Mennyi feltöltést ér meg szerinted?

A témát ebben részben 'Tracker Beszélgetések' Anubis36 hozta létre. Ekkor: 2012. január 01..

1. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    Félreértesz én használom az

Félreértesz én használom az oldalt meg nekem úgy semmi bajom vele csak a hívóját nem igazán keresik :tef293:

2. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    :'

Értéke az nem sok van, mert legtöbben lenyomják az oldalt! Rengetegen szidják de érdekes modon egyik legaktivabb itt a forumon hozzászolásoknál! Igaz jó szót nem igazán irnak az oldalról!:tef293:

3. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    :tef293:

Hát én őszintén már meguntam az oldal körüli nagy cécót ugy h ne is foglalkozom vele fent vagyok az oldalon a sok probléma ellenére néha még le is szedek ezt azt de azért nem az első számú oldalam!:tef293:

4. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    :tef293:
    Hát én őszintén már meguntam az oldal körüli nagy cécót ugy h ne is foglalkozom vele fent vagyok az oldalon a sok probléma ellenére néha még le is szedek ezt azt de azért nem az első számú oldalam!:tef293:

5. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mit ér?

Sziasztok!

No ez egy két élő dolog. Van ugye aki ad és aki kap (kér).
    Aki ad szeretne többet kapni a meghívóért, aki kér az pedig olcsón szeretné megkapni, esetleg ingyen.
    Eddig ez rendben is volna!
    Azt viszont ne felejtsük hogy a meghívók nem potyognak az égből!
    Bizony vannak oldalak, ahol több hét netán hónap is beletelik mire meghívót tud összehozni valaki, még serverrel is! Netalántán ritkán van meghívás, freereg! Így aztán nehéz meghívót küldeni és bekerülni.
    No ezek a "drága" oldalak.
    A fizet? eszköz mert miért ne neveznénk így a "tiszta" Beload upp, Diablo bp, TvStore sol. Amikért ugye ismét meghívóra lehet váltani.
    Létezik még server kredittel való "fizetés" is. Ami hál' isten ezen az oldalon még nyilvánosan nem ütötte fel a fejét! (Ez nekem már pénz szagú és nem tetszik!)
    Hogy egy kezdő be tudná é vásárolni magát nagy oldalakra?
    Nem hiszem. Ahhoz sok feltöltés, csere-bere kell hogy a megfelelő mennyiségű fizetőeszköz összejöjjön.

Egyéb iránt nagy tiszteletű barátom Drakula már írta: "minden annyit ér, amennyit adsz érte!"

6. Anubis36 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Érték...?!

Teljesen igazatok van,annyit ér amennyit adsz érte...
    De én kezdőként szinte az összes upp-omat odaadtam volna egy Nc-meghívóért(acc-ért)
    Ha 3-4Tb lett volna akkor annyit hiszen az az oldal szerintem minden torrentező álma...ne továbbja...
    De nemrég hozzá jutottam egy Nc meghívóhoz ahova más néven regéltem,és gondoltam megszabadulok tőle hiszen nekem van már egy ideje sőt Tag is vagyok...
    De többen is sokalták az álltalam kért 1-1.5Tb upp-ot.Gondoltam megkérdezlek titeket ki mennyiért kérne-adna.
    Olyan is volt akinek már 500GB-ért odaadtam volna ,de kérte a belépő kódot ,mondván megnézi ok-e és majd utal...
    Na én sem ma kezdtem,szóval előre nem adok semmit ,azt hiszem ezt megértitek...(de ez egy másik vitatéma..)
    de mivel egy régebbi "motoros"-ról lett volna szó gondoltam nekem sem volt sokba, odaadom 500Gb-ért és még akkor is alkudozott volna...szóval ezért merült fel bennem ez a vitatéma...
    Az illető azt mondta,hogy a meghívó a szinte semmi hiszen azt a kapott pontokból váltom ,de az upp az érték szerinte ezért nem adná előre...
    Hát én erre válaszoltam ,hogy az NC-n ugye már 1000pont a meghívó és ha min.50torit seedelek és az első 50.000ben vagyok akkor is csak kb havi 200pontot szerzek szóval azért a "CSAK" pontokért nekem 4-5hónapig meg a gépem...
    Az már más kérdés ,hogy ha minden hol fent vagyok és van elég upp-om akkor szinte ugye mindenem meg van...
    de szivesen bedobok egyszer-egyszer egy meghívót grátisz is más ,egyéb oldalakra ,de azért van aminek illene megfizetni az árát ha szeretnénk nem?

7. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bizony

Ez így igaz!

Van amit ad az ember néha "ingyen" De amint írtam is a meghívók nem az égből potyognak.
    Az nCore hívó pedig ér minimum 1TB-t! Akárki akármit mond!

8. Drakula /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    érték! 2

Annyi a becsülete egy torrent oldalnak amennyire a megszerzése volt gyötrelmes.
    Egy számunkra fontos site elvesztése viszont sokkal nagyobb gyötrelem lenne, mint a megszerzése volt!

9. timcibimci /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    mit ér meg

Érdekes kérdés, de nagyon jó.

5 év alatt sem tudtam a beloadon 500 GB uppot csinálni. Igaz, csak 256 kb/s feltöltésem volt. Ahhoz, hogy összeguberáljam a 200 pontot és beváltsam 5 GB feltöltésre, nagyon sokat kellett dolgoznom. Ennek megfelelően számomra nagy volt az értéke.
    Most 10 Mb/s feltöltéssel operálok és az 5 GB up nem nagy kunszt. Főleg, hogy még fel is töltögetek. Majdnem hajlamos vagyok megfeledkezni róla, mennyi munkám volt, még nem is olyan régen, abban az 5 gigában.
    A 10 Mb/s feltöltésemmel csak azt tudom mondani, nagyon drágán adod. 100 Mb/s feltöltéssel azt mondanám, semmiség.
    Egy szó, mint kettő, szerintem ez erősen internetfüggő.
    Rajta vagyok mindegyik nagyobb oldalon és nagyjából meg tudom ítélni, nekem mennyit érne meg.
    Ahhoz, hogy nc meghívót kapjak tőled, nem lenne elég feltöltenem 100 db xvid -et. Pusztán a seedelgetésből, talán sose jönne össze ennyi. Nincs szerverem.

10. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    vicc

- ezt ti sem gondoljátok komolyan . ha valaki NC, Bithu vagy 1TB utalást vagy frászkarikát cserél a moderátor Atlantisz fog levelezni helyettetek. oda kell figyelni . ha ide jön egy új tag 50% esély. de ha te első szóra utalsz megérdemled sorsod. sokszor leírtam figyelni olvasni kell. nem az oldal a hibás mert fél éves tag utal egy napos ujjoncnak. piac van az oldal nem engedheti meg hogy tíz ember szeretgesse egymást. itt nincsennek én olvasom te nem olvasod. amit főz azt aszi. tessék már észre venni mi magunk csinálunk csalót. ha első szóra adok ne csudálkozzak a hintába tesznek. tudom most fura nektek amit írok de gondoljátok végig. vannak dolgok ami már eleve gyanús akkor nem kell kapkodni. aki nem egyenes nem kap semmit akkor el megy.nem kell itt pánikolni ennyi guriga mindenütt van kivéve a hentesen mert azt befalazták miattam. :ördög:

11. papa21 / Guest

ez így igaz...

Teljesen egyet értek Veled.misterbin-t már ki írták a nem megízható személyek közé még azelőtt mikor becsapott Téged babes, szóval el lehetett volna kerűlni, ha sokat olvasgatsz az oldalon :tef293: És a bann azért nem jó neki, mert úgyis regel másik névvel, és akkor ne tudjuk, hogy csaló! :tef293:
    (ui. hogy csináljátok azokat a jeleket Nem jövök rá sehogy pl: :tef318: :tef293: :tef161: :tef10: ennyit tudok csak)

12. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mi mennyi ?!

