Magyar torrent oldalak Majomparádé

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 1970. január 01..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez tök jó...

Ez tök jó de azt már nem sikerült leírni hogy milyen "kiváltság" jár a gorilla ranggal csupán a feltételeit látjuk. ::/:

2. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    szudata (Majomparádé

Gorilla:

A Gorilla rangú felhasználók az oldal kiemelt és megbecsült tagjai! Ezen felhasználó rendelkezik 1 Tb. feltöltéssel 2,05-ös arány mellett és legalább 1 éve tagja az oldalnak. Automatikusan vissza lesz fokozva Maki rangúvá, amennyiben aránya 1,95 alá esik. Az oldal minden funkciója elérhető számára, ezen felül havonta 1 meghívót, valamint további 5000 bónuszpontot írunk jóvá a számára.

3. geza77 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re szudata (Majomparádé
    Szia olvasni kéne kicsit.

4. gears /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re

Mivagy te? Valami védőangyal? komolyan mondom hányingerem van...

5. szudata /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez tök jó...2

Kösz a infót . Az lehet hogy a szabályzatba bele került de a főoldali kiírásba nem. Csak most utólag írták hozzá hogy:
    "Az ezzel járó juttatásokat a szabályzatban megtaláljátok."
    Azért a staffiknak is feltűnt, hogy ha kiteszem egy elérhető ranglehetőséget annak elvárt feltételeivel akkor azért illik odaírni azt is hogy mit kap érte a ember...a jelen megoldással még mindig nem sikerült teljesen feloldani az egyoldalúságot de hát ez van...
    Ennyi erővel elég lett volna annyit "be-Hype-olni", hogy van új elérhető rang , részletek a szabályzatban.
    Üdv a Struccoknak! :tef344: :tef293:

6. Bluesky / Guest

Majomparádé

Kövezzetek meg, de én majd csak akkor regisztrálok az oldalra, ha lesz egy folyamatos olyan év amikor nem lesz velük probléma, nem törik fel őket, nem kerülnek ki a hozzáférések stb. Ez ami mostanában folyik ott nem tiszta.

7. KitKat /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    csak egy vélemény..

Szerintem meg abszolút nem kell kiakadni, hogy ezt nem írták bele a hírekbe, ez nem választható rang, akkor is jár, ha tudsz róla, ha nem.
    A juttatásokat úgyis megkapod amikor ideje van, szabályzatot olvasni meg alap minden oldalon :tef293:
    Inkább örülnél, hogy ha lassan is, de fejl?dik az oldal :tef344:
    Üdv

8. Dexter /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Én azt nem értem,hogy az

Én azt nem értem,hogy az egyes V.I.P tagok miért kapták meg egyáltalán a rangot,hiszen sokan köztük be sem lép az oldalra és nem mutattak fel semmi olyat,amivel az oldal "fejlődését elősegítették volna".
    És a legjobb,hogy az egyikük már volt leíráskészítő,moderátor,admin,majd VIP,újra admin,aztán egyszerre volt kitiltott felhasználó és vip egyszerre,most megint csak "sima" VIP.

9. Bluesky / Guest

Én azt nem értem re:

Ezer oka lehet ezeknek a fokozásoknak. Lehet hogy fejetlenség, de mlehet más is. Csak egy példa: Lehet valaki azért is Vip, mert ért a fejlesztéshez és segített a tulajoknak az oldalt javítani, ugye azt az adatlapján nem látod, mintha meg sem érdemelné, de mégis. Láttam már amúgy egy másik oldalon hogy egy Vip tag törölt torrentet és szerkesztett hsz-t, na ő álcázott staff tag vagy tulaj. Vagy egy másik példa: Moderátor volt majd elő lépett adminnak, de idő hiányában lefokoztatta magát, ezért már csak Vip. A kitiltásnak is lehet oka van, pl. feltörték a fiókját és ratioztak róla, egyéb .. Szóval nem tudhatod mi folyik a háttérben az amit láthatsz sokszor félrevezető vagy félinformáció csak.

10. Tripla.x66 /

Kapott lájkok:
    43
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    hírek

OKTÓBER 4. - AZ ÁLLATOK VILÁGNAPJA

Ennek alkalmából erre a napra feltöltési akciót írunk ki, amellyel ez alkalommal az állatokkal kapcsolatos filmek feltöltésére inspirálunk benneteket.

A feltételek a következők:

- A feltöltésnek bármilyen tetszőleges állattal kapcsolatos témájúnak kell lennie
    - A leírásba fel kell tüntetni, hogy "Állatok világnapja akcióra!"

Az akció kizárólag 2012.10.04-én (csütörtökön) megtett feltöltésekre vonatkozik.
    Az alap jutalmon (50 pont) felül további 500 bónuszpont kerül elszámolásra, természetesen a moderátori jóváhagyás után.

11. mookybaa /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Gmail Notifier Pro

Javaslom eme remek kis programocskát minden felhasználónak, mert ezzel pikk-pakk megy az új jelszó igénylése.

Mert már megint vannak furcsaságok:

Arány: 1.000 Feltöltött: 16,777,216.00 TB Letöltött: 16,777,216.00 TB

Ma reggel ez fogadott! :tef10:

Nem csak Gmail -os címeket kezel.

12. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    gmail notifier pro :tef293:

Szia!

Ez a progi a Makis gondokat nem oldja meg ezt te is tudod!

13. Jony79 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    üdv.

Nekem megvan már kétt napja az 1TB feltöltésem 1 év tagságom 177.877 arányom és még mindég nem léptettek elö a gorilla rangba csak jelzem eröl is ennyit.

14. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Az Erdei Tanács hírei

Sziasztok!

Október 17-én (szerdán) indul az ExtRaRádió extra műsorokkal, extra nyereményekkel...
    Hallgasd te is itt a Majomparádén!
    Az indulás napján a Maki felhasználóinak lehetősége lesz extra feltöltést illetve bónuszpontokat szerezni!
    Hallgass minket, játssz és nyerj...!

Az ExtRaRádió műsorvezetőket keres!
    Ha szeretnél egy jó csapathoz tartozni, ne habozz, jelentkezz ITT vagy közvetlenül f*.​

15. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Majomparádé vicc!

Marha jó! Belépésnél kiirja, hogy tiltva lettem aránycsalásért! Vicces kedvükben vannak. Bár miért is lepődök meg ezen! Fennálása óta egy nagy röhej az oldal. Irtam nekik! Kiváncsi leszek milyen magyarázattal álnak elő!

16. eminem 23 / Guest

engem

engem beenged az oldalra

17. Ketrec /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    gaborw...
    Üdv!

Problémád orvosolva...a többit leírtam privátba,nyugodtan beléphetsz.

Legyen szép napod.

18. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Gond megoldva!

19. Soldier /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Torrent + 8MB,..???

Itt is a plusz néhány mega letöltése okozott gondot.
    Call.of.Duty.Black.Ops.II-SKIDROW torrentel beszálltam seedbe, mire észre vettem másik 7 oldalról kiesett torrentem a seedből, mert Makin letöltött plusz 8MB-ot. Kezdhetem elölről a 7 torrent ellenőrzését.
    Miből ered ez a plusz 8MB? Jó lenne ezt tisztázni, mert más oldalakon is előfordul. Múlt héten a Microbit topikban merült fel ez a téma, ott is torrenthez csapódott megák okoztak gondot.
    Valaki csak tudja mi az oka és mi a megoldása.

20. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    majomparádé

Belépési hiba!
    Fatal error: Call to undefined function csrfvedelem() in /var/www/include/bittorrent.php on line 442