Meghívó pénzért!? Mi a véleményed?

A témát ebben részben 'Tracker Beszélgetések' Atlantisz hozta létre. Ekkor: 2011. május 11..

1. Soldier /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Én egy fillért sem adnék

Én egy fillért sem adnék meghívóért. Több nagy és közepes oldalon is bent vagyok, idő kérdése volt a bejutás. Nem mondom hogy teljesen elítélem ha valaki pénzért jut meghívóhoz. Azt még megértem ha valaki nagyon szeretne gyorsan bejutni egy áhított oldalra és pénzt kínál a meghívóért, de aki pénzt kér érte azt már nem tartom korrektnek. Talán a csere lenne a megoldás, de megint van egy bökkenő, a csalók. Szerintem szinte mindenkinek van esélye a haveri körben meghívót szerezni, főleg fiatalok körében nem lehet probléma. Még ha én panaszkodnék, túl az ötödik X-en, de nekem se okoz problémát. Türelem meghívót terem!

2. Csavar /

Kapott lájkok:
    22
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Igazából a pénz az amit nem

Igazából a pénz az amit nem adok egy meghívóért sem. Nem ítélem el azt aki pénzért szerez meghívót, de akkor legyen már annyi esze, hogy a torrent oldalon (amelyiken lehet)sms-ben vagy más módon szerezzen meghívót, ne egy harmadik félnek tegyen már jót a zsetonnal. Véleményem szerint csak olyanok vesznek meghívókat, akik nem régóta torrenteznek (vagy lusták várni), aztán lehet tévedek.

3. Zolko78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Pénzt érte...

Hát nem is tudom mit mondjak. 2-3 évi sikertelen próbálkozás után, annak a lehet?sége, hogy bejussak egy jó oldalra 1-2000 ft -ért, nem is tűnik annyira szörnyűnek. Egészen addig, ameddig meg nem járod. Nem adnék a meghivó -ért pénzt előre, de talán a jó szándékot, a segiteni akarást lehetne jutalmazni. Nem feltétlen pénzel, ki-ki a maga lehetősége szerint, de minimum egy köszönetet megér még a leggyengébb oldal is.

4. edina617 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Meghívó pénzért

Soha nem adnék pénzt meghívóért! Korrektebb dolog a feltöltés és bónuszpont az adott meghívóért.

5. aron500 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    meghívó pénzért???

Szerintem hülyeség pénzt adni egy meghívóért. Én tuti soha semmilyen körülmények között nem fizetnék pénzt egy meghívóért (még ha nagyobb oldal is) mert inkább nem kockáztatok. Nem lenne jó dolog ha átvernek, és csak úgy kidobnék 1000-2000 Ft-ot az ablakon. Szerintem is az a jó, ha feltöltést vagy bónuszpontot adunk érte.

6. KyoPityus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    pénzért?

Minek fizetni? Van egy csomó oldal ahová fizetés nélkül is lehetne regisztrálni. Az nCoreért sem fizetnék akár mennyire sok torrent van. Az emelt díjas sms regisztrációk is lehúzások. Szóval felesleges fizetni.

7. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    pénz-meghívó

-töredelmesen bevallom nagyon sokszór adtam pénzért meghívót és azóta is baráti a viszonyom sokkal.xy írt papa meghívnál nc re volt kérdés. válaszom kedves barátom szívesen meghívnálak mivel ismerlek de nincs státuszom.írta hogy kell csinálni mennyibe kerül. leírtam és megadtam az 1000ft os sms lehetőséget. válasz oké neki annyit megér. küldte sms t én meghívtam.neki lett meghívó nekem státusz egy hónapra. ez is pénzért meghívó de nem szégyellem magam.ha pénzt kérsz támogatói sms re ami ugyi nem zsebedbe megy szerintem nem bűn és jól jár mindenki :tef293:

8. greg81 /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    sipi re.

Szia!
    Úgy gondolom, hogy ez a dolog nem egyenlő azzal, mikor van egy meghívód és elkezded árulni pár ezer forintért bárkinek, csak haszon legyen. Itt neked pénzbeli hasznod nem volt a dologból és az ismerősöd is biztos lehetett a meghívóban.

9. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    aron
    -az upp vagy bónusz se ingyen van . használod,javítod géped fizeted netet,villanyszámlát :tef318:

10. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    pénzért soha

Sziasztok én soha nem vennék pénzért meghívót, bármiylen kiemelkedő oldalra sem.inkább maradnék a upp vagy bp-ért.

11. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Meghivó pénzért!!

Hummm én sokszor nézegetem az irásotokat ebben a topicban amikor valaki nyilatkozik.
    Egy kérdés az upp v bp nem virtuálispénz, ami leforditható ropogos forintokra.
    Mert szerintem igen. :tef293:
    Mindegy mit adsz egy meghivóért upp bp kreditet stb stb a lényeg találj egy megbizható tagot aki odadja neked amit szeretnél megkapni.
    A többi meg részletkérdés.
    A véleményem most is mint rég soha ne mond hogy soha.

12. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Meghivó pénzért!! -re

szia igazad van ha ebből a szempontból nézzük,de akkor maga a torrentezés is pénzbe van.ugyebár a internet nincs ingyen.

13. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Teljes mértékben elitélem! Úgy vagyok vele, azért torrentezünk, mert nem kerül pénzbe. Emlékszem régebben mikor kezdő voltam, nCore meghívót kerestem! Sokszor szembesültem azzal, hogy például: töltsd fel a kártyám küldök meghivót stb.! Na ne! Vicc! Ugy gondolom, nem szabad pénzben mérni egyetlen meghivót sem! A másik, nagyon könnyen átvághatnak! Persze mindig is voltak és lesznek is akik simán cserélnek pénzért, de nekik biztosan van ilyenre is. Én személy szerint soha nem adnák pénzt! A támogatás persze teljesen más, azt mindenki eldöntheti támogatja e a kedvenc oldalát. nCore-t simán támogatnám, ha arról lenne szó, de pénzért nem vennék senkitől meghívót!

14. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szaby-re

Na látod ezt mondom lassan már a levegő sem lesz ingyen.
    Aki arra adja a fejét hogy sok oldalon legyen elöbb utobb áldozni fog a péntárcájából a dologra.
    Vagy igy vagy ugy. :tef293:
    És nem kevesett.

15. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Gabrow-re

Szia.

Már kifejtettem egyszer itt az oldalon talán valahol még itt van lejebb egy másik oldalon én szétszedném a magyar és külföldi meghivó megitélést ebböl a pénz szempontból.
    Magyar oldalért nem adnék egy büdös petákot sem.
    Külföldi oldalért igen.
    Vannak olyan oldalak ahova soha nemlesz free reg és nem fogsz kapni meghivót upp-ért na akkor hogy kerülsz fel rá.
    És nagyon szeretnél bekerülni tedd a szivedre a kezed nem áldoznál egy kicsit se egy ismerösnek akiben megbizól egy meghivóért.
    A lényeg ebben is hogy megkapd amit szeretnél.

16. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    faust10 válasz

Itt lehet félreértettük egymást egy kicsit!:tef293: Egy ismerősnek? Ha konkrétan pénzt kér érte akkor azt elitélem, föleg ha ismerős! De ha úgy érted mint például az nCore-on is van, hogy te támogatod az ő fiókján keresztül az oldalt, igy tud neked küldeni meghívót az megint más! Úgy ok! De mint haszonszerzés úgy elitélem! De ha jól értettem az eredeti kérdést, itt konkrétan adás vétel haszonszerzés volt. A másik dolog mindenkinek más az "értékrendje" is. Különbözőek vagyunk mindenkinek más a fontos. Nekem konkrétan egy oldal sem érne meg annyit, hogy fizessek érte, kivétel lenne a támogatásos amit leirtam! Az talán beleférne nálam! De mint irtam különbözőek vagyunk.

17. kacsa /

Kapott lájkok:
    234
    Beküldött adatlapok:
    0
    Meghívó pénzért?

Nos a véleményem az, hogy ha vennék akkor is max pár 100forintért...
    És itt jön az, hogy előre nem szabad engem már átvágtak 2éve valaki csinált 1 ál MTT-t és 1 TORRENT CSERÉS OLDAL (Nem ez...) ADMINJA 2000ft-os SMS-ért adott volna MTT meghívót amit el is küldött ekkor még nem tudtam, hogy az oldal átverés majd csak akkor kezdtem el gyanakodni mikor 2 torrentet találtam csak rajta...
    TÉNY! Vannak olyan oldalak amiért megérné de viszont soha nem szabad előre adni a pénzt viszont így sok ember nincs benne a bizniszben...

MONDJUK AZ IS IGAZ, HOGY AZÓTA SEM SIKERÜLT BEJUTNOM MTT-RE PEDIG SOKSZOR NAGY SZÜKSÉG LENNE RÁ TEKINTETTEL, HOGY M?SZAKI ISKOLÁBA JÁROK...

18. coupidon /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Pénzért meghivo.

Sziasztok.Én személyszerint nagy filmguru vagyok és áldoznék pár ezer forintot meghivoért.A lényeg hogy megkapjam amit akarok és ne vágjanak át.

19. peter19 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Max egy 1000est fizetnék

Max egy 1000est fizetnék Ncore meghívóért

20. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szigorúan elméleti síkon ,

Szigorúan elméleti síkon , nekem többet is megérne de mert csak tudom milyen , tökéletesen kielégíti a család igényeit .