Nem annyira a foci, mint inkább a csapat új fizioterapeutája miatt nőtt az érdeklődés a guatemalai Deportivo Suchitepequez iránt az elmúlt időszakban. A helyi élvonalban szereplő klub nemrég szerződtette a venezuelai Laura Bariattit, hogy szakértelmével segítse a focistákat. Arra viszont senki sem gondolt, hogy rövid idő alatt valóságos rajongótábor veszi majd körül a fiatal szépséget. A képzett gyógytornász hazájában több egyesületnél is dolgozott, majd Guatemalába költözött, ahol egyik barátja hívta fel a figyelmét a munkalehetőségre. Elküldtem az önéletrajzomat a csapatnak, és gyorsan vissza is hívtak, hogy enyém az állás" - mesélte Laura Bariatti. "Ez az első alkalom, hogy külföldön dolgozom, keveset tudtam az országról, de máris nagyon megszerettem! Az emberek nagyon kedvesek. A klubnál baráti a viszonyom mindenkivel: az orvosi csapattal, az edzőkkel és a játékosokkal is. Mindenki profin végzi a munkáját és tiszteletteljesen bánik velem" - osztotta meg első tapasztalait. A csapat szurkolói egyenesen megőrülnek a személyi edzőként is dolgozó csinos gyógytornászért: egyre gyakrabban előfordul, hogy átmásznak a kerítésen, csak azért, hogy autogramot kérjenek vagy készíthessenek egy közös szelfit a dél-amerikai szépséggel. Már komoly rajongótábora van az Instagramon is: Fitneszmodellként is kipróbálta magát: A játékosok egészsége mellett a sajátjára is odafigyel: Let's block ads! (Why?) Forrás...