Magyar torrent oldalak Majomparádé

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem kell töröld magad

Nem kell magadat törölni!Más majd szépen visszaél az adataiddal.Ugyan is a "szakértelem" kidomborodott! :tef161:

2. azvagyokakivagyok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Vége?

R.I.P. Majomparádé?

3. csillag2012 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok,mi tortenik a

Sziasztok,
    mi tortenik a Majomparade oldalon,hibas felhasznalo vagy jelszo azt irja ki,jelszoemlekeztetot se tudok kerni,hibat ad?

4. The1st /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    maki

Nekem be sem hozza az oldalt.. :tef10:

5. csillag2012 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
  6. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-maki

http://majomparade.net/login.php Szerintem sokan úgy tudják, hogy ez a címe a makinak ahogy én is. Ezen nem jön be semmi.

A te linked előtt viszont van egy "makarov" szó is. Ezen az oldalon pirossal ki van írva, hogy: "Ez az oldal nem egyenlő a majomparade.net-el, ez csak a volt tesztoldala!"

7. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    mi is?

A makarov csak a tesztoldal. :tef161: Úgy regelj,hogy a nagy odafigyelésben ne használj olyan jelszót amit máshol is használsz! Esetleg még azt is eladja valaki valakinek! :lol: Tényleg ,ilyenkor hol vannak a bakiparádé megmondó emberei?? Hol van az igazságkeresés?Nektek kellene lenni az userekért!! Nem csak a támogatásukat kell kérni,ha nem tenni és kellene értük valamit,nem?

8. csillag2012 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igen,de a masikat be se

Igen,de a masikat be se hozza.Ez most azt jelenti, hogy vegleg vege lett vagy meg van remeny,h mukodni is fog valaha?

9. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    baki!

Szomorú tanulság!Egy másik oldalról kell megtudni mi is történik? Egy másik oldal staffja kiírja főhírben,hogy védi azt az ezeregynéhány usert jelszócserével aki ott is tag?Igen szép teljesítmény a baki tulajdonosaitól! Akik segítették az oldaluk működését,na azokat hagyták tájékozatlanságban!Még mindíg azt hiszik páran,hogy az a staff az userekért működtetett egy oldalt? Csak saját magukért,meg a hatalommániájukért!

10. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re- Igen,de a masikat be se

Hát igen, maga az oldal jelenleg nem jön be. Te pedig hiába próbálsz a tesztoldalon új jelszót kérni, mert az csak egy tesztoldal ott gondolom semmi sem működik.

Nem tudom, elméletileg azt írták, hogy nem hagyják abba.

11. Kopasz /

Kapott lájkok:
    172
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Szerintem
    Szerintem ha a régivel nem engedbe ne eröltesd mert föltörték és nem tudod hogy most mi van.Ne tehetünk mást várunk türelmesen hogy megyogyuljon.

12. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Majomparádé VICC

"Szia,

A majomparade torrent oldalt feltortek megint. Az itteni jelszavad pedig megegyezik az ottanival.
    Ezert kerunk valtoztasd meg minel elobb, mivel a majomparade adatbazisa nem csak hozzank jutott el.

1 heted van megvaltoztatni. Utana mi reseteljuk a jelszavad es utana csak jelszoemlekezteto kuldesevel tudsz majd csak belepni.

Udv,
    A Staff."

Ezt a levelet kaptam! Egyik torrentoldalamon! Nevet nem irok! Fél órámba tellett mig mindenhol jelszót változtattam! SZERETNÉM MEGKÖSSZÖNNI A MAJOMPARÁDÉNAK! Fantasztikus munkát végezz az egész oldal! A Kukába kéne dobni az egészet ugy ahogy van!!!

13. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    re-majom vicc

én is megkaptam ugyan azon az oldalon ahol te is.
    az egészbe az az érdekes hogy én már délelött lecseréltem az összes jelszavam mindenhol.még is jött az üzenet.

14. lacilacus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hiba üzetnet!

Helló Mindenkinek!
    Nekem vagy hiba üzenet jelenik meg vagy valami teszt oldala a makinak, ahol persze írja nincs ilyen felhasználó! Jelszót egyébként sem rég cseréltettek velünk! Igazán sajnálom, amit művelnek ezzel a fórummal! Valaki írta, hogy mit kell, háborogni hisz ingyen töltünk le zenét, filmet stb. nem igazán értek vele egyet! Mert szerintem a visszaosztással vállaltunk egy bizonyos kötelezettséget és így átvitt értelemben a feltöltéssel fizettünk! Néha böngészve az oldalt lehetett látni némely régi tag milyen nagy aránnyal rendelkezik, amiben persze benne van a bónusz beváltás is, de azért ezeket az embereket megértem, hogy féltik a feltöltésüket! Volt már más torrent oldalnak is több hetes leállása és már temették mégis újra éledt és az óta is virágzik, bízzunk benne a maki is feltámad! Ámen!

15. predator02 /

Kapott lájkok:
    206
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re-majom vicc re
    Sziasztok!
    Én is kaptam levelet olyat mint tik, :tef10:

16. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    majomparádé

"Turelem makit terem... :tef293:"
    oldalcím: "Hamarosan visszaterunk"

Legalább valami életjelet mutatnak magukról lassan egy hét késéssel.

Hát most már lehet, hogy ha visszatérnek sokan a törlés mellett fognak voksolni.

17. Stabilo /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    maki jelszó

Helló!
    Valahogy éreztem, hogy ha folyamatosan feltörik, akkor nincsenek biztonságban az adataim és tuti biztos, hogy az adatbázis kikerül másod/harmad... ki tudja "hanyad" kézbe. Így már vagy 2 hónapja olyan jelszóra változtattam ott, amit sehol máshol nem használok. Szóval én megúsztam. A többi felhasználót pedig sajnálom, legközelebb legyen mindenki óvatos, minden torrent oldalon érdemes különböző jelszót használni (soha nem tudhatjuk, mikor melyiknek szerzik meg az adatbázisát) és egyik se legyen ugyanaz, mint amiket közösségi oldalakon, email-nél használsz.

18. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Maki

Most ezt találtam a belépési kisérletemnél:
    Majomparade
    Sziasztok!
    Igen, elmúlt kedd, igen még mindig áll az oldal, de sajnos ez rajtunk kívül álló okok következménye.
    A majomparádé nem fog megszűnni, amint lehetséges, az oldal menni fog. Konkrét időpontot nem tudunk mondani, igyekszünk minél hamarabb újra elérhetőek lenni, addig is türelmeteket kérjük...Tudjuk ezt már kértük tőletek, de sajnos most is ezt kell hogy mondjuk...
    Megértéseteket köszönjük:tef293:

Hát én nem is tudom mit mondjak,baj,hogy itt tartanak,a bizalmak szerintem legtöbb embernél elszáltak!Csak remélni tudom,hogy megfelelő védelemmel jönnek vissza!

19. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    bizalom

Nem csak az userek bizalma kell egy oldal működtetéséhez!Fontos,tudom!Sőt a bizalom meg is volt!Sikeresen el is játszották a maki "zseniális vezetői" !!Sajnos a többi feltétel nincs meg!

20. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    bizalom re

Igen itt már nem arról szól a történet,hogy megy vagy áll az oldal.Úgy gondolom nem is rólunk ,mert mi tudjuk féltett oldalaink mindegyikét másik jelszó védi.Nézzünk olyan embert aki nincs képbe.Van három oldala,annyit tud amit leszed vissza kell osztani,jelszó felhasználó név természetesen egyezik. :tef10: Sajnos kikerültek a legbizalmasabb adatok a makiról.