Meghívó pénzért!? Mi a véleményed?

A témát ebben részben 'Tracker Beszélgetések' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2011. május 11..

1. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Üdv .nem érdekes hogy

Üdv .

Nem érdekes hogy mennyire látogatott egy topic ha friss a hozzászólás az mindenképpen az elsők között látható . :tef293:

2. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    igaz

igérem ezentúl rendes és rendszerető polgára leszek igen rendes oldalunknak. de kedves Atlantisz reggel bekattantam ,hogy lehettem ilyen nagy MARHA :ördög:

3. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kísérletező alkat vagy , vagy

Kísérletező alkat vagy , vagy bejön valami vagy nem :tef293:

4. Muscular / Guest

De mégis,melyik oldalra

De mégis,melyik oldalra akartál bekerülni?Már kíváncsi vagyok rá.

5. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    válasz

ha megmondom meg kell öljelek / J Bond/ :tef293:

6. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    kisérlezező

de inkább hülye :tef10:

7. Muscular / Guest

Annyira gagyi oldal

Annyira gagyi oldal lenne?Csak nem a bh? :bigsmile:

8. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    nnm

melegbe nem burkolunk :tef293:

9. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    A következő van azok a

A következő van azok a személyek akik pm-ben x összegű sms-ért kapható nCore és más oldalakra meghívó , nos ők törölve lesznek . Szeretném kiemelni hogy nem látjuk a belső levelezést(pm) de az oldalon nem egy olyan felhasználó van akik elítélik az ilyen üzletelgetést és akkor itt köszönném meg a segítségüket is .

ui:
    Persze a kiszűrés csak akkor működik ha jelzitek , ilyen esetben a levél másolata is kell .

10. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    csaló

vigyázzatok aki engem átvert másik oldalon "bogaras" néven található :ördög:

11. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mivan??

Még mielőtt valaki arra hivatkozna hogy az oldalon nincs feltüntette a a pénzért adok/veszek meghívó tiltása azok figyelmébe ajánlom a szabályzat elolvasását.

Szabályzat! - Ugye olvastad?

Jó, ha tudod: a meghívó csere sarok szolgáltatást csak regisztrált tagok használhatják.
    Jó, ha tudod: a torrent-empire.me nem ért egyet az ismeretlenek meghívó csere ügyleteivel, de a felmerült igényeket igyekszik kiszolgálni, ezért biztosít számotokra egy felületet a meghívók cseréjére, illetve megpróbál egy közösséget teremeteni, annak reményében, hogy a tagok megismerhessék egymást.
    A meghívókért pénzt kérni, illetve pénzt adni szigorúan tilos!
    A feladott meghívó hirdetés/ajánlat visszavonásig, de legkésőbb öt napig aktív, ezután automatikusan törlődik, hacsak időközben nem hosszabbítja meg feladója az élettartamát, ha ez idő alatt nem volt csere, sem hosszabbítás, akkor is újra fel lehet vinni a rendszerbe a következő bejelentkezéskor.
    Valótlan dolgok állítása, üzérkedés, hazudozás a felhasználó törlését vonja maga után, rosszabb esetben a részletek jelentését az illetékes torrent oldal(ak) felé.
    Ha egy csere lezajlott, tehát a hirdetés inaktívvá válik, akkor azonnali törlése kötelező az azt feladó felhasználó által, a többi felhasználó félrevezetéstől megóvásának érdekében.
    A cserék intézésére megfelelően rugalmas felületet biztosít az oldal privát üzenet rendszere, mely regisztráció után érhető el.
    A csalást, visszaélést, átverést minden esetben azonnal jelenteni kell egy adminnak.
    Mindenki saját felelősségére használja, az esetleges károkért, felhasználó vesztésekért stb. felelősséget nem vállalunk.
    Jelenleg csak 30.000 user fölötti oldalakkal foglalkozik a bazár.
    Azt, hogy a csere tárgyát meghívók vagy felhasználói fiókok képezik privát üzenetben vitathatod meg a hirdetés feladójával.

Ezt azért idéztem mert volt egy bátor harcos aki nekem is árult volna (sms, ő márt nincs ) és mikor írtam neki el van tévedve akkor ő felhívta a figyelmem hogy nincs kiírva , hát de igen le van írva csak elkelne olvasni a szabályzatot .

12. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    n core meghivok árulása ....

13. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Insane

nagyon tudom értékelni az Insane döntését.szerinte a sok használhatatlan kép és hang anyaggal felrakott filmek értéke 0 . én személy szerint megvárom az eredetit és azt nézem meg. véleményem szerint a cam. ill mic dub filmek lekerülnének az oldalak is kevesebb támadást kapnának.sokszor 1,2 hét és van fent jó kép és hang anyaggal feltöltött tori. kevesebb probléma kevesebb zargatás és élünk nyugodtan.az ami filmesek már igy is fújnak ránk,és néha nem alaptalanul.

14. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    camerás verziok

hát szerintem ez nagyon nehéz lesz kitiltani mert lehet h te nem töltöd le a cam verziokat de szerintem szinte mindenki azt szedi mert álltalában azok a legujabb filmek! hogy nem menyek messzire itt van a koszoruslányok cimü film cam verzioban van fent pl n coreon és 13000 felhasználo szedte le szerintem amelyik torrent oldalon nem lesznek cam verziok kevesebbet lesznek látogatva!vagy mindenhonnan ki kell tiltani vagy aki kitiltja az a torrent oldal nem lesz annyira felkapot mind ahol nem lesz kitiltva!nekem ez a véleményem!:tef293:

15. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    cam

akkor se szeretem mert inkább várok a jó képre és hangra

16. Devil / Guest

accok árusítása vagy csalás?!

szevasztok!

Ma nézegetem az e-maileket amit kaptam és meg ragadta a tekintetemet egy levél! Csalók vagy csak üzletemberek lennének!???

Szeretne regisztrálni egy torrent oldalra, de nincs szabad regisztráció? Vagy csak nem szeretne drága seed szervert bérelni és csak letölteni szeretne? Itt a megoldás! Nálunk olcsón vásárolhat accountot vagy meghívót. Nem kell mást tennie, mint a megvásárolni kívánt account alatt található vásárlás gombra kattint és megvásárolja az accountot. A vásárlás teljesen biztonságos, mivel plimus rendszeren keresztül történik. A vásárlást követő 48 órán belül vásárlás során megadott mail címre küldjük önnek az account és a hozzá tartozó mail cím adatait. Nagyon sok account a rendelkezésre áll, így az accountoknál meghatározott le és feltöltési aránynak megfelelőt kap minden vásárló!

Ncore premium account: 2.6 TB feletti feltöltés 300GB alatti letöltés: 3400,-Ft
    http://secure.plimus.com/developers/987760/ncorepremium.jpg

Vásárlás

Ncore base account: 1.3 TB feletti feltöltés 300GB alatti letöltés: 2000,-Ft Kép:
    http://secure.plimus.com/developers/987760/ncorealap.jpg
    Vásárlás

Ncore meghívót: 1000,-Ft
    http://secure.plimus.com/developers/987760/ncoreinvite.jpg
    Vásárlás

Bithumen account: 5TB feletti feltöltés 300GB alatti letöltés: 2000,-Ft Kép:
    http://secure.plimus.com/developers/987760/bithumen.jpg
    Vásárlás

Beload account: 5TB feletti feltöltés 300GB alatti letöltés: 2000,-Ft Kép:
    http://secure.plimus.com/developers/987760/beload.jpg
    Vásárlás

Bithumen account: 5TB feletti feltöltés 300GB alatti letöltés: 2000,-Ft Kép:
    http://secure.plimus.com/developers/987760/bithumen.jpg
    Vásárlás

Bithorlo account: 5TB feletti feltöltés 300GB alatti letöltés: 2000,-Ft Kép:
    http://secure.plimus.com/developers/987760/bithorlo account.jpg
    Vásárlás

Ismétlem, Nem én árusítom őket hanem az email címemre kaptam ezt a levelet!!!

17. siijoe /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kamu az

Kamu az egész(egyértelmű),de...ha ezt nem vesszed le,AKKOR megérdemled a PALI nevet.

18. Devil / Guest

ki mondta??

ki mondta, hogy vásároltam tőlük??? vagy hogy egyáltalán érdeklődtem felőle?? egyértelműen oda van írva, hogy nem én hirdetem és nem is vásároltam tőlük semmit sem! Csak gondoltam megosztom Veletek, hogy lássátok ilyen "üzletemberek" is vannak a világon!
    Én torrentért nem fizettem soha de nem is fogok!!!

19. siijoe /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    juss be kedvenc

juss be kedvenc old.......... kamu az egész

nem konkrétan"rólad van szó. hanem aki megeszi

én is megkaptam a levelet amúgy .

Szerk Moderátor.

Egy hozzászólásban máskor.

20. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Köszi hogy....
    Kicsit félreértetted , senki se célzott arra hogy te vásároltál volna . Köszi hogy megosztottad velünk , ezzel a tájékoztatással lehet pár kezdőt (tapasztalatlant) is sikerült felvilágosítani hogy sajnos vannak ilyen kamu hirdetések . :tef293: