Magyar torrent oldalak Majomparádé

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. demonizer / Guest

504 Gateway Time-outÜdv

504 Gateway Time-out

Üdv

2. Seria.Killer / Guest

504 Gateway

Nekem is kiírt ilyet. Ilyenkor, ha frissíted az oldalt, akkor betölti... Legalábbis nekem igen.

3. Devil / Guest

ha lejebb tekernétek
    ha lejebb tekernétek akkor láttátok volna ezt a hozzászólást!
    néha látni is kéne nem csak nézni és rinyálni!

tisztelet aki lát is

4. gabika15k / Guest

megy
    Az imént néztem mostmár megy de nagyon lassú, vajon mi lehet vele?

5. Seria.Killer / Guest

majomparádé

Sok a felhasználó. Túl van terhelve, de ki is írták, hogy nagyobb szeróra költöznek, de ez kb 2 hét míg mindent elsimítanak. Amugy napközben néha működik rendesen. :tef161:

6. Seria.Killer / Guest

Maki

Most pl nekem nem megy :tef161:

7. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lassú
    A főoldalon ott van,hogy mi van vele.

8. Seria.Killer / Guest

Lassú

Igen én elolvastam, de nem mindenki olvassa el ezért kérdezi mindenki :tef161: :tef293:
    üdvözlettel:zmax022

9. BAJNOK / Guest

tarasz

tarasz a jelszóért írj rám és megadom neked az újat.

10. Seria.Killer / Guest

Majomparádé

Ha jól látom már orvosolva lettek a problémák.
    Legalábbis az oldal megy mint atom :tef161: :tef318:

11. BAJNOK / Guest

Maki

Feltöltési akciót hirdetünk a következő kategóriákban:
    Film/XVID/Magyar
    Film/XVID/Külföldi
    XXX/XVID

Minden, a megadott kategóriában megtett feltöltésekért 250 bónuszpont kerül jóváírásra, ha megvolt a moderátori jóváhagyás, továbbá a feltöltéseket duplán számoljuk el. Az akcióban csak a 2012. január 17. 12:00 óra és a 2012. január 22. 24:00 óra között feltöltött torrentek vehetnek részt, és csak az eredeti releasek az elfogadottak az akció keretein belül.

..:: Majomparádé Staff ::..

12. ehun / Guest

kép az oldalról

Üdv! Képet fel tudna valaki tölteni az oldalról?
    Az érdekelne, hogy milyen kategóriák vannak. Köszi!

13. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    sql

Makin sql hibát dob be a paszujba a sys, mikor profilt akarok skubizni. :tef318:

14. BAJNOK / Guest

Maki

Üdv!
    Dolgoznak a fiúk.

15. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    maki

2012-01-20 16:37:53
    Fotópályázatot hirdetünk!

Versenyt hirdetünk de nem a megszokott módon. A verseny lényege hogy fényképeket várunk tőletek, aminek a témáját ti döntitek el. A kikötésünk csak annyi hogy szalonképes képek legyenek és beleszerkesztve ne legyen, képszerkesztő programokat ne használjatok csak fényképezőgépet és a képnek kapcsolódnia kell az oldalhoz(felirat,vízjel stb). A fényképeket küldjétek ide.

Beküldési határidő:2012.01.31 23:59
    A képeket a fórumban a hírek topicban nézhetitek meg.
    Utána a nyertest ti döntitek el szavazás alapján.
    A nyertes jutalma 20 000 bónuszpont.

16. BAJNOK / Guest

Maki

Valaki elmondaná mit is takarnak a facebook linkek,mert nem vagyok regisztrálva,ezért pedig nem szeretnénk. Ellőre is köszönöm.

:tef293: Köszönöm szépen,elmondták.

17. BAJNOK / Guest

Jutalom módosítás...
    A nyertes jutalma 20 000 bónuszpont
    A második helyezett 10 000 bónuszpont
    A harmadik helyezett jutalma 5000 bónuszpont

18. Triad12 / Guest

Ez nem ide való,de muszály

Javítanám a Tót vagy Tóth beírásra a hozzá szólásomat.Egyszer leírtam azoknak akikkel karácsonykor össze voltam kapcsolva.Nekem is vannak ilyen vagy olyan nemzetiségű barátaim,ezt azért emelném ki mert betudók illeszkedni, senki ne gondolja azt hogy nekem beilleszkedési zavaraim lennének, ez azért fontos mert volt ilyen célzás felém.És ha valaki olyan megjegyzést tesz,hogy Netcigány, remélem senkit nem fogok megbántani ha ezt lereagálóm, mert én is cigány vagyok.Mellesleg lehet hogy, sőt biztos hogy nem cigány az illető.Nálam számít hogy kinek milyen a család fája,és hogy hova tartozik,de avval én is tisztában vagyok, hogy nagyon sok nemzetiségű emberkék vannak az országban.A többit nem íróm le,mert ezért vágtak ki a Powr oldalról.

19. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    .

Kérlek kicsit higgadjatok le és maradjunk a témánál, mielőtt még egymásnak estek.
    A véleménynyilvánításhoz mindenkinek joga van és mielőtt reagáltok valamire, inkább kétszer is gondoljátok át.

20. BAJNOK / Guest

Triad12
    Ezzel nincs is semmi gond,soha nem szabad általánosítani,sok ilyen barátom,kollégám van,rendes emberek. Egyet pedig nem szabad elfelejtenünk soha,senki nem tehet a származásáról,senki nem kérte,szabhatta meg hogy hova és milyen népcsoportba szülessen,általánosítani pedig nem szabad,mindenhol vannak jók és rosszak,de sajnos a gondolkodás módokkal gond van,és ez egy ilyen világ...sajnos.

Ahogy pedig a főnök mondja,írja le mindenki a véleményét,ha okosak vagyunk,nem azt nézzük,mit mondott,írt,hanem hogy ki és milyen hangnemben.Ha már nem ereszkedünk le a szintjére,valamit változtattunk a magunk kis világán...persze tudom nehéz,néha nagyon nehéz.