Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. Kenan von Pasa /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    actor
    Lakhely :
    Turkey
    nadal84-re

Szia Nadal!

Nem csak szerinted. :tef293: Juve ellen nem engedheti meg magának a Bayern egyik meccsen sem. Ha mégis, búcsúznak a blt?l. :tef293:

2. Kenan von Pasa /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    actor
    Lakhely :
    Turkey
    focinorbi-re

Szia Focinorbi!

Ahogy olvastam, szavazni lehet majd, mert egyszerre lesznek. :tef10:
    Ha Barca meccset adják, azzal sem lesz gondom, f?leg ha úgy játszanak, mint a Milan ellen otthon. Öröm volt nézni. Villa miatt f?leg. :tef293:
    Szerintem nem fogunk csalódni, jó kis meccsek lesznek! :tef293:

3. Kenan von Pasa /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    actor
    Lakhely :
    Turkey
    nagy mellény-re

Én is ezt érzem. Persze lehet nálam az elfogultság miatt van. :tef293:

4. Kenan von Pasa /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    actor
    Lakhely :
    Turkey
    nagy mellény-re

Igen, de valahogy, mégis el tudom képzelni pár real játékosról. (Ronaldo, Pepe, Özil, Arbeloa, esetleg Di Maria). De ez saját vélemény csak. :tef293:

5. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kenan von Pasa-re

Szia Kenan von Pasa!

Ebben teljesen egyetértünk Falcao sokkal klasszisokal jobb mind Dzeko Én örülnék ha maradna az Atleticoban nélküle elég döcögös lenne a madrid!

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nadal84-re

Szia nadal!

Ez sajnálatos,hogy egy id?ben lesz ezen két mérk?zés.
    Egyébként meg az mindegy,hogy a sport1-en melyikre szavaznak,mert ha ott a Juve meccset adják,akkor a digisport a Barcát fogja közvetíteni.
    Ha meg nem rendelkezel ezen csatornával,akkor a netten biztosan tudod nézni a Barca meccset is,pl. itt:
    http://onlinesport.gportal.hu/

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kenan von Pasa-re

Szia Kenan!

Persze! Abban én is biztos vagyok,hogy jó meccsek lesznek,csak szerettem volna mindkett?t él?ben nézni,de így kizárt,hogy ez megvalósulhasson.
    Nem szeretek ,úgy megnézni egy meccset,hogy el?zetesen már a mérk?zés eredményének birtokában vagyok.(Akkor max. csak összefoglalót nézek,és ezt manapság már nehéz kiküszöbölni,hogy ne tudja meg az ember a másik mérk?zés eredményét)

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Egervári: Hatpontos meccs lesz

A magyar válogatott szövetségi kapitány szerint "hatpontos" mérk?zés lesz pénteken a románok elleni világbajnoki selejtez?.

"Kiemelten fontos mérk?zés következik, hiszen tradicionális ellenféllel szemben kell helyt állnunk. Igazi hatpontos összecsapás lesz a pénteki, ugyanis a második helyért pályázó csapatok között minden találkozó ilyen" - nyilatkozta a telki edz?központban tartott hétf?i sajtótájékoztatóján a szakvezet?, aki hozzátette: nagyon bizakodó, "látva a csillogást" a játékosok szemében.

"Az elmúlt másfél évben folyamatosan követtük a román válogatott mérk?zéseit. Nem sok sebezhet? pontja van, de arra a kevésre rá kell játszanunk és akkor meglephetjük" - mondta Egervári Sándor.

Dzsudzsák Balázs szerint rendkívül fontos, hogy a gárda függetlenítse magát a küls? körülményekt?l. Hozzátette, próbálja ezt a mérk?zést is úgy kezelni, mint a többit, de ez nagyon nehéz a speciális helyzet miatt. Mint emlékeztetett rá, ez lesz az els? olyan összecsapása a jelenlegi válogatottnak, amelyen nem ülnek szurkolók a lelátón, ráadásul éppen a legnagyobb riválissal szemben kell nélkülözniük a közönség buzdítását.

"Alkalmazkodnunk kell a körülményekhez, nincs mit tenni. Remélem, sikeres hét el?tt állunk" - jelentette ki Dzsudzsák, aki szerint hat pontért kell nekivágni a soron következ? két mérk?zésnek, azaz a románok után a törököket is jó lenne legy?zni kedden, Isztambulban.

