Meghívó pénzért!? Mi a véleményed?

A témát ebben részben 'Tracker Beszélgetések' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2011. május 11..

1. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    ha már vélemény..

Nemigen hiszem, hogy sok értelme van a pénzért való meghivózásnak..igaz hogy mindenki azonnal a legnagyobb és legjobb oldalra akar bemenni, aztán néz hogy mit is kell csinálni hogy benn is maradjon, de..
    itt szeretek lenni, tán cserélni is, adni stb..de ami pl..szerintem a ncoren folyik most az már jóval tulmegy minden határon..
    egy másik ilyen oldalon hozzászóltam a ncoret-adok mindenkinek, irj pm-et fórumhoz...a pasek neve is ncore-val kezdődik..
    az oldal első körben elzárkózik ettől, mint reklám..aztán néhány hét, és a pasi zöld, tehát admin-vagy hasonló rangu. ne mondja nekem senki hogy a ncore staffból nem érdekelt valaki ebben a bizniszben..egyszerüen mert sima bót, duplája..ezt ekkora mennyiségben csinálni, nem igaz hogy nem tünne fel, ha nem ott dolgozna valaki-valakik saját zsebre

2. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    hívó-pénz-oldal

igaz régi téma de beleszólok. én még eddig minden oldalért és meghívóért fizettem fizetek, fizetel te is fizet mindenki. ahoz hogy meghívóm legyen gépet kell venni fizetni kell internetet ha elromlik gép javíttatni kell plusz még ott a villany számla. ha azt veszem nem is olyan olcsó. szeretném olvasni meghívtam 50 embert eddig most küldtek fejenként 1000ft ot mert vinyom halál. fantazmagória.pedig érdekes lenne de én még csak büntetést kaptam meghívottam után.nagy lelküen osztogatunk mindent és ha nem adok akkor még én vagyok a gané,ha kérek valamit megint gané .na elég nem rágódom itt úgy se lehet igazságot tenni. üdv minden gépnyúzó barátomnak és minuszolós tagjainknak oldi :tef293:

3. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    meghívó pénzért

sziasztok.
    szerintem ez a legrosszabb módja hogy cseréljünk, átvág bárki.
    pénzt soha nem szabad adni. és adtam egyszer le is léptek vele.
    ez már kicsit túlzás és fanatikus.

4. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Meghívók pénzért

Hát ez egy nagyon régi téma :tef293: Picit ez a topic feledésbe merült,az utolsó hozzászólás óta sokan jöttetek :tef293: Írd le mit szólsz ehhez,a te véleményedre is kíváncsiak vagyunk.

5. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kár

Sziasztok, szia bubu!

őszintén megvallom én személy szerint örültem is hogy feledésbe merült és nem téma itt az oldalon!
    Persze beszélni, véleményt írni mindenképpen lehet.
    Sokan jöttek és sokan mentek is!
    :tef344:

6. frediw / Guest

Meghívó pénzért

Penzert meghivo?Szerintem nem jo otlett,van itt virtualis penz,bonusz pont,upp...,csere sarok es a sok jolelku felajanlasok.Szerintem jó így :tef344:

7. kiscsibe /

Kapott lájkok:
    219
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Meghívó pénzért

Én eddig sem fizettem meghívóért, azután sem fogok érte pénzt adni.
    A szabad regisztrációs torrent oldalakról is letölthetők, azok az anyagok, melyek egy pénzért vásárolt oldalra felkerülnek.
    Ráadásul én azt gondolom, ha becsületes vagyok és nem csalok, akkor azokon az oldalakon ahol torrentezéssel foglalkoznak, előbb utóbb lesz lehetőség bekerülni, egy zártabb közösségbe is.
    Természetesen ez a lassabb megoldás. Nekem ez szimpatikusabb.
    A meghívó csere sarok és a felajánlások adta lehetőségeket látva, talán még butaság is fizetni egy meghívóért.

8. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Számomra ami fura hogy

Számomra ami fura hogy mindenhol irgum - burgum pénzért meghivó nincs, és egy nagy létszámu oldal fenntartója mint most kiderült az a ncore hungary fickó, aki az egész oldalt pénzeli, bizonyitékom is van rá, mivel szóltam hogy tán nem kéne, és kidobtak, sőt..az oldal eredeti tulajdonosa meg is irta, azért élnek még, mert ez a fickó fenntartja-pénzeli őket..hát.igy inkább nem kéne csereoldal sem mint várni a ncore-meghivóval átverteket esetleg....

9. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Pénzes meghivók.

Sziasztok.

Sokat gondolkoztam ezen beirásom elött de úgy döntöttem leirom véleményem.
    Én ezt a pénzért való meghivózást szétválasztanám.
    Régebbi véleményem természetessen az volt nem fizetnék.
    De most már sok dolgot másképp látok s ennek adnék most hangot.

Mint irtam szétválasztanám a pénzes hivókat két csoportra.
    A két csoport pedig a MAGYAR oldalak és a KÜLFÖLDI oldalak lennének.

Nos magyar oldalak itt tartom véleményem magyar oldalért Soha nem fizetnék.

Ellenben külföldi oldalakért már adnék mostanában egy keveset.
    S miért?
    Nem tudom itt az oldalon mennyien foglalkoztok külföldi oldalakkal.
    Aki igen az tudja milyen nehéz meghivóhoz jutni.
    Aki nem annak egy kis ismertető.
    A legtöbb külföldi oldal nem a feltöltésed után ad meghivót mint itthon hanem bizony valamiféle bonus pont beválltása után.
    Csak egy példát emlitenék PassThePopcorn ezen oldalon 250000 bp egy meghivó na szerintetek mennyi idő egy átlagos nettel ezt kihozni.
    De természetessen külföldi oldalak között is vannak kivételek ahol azért könnyebben lehet hivóhoz jutni.
    De a lényeg olyan oldalakra ami mindenki álltal ismertek és keresettek szinte csak olyan embernek van meghivója aki támogatja az adott oldalt.
    S itt az árakról!
    Vannak olyan oldalak ahol a támogatás szinte csak 20 eurotól indul jól olvasod igen az barátok közt is kb 5000-6000 ezer forint.
    Na ha ebből indulunk ki már nem is olyan elvetemült gondolat egy kis jutalom a küldönek.
    Természetessen ennek a kockázata nagyon nagy mivel sokan nem ismerjük egymást és sokan akarnak ezzel visszaélve pénzhez jutni.
    De én azt mondom ha valaki elöre küldené a hivót én biztos vagyok benne sokunk kifizetne érte akár 1-2 ezer forint telefon feltöltést is.

Köszönöm a figyelmet.

10. user4 / Guest

pénzért meghívó..

Én egyszer vettem 2 ezer ft. ért. Nem sajnáltam rá, és megérte, mert piszok nenéz volt bejutni az oldalra, ha nincs ismerősöd. Szóval a hozzáállásom az az hogy ha megteheti valaki, akkor miért ne? (Jegyzem meg abban a hónapban éppen volt rá keret, de nem mindig van így, szóval nem nagyzolásnak szántam)

11. kertifa / Guest

Pénzért

Nincs olyan oldal, amiért pénzt adnék. Előbb vagy utóbb mindegyikre lehet meghívót szerezni. De a torrent trade miatt nem is feltétlenül kell. A legtöbb oldalon megfordulnak ugyanazok a torrentek, de kérésre is át töltik, ha mégsem lenne valami valahol.

12. tomisumi1976 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    én meghivot sohasem venNénk

én meghivot sohasem venNénk ez az TEF tele van jo emberekkel és ha valami kellet mindig segitettek nekem- BEDY- CSOKEEE38- SZEDERKE -PREDATOR02 BRET PIT- MESZYY

13. SeEd / Guest

fizetni meghivóért

Nem tartom jó ötletnek. Nagyon sok oldalon van szabad regisztráció, a torrentek pedig terjednek egyik oldalról a másikra. Én nem fizetnék meghívóért.

14. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    ez csak

ez csak természetes!!
    köszönöm!

