Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan írta

Szia hartigan!

Pártatlan vagyok a témában,mert Barca drukker vagyok,de nagyon meglepne,ha ezt a mostani Juvét a Celtic (Rég volt utoljára a Juvénak ilyen csapata mint most,ezért szerintem megmaradnak a Barcának miel?tt búcsúznának.)

2. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ördög vigye.

Ez már több mint szerencse amit Man utd csinál. :tef293:
    A többit mindenki fantáziájára bizom. :tef293:

3. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    2 - 1

február 12.:
    Celtic Glasgow (skót) - Juventus (olasz) 20.45 2 - 1

:tef293:

4. anubisz / Guest

nem hiszem el

a city már megint kikapott lecserélném az edz?t mourinhora akkor biztos nyernének meg meg kéne venniük ronaldot

5. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem kötekedés,deee :tef293:

Mintha azt írtad volna,hogy a Celtic kiüti a Juvét...:tef293:
    Nos a 2-1 el idegenbe ki is egyeznék...Akkor esélye sincs a Celticnek,mert otthon a Juve is jó ám! :tef293:

6. watsap /

Kapott lájkok:
    331
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nyer a Juve!

Oda-vissza megcsapja a Juve a Celticet. Egyszer? oknál fogva...mivel Conte arra a mérk?zésre már a kispadon fog ülni! :tef293: A Celtic zöld-fehér mezén megfog jelenni egy újabb szín a piros... :tef161: :tef293: :tef293:

7. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem hiszem el re

Hát nem tudom mi lehet a gond,mert a keretük így se gyenge.
    Az edz? se rossz,valami mégsem áll össze idén.
    S?t,ha emlékszel tavaly az utolsó meccsükre,hát épp hogy meglett a bajnoki cím...
    Pedig talán a QPR el játszottak,nem a Real al.A fontos meccseken képtelenek koncentrálni,ami fura számomra,mert zseniális játékosok vannak minden poszton.

8. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    City

Szerintem egyértelm? edzöt akarnak buktatni.
    Már rég el kellett volna küldeni Mancinit.
    Meg egy két felkapott stárocskát onnan.

9. anubisz / Guest

igaz

ez igaz nem rosz edz? mancini csak az a baj hogy nem akarja jáccatni ballotelit pedig szerintem sok golt l?ne

10. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez igen!

Ha nem látom talán el sem hiszem! :tef161:
    A kis srác meg kivisította ?ket...Hát itt mifelénk a gyerek futna hazafelé,de talán a bírón? is! :tef161:
    Vagy a fantáziátokra bízom... :tef293:

11. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan írta

hartigan wrote: A svájci Nyonban kisorsolták a Bajnokok Ligája nyolcaddönt?it. A Manchester United nem tudta elkerülni a csoportmásodikok közül érkez? Real Madridot, a Milan pedig beleszaladt a Barcelonába.

A még versenyben lév? négy spanyol csapatból a Barcelona és a Real Madrid is k?kemény nyolcaddönt?re készülhet, a katalánok belefutottak a Milanba, míg a kilencszeres gy?ztes madridiaknak a Manchester Uniteden kéne átverekedniük magukat.

A Barca és a Milan tavaly is találkozott, akkor a csoportkörben a Nou Campban 2-2 lett a vége, a San Siróban 3-2 a Barcának, majd a negyeddönt?ben 3-1-es összesítéssel mentek tovább Messiék.

A Real-MU meccs legizgalmasabb momentuma az lesz, hogy az angolokkal BL-t nyer? Cristiano Ronaldo el?ször tér vissza ellenfélként az Old Traffordra. A két gigász a 2002/2003-as szezonban találkozott utoljára a BL-ben, akkor a Real 3-1-re nyert a Bernabéuban, a MU pedig hiába gy?zött 4-3-ra saját pályáján, így is kiesett, az Old Trafford néz?i pedig vastapssal tisztelegtek a spanyolok mindhárom gólját szerz? Ronaldo el?tt.

Nehéz megmondani, ki jut majd tovább az Arsenal-Bayern párharcból, bár a németek egy fokkal esélyesebbnek t?nnek, de Wenger csapatának talán pont a kiismerhetetlen mivolta az egyik fegyvere. A Dortmundot sem irigyeljük, hogy a Chelsea kiejtésében tevékeny szerepet játszó Sahtarral hozta össze a sorsolás, a Schalke viszont bemasírozhat a nyolc közé, a Galatasaray nem t?nik leküzdhetetlen akadálynak.