A Bundesligában szerepl? Mainz együttesében az elmúlt fordulókban új helyen, a befejez? csatár mögött kapott szerepet Szalai Ádám, aki néhány mérk?zés óta nem talált a kapuba, ennek ellenére önbizalommal telve várja a románok elleni összecsapást. Szerinte élete legjobb szezonját futja, ezért nagyon jól érzi magát. Bogdán Ádám, a Bolton Wanderers kapusa a közelmúltban kisebb sérüléssel bajlódott, de meger?sítette, hogy felépült, így pályára lépésének nincs akadálya.

A válogatottba el?ször kapott meghívót Kovács István, a Videoton fiatal támadója, aki nagyon várja, hogy bizonyíthasson: "Kiváló csapatba, családias hangulatba érkeztem, Remélem, hogy nekem és a válogatottnak is sikeres id?szak következik. A legfontosabb most az eredményesség, a szakmai stáb döntése lesz, hogy bemutatkozhatok-e majd a nemzeti csapatban."

A játékosok egyöntet? véleményeként fogalmazódott meg a sajtóbeszélgetésen, hogy a hat pont megszerzése a cél a következ? két vb-selejtez?n.

A magyar és a román csapat pénteken 20.30 órától zárt kapuk mögött találkozik a Puskás Ferenc Stadionban, mivel a nemzetközi Sportdönt?bíróság (CAS) múlt hét kedden nem függesztette fel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) erre vonatkozó büntetését. A magyar szövetséget az Izrael elleni, augusztusi barátságos mérk?zésen történt rasszista megnyilvánulások miatt marasztalta el a FIFA.

A selejtez?csoportban a vb-ezüstérmes hollandok mögött egyformán kilenc ponttal álló román és magyar csapat mérk?zésére így néz? nem mehet be, ám az MLSZ az Ötvenhatosok terére várja a szurkolókat, akik óriáskivetít?n követhetik majd a stadionon belüli eseményeket.

A mérk?zést pénteken az M1 és a telesport.hu/magyarfoci oldal él?ben közvetíti. A m?sor 20:15-kor, a mérk?zés pedig 20:30-kor kezd?dik.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/03/18/13/Egervari_Hatpontos_meccs_lesz.aspx

2013. március 18. 13:54

Remélem azt,hogy ezek a nagy tervek,és a komoly önbizalom a pályán nyújtott teljesítményben is tükröz?di fog.
    Kíváncsi leszek arra,hogy a két meccsen hat pontból mennyi fog ténylegesen megvalósulni.(Meglepne ha így történne)

9. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hajra magyarok!!!

Mennyire varom ezt a merkozest :tef293:, :tef293: annyit tudok, hogy a roman csapat egyresze a Steaua jatekosaibol van kivalogatva, es nagyon eros ellenfele lesz a magyar csapatnak.Kemenyek, hatarozottak, durvak, celratorekvoek, mindenkeppen tovabb szeretnenek jutni.
    Majd elvalik :tef293:
    Hazai palyan talan tobb esellyel indul a magyar valogatott, es maga mogott tudja a szurkolok taborat , akik majd az 56-os teren szurkolhatnak a magyar csapatnak.
    Tehat szurkoljunk mi is egyutt a csapatnak: Hajra magyarok!!!

10. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    klarensz-re

Szia klarensz!

Egyetértek veled,hogy biztosan er?s ellenfele lesz a román csapat a magyarnak,és az is igaz,hogy egy része a Steaua játékosaiból tev?dik össze,de az a másik rész pl. Mutuék,az engem jobban aggaszt.

Azt nem hinném,hogy a mi válogatottunk lenne a mérk?zés esélyese,és a vesztenivalója is több a magyar válogatottnak ezen a mérk?zésen.
    Szerintem a mi csapatunk a reális remény életbentartásáért játsszik.

Egy gy?zelem ezen körülmények között valóban nagy lendületet,önbizalmat és hitet adhatna,ezen okból kifolyólag,akkor látnám realitását a csoport második helyénak megszerzésére,de még akkor sem lennénk esélyesebbek.

11. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Mutuek

Igen bizony , Mutu nemreg epult fel a serulesbol,... hatarozottan kemeny,nehez fiuk lesznek az ellenfelek.
    Sok mindenen mulik majd , hogy ki lesz a tovabbjuto, latod ,a birak is sokszor elnezoek voltak egy-egy kemenyebb fellokes eseten is a romanoknal , nem adtak meg a szabadrugast, vagy sarga lapot sem ( utoljara volt, pelda a Steaua - Chelsea meccsen, az izraelita biro hatarozottan a romanoknak kedvezett ). na es az ilyesmi nem sportszeru, rontja a jatek moraljat.
    De a csodak sosem szunnek meg, remenykedjunk , hiszen a remeny hal emg utoljara. :tef293:

12. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    klarensz-re

Valóban nemrég épült fel Mutu a sérüléséb?l,azt nem bánom,hogy Marica csak most,és tudomásom szerint nem is tagja még a keretnek.
    Emlékszek még,hogy Mutu anno még a Fiorentína színeiben két hatalmas gólt ragasztott itt BL meccsen a Debrecennek,amivel 4:3-as gy?zelemhez segítette az olaszokat.
    Reméljük,hogy ez most nem fog megtörténni.

Reménykedni persze teljes joggal lehet,mert semmiképpen sem nevezném csodának a románok elleni gy?zelmet,csak nem lep?dnék meg ha nem így történne.
    Egyébként elég mumus csapat,amúgy is a magyarok számára,mert igen sokat kell az id?ben visszamenni,amikor utoljára legy?ztük ?ket.
    A lényeg,hogy a statisztika sem a mi gy?zelmünket sejteti,és nemcsak ez végett,de itt jön képbe az a dolog,hogy egyszer viszont minden negatív sorozatnak is meg kell szakadnia,és reménykedjünk abban,hogy most jön el az a pillanat.

13. teteny /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    A Kolozsvárral búcsúztatja a Fradi az Albert-stadiont

A Kolozsvárral búcsúztatja a Fradi az Albert-stadiont
    [origo]|2013. 03. 18., 17:11|Utolsó módosítás: 2013. 03. 18., 17:12|3 komment
    Címkék:foci, magyar foci, FTC, CFR Cluj

Hosszú tárgyalássorozat végén eld?lt, hogy Ferencváros a Vass Ádámot is foglalkoztató román CFR Cluj csapatával játszik az Albert Flórián Stadion búcsúmeccsén.

"A Bajnokok Ligájában is szerepelt kolozsvári egyesület, valamint a klub magyar tulajdonosa, Pászkány Árpád végig nyitott és lelkes volt az egyeztetések folyamán" - állt az FTC közleményében.

Az erdélyi csapat játékereje mellett fontos tényez? volt az is, hogy a klub er?s magyar köt?déssel rendelkezik, és a Ferencváros vezetése azt is mérlegelte, hogy a találkozó révén vélhet?en több száz határon túli magyar is érkezhet az Albert-stadionba.

A gála március 24-én vasárnap 17 órakor kezd?dik. A jegyeket keddt?l árusítja az FTC, a belépéshez nem szükséges a szurkolói kártya és az aktuális szezonbérletek is érvényesek. B?vebb tájékoztatást az FTC hivatalos honlapján kaphatnak az érdekl?d?k.

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130318-a-kolozsvarral-bucsuztatja-a-fradi-az-albertstadiont.html

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hihetetlen adat: hosszú átkot törne meg a magyar válogatott

Egervári Sándor csapata arra készül, hogy a Puskás Ferenc Stadionban 32 év után ismét legy?zze a román labdarúgó-válogatottat.

A magyar labdarúgó-válogatott - amely pénteken világbajnoki selejtez?n fogadja Romániát - története során eddig húsz alkalommal találkozott a román csapattal, tíz gy?zelem és öt döntetlen mellett ötször szenvedett vereséget.

Legutóbb 1981-ben Mészöly Kálmán kapitánykodása alatt Fazekas László góljával tudott nyerni a magyar együttes, az a találkozó szintén vb-selejtez? volt.

Az azóta lejátszott hét találkozón két döntetlen mellett öt vereség a magyarok mérlege, s éppen az utolsó öt összecsapás az öt kudarc, ezeken a mérk?zéseken még gólt sem szereztek a magyarok. Az eddigi utolsó magyar találatot Hrutka János jegyzi, aki 1998. októberében Európa-bajnoki selejtez?n szabadrúgásból volt eredményes.

A pénteki magyar-román mérk?zés 20.30 órakor kezd?dik a Puskás Stadionban zárt kapuk mögött. A mérk?zést az M1 és a telesport.hu is él?ben közvetíti.

Az eddig magyar-román mérk?zések:
    Románia-Magyarország 1-1, barátságos, 1939.10.22.
    Magyarország-Románia 2-0, barátságos, 1940.05.19.
    Magyarország-Románia 7-2, barátságos, 1945.09.30.
    Románia-Magyarország 0-3, barátságos, 1947.10.12.
    Magyarország-Románia 9-0, barátságos, 1948.06.06.
    Románia-Magyarország 1-5, barátságos, 1948.10.24.
    Románia-Magyarország 1-2, barátságos, 1952.07.15.
    Magyarország-Románia 5-1, barátságos, 1954.09.19.
    Románia-Magyarország 1-2, barátságos, 1958.10.26.
    Magyarország-Románia 1-1, Eb-selejtez?, 1972.04.29.
    Románia-Magyarország 2-2, Eb-selejtez?, 1972.05.14.
    Magyarország-Románia 2-1, Eb-selejtez?, 1972.05.17.
    Magyarország-Románia 1-0, vb-selejtez?, 1981.05.13.
    Románia-Magyarország 0-0, vb-selejtez?, 1981.09.23.
    Magyarország-Románia 1-1, Eb-selejtez?, 1998.10.14.
    Románia-Magyarország 2-0, Eb-selejtez?, 1999.06.05.
    Románia-Magyarország 2-0, vb-selejtez? 2001.06.02.
    Magyarország-Románia 0-2, vb-selejtez?, 2001.09.05.
    MagyarországRománia 0-3, barátságos (Ciprus), 2004.02.21.
    Magyarország-Románia 0-1, barátságos, 2009.08.12

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/03/19/08/Hihetetlen_szam_hosszu_atkot_torne_meg_a_magyar.aspx

2013. március 19. 08:16

Látod klarensz,ezért írtam ezt az ez alatt lev? hozzászólásomban:"A lényeg,hogy a statisztika sem a mi gy?zelmünket sejteti,és nemcsak ez végett,de itt jön képbe az a dolog,hogy egyszer viszont minden negatív sorozatnak is meg kell szakadnia,és reménykedjünk abban,hogy most jön el az a pillanat."
    Annyit tudtam csak,hogy mióta én rendszresen nyomon követem a nemzetközi labdarúgást(aminek több mint 30 éve),azóta nem gy?ztük le a románokat,de már éppen itt lenne az ideje!

15. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Janics: Ott folytathatom, ahol abbahagytam

A háromszoros olimpiai bajnok kajakos Douchev-Janics Natasa boldog, hogy Magyarországon folytathatja pályafutását.

"Nagyon boldog vagyok, hogy ott folytathatom, ahol abbahagytam, megkönnyebbültem, mert legalább tudom tervezni a jöv?met - mondta Janics, aki március 11-én jelentette be, hogy korábbi terveivel ellentétben mégsem szerb, hanem továbbra is magyar színekben versenyez majd. - A legfontosabb számomra a versenyzés, nem akartam abbahagyni a kajakozást egy olyan rosszul sikerült olimpia után" - nyilatkozta a sportoló, aki a londoni ötkarikás játékokon K-2 500 méteren Kovács Katalinnal ezüst-, K-1 200 méteren pedig bronzérmet szerzett. Janics hozzátette: els?sorban a sportág hazai ereje, magas színvonala miatt döntött a "visszatérés" mellett.

A kajakos szeptemberben jelentette be, hogy szül?hazájában, Szerbiában kívánja folytatni a pályafutását. A magyar szövetség (MKKSZ) 150 ezer eurót kér versenyz?i engedélyének kiadásához felkészülési hozzájárulás címén. A pénz nem érkezett meg a 2012. november 30-ig megszabott határid?re, a magyar fél ezért nem adta ki az engedélyt, így a nemzetközi szövetség (ICF) is elutasította a benyújtott kérelmet. Ennek következtében a szabályok szerint Douchev-Janics Natasa csak két év kihagyás után versenyezhetett volna szerb színekben.

"Ez a pár hónap elég volt ahhoz, hogy belássam, nekem semmi keresnivalóm sincs szerb versenyz?ként. Hozzászoktam az itteni szövetség rendszeréhez, nem tudtam átállni az ottanira." - mondta Janics.

Az 500 méteren egyesben a 2004-es athéni olimpián, valamint K-2 500 méteren Kovács Katalinnal Athénban és 2008-ban, Pekingben aranyérmes Janics a magyar szövetségr?l elmondta: komoly tradíciókkal rendelkezik, ráadásul éveken keresztül folyamatosan jobbá tette a magyar csapatot: "Rájöttem ki az, aki jót tesz a sportnak és ki az, aki nem. Nem tudnék máshol versenyezni."

Janics tisztában van vele, hogy döntése várhatóan nagy vihart kavar majd a szurkolók körében: "Jól tudom, sokaknak nem tetszett a döntésem, de nem tudják mi van a fejemben. A magyar szurkolónak nagyon sok örömet köszönhetek, rájöttem, hogy hibáztam. Elnézést kérek, ha valaki csalódott bennem, igyekszem majd jóvá tenni, ha lehet..."

A 30 éves sportoló Gy?rben folytatja pályafutását, korábban Szegeden készült. "Szegedre nem akartam visszamenni, van okom rá, de nem akarok róla beszélni. Vidéki lány vagyok, Budapest nem nekem való. Remélem, jól fogom érezni magam Gy?rben is, az ottani egy családias klub." - nyilatkozott.

Janics jelenleg Portugáliában edz?táborozik, mint elmondta, jó er?ben van, ugyanakkor, mint hozzátette: "a fejében vannak még rossz maradványok". Összességében bízik benne, elég gyors lesz majd ahhoz, hogy a magyar válogatottba újra bekerüljön.

"Egyel?re nem várhatok el semmit, de mindenki a legjobbat szeretné magából kihozni. Csapatba szeretnék kerülni, ami Magyarországon nem könny?" - mondta.

A versenyz? a tervek szerint április elején tér vissza Magyarországra.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/03/19/13/Janics_Ott_folytathatom_ahol_abbahagytam.aspx

2013. március 19. 13:17

Ez egy sok vihart kavart érdekes történet,aminek a lecsengésére szerintem még egy jódarabig várni kell.
    Egy jó dolog történt,hogy ez és az ehhez hasonló esetek rámutattak a mindenre és mindenkire vonatkozó egységes szabályok bevezetésére a sportágban,hogy ilyen események többet ne tudjanak el?fordulni.

16. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi-re

Szia Norbi!

Nagyon örülök hogy itt Magyarországon folytatja ezt a ragyogó pályafutását!

17. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    teteny-re

Szia teteny!

Rúg a Fradi egy ötöst a Kolozsvárnak aztán becsukhatják az Albert Stadiont! :tef293:

18. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi-re

Szia Norbi!

Hát nagyon nehéz meccs lesz az biztos a román csapat most elég er?s, szerintem nehéz lesz ?ket megszorongatni! De reménykedek hogy kínok kínjával meg lesz az a fránya 3pont!

19. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Áprilisban pótolják az elmaradt focifordulót!

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága keddi ülésén úgy döntött, hogy április 10-én rendezik meg az OTP Bank Liga múlt hétvégén az országos havazás miatt elhalasztott 20. fordulójának valamennyi mérk?zését.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint ezen a napon pótolják az NB II 18. körének találkozóit is.

A versenybizottság pénteken a rendkívüli id?járás miatt határozott úgy, hogy elhalasztja az élvonalbeli és másodosztályú meccseket. Az els? osztály 20. fordulójában szombaton négy, vasárnap és hétf?n pedig két-két mérk?zésre került volna sor. A második vonal esetében szombaton összesen 12, vasárnap pedig négy találkozót rendeztek volna.

A pótlásról hozott döntés indoklásában a testület megjegyezte: az április 10-i id?pont kit?zését a sportszervezetekkel történt egyeztetés el?zte meg.

http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130319-aprilisban-potoljak-a-havazas-miatt-elmaradt-focifordulot.html
    2013. 03. 19.

20. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Albert Flórián Stadion

Fradi-CFR Cluj lesz az utólsó a stadionban?
    Azt olvastam, hogy lebontják a stadiont a mérközés után...nem tudom mi igaz ebb?l, hogyan is van ez?, miért is bontják le?