15. The1st /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    pénzért...

Én szerintem soha nem fizetnék egy oldal meghívójáért sem és ennek több oka is van:

-Itt sok olyan önzetlen tagot ismerek, aki szerintem kisegítene egy meghívóval, ha szükségem lenne rá.
    -A cseresarokban adhatok némi upp-ot, meghívót, bp-ot, amire nekem nincsen, de a cserepartneremnek szüksége van.
    -Ismerőseim által is bekerülhetek oldalakra, van sok barátom akik ugyan így torrenteznek.
    -A mai világban nem lehet tudni, hogy kiben szabad megbízni és kiben nem.

16. T800 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Vélemény

Én úgy gondolom, hogy elég veszélyes dolog a pénzért árusítás. Egyrészt azért, mert ahogy többen is írták, nem igazán lehet megbízni senkiben, szóval elég rizikós. Másrészt pedig, vannak nyitott regisztrációk, ezeket kell kihasználni, amint van rá mód. Még akkor is, ha csak évenként egyszer-kétszer van nyitott reg egy bizonyos oldalon, ki kell várni, mert a türelem rózsát terem. :tef344:

17. Kopasz /

Kapott lájkok:
    171
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Nehézgépkezelő
    Lakhely :
    Győr
    Egy oldal

Egy oldal volt amiért pénzt adtam,szégyenem de kétszer lehuztak vele.A végén egy barátom hivot meg az oldalra,köszönöm neki.
    Ma egy forintot sem adok söt,elitélem.
    Ha meghivo akkor csere,Szerintem ez máskép ne is müködjön.
    A virtuális pénz ami bp upp vagy átutalás az szerintem is jol müködik ha nem aránycsalásbol származik.
    Jopár éve torentezek,hát igen egy héten belül szinte minden uj torent megérkezik minden egyes torent oldalra.Ahonan letölthetö,természetes seed ellenében.
    Viszont,elgondolkodtato ha én támogatok egy oldalt,akkor adjak-e pénzért meghivot,igy talán jogos,hogy kérek lovét.De nembiztos ,hogy jogos mert nem azért támogatok hogy ebböl anyagi hasznot huzak,hanem azért mert,a pénzemért cserébe az adott oldalon jováirnak nekem föltöltést vagy esetleg meghivot.Persze még itvan a megbizhatoság,szerintem az árusitok legalább 70% nem korekt,a sok átverés amit olvasunk,és kevés vissza jelzés egy sikeres cseréröl amit pénzért jött létre.

18. Bluesky / Guest

Meghívó pénzért

Sose.

19. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Meghívó pénzért

Hat ,hogy eme topichoz is hozzaszoljak: nos tolem egy illeto nCore hivoert itt egyszer mar kert 1000 ft-ot. Itt az oldalon ezt le is irtam mar annak idejen, de a tranz-akcio nem jott letre. Nos hat mivel hogy en is tamogattam, tamogatom az nCore-t, bizony en is kuldhetek meghivot. De hogy penzt azert elvenni??!! Soha nem tennek ilyet! Inkabb akkor mar csere! Ez szerintem nem szep dolog meghivoert penzt kerni. Meg amugy is az oldalon irva vagyon( ha jol emlekszem) ,hogy meghivot penzert arusitani szigoruan tilos!

20. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    Vélemény

...mivel a torrent magában illegális, semmi féleképpen nem adnék érte pénzt. Nem ér annyit az egész, amit nem tudok megtalálni egyik oldalon azt, majd megpróbálom megkeresni másikon...de ha így sem megy, akkor valaki ismerőst megkérek, h ő is böngésszen szét. De nekem leginkább fájó dolog, az amikor a felhasználók többsége, olyannal jön, h egyes oldalakra horribilis mennyiségű feltöltést kérnek (pl: 1db BitHUman meghívó = 2-4-5 TB upp). Nevetséges, mintha arany számban menne egyes oldalakra a meghívások. Ha ez az "ár" egy 100-500 MB között lenne, miért is ne, játékokon keresztül (amihez legfőképp ügyesség és ész kell) meg lehet szerezni v más önzetlen felhasználók felajánlásából össze tud szedni az egyszeri torrentező.

...de egy szó mint száz, ami illegális pénzt adni miért kellene?! :tef293: (ne tessék kiforgatni szavam, gondolok itt az "illegálisra" )