Meghívó pénzért!? Mi a véleményed?

A témát ebben részben 'Tracker Beszélgetések' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2011. május 11..

1. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    meghívók pénzért

Sajnos manapság is akad, aki pénzért árul, kiábrándító és elszomorító, az egész szellemiségével ellentétes irányba megy, de hát a világ már csak ilyen!

2. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Vélemény!

Röhejesnek tartom, de igazából nem azt aki árulja hanem aki megveszi! Emberek! Nem azért torrentezünk mert nem akarunk fizetni? Olyan nincs, hogy valahova ne lehessen bekerülni! Én 4 hónap alatt bekerültem mindenhova és egy neve sincs kis oldallal kezdtem! nCore 3000 ft stb.! De már extrémebb összeget is láttam. Ha támogatod az oldalt 1500 ft max. és küldhetsz egy meghivót! De van aki ebből is bizniszt csinál. Dehát találékony a magyar. Én azt mondom nem az követi el aki árulja a hibát hanem aki képes venni is! Ez csak egy saját vélemény volt. (ha valaki körbenész a felajánlott meghivóknál néha ki lehet fogni nagyon jó oldalakra meghivót és még csak cserélnie se kell!Csak egy szépen megfogalmazott levél a felajánlónak.)

3. Seria.Killer / Guest

vélemény

Nemrégiben egy másik torrentes fórumon találkoztam egy hírdetéssel, miszerint egy cég nCore meghívókat küld mindenkinek. Rá is írtam kíváncsiságból, 1 óra múlva jött a válasz. 3000 Ft-ért tudnak nCore meghívót küldeni. Írtak nekem egy regiment sort, hogy ők így megbízhatók, meg úgy meg banner hírdetéseik vannak egy fórumon. Na mondom magamban jó, akkor ezesetben, ha pénzért küldik, akkor tárgytalan :tef161:
    Az, hogy igaz-e a hírdetés, vagy csak olyan kamu, mint a facebookos Nyílt regisztráció, meg stb azt nem tudom de nem is érdekel. Támogatói sms-t szívesen küldök egy oldalnak, hogy fennálljon, de regisztrációért több 1000 Ft-ot nem adnék ki.

4. Fáraó /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Először is köszönöm az

Először is köszönöm az adminisztrátoroknak hogy vissza engedtek az oldalra :tef293:
    Ígérem most már jó kisfiú leszek :tef161:

Ahogy legutóbbi bitHumen meghívó árulás résznél láttam sokan fel voltak háborodva. De amire megírtam a reakcióm, ki lettem tiltva...

Szóval itt kifejteném ha lehet: :tef293:
    Én is nagyon jól tudom hogy hogy a meghívó árulás pofátlan, és sárba tiporja a torrentezés alapelveit. Amit mellesleg több torrent oldal is sárba tipor. Pl.: Diablo Torrent. Ahova a regisztráció is pénzes, és az arány tartást is sokan sms-el oldják meg. Valamint ahogy említették már külön cégek szakosodnak nCore meghívásra, ahol 3 ezer Ft-t is elkérnek érte.

Mivel a szabályzat nem tiltja ezen az oldalon. Sőt egy cikkben is leírták hogy mi szerint is folyjon le egy adásvétel, így gondoltam nem csinálok vele nagy gondot ha meghívó és feltöltés helyett én 1-2 ezer Ft-t kérek, ha már úgyis pénz szűkében vagyok. Tudom hogy csúnya dolog, ezért irány árat írtam ki, ezáltal ha valaki egy minimális összeget is ajánl érte már viheti is.

Még mindig jobban jár mintha 3 ezer Ft-t fizet érte valakinek aki lehet át is vágja...

Tudom ez olyan mint amikor a k*rva prédikál a szüzességről, de a lényeget értitek.
    Nem vagyok én olyan rossz mint sokan gondoltátok.

5. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    de bizony tilos penzert arulni meghivot

idezet:
    ...
    A meghívókért pénzt kérni, illetve pénzt adni szigorúan tilos!
    ...
    itt az egesz:

6. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    No Mani
    Szia Fáraó!

