Magyar torrent oldalak Majomparádé

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Igaz szavak.
    Osztom véleményed Triad12

2. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    idevaló
    Minden tisztelem feléd!
    Nálam a cselekedetek számítanak!aki rendes velem,avval én is rendes leszek!De aki kitol velem,az számíthat a megfelelő viszonzásra!
    Egyszóval nem a kinézet számít,hanem a viselkedés!

3. toth966 / Guest

Ki az a netcigány?

Elmondom ki is vagyok valójában.Aki ezentúl meg fogja keseríteni *,*,* stb.stb sorsát.Ennyivel tartozom.Én leszek a ti Ludas Matyitok.Sosem maradtam adósa senkinek.Most sem fogok.És akkor kezdjük is.Ami a facebookon olvasható,csak kritika és irónia.Azoknak szóló kritika,akik kikiáltották magukat zseniknek.Készségesen elhiszem hogy azok,de bebizonyították és még számtalanszor fogják bizonyítani hogy nem azok.Ami ott olvasható ,valóságon alapuló tények,megtörtént esetek.Magatok is láthatjátok,hogy a nem létező szakértelem,hogy párosul gőggel,ranghajhászással,nem létező zsenialitással.Mi előtt ezek a netcigányozók abba a hibába esnek ,hogy hülyeségeket kezdenek el írogatni,jól nézzenek körül.
    Első lépésként ajánlom ezt a lapot.
    http://freedns.afraid.org/domain/dnstrace.php?domain=majomparade.net&submit=Trace
    Aki egy kicsit is ért hozzá tudja mi is ez.Egy aranybánya, de csak nekem!

Nevek: kiszedve
    Link: marad, semmi titkos nincs rajta
    Admin

4. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Gyerek

Olvasom,olvasom,hogy mit irkálsz itt,és elkezdtem gondolkodni,mi is a különbség te közötted és a 12 éves fiam között?!2 dolog az biztos:Életkor és az,hogy ő még tanítható,de te már nem!
    Téged biztos megsértettek,de kérdem én kit nem az életében?
    Téged megbántottak,de kérdem én kit nem az életében?
    És a legfontosabb:Ha most harcolni,marakodni,visszatámadni akarsz,akkor mi a különbség közted és aközött aki téged megbántott,megsértett?
    Leírsz itt hülyeségeket,be teszel linkeket,de a legfontosabbat nem írod le,hogy mi is a bajod,mivel bántottak meg?szerintem ez lenne a legfontosabb,mivel olyan oldalra írsz,ahol a legtöbben nem tudjuk a körülményeket!
    Oldsipi50 felhasználónak remek ötlete van,mivel ez egy fórum oldal(ami ugye nyílt),csináljunk egy nyílt vitát(beszélgetést) a dologról!
    Szememben(s biztos mosok szemében is),most egy tacskó gyerek vagy,aki hisztizik!És gondolkodj el egy fontos közmondásról:verekedni a hülye is tud,de szép szóval csak az okos tudja rendezni a dolgait!!!!

úi:Azoknak a neveit kiírtad akiket támadsz,de a sajátodat nem,valahol ez is egy gyávaság!

Várom válaszod kulturált hangnemben!

5. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Gyerek

Ez a komment a rá érkezett válaszokkal együtt át lett helyezve: ide.

6. toth966 / Guest

Mi a gyávaság?
    Mint láthatod az okosok mindent tudnak!Megmondták ki is vagyok! Mindíg arra hivatkoznak hogy mindent tudnak,így ezt is.Kérdés a következő,az vagyok -e aki vagyok? Netán ők azok akik vagy akiknak hiszik magukat?Ha már itt tartunk, mindenki az-e, aminek állítja magát,esetleg állít másról? Ha a kérdés logikáját nézzük,helyén való-e? Véleményem szerint igen!

7. Guest / Guest

Már is?
    hohó! Még nincs 2050 január 1-!!valami elromlott?

8. toth966 / Guest

Már is?

