Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Gera Zoli.

Sajnos Gera Zoltán ilyen sérülékeny játékos.
    Már a fradiban sem birta ha sokat faragják de ez az angol légioskodás nem igen tesz neki jót.
    Rengeteg sérülés övezi pályafutását még csoda hogy játszik.

Szerintem nemsokára haza vezet az út magyarországra.

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    faust10

Szia!
    Ez egy teljesen jogos megállapítás!
    Azzal egészíteném még ki,hogy Gera Zoli már nem fiatal játékos,és tudomásul kell venni,hogy pályafutása vége felé közelít(legalábbis,ami ezt a szintet jelenti)
    Er?nléti problémák is közrejátszanak már a sérülékenységében.
    Ha megfigyelitek,akkor a West Bromba is már általában,vagy lecserélik,vagy csereként áll be,és nem is játszik minden mérk?zésen.(Ez nem a képességei miatt van)
    Reméljük,hogy legalább az idén még egy jó Gera Zoli tudja segíteni a válogatottat.(Azonban a korábban említettek végett nekem is vannak kételyeim mér efel?l is.)

3. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Focinorbi-re

Azért irtom ezt szerintem idény végén megköszönik neki az eddig munkáját és jöhet haza a fradiba.
    Idehaza még van benne 2-3 év aktiv foci.
    Mert a magyar bajnokság a béke ülepe alatt van és itt még azért tud alkotni valamit.

4. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    Gera Zoli

Sziasztok
    Remélem nem súlyos a serülése ,de az mindent el mond hogy a 10 legjobb lejáró szerz?deés? játékos közé választották a PL-ben.Úgyhogy szerintem még 2-3 évet várni kell hogy haza térjen "levezetni".
    Üdv

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    faust10

Valószín?sítem én is,hogy igazad lesz,de annak a Gera Zolinak már a válogatottunk se fogja többé hasznát venni!
    Amúgy meg azzal a döntéssel teljes mértékben egyetértek,hogy korlátozni akarják a légiósok számát a bajnokságunkba!
    Elég,ha arra gondolunk,hogy nálunk se pénz,se foci a komoly nemzetközi mez?nyhöz képest(Akkor mi is vonzaná a jó képességekkel bíró külföldi labdarúgók idejövetelét???)
    Ha meg ilyenek nem jönnek,akkor azzal csak az van elérve,hogy a mi szintünkön tehetséges hazai fiatal játékosokat gátolják a fejl?désben,mert az helyett,hogy ?k játszanának,szereznének tapasztalatot,és fejl?dnének,az helyett ezeket nézik a kispadról,és nem kapnak játéklehet?séget pont abban az id?szakban,amikor a fejl?désük szempontjából legnagyobb szükségük lenne rá.
    Ezt azért írtam le,mert kés?bb ezzel megoldott lesz majd a válogatott szempontjából is egy-két kulcsember pótlása,ha az lesérül,vagy pályafutása végéhez közeleg.(Ez nem fog azonnal bekövetkezni,de kb. 4-5 év távlatában hozna már némi pozitív változást-a bajnokság szempontjából igen keveset,de talán a válogatottra nézve több reményünk lehet majd)

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    rocsi69

Szia!
    Sem én,sem faust10 nem vitattuk Gera Zoli képességeit,s?t " egy jó formában lev? Gera Zolira egyenl?re még szüksége lenne a válogatottunknak"
    Csupán azt írtuk,hogy sérülékeny és er?léti problémái vannak(ez tény)
    Azt kívánom,hogy Gera Zoli minél tovább tudjon még ezen a szinten futballozni és a válogatott rendelkezésére állni! ( de komoly kételyeim vannak,hogy ez sokáig megvalósulna)

7. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    focinorbi-re

Régi dillema jöjjenek a fiatalok.
    De hol vannak én nem hiszem ha az edz? látna fantáziát abban a kis srácban aki az ifi 17-18-19 ben rugja a bört akkor nem hozná föl.
    Nem hiszem hogy neki ez lenne a stikje hogy a szavanáról idehozott oroszlánvadászok játszanak.
    (Huhhhh de finom voltam.) :tef293:
    Most már ritkán járok fradi mecsre de pár éve még aktiv mecsjáró voltam.
    Na akkor sem jött semmi az ifib?l.
    Tudod miért mert akik egy egyenesett tudtak rugni a labdába már elmentek külföldre.
    És inkább ott csücsülnek az ifi padon mint inkább itdehaza megharcolnának a lehetöségért.

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    faust10-re

Ebben igazad van!
    Azonban azóta van egy olyan változás,hogy egyre több pénz kerül az utánpótlásba,egyre több fiatal focizik,és egyre szélesebb körben válogatják ki ?ket már gyerekkorba,valamint egyre több akadémia épül és m?ködik,ahova kiválasztódnak és megfelel? kezekbe kerülnek,és a legtehetségesebbek már gyerekkorban együtt játszanak és megfelel? képzést kapnak(pl lásd a közelmúltban u20-as vb bronz)
    A másik nagy dilemma,amit remekül kiemeltél,hogy menjen-e külföldre?
    Véleményem szerint menjen,csak az nem mindegy,hogy mikor és hova.Szerintem,akkor menjen,amikor itt már bizonyított,és nyilvánvalóan kin?tte ezt a színvonalat,és oda menjen ahol biztosan játéklehet?séget kap.
    Pl. Németh Krisztiánék fejl?dését sem szolgálta,hogy 17 évesen Angliába mentek,vagy Szalainak is,ha nem lett volna,olyan szerencséje,hogy a németek még a spanyol tartalékbajnokságot is figyelemmel követik,akkor most nem a Mainz meghatározó játékosa lenne,és a válogatott egyik alapembere,hanem a Real kispadján nézné a meccseket,és kés?bb meg már nem vitte volna ennyire,és még mindig fejl?dhet.

9. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    faust10

Szia!
    A fiatalok rutintalanok,így lutri!Az edz?k nem mernek hozzájuk nyúlni,mert féltik a nevüket!(Mintha lenne...)
    Várhidi annó jó úton indult,persze azonnal mennie is kellett... :@
    Sajnos az edz?k csak a maguk kenyerével foglalkoznak,így meg nem lehet...
    Üdv!

10. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    focinorbi

Szia
    Amit mondasz abban van igazság ,de én remélem lesz ? még 100 szoros válogatott!Nekem nagy kedvencem és szurkolok neki hogy így legyen!

11. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mourinho ....

Mourinho nem megy a FIFA-gálára;
    Nem megy el a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétf?i, zürichi gálájára José Mourinho, a Real Madrid vezet?edz?je. Annak ellenére döntött a távolmaradás mellett, hogy benne van az els? háromban az edz?k között.

A portugál tréner szombaton azt mondta: "Nem megyek, mert dolgoznom kell. Szerdán fontos kupameccs vár ránk, így nem leszek jelen a gálán."

Az Év edz?je-díj másik két jelöltje a spanyol válogatott szövetségi kapitánya, Vicente del Bosque és a Barcelona volt mestere, Pep Guardiola.

Az elismerés els? kiírása alkalmával, 2010-ben Mourinho nyert, tavaly azonban - amikor Guardiola volt a befutó - a portugál edz?nem jelent meg az ünnepségen.

A hétf?i FIFA-gálán többek között a FIFA és a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda díjat, illetve a legszebb gólért járó Puskás-díjat is átadják.

[origo] Sport

12. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    rocsi69-re

Szia!
    Akkor egy véleményen vagyunk abban,hogy én is ezt kívánom neki!
    Az,hogy így alakul-e?
    Rajta,a szerencsén és a sorson múlik,de valljuk be,hogy a kilátások nem arra sejtetnek következtetni,hogy Gera Zolinak sok ideje lenne a futballban,legalábbis ezen a szinten.

13. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    focinorbi

Szia !
    Én is örülök ,hogy egy véleményen vagyunk ,ne is temesük az olyan játékost aki a világ második legjobb bajnokságában játszik,és tényleg játszik rendszeresen nem a padot melegíti.

14. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    Mourinho

Hello!
    ? már biztos tudja ,hogy Bosque nyert.Tényleg Mr hartigan erre nem lehet fogadni már mint a két sorrend + a Puskás Díj?

15. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    rocsi69 - RE!

Ahhm na ja az idö már rövid lenne megszerkeszteni :

De bármilyen hasonlo ötlet/javaslat - ra nyitott vagyok és ha megoldható megszerkesztem tehát nyugodtan küldjetek pm - et amiben kérelmetek leírva megbeszéljük hasonlo mint a GólTotó megoldható más sportfogadás is !

Üdv -

16. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    Mourinho

Sziasztok !
    Akkor leírom a hétf?i végeredményt:
    1, Messi
    2,Iniesta
    3,C Ronaldo

1,Bosque
    2,Guardiola
    3,Mourinho

Puskás-díj:Neymar

17. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re Mourinho

nekem nem fog hianyozni... :tef161:
    nem tudom, nekem valahogy nem szimpatikus... a viselkedese neha nem melto egy vilaghiru edzohoz, es a megnyilvanulasai sem javitanak a helyzeten.
    szerintem Del Bosque a befuto, jatekosnak Messi, a legszebb golt meg neki adnam:

18. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Furcsa nekem ez a viselkedés

Furcsa nekem ez a viselkedés , azok akik meghívták nem kisebb emberek a sportágban mint Mourinho , ez olyan beképzelt sznob stílus , ha meg így tiltakozik akkor mondja el .

19. rocsi69 / Drágaszág

Kapott lájkok:
    10
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Magánzó
    Lakhely :
    