Senki nem mondja hogy rossz vagy, csupán ezen az oldalon nem divat a meghívók pénzért való árusítása!
    A Diablon valóban van lehetőség SMS és PayPal regisztrációra is!
    PL.: Mini 380 Ft+ÁFA 7.5 GB feltöltés, 1 hónap támogatói csillag , 1 hétig VIP rang, 150 bónusz pont. Tehát viszonylag olcsón bekerültél az oldalra és még kaptál is valamit!
    Általában a támogatásokért is adnak valamit! Támogatni viszont nem kötelező! Ám ha az aránytartás máshogy nem megy még mindig egy lehetőség amit vagy kihasználnak vagy nem!
    nCore meghívásra szakosodott "cégektől" pedig mindenkit ÓVNÉK!

7. Mester79 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Fáraó

Kedves Fáraó!
    Ha megengedel egy kérdést feltennék:
    azt mondod:"Elnézést a regisztráció során feltüntetett felhasználási feltételekben nem találtam. És a meghívó cserénél se",akkor értsük úgy,hogy ha le van irva még a legelején,akkor nem is regisztráltál volna,mert nem mengengedett a meghivó,acc. árusitása?Ha már bent voltál,talán jó lett volna elolvasni a szabályzatot-és ez nem kioktatás akar lenni,mindenki azt csinál amit akar,szabályok betartása mellett-,nem történt volna ilyen.Itt egy összetartó kis közösség kezd összekovácsolódni,amibe mindenki tartoz-(hat)ik,akik körében nem dominál a pénzért meghivó vagy acc.
    Kedves fórumtársaim,ha nem igy van,akkor tévedek,akkor eltévedtem,de nagyon. :tef293: :tef10:

8. Fáraó /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Válasz...

Már rég be voltam regisztrálva amikor a már említett cikk eszembe juttatta hogy esetleg pénzt is kérhetnék érte ha már pénz szűkében vagyok... És mivel, sem a lap alján sem oldalt nem találtam Szabályzatot, így kijelentkeztem, és megnéztem a regisztrációnál írtakat. Mivel ott se említette tiltandó tevékenységnek, és ha már ott az a hülye cikk is ami leírja hogy is kell lefolyjon egy átutalás. Akkor józan paraszti ésszel arra következtettem hogy szabad csinálni.
    Elvégre is miért írnák le a meghívó árulás menetét ha nem is lehet? :tef318:

9. Adminisztrátor /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    szabályzat

Szia!
    https://torrent-empire.me/forums/szabalyok.462/
    itt világosan le van írva a szabályzatban, hogy tilos a pénzért való árulás (már egy éve ott van).

Az általad referált leírásban az átutalás természetesen, mint mindenki tudja nem a pénzre vonatkozik, hanem a magyar nyelvben előtte meghatározott főnévre, vagy főnév felsorolásra, mivel vessző nem szerepel ott. Így az átutalás a feltöltésre (upp) és bónuszpontok átadására, azaz átutalására vonatkozik.

10. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    én megirtam mindezt egy

én megirtam mindezt egy stafftagnak ncoren, sőt a választ amit kaptam is...viszontválasz hogy tudnak róla, kamu.. most kb..800-an nézték meg azt a hirdetést, valami narancs.. a stafftag visszairt hogy jelentsem..mi a fenét csináltam akkor??? mintha valami itt nem lenne kerek, nem hiszem hogy nem tudnának utánanézni ott ki az aki sok meghivót küld ki...tudom hogy aki fizet bármit tehet.. /ott is/ de igy ne a tagokat kérjék hogy segitsünk kiszürni a csalókat,mint pl..a faces sms-regisztrációkat is...tojnak az egészre..

ott vagyok azon az oldalon is elég régóta, elzárkózik a vezetőség az ilyen hirdetésben közölt dolgokról, de kirakja főhelyre...

11. Seria.Killer / Guest

narancs fm

Igen narancs a neve.
    Az, hogy kamu,vagy nem azt nem tudom, mindenesetre nem próbáltam ki.
    azóta már van nCore-m.
    Mindenesetre eléggé gusztustalan dolognak tartom, hogy valaki ebből is üzletet csinál. De ez még mindig a jobbik eset. Láttam én már cégeket 10ezer forintért árulni meghívókat.

12. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mivel rég ncoren vagyok, de

Mivel rég ncoren vagyok, de nem én lennék ha nem próbáltam volna ki..:tef293: igy a kapott választ is postáztam ncorera..de csak ennyi... nemigazán érdekelte őket.. pedig ők tehetnének valamit..mint irtam is

13. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Jedi79
    Szia Jedi79!
    Nem,nem tévedtél el!
    Elárulom én támogattam az oldalt(nCore),és azért van meghívóm!De soha,de soha nem jutna eszembe,hogy én pénzt kéjek a meghívóért!azért támogattam,hogy legyen meghívóm és így legyen egy csere alapom Bithumen meghívóért,de még így sem,hogy nem jön össze a meghívó a Bithumenre,nem kérnék pénzt a meghívómért,ahogy említettem egy hozzászólásomban,inkább levágatnám a kezemet,mintsem,hogy pénzt kérjek!!!
    Más:Nagyon örülök,hogy olyan embereket ismertem meg,még ha csak így az oldalon keresztül is mint te Jedi79,Adminisztrátor,Erdeikutya,Bazskó74 stb,stb. :tef293:

14. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    pipus

megtisztelsz, koszonom... en is orulok hogy itt lehetek koztetek... jo kis kozosseg ez.. Hajra!!!

15. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    Farao

Nezd, megmondta(u)k, hogy ez igy nem koser, azt hiszem a tanulopenzt megfizetted. Tanultal a hibabol? Azt hiszem igen. Nincs miert tovabb haragudni szerintem. :tef293:

16. Mester79 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Fáraó-1
    Akkor félreértetted az árulást,mint kifejezést,itt másra és nem pénzre értik az emberek,hanem: Up,bónusz,sol.De ezekkel a "fizető" eszközökkel is vigyázni kell :tef161:

17. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:nCore penzert
    nem tudom, mennyi tamogatasert kapsz egy meghivot nCore-on, de biztos kevesebb, mint 3000 Ft. Ha tag az illeto, akkor dob sms-t, kap egy meghivot, amit tovabbad 3000 -ert. Mennyit neyer rajta? 1000-et? 1500-ot? Tiszta biznisz... Az oldalnak meg valahol jo, mert jon a le... Aki meg tamogat, azt hiv meg akit akar...

18. Fáraó /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    válasz
    Igen tanultam a hibámból és én is szeretném lezártnak tekinteni az ügyet.

Haragról meg szó se volt, legalábbis a részemről. Mindenki álláspontját tökéletesen megértem :tef293:

19. italoimre / Guest

Magnvélemény az egészr?l

Szép Napot Mindenkinek!
    Gusztustalan és kiábrándító amiket itt olvasok!
    Hát ezek lennénk mi Magyarok?
    Soha a büdös életbe nem kérek senkitől meghívókat sehova,meg semmit se kérek,még ha ti fizettek akkor se!Ha már zárkörű egy oldal,akkor számomra felejtős az egész dolog!Én ha valakivel önzetlenül meg akarok osztani valamit,akkor nem xarakodok ennyit,és nem játszom más idegeivel!
    Inkább külföldi nyitott torrentekről töltök,és nézem inkább idegen nyelvű szinkronnal kedvenc filmjeim minthogy idáig süllyedjek,és kunyizzak bárkitől is bármit!SZÉGYEN hogy ilyen oldalak vannak!Inkább ezeket kéne lekapcsolniuk a bizonyos szerveknek,nem pedig az önzetlen megosztókat(persze kivétel a jogsértők).Sajnos hogy egyesek még pénzt is kérnek,és üzletelgetnek.Ez nem az én világom,és messze elkerülöm az ilyen közösségeket!Ezek nélkül is bármit meg tudok szerezni,és nem könyörgök senkinek!Ébredjetek már föl hogy milyen nevetséges amit csináltok!Kétségbeejtően nevetséges és szánalmas az egész!
    Köszönöm hogy leírhattam!További jó meghívócserét!
    További Szép Napot Mindenkinek!

Tisztelettel: italoimre

20. Trekker / Guest

Vélemény

Bizonyos szempontból akkor van előnyös oldala a meghívók pénzért osztogatásának, ha azt az oldal fenntartója, tulajdonosa, adminisztrátora teszi és a befolyt összeget az oldal fenntartására, karbantartására használja fel. Ez nem feltétlenül elítélendő.
    Ez nagyon ritka eset (vagy talán nem is szokott ilyen lenni), szerintem.
    De amikor felhasználók teszik ezt, vagy egy, az aktuális torrent oldal
    nevével visszaélve osztogatnak meghívót pénzért (ld. ncore meghívók a facebook-on hirdetve), az már tényleg felháborító és elkeserítő.
    Ez már akkor is az volt, amikor tették ezt a Vaterán meg a Teszveszen annak idején az iwiw és gmail meghívókkal (amikor az még nagy kincs volt). A helyzet azóta sem változott, és nem is fog soha...
    Nincs mit tenni, csak figyelni, ellenőrizni és aszerint dönteni helyesen.