Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Megváltozott a sport topic

Tisztelettel jelentem, hogy közel egy órás munkát követ?en, a linkeket felváltotta a tömör szöveg. Jó szórakozást hozzá.

2. frediw / Guest

re-re

Ez az en velemenjem,( velemenyetek nem tudom miert mondot tobesszamba)hirtelen oljan fontos lettem hogy egy topicot atrendesztek?.Inkab adjatok egy negativot az konjeb.Ha viszaolvasol lathatod hogy nem csak hibakat irtam hanem megoldast is (a hozasolasokat olvasni kell,nem link).Latom tuzet gyujtotam nem ertem hogy miert de aszt man ti tudjatok.

3. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    sportközvetítés

Képerny?n a magyarok EL-csatái és a Real-Barca !

M2
    20.00: Labdarúgás, Európa Liga-selejtez?, Trabzonspor-Videoton FC

Duna
    20.30: Labdarúgás, Európa Liga-selejtez?, Debreceni VSC-FC Bruges

Sport 1
    22.00: Labdarúgás, spanyol Szuperkupa, Real Madrid-FC Barcelona

Eurosport
    9.00: Labdarúgás, n?i U20-as világbajnokság, Japán, Ghána-Németország
    12.00: Labdarúgás, n?i U20-as világbajnokság, Japán, Norvégia-Kanada
    16.00: Kerékpár, spanyol körverseny, 6. szakasz
    19.00: Tenisz, WTA-torna, New Haven

Eurosport 2
    9.00: Labdarúgás, n?i U20-as világbajnokság, Japán, Észak-Korea - Argentína
    12.30, 13.45, 15.00, 16.15: Strandlabdarúgás, Euroliga, Hollandia
    22.00: Kerékpár, Egyesült Államok, 4. szakasz

Digisport 1
    20.00: Atlétika, Gyémánt Liga, Lausanne

Forrás >> [origo]

Üdv harti !

4. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    link

szerintem jó a topic de igaz a hírt be kell írni és linket csak konkrét dologra kell rakni. saját szavakkal be lehet írni gera szétrúgta reina mögött a kaput pl viccesen és linkbe betenni gólt. nem kell mindíg hivatalos duma arra ott a telesport . maradjunk baráti csevegés vonalán.ENNYI :tef293:

5. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Megváltozott a sport topic-re

Eldobom az agyam ha ez mindössze egy kifogásoló miatt történt!

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    oldsipi50 írta

Igazad van abban,hogy ez lenne a lényege,amikor elindítottam,akkor pont ezt szerettem volna elérni,de sajnos amíg nem jöttek a nemzetközi labdarúgó mérk?zések,addig sokkal többen olvasták,csak a híreket,mint hozzászólást írtak(amikor meccs volt akkor sem mindig)és ez elvette egy kicsit a kedvem,mert minek f?zzek én hozzá valami saját gondolatot,ha csak a hír érdekli az embereket.(ez okozta,hogy csak a hírt közöltem)Mivel hozzám hasonlóan te is Barcelona drukker vagy,ezért az El Clásico után remélem eltudunk beszélgetni egy Barca gy?zelemr?l. :tef161:

7. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foci.

Én nem lettem itt megszólitva de remélem cr valahányat lemossuk a pályáról.
    És Villa, Messi vág egy párat.

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Faust10 írta

Remélem igazad lesz! Ebben bízom én is,de azzal is beérem,ha csak egy góllal gy?z a Barca.

9. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    vicc

-szerintem sokan hallották már a sport klubbon azt a csókát meccset közvetiteni. a labdát ballonnak hivja vicces sok argentin meg brazil meccset közvetít . na én a multkor szó szoros értelmébe bepisáltam rajta. kell hangulat akkor jó minden . tehát most is azt mondom nem link hanem duma. elolvasni nem kötelez? akinek nem kell sport olvassa a film topicot.itt haragudni felesleges ez nem kritika csak gondolat

10. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-vicc

Szia!

Szerintem te a Horti Gáborra gondolsz oldsipi50. nem?

11. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    szederke

-tisztellek,szeretlek. elismerésem tied de tudod mi férfiak vagy sporton vagy melón vitatkozunk. a magyar munka közben beszéli meg aznapi piálást és pialás közbe beszéli meg munkát. ez a focira is érvényes :tef293:

12. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Megváltozott a sport topic re

barcada wrote: Tisztelettel jelentem, hogy közel egy órás munkát követ?en, a linkeket felváltotta a tömör szöveg. Jó szórakozást hozzá.Tiszteletem!
    Dicséretes és szép munka, ami a te
    érdemed nemde bár!
    Az hogy szabad id?t
    vagy munka id?t
    áldoztál e rá nekem teljesen mellékes! :tef344:

13. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    na isteni

ez az ez nézzétek az év legjobb közvetítése beszarokkkkkkk

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Labdarúgás- El Clásico- Barcelena-Real Madrid 3.2

Barcelona gy?zelmet hozott az els? mérk?zés,ami a spanyol szuperkupáért zajlik.Az els? félid?t?l én kicsit többet vártam,mivel igazán komoly helyzetek nem alakultak ki,ezért a Barcelona mez?nyfölényén kívül viszonylag kevés érdemleges esemény volt.A második félid? azonban jelent?s változást hozott,f?leg miután egy szöglet után szerzett C. Ronaldo fejessel vezetéshez jutott a Real Madrid,ez azonban komoly rohamokra ösztönözte Messiéket,ezért a Barcelona játékára lett jó hatással,ami szinte egy azonnali egyenlítésben nyilvánult meg,és onnantól kezdve a katalánok mez?nyfölénye helyzetekben és gólokban nyilvánult meg(a harmadik gól el?tt,ahogy Iniesta helyzetbe hozta Xavi-t az szerintem parádés volt)3:1 után a kihagyott óriási helyzetet,ha gólra váltotta volna a Barcelona,akkor el is döntötte volna a párharc sorsát,de ehelyett Valdes kapitális hibája nyitottá tette a visszavágót.
    (Nem hírközlés,hanem saját vélemény a mérk?zésr?l)

15. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Labdarúgás-Dzsudzsák góllal segítette gy?zemlemhez csapatát

A Dinamo Moszkva idegenben 3:2-es gy?zelmet aratott a városi rivális Lokomotiv Moszkva felett. Dzsudzsák Balázs a mérk?zés 60. percében talált a kapuba,amellyel 2:1-es vezetéshez juttatta csapatát.

16. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    foci-info !

Mourinho megtalálta a hiányzó láncszemet?A Real Madrid közel két hónapot várt arra, hogy leigazolja Luka Modricot a Tottenham Hotspurt?l, ami jelzi, José Mourinho mindenképpen a horvát középpályást akarta megszerezni. A tavaly nyáron hasonló posztra igazolt Nuri Sahin nem vált be, de Modriccsal a Real végre átállhat a portugál kedvenc játékrendszerére.
    Rekordösszegért vesz vb- és Eb-gy?ztes spanyol véd?t a BayernA Bayern München 40 millió euróért, a német labdarúgó-bajnokság történetének eddigi legmagasabb összegéért vásárolja meg a spanyol Javi Martínezt az Athletic Bilbaótól.
    Dzsudzsák lett a forduló legjobbja egy orosz fociportálnál​
    Dzsudzsák Balázst választotta az orosz élvonalbeli bajnokság legutóbbi fordulójának legjobbjává a labdarúgásra szakosodott Jevro-futbol nev? orosz honlap.
    Meg akarta alázni a kapust, helyette kiejtette csapatát a BL-b?l
    Emlékezhetünk, Andrea Pirlo az Európa-bajnokságon szorult helyzetben választotta a panenkázást az olasz-angol negyeddönt? tizenegyespárbajában, de bejött neki, és kés?bb sokan ezt tartották a fordulópontnak. Az Udinese brazil légiósa, Maicosuel talán Pirlo példáját akarta követni, amikor a Braga elleni, BL-f?tábláról dönt? meccsen lazán alábökött a labdának, de csúnyán ráfázott, mert Beto állva maradt, és hárított. Maicosuel flegmagása így komoly eurómilliókba került az udineieknek, mivel a Braga az összes büntet?t értékesítve bejutott a csoportkörbe.
    SPANYOL SZUPERKUPA-DÖNT?-Valdés elcselezte a Barca el?nyét
    Akár 4-1-es el?nnyel is utazhatott volna a Barcelona a Real Madrid otthonába a Spanyol Szuperkupa-dönt?n, ám Lionel Messi ziccert hibázott, Victor Valdés pedig elcselezte a katalánok el?nyét, így 3-2-r?l folytatják(Ma este egyébként a visszavágó)

Forrás [origo sportportál]

17. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    f1

végre kezd a forma1.
    hosszu volt ez az öt hét.
    igaz volt sok sport.
    olimpia most meg kezdödött az us open.

18. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    foci-infok

Képerny?n a BL-sorsolás és a Videoton milliókat ér? EL-visszavágójaA csütörtöki él? sportközvetítések a hazai televíziókban.M2
    20.12: Labdarúgás, Videoton FC - Trabzonspor, Európa Liga-selejtez?, 4. forduló, visszavágó

Duna

20.25: Labdarúgás, FC Bruges - DVSC-TEVA, Európa Liga-selejtez?, 4. forduló, visszavágó

Sport 1

17.45: Labdarúgás, Bajnokok Ligája-sorsolás, Monaco
    20.45: Labdarúgás, Newcastle - Atromitosz, Európa Liga-selejtez?, 4. forduló, visszavágó
    [hr]
    Elvérzett Madridban a Barcelona

Hiába várta el?nyb?l a Barcelona a Real Madrid elleni szuperkupa-dönt? visszavágóját, Ronaldóék er?sen kezdtek és megszerezték a serleget.

Spanyol szuperkupa-dönt?, visszavágó:
    Real Madrid - Barcelona 2-1 (2-1)
    Bernabeu-stadion, v.: Mateu Lahoz
    gól: Higuaín (11.), Ronaldo (19.), illetve Messi (45.)
    piros lap: Adriano (28.)
    Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Xabi Alonso, Khedira - Ronaldo, Özil (Modric, 83.), Di María (Callejón, 79.) - Higuaín (Benzema, 82.)
    Barcelona: Valdés - Adriano, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Busquets (Song, 75.), Iniesta - Sanchez (Montoya, 33.), Messi, Pedro (Tello, 82.)
    sárga lap: Pepe (20.), Arbeloa (38.), Khedira (63.), Ramos (73.), illetve Mascherano (14.), Piqué (50.)
    A Real Madrid 4-4-es összesítéssel, idegenben l?tt több góllal nyert.

19. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bajnokok Ligája sorsolás -online-

Itt tudjátok nézni online a BL sorsolását:
    http://www.ilemi.me/30304/3/Watch-Uefa-Champions-League-Draw/

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Labdarúgás-Továbbjutott a Videoton!!!

A Videoton drámai,tizenegyespárbajjal végz?d? csatában legy?zte a tör?k Trabzonsport,ebb?l kifolyólag az Európa Liga csoportkörébe jutott!