Csináltam egy hasonlítást.

1.NCORE
    2.BELOAD
    3.BITHORLÓ
    4.1ST
    5.BITHUMEN
    A meghívók ára alapján
    1- BITHUMEN - 2-3TB
    2- NCORE - 1-2TB
    3- TVSTORY - 300GB
    - a többi 50-100 GB valóban ennyi a különbség
    a múltkor stikliztem a Bitware oldalról töltöttem le az új fimet azt toltam a bitura erről ennyit,

13. Tuti / Guest

NC:3-4Tb uppBithu:3Tb

NC:3-4Tb upp
    Bithu:3Tb upp
    BHO :250Gb upp
    1st :100Gb upp
    Maki :100Gb upp

14. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    igaz ami igaz

Ez így igaz csak Beloadra jácva lehetett meghívőt összeszedni meg bithorlora is bithumenre meg majdnem h szerver nélkül lehetetlen ! ez miatt ennyi az annyi! :tef293:
    Szerintem a nagy oldalak mind egy szinten vannak kivéve N core az kiemelkedik a többi szerintem a torrentek meg az értékes adatok szinte ugyan az :tef293: az ár csak attól függ h könnyű vagy nehéz meghívót összeszedni az oldalon ! :tef293:

15. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    na

-akkor bitunál megengedett a szigorúság véleményetek szerint a BHO nál nem?

16. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    BHO

Deh nem de számold ki az oldalnak van 60000 töl több tagja kapott mindenki 3 hívót ennyire nem lesz szükség úgy h lehet h most nulláról összeszedni hívót sok de így jelenleg nagyon nem az rengeteg kredit pontot kapott mindenki szerintem az elkövetkező évekre mindenkinek lesz legalább 5 hívója ! szerintem nem lesz így semmivel értékesebb!

17. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    na

-javasoljuk vegyék le ! :bigsmile:

18. Seria.Killer / Guest

mennyit ér meg?

Én szűkmarkú vagyok, mostmár, hogy volt már olyan, hogy 3 TB uppom is volt Beloadon így már másképp gondolkozok, mint amikor még csak pár GB-m volt annó. Ennek ellenére szerintem:
    nCore 1.5 TB max
    BitHUmen 1 TB
    Bithorlo 200 GB
    1st: 100GB

Most jönni fog a minuszozás, de aki a Bithura kiad 3 TB-nál többet az hülye. Én ingyen kapok bithumen meghívót, mert haveromnak már végre 23 pontja van, és nemsokára licitálhat újra. Én azt mondom nem ér 1 TB-nál többet, bár annyiért ugyse adnak. Vagy ingyen, vagy egy másik torrentoldalért cserébe. Annyira egyáltalán nem nagy cucc az egész, hiába jönnek itt a jól betanított "minőségi cuccok vannak rajta" dumával, ami nem feltétlenül igaz. :tef318:

19. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    sorrend
    -az oldalak sorrendje az infó oldal sorrendje . a hívó ár ajánlat innen lett kitgyüjtve nem az én véleményem :tef344:

20. Devil / Guest

mennyit ér?

Mi alapján szabjátok ki az árakat? bejutási nehézség vagy a felhasználói létszám esetleg a torrentek száma alapján?

Érdekes dolgokat olvasok valaki szerint a bithu 4tb-ot is megér az nc viszont csak 1,5-2tb-ot!? a beload pedig 100gb tartjátok?

Mondjátok már meg mi olyan érdekes dolog van ami 3-4 tb up-ér meg nektek? se felhasználói létszám és a torrentek száma sincs az egekben, olyan különleges tartalmak lennének rajta, hogy sehol a világhálón nem lenne meg? :tef239: állítom, hogy a beloadon és a kisebb oldalakon több torrent van és különlegesebb tartalommal bír mint a bithu!