Tényleg érdekes kérdés hogy mit mondanak mögöttem?Azt jo lene tudni,igaz már párszor vissza halottam nem dicsérnek.Igaz a szemenben is kaptam dicsérete,de nem tudom valodi volt e. Én mit gondolok magamrol?Csak szépet és jot.Igaz közben lehülyézem magam és igazam van tudom.De bármikor a tükörbe merek nézni.
Hát nagyon sokszor van úgy szerintem,hogy amit előtted mondanak,az nem igazán egyezik meg azzal,amit a háta mögött mondanak.Gondolom sokan csak néznének jó nagyokat,ha hallanák az utóbbit. :blink:
Ne mondd már,hogy még semmit nem mondtak,vagy nem hallottál vissza valamit,legyen az pozitív,vagy bármi...
Senki nem mondta még neked,hogy ez vagy az mint mondott rólad neki és nem feltétlen rosszra gondolok.?
Ismerőseim egy fogalom...nem biztos, hogy érdekel a véleményük. Barátnőm véleményére adok....benne még nem csalódtam....és bizony az igazság, hogy ismeri makacsságom...szókimondásom...és azt a nagy igazságérzetemet is...amivel még a különcségem is néha előmászik...jó szívűnek jó vagyok...de döntsed el Te...aki olvasod !!