Meghívó pénzért!? Mi a véleményed?

A témát ebben részben 'Tracker Beszélgetések' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2011. május 11..

1. Coronel74 /

Kapott lájkok:
    25
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Sosem kértem pénzt egy meghívóért sem amit én adtam másoknak és nem is fogok, gusztustalan dolognak tartom aki pénzért árulja !

2. Misi54 /

Kapott lájkok:
    28
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Szerintem aljas dolog pénzért árulni a meghivókat, én semmiképpen nem támogatom

3. PanzerKunst / Guest

Sosem kértem/kérek pénzt meghívóért és nem is jutottam hozzá ily módon egyhez sem. Ha már biznisz lesz belőle, jobban hiszek a meghívócserében. Az mindkét félnek előnyös lehet.

4. Misi54 /

Kapott lájkok:
    28
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    jobban hiszek a meghívócserében. Az mindkét félnek előnyös lehet.

• Like Like x 1
  5. atreides /

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    pont azert torrentezek mert hobby es szorakozas, ha penzert kezdek adni venni akkor mar elveszti erteket az egesz

• Egyetértek Egyetértek x 1
  6. kufirc / Kufirc Tracker kapcsolattartó

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Sziasztok.
    én magamat hivatam meg a saját oldalamra 4 ezer forintért majd a meghívó küldőnek megírtam e-mailbe hogy köszönöm a meghívót majd a profilját letiltottam hogy ne tudjon több meghívót küldeni ( igaz rövidebb lettem 4 ezer forinttal de nekem megérte hogy ilyen ember ne legyen az oldalam tagja )

• Like Like x 1
  7. Nano / Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    738
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Na most aki pénzért árul meghívót,az nem igazi torrentes.Csak egy pénzszerző lehetőséget lát benne !!!
    Az ilyenen se fórum,se torrent oldalakra valók :tuti2:

8. djdancer /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Az én szememben a csere-berélők (traderek) sem jobbak.

9. kufirc / Kufirc Tracker kapcsolattartó

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Szia
    Szerintem a-val nincs semmi gond én adok egy meghívót xy oldalra te meg nekem egy yxyxy oldalra ez sztem így korrekt valamit valamiért több mint valószínű hogy azért akar mindenki bejutni más oldalra mert jót hall a oldalról illetve amiket keres szeretne azon az oldalon felelhető újabb verziók vagy több stb ...

10. mrarizona /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    ncore-n is 10$ körül van egy meghívó... 5$ a rang megvétele 5$ az 5000 pont, ami a meghívóhoz kell...
    És azt az oldal adja, csak felhasználja hozzá az usereket.

11. djdancer /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Szerintem meg mindenki ajánlja fel amije van, ne várjon el érte semmit, csak bizonyítékot a másik fél megbízhatóságára. Aki megfelel, az megkapja a meghívót, ennyi.

Aki cserél meghívót, az lehetséges accot is cserél, az pedig nagyon veszélyes dolog, például én téged hívtalak meg, nem pedig más valakit, téged ellenőriztelek, hogy megbízható vagy, mi a garancia, hogy akinek tovább adod az accot az nem fog hülyeséget csinálni?
    Semmi.
    Ezért nem foglalkozom olyanokkal akik cserélgetnek, mert rizikó faktor a szememben. Hiába, hogy csak meghívót ajánl fel cserébe.

12. papilon /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Elit oldalakra csere nélkül közel lehetetlen bejutni. Önzetlenül ilyen helyekre nem osztogat senki meghívót. Annak az esélye, hogy valamelyik barátodtól kapsz rá meghívót, olyan mint a lottó ötös. Official recruitment csak elit oldalak között megy, lentről feljutni elit oldalra gyötrelmesen nehéz.

A cserének megvan az az erőssége, hogy mindkét fél ugyanabban a helyzetben van, azaz hasonlóképpen meg kell becsülje a másiktól kapott meghívót. Ezekkel nekem eddig nem volt csalódásom.

Ellenben sok meghívót adtam már önzetlenül és ezek nagy hányadát utólag megbántam. Hihetetlen, hogy mennyire felelőtlenül kezelik sokan az ajándékba kapott meghívókat. Kuncsorog, ígérget, miután megkapta hálálkodik, majd kitiltják aránycsalásért, én elvesztem örökre a meghívás lehetőségét és átkozom magam, hogy valakivel jót akartam tenni.

Ezt kb. 10 év tapasztalatával írom.

• Egyetértek Egyetértek x 2
  13. djdancer /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Hát én nem így látom, 17 év torrentezés van a hátam mögött, igaz engem nem is érdekelnek az "elit" oldalak, de úgy látom bőven van esély azokra is bekerülni cserebere (trade) nélkül is, csak jó helyen kell kopogtatni, most nem fogom leírni, hogy hol, mert nem lenne fair az oldallal szemben.

14. papilon /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Érdekes amit írsz, mert ezek az elit oldalak tiltják azt, hogy idegennek adj meghívót. Csak a barát és az official recruitment az elfogadott. Minden más bűnnek számít, ha így adsz vagy kapsz meghívót. Még az online barát is...

15. djdancer /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Te állítottad, hogy: "Elit oldalakra csere nélkül közel lehetetlen bejutni."

", mert ezek az elit oldalak tiltják azt, hogy idegennek adj meghívót. "
    Ezt mindenki tudja, mégis megy a tradelgetés... Van módja annak, hogy elkerüld a lebukást, ha nem vagy szellemileg visszamaradott.