja se a peerszámot, se az online felhasználókat. Nos ennek megoldása kicsivel több idő. Az oldalt egy új motorra költöztetjük, ami elbírja a terhelést, azonban ez nem megy egyik napról a másikra, hozzávetőlegesen még 2 hét, de lehet, több idő mire használható lesz az új motoron alapuló Majomparádé. Addig is kérjük minden kedves Felhasználó türelmét, köszönjük, hogy kitartotok mellettünk. Ezért cserébe a freeleechet meghatározatlan ideig meghagyjuk.

13. Mester79 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    kitartás

a sok nehézségek ellenére elfogadható,én kitartok a maki mellett,jó lesz ez még:tef293:)))

14. amatőőr /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kompenzáció

Azt hiszem nagyjából tisztába teszi a dolgokat ez a főoldali kiírás. Azt mindenki tapasztalta,(már aki rendszeresen látogatja az oldalt) hogy szinte napi szinten van szünet, leállás. Azt hiszem nagyon sokan várjuk, hogy stabilan megbízhatóan menjen a maki. Itt találkoztam olyannal is aki kikérte magának, hogy miért kapott bp-ot, holott nem is látogatja az oldalt. A másik véglet, olyat is olvastam,(bent a fórumon) 1Tb mínuszban van vki. Ilyen jellegű hibákkal, amik felléptek az oldalon, szerintem nem lehet igazságosan kompenzálni az usereket. De szerény véleményem, hogy a jóváírásokkal, a nagy többség jól járt.

15. BAJNOK / Guest

Maki

Ha szükséged van meghívóra a makira,írj,van bőven.

16. Anita29 /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lakhely :
    Magyarország
    Maki
    Csak röviden: Én is, hajrá Maki!:tef293::tef293::tef293:

17. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Majomparádé

504 Gateway Time-out

nginx/0.7.67

18. Seria.Killer / Guest

Majomparádé

Hát igen. Mostanában előfordul vele. De majd ha más szerverre költöznek jobb lesz.
    Jó kis oldal ez. :tef161:

19. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Nehéz lesz

A feltöltési akció most nem a legideálisabb időpont,szerintem meg kéne várni míg legalább 2 hétig stabilan megy az oldal!
    Hajrá Maki!

guzu

20. nonoka /

Kapott lájkok:
    2,448
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Majomparádé

Az oldal elérhető