9. BAJNOK / Guest

toth966
    Üdv neked!
    Nem hiszem hogy eddig gondunk lett volna egymással,szerintem maradjunk is ebben.Megadtam a tiszteletet hogy nem szólok bele a dolgodba,dolgotokba,csak ennyit kérek tőled is,én kimaradnék a játékból.
    Legyen szép estéd.

10. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    válaszod
    Tisztelt toth996!
    Látom az úi-ra úgy ahogy választ adtál kulturáltan,amit köszönök neked!
    De lenne itt egy nagyon fontos kérdés:Tulajdon képpen neked mi is a bajod?Szerinted az,hogy szurkálódsz mindenkivel,azzal elrendezel mindent?Vagy most úgy döntöttél,hogy aki "veled szembe jön",abba belerúgsz?
    Tehát újra megkérdezném,mi is a te bajod,hogy végre megérthessük a felháborodásodat?

11. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Törlés

toth966 felhasználót töröltem, mert valótlan adatokat adott meg monitorozónkban.
    A hozzászólás joga szabad, viszont a közösség munkáját romboló egyedekből nem kérünk.
    Az adatokat kérem valaki állítsa vissza a Majomparádénál.

12. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    oldalak

valamikor hajdanán volt két oldal. transfer és majomparádé. a vezetők gondoltak egy fényeset ami végül matt lett csináltak egy közös gyereket mikrobit néven. idáig rendbe is lenne csak az a baj a felhasználók sokan nem igazán sőt az oldalak vezetői közül sokan nem örültek a közös gyereknek.itt kezdődtek a bajok.lassan kialakult megint két társaság .maradt a mikro és újra lett maki.ez nagyon jó mert sokan várták vissza régi oldalukat.idáig értem de most jön a gubanc nekem mint felhasználónak mi közöm az ők belső ügyeikhez.amit főztek egyék meg és talán szimpatikusabb lenne ha legalább kifelé próbálnának ember maradni.ez hogy egy két ember köpködi egymást nem ránk tartozik. a transferesek szerint a makisok hibája a makisok szerint a transferesek hibája.PUFF öngól :ördög:

13. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Takarítás

A topic kitakarítva az indulatoktól.

Amennyiben kapunk egy kis ismertetőt a történtekről, akkor az annak nyitott helyen lehet majd folytatni, persze normális hangnemben, nem úgy, ahogy itt végződött, ha nem kapunk, akkor nem lesz folytatás. Mindegyik fél álláspontját szívesen vesszük, az egyoldalú vádaskodás sosem túl izgalmas, ahogy a trógerség sem.

Tehát várom az illetékesek jelentkezését.

A topic visszaadva a MOSTANI Majomparádénak.

14. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Leállás

Miért állt az oldal tegnap reggel?
    Választ köszönöm!

15. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bajnok!

Üdv Bajnok.
    Hidd el,részben neked is szól! Van valóságalapja.Sárdobálás? Nem,száraz tények!
    Ami a facebookot illeti,csak is oda egyenlőre,ha akarod olvasod akarod nem.Nem kényszer!

16. BAJNOK / Guest

Leállás
    Igen mint kapcsolattartónak az a vállalt feladatom,hogy az oldalra regisztrált,regisztrálni akaró,tisztelt felhasználók kérdésére, tudásomnak megfelelően válaszoljak,problémáik megoldásában segítsek. Természetesen,ha tagja leszel az oldalnak, nyíltan, vállalva neved,neked is fogok a kérdésedre válaszolni.

17. BAJNOK / Guest

Leállás

18. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    leállás.

Köszönöm megtisztelő válaszodat!Nem kívánok tag lenni.Csak kukkoltam!

19. BAJNOK / Guest

Maki bónusz...

Üdv mindenkinek!
    A bónuszpontok megfelelő működésének javítása folyamatban van,tudom nem mindenkinek lesz megoldás,hogy az elmúlt napokra nézve,nem növekedtek a pontjaik,de kompenzálva lesz,elnézést kérünk,kérek mindenkitől,ne haragudjatok.

20. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Maki bónusz

Eddig mindig történt kompenzálás és ez méltó az oldalhoz!