Nagyon fiatalon, vagy vártál vele, egy érettebb korig, netán vallási okok miatt, nem adtad be a derekad?
Kiváló! Mindenki lódít! 1994. szeptember 11.-én 13 óra 24 perc táján. Helyben abban a kis erdőben, ahová a barátnőmmel elmentem a motorommal.
Fura, hogy a World Trade Center lerombolásának évfordulóján kerek 20 éve lesz szüzességem elvesztése. Mellékesen hozzáteszem: barátnőm is szűz volt. Kölcsönösen adtuk egymásnak ártatlanságunkat. "- Hé, Sam: öreg-szem!" - az óta már őszül szakállam.
Nagy az elvárás a szüzesség elvesztésével kapcsolatosan. Nagyjából ez is egy a sok-sok társadalmi megszokás és rituálé közül. Néhány társadalom / kultúra kultuszt- és szertartást rendezett ehhez. Manapság: - nincs értéke - az erkölcsök lazulásával elvesztette jelentőségét Személy szerint sajnálom! Első barátnőn / jegyesem egymásnak adtuk, ami csak egyszer létezik. Valamelyest adott a helyzetnek némi fennköltséget. A helyzet viszont nem ezen múlik. Szerelem.
én sokáig húztam a fiatalok nagyon hamar szexelni akarnak és nem gondolnak a következményekre sok a tini anyuka
Szüzességet egy jó ideje már nem emlékszem .fizetős volt 30perc 5000huf A kulcsomat, telefonomat sapkámat 2naponta de szerencsére mindig megtalálom. Mire vagytok kiváncsiak mit kell keresni?