A Juventus is elégedett lehet, bár óvatossá teheti Pirlóékat, hogy a Celtic a csoportkörben otthon elkapta a Barcát. A PSG abban bízhat, hogy Ibrahimovic végre az egyenes kieséses szakaszban is megrázza magát, és akkor a Valencia ellen összejöhet a továbbjutás, míg a Porto-Málaga párharcban nehéz tippelni.

BL, nyolcaddönt?k:
    Milan - Barcelona
    Real Madrid - Manchester United
    Valencia - PSG
    Porto - Málaga
    Galatasaray - Schalke
    Celtic - Juventus
    Arsenal - Bayern München
    Sahtar Donyeck - Dortmund

A BL-nyolcaddönt? menetrendje, 1. mérk?zések:
    február 12.:
    Celtic Glasgow (skót) - Juventus (olasz) 20.45
    FC Valencia (spanyol) - Paris Saint-Germain (francia) 20.45

február 13.:
    Sahtar Donyeck (ukrán) - Borussia Dortmund (német) 20.45
    Real Madrid (spanyol) - Manchester United (angol)

február 19.:
    Arsenal (angol) - Bayern München (német) 20.45
    FC Porto (portugál) - Málaga (spanyol) 20.45

február 20.:
    Galatasaray (török) - Schalke 04 (német) 20.45
    AC Milan (olasz) - FC Barcelona (spanyol) 20.45

visszavágók:
    március 5.:
    Borussia Dortmund - Sahtar Donyeck 20.45
    Manchester United - Real Madrid 20.45

FORRÁS :[http://www.origo.hu/sport]
    Ezek nagyon szép párosítások.
    Szerintem a Barca és a Juve továbbjutása borítékolható,és a többin meg akármi is lehet.
    Számomra a Dortmund és a Sahtar játéka nyújtotta az idei idényben a legkellemesebb meglepetést a BL-ben,ebb?l a szempontból az is érdekes párosítás.
    A Realnál és a Manchesternél szerintem egyikük sem volt boldog a sorsolás után.

12. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    De még a Real

De még a Real ,hogy lyukra futott! :tef161:
    Nem szeretem ?ket,f?leg mióta elvitték Zidane-t!

13. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Celtic-Juve

Sziasztok!
    Ns az véleményem,hogy sokkal jobb a Juve!
    De szerintem idegenben egy szoros döntetlen lesz,otthon meg 3-1 gy?zni fognak az "olaszok"! :tef293:

14. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: Ez igen (gonzo410)

Divat az mindenütt a kis "falusi" ligákban... Néha jobb volt a bíróverés a meccst?l :tef161:

15. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi

Egyet értek én!Csak hát a Shakhtar....
    Amit Norvégiában m?velt a Shakhtar Donetsk Brazilja,az undorító!
    Én azt hiszem egy éltre megutáltam a csapatot és a fél világ is szerintem. :tef293:
    Viszont jól fociznak az tény!

16. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Celtic !

2 - 1 Otthon a celticnek -

2 - 2 A Visszavágon és az öreg hölgy igyfog bucsuzni sajnálom !

17. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    az év kapusai

Az év kapusai
    A tavalyi ezüst után idén arany jutott Manuel Neuernek, a Bayern kapusának. És ismét itt a listán Buffon.

1. Manuel Neuer (német, Bayern München)
    Trófeát nem nyert, bombagólt nem l?tt, s még csak men? frizurája vagy tetkója sincs. A kapusok között a Bayern München jólfésült, sz?ke hercege került az els? helyre 2012-ben. Ez mindent elmond err?l az évr?l.

2. Iker Casillas (spanyol, Real Madrid)
    A spanyol válogatott csapatkapitánya volt a 2012-es Európa-bajnokságon (Puyol helyett). Rekordja lélegzetelállító. A 2008-as Eb óta a kieséses szakaszban tíz meccsen védte a spanyolok kapuját nagy világversenyen - s egyetlen gólt sem kapott. Amit még idén megtudtunk róla: nem csípi Céronit.

3. Gianluigi Buffon (olasz, Juventus)
    Szervusz, Gigi! Rég nem láttunk az év végi toplistánkon. 2006-ban és 2007-ben nyertél, azóta semmi, csak a Casillas-hegemónia. 2012-ben végre minden klappolt, bajnoki arany a Juventusszal (veretlenül), Eb-ezüst az olasz válogatottal. Legyen itt bronz, ok?

4. Joe Hart (angol, Manchester City)
    Ne feledkezzünk meg Joe Hartról sem, Shilton óta nem volt ilyen jó kapusa Angliának. Lehetett volna akár els? is, de volt néhány potyája, év végén pedig négy gólt kapott Zlatan Ibrahimovictól.

5. Petr Cech (cseh, Chelsea)
    Amikor már azt hittük róla, hogy nincs tovább, vége, zéró, Cech akkor lépett csak igazán a színre. Nagy szerepe volt abban, hogy Abramovics végre a vitrinbe tehette a Bajnokok Ligája aranyérmet. Aztán eljött az ?sz, s vele a helyezés is egyre csökkent, az ötbe Cech még épp befért.

Akik kimaradtak
    Kimaradt viszont a húszéves Bernd Leno, a Leverkusen felfedezettje. A németeknél különben is jó a kapushelyzet, az ?sz legjobbja a hamburgi Rene Adler volt, ? is az idei feltámadók egyike. Az olaszok is hagyományosan jók kapusfronton, ezt ?sszel Federico Marchetti igazolta, a Lazióra rá is fért egy rendes kapus. A szimpátiadíjat a brazil Cássiónak ítéljük. Amit a Corinthians 25 éves kapusa m?velt a Chelsea elleni klubvilágbajnoki dönt?ben, arra nehéz szavakat találni.

http://focitipp.hu/?content=cikkek&id=6046

18. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    az év hátvédjei

Az év hátvédjei
    Ibrahimovic szerint Thiago Silva a legjobb. Egyetértünk, Zlatan.

1. Thiago Silva (brazil, PSG)
    Ibrahimovic szerint ? a legjobb véd?, aki ellen valaha játszott. "Olyan mintha magamat látnám - véd?ként" - mondta róla a svéd. Minket meggy?zött, s még azt is megkockáztatnánk: Th. Silva jobb véd?, mint amilyen csatár Zl. Ibrahimovic.

2. Giorgio Chiellini (olasz, Juventus)
    Vannak persze olyanok is, akik keményen raknak rendet a tizenhatoson belül. Giorgio Chiellini ilyen. A baltával faragott arcú Giorgio ehhez képest a honlapján az egyik kedvenc hobbijaként az olvasást jelölte meg. Csípjük, a tavalyi ötödik hely után idén övé az ezüstérem.

3. Sergio Ramos (spanyol, Real Madrid)
    Valahogy nem tudjuk megszeretni az indiánkép? Ramost, de az tény: évek óta ? a Real Madrid védelmének (talán egyetlen) biztos pontja. Sosem alibizik, de a lelkesedése gyakran hisztibe csap át. Kár érte.

4. Mats Hummels (német, Dortmund)
    Nem tagadjuk, Hummels is szimpátiaalapon került fel toplistánkra, a fotelb?l elegáns kultúrembernek látszik. De focizni is nagyon tud: 2012 nyarán harmadik lett a Bundesliga játékosai között a Kicker osztályzatai alapján.

5. Jordi Alba (spanyol, Valencia/Barcelona)
    Emlékeznek arra, hogyan focizott Alba a nyári Európa-bajnokságon, s hogyan focizik azóta is a Barcelonában? No, most akkor tegyük mellé az olyan agyonsztárolt játékosokat, mint Ashley Cole, Evra vagy Fabio Coentrao. Ugye, hogy kiáltó a különbség?

Akik kimaradtak
    Vincent Kompany (ManCity) évek óta a legmegbízhatóbb bekkek egyike Angliában, de valahogy mégsem toplistás. Javi Martínez (Bayern) a Bielsa-féle Bilbaóban bekket játszott, s ott világklasszisként szerepelt. Kit is felejtettünk ki? Sammy Kuffourt? Roque Juniort? John Terryt? Gerard Piquet-t? Dehogy, neki meghagyjuk a csillogást és a címlapokat.

http://focitipp.hu/?content=cikkek&id=6047

19. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem titkoltam, többen

Nem titkoltam, többen tudják.. még most is rákeresve a nevemre egy-két eredmény jön is..örökranglistán stb..a 2.01:39 nem rossz eredmény 800 m-en..

20. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Már én sem igen..

Már én sem igen.. :tef318: