Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szupercsaták és alibimeccsek a BL-nyolcaddönt?ben

A svájci Nyonban kisorsolták a Bajnokok Ligája nyolcaddönt?it. A Manchester United nem tudta elkerülni a csoportmásodikok közül érkez? Real Madridot, a Milan pedig beleszaladt a Barcelonába.

A még versenyben lév? négy spanyol csapatból a Barcelona és a Real Madrid is k?kemény nyolcaddönt?re készülhet, a katalánok belefutottak a Milanba, míg a kilencszeres gy?ztes madridiaknak a Manchester Uniteden kéne átverekedniük magukat.

A Barca és a Milan tavaly is találkozott, akkor a csoportkörben a Nou Campban 2-2 lett a vége, a San Siróban 3-2 a Barcának, majd a negyeddönt?ben 3-1-es összesítéssel mentek tovább Messiék.

A Real-MU meccs legizgalmasabb momentuma az lesz, hogy az angolokkal BL-t nyer? Cristiano Ronaldo el?ször tér vissza ellenfélként az Old Traffordra. A két gigász a 2002/2003-as szezonban találkozott utoljára a BL-ben, akkor a Real 3-1-re nyert a Bernabéuban, a MU pedig hiába gy?zött 4-3-ra saját pályáján, így is kiesett, az Old Trafford néz?i pedig vastapssal tisztelegtek a spanyolok mindhárom gólját szerz? Ronaldo el?tt.

Nehéz megmondani, ki jut majd tovább az Arsenal-Bayern párharcból, bár a németek egy fokkal esélyesebbnek t?nnek, de Wenger csapatának talán pont a kiismerhetetlen mivolta az egyik fegyvere. A Dortmundot sem irigyeljük, hogy a Chelsea kiejtésében tevékeny szerepet játszó Sahtarral hozta össze a sorsolás, a Schalke viszont bemasírozhat a nyolc közé, a Galatasaray nem t?nik leküzdhetetlen akadálynak.

A Juventus is elégedett lehet, bár óvatossá teheti Pirlóékat, hogy a Celtic a csoportkörben otthon elkapta a Barcát. A PSG abban bízhat, hogy Ibrahimovic végre az egyenes kieséses szakaszban is megrázza magát, és akkor a Valencia ellen összejöhet a továbbjutás, míg a Porto-Málaga párharcban nehéz tippelni.

BL, nyolcaddönt?k:
    Milan - Barcelona
    Real Madrid - Manchester United
    Valencia - PSG
    Porto - Málaga
    Galatasaray - Schalke
    Celtic - Juventus
    Arsenal - Bayern München
    Sahtar Donyeck - Dortmund

A BL-nyolcaddönt? menetrendje, 1. mérk?zések:
    február 12.:
    Celtic Glasgow (skót) - Juventus (olasz) 20.45
    FC Valencia (spanyol) - Paris Saint-Germain (francia) 20.45

február 13.:
    Sahtar Donyeck (ukrán) - Borussia Dortmund (német) 20.45
    Real Madrid (spanyol) - Manchester United (angol)

február 19.:
    Arsenal (angol) - Bayern München (német) 20.45
    FC Porto (portugál) - Málaga (spanyol) 20.45

február 20.:
    Galatasaray (török) - Schalke 04 (német) 20.45
    AC Milan (olasz) - FC Barcelona (spanyol) 20.45

visszavágók:
    március 5.:
    Borussia Dortmund - Sahtar Donyeck 20.45
    Manchester United - Real Madrid 20.45

FORRÁS :[http://www.origo.hu/sport]

2. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Év sportolója!!

Év sportolója!!

http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/risztov-eva-es-gyurta-daniel-az-ev-sportoloja-2201795

Azt gondolom ez egy nagyon jó döntés volt , nekem Risztov Éva teljesítménye maradt meg legjobban .

3. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foci de Amerikai!

NFL!National Football League!
    Remélem hogy rajtam kívül még sokan szeretik ezt a férfias m?fajt! :tef293:
    (Teremben létezik n?i változat is,legnagyobb örömére a férfiaknak. :tef293: )
    Szóval,hírek,érdekességek,események ,tabellák,statisztikák itt:
    http://www.nfl.com/
    http://bowl.hu/
    http://nflhu.blog.hu/

4. Infto /

Kapott lájkok:
    105
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
  5. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    Falcao a futsal kiralya

6. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Messi-világrekord

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz írta

Szia Atlantisz!
    Részben értek egyet veled.
    Az odáig rendben,hogy számomra is legemlékezetesebb Risztov gy?zelme,mert 10 km-t még leúszni sem semmi,nemhogy megnyerni!
    Azonban amennyiben sportújságíró lennék és szavaznom kellett volna,akkor én azt mondtam volna,hogy nem érzek jogot ahhoz,hogy olimpiai bajnokokat rangsoroljak és szerintem egyformán kellene díjazni mindegyiket.(Férfi egyéniben Pars csak különdíjat kapott,pedig olimpiát és eb-t is nyert egy ugyanazon évben)

8. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi re

Szia!
    Én picit másként látom...
    Ezzel az er?vel aranylabdát se kapjon senki...
    Risztov Évi magánélet és sportolói karrierje soha nem látott mélységekben volt az olimpia el?tt.Amit,mivel tudom sokat olvasol,pontosan tudsz.
    Szóval véleményem szerint egy ilyen díjat nem az aranyért(helyezésért) kap valaki,hanem mert kimagasló sportEMBER.
    Üdv!

9. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Pontosan, ez a dij azért fura

Pontosan, ez a dij azért fura kicsit, mert mi ér többet egy olimpiai aranynál???? és ezt rangsorolni macerás dolog.. a magánélete meg kinek-kinek nyilvánosság el?tt zajlik, vagy sem, szóval ki-ki nézete szerint szavazott..ez ennyi.. mondja ezt egy sokszoros volt válogatott sportoló.. :tef293:

10. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo410

Szia!
    Valóban tisztában voltam vele és,ezért is tartom nagyra a teljesítményét,és nem azt írtam,hogy ne kapja meg senki,hanem,hogy mindegyik olimpia bajnoknak odaadnám.
    Az aranylabda annyiban nem jó példa szerintem erre,hogy ott ugyanazon sportágról beszélünk,ahol még ráadásul szükséges is a sportolók rangsorolása,hiszen ez határozza meg a piaci értéküket is.
    Azt kiemelném,hogy eszem ágában sincs vitát provokálni ebb?l a dologból,csupán egy véleményt írtam és a tiedet is tiszteletben tartom.

11. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    mi ér többet?

Szia,androméda!
    Vannak olyan sportágak,amik nem szerepelnek az olimpián.
    Akkor ?k nem is lehetnek jó sportemberek??
    Én csak annyit próbáltam megosztani,hogy a nézeteim szerint az év sportolójának nem azt választják meg,aki a legnépszer?bb sportágat ?zi,legtöbbet keresett,stb...
    Hanem azt aki az adott lehet?ségéhez képest rendkívülit produkált.
    Ami,persze minden olimpiai bajnokra igaz,de na...
    Az a lány 10km után,majdnem megfulladt.(pedig tud uszni :tef293: )
    Az olimpia el?tt,ha 10000 huf -ot tettél volna rá,most milliomos lennél. :tef161:
    Semmi esélye nem volt és a sportág,amit csinál,nem a mázliról szól...Szerencsével nem lehet nyerni...Viszont úgy,hogy bízol magadban,mikor már senki se,úgy igen.És szerintem ezért érdemelte meg mindenkinél jobban!
    Üdv!

12. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Csak beszélgetünk:tef293:

Csak beszélgetünk,és veled szívesen teszem! :tef293:
    Értettem,amit írtál,épp ezért volt az "ember" szó nagybet?vel.
    Úgy gondolom Nem a konkrét eredmény dönt ilyenkor,hanem ,hogy ki honnan érte el ezt.Ezért írtam,hogy szerintem az "év sportolója" Nem feltétlenül eredmény centrikus.
    Amir?l te beszélsz az az,hogy mind bajnok!De ezért meg is kapták mind az elismerést,mind az X milliot.
    Aranylabda:Azért ott se mindegy melyik klubban játszol,mert pl. a Barcelonában Xavi az én kocka fejemet is eltalálná úgy,hogy abból gól lenne... :tef161:

13. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Figyelj, aki az olimpiára

Figyelj, aki az olimpiára kijuthat, el?z? eredményekkel, az megtett mindent ami t?le telhet, talán még többet is.. ismerem Éva gondjait, hányszor ment el már más sportágat kipróbálni stb.. azért nem fulladt meg majdnem, maradjunk annyiban, ez vele jár a sportágával, akadnak gondok, holtpontok, stb..s?t ott kicsit talán több és a többieknek is.. dehogynem volt esélye ne már... azért vitték ki... de ne vitatkozzunk ezen azt hiszem.. :tef293:

és ne keverd össze a két dolgot, sajnos itt ez van, csak az olimpiai sportágakat támogatják azok vannak el?térbe és ezen nem mi fogunk változtatni, s?t senki.. erre támogat a nemzetközi bizottság is stb.. a többi sportág éljen meg ahogy tud, saját zsebb?l..lsd..a fiam világbajnokságát versenyhorgászatban.. nem kevés pénzbe kerül.. de inkább mint a plázákba költse el a negyedét, italra és kábitószerr..

14. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Esélyek

"Risztovot nem tartották esélyesnek, a 14-16. helyre várták, sikerére 34-szeres szorzót kínáltak a játékok nyitónapján. Hogy a brit férfi kockáztatott, vagy ennyire bízott Risztov Éva sikerében, azt nem tudni, de a megérzése bejött, és id?ben tette meg tétjét. A verseny napján már „csak" 9-szeres pénzt fizetett a magyar úszó gy?zelme."

15. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Celtic

Szia!
    Háát...Remélem a Celtic-en átrágjuk magunkat valahogy...:tef293:
    Idén nagyon együtt vannak :tef10:

16. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    najó a fogadáshoz nem értek

najó a fogadáshoz nem értek még a lovakéhoz sem, hát még emberekéhez, a sportban millió variációs lehet?ség van ami befolyásolhatja az eredményeket, ha ezt tartod szem el?tt ehhez nem tudok hozzászólni érdemben.. :tef293:

17. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-Celtic

Üdv!

Talán a legkönnyebb ellenfélt kapta a Juve a sorsolásnál, esetleg még a Galatasaray lett volna könny? ellenfél.

18. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Celtic-re

Ne izgulj sima meccs lesz.
    A celtic gyenge csapat a juve elkeni a száját simán.

19. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Messi

Bárki bármit mond ez a fiú a mai labdarugás egyetlen igazi gyöngyszeme.
    Neki jár az aranylabda!!!

20. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    nana

hali !

Akkor most , nem leszek népszerü a Celtic kiüti a JUVÉT ! [​IMG] [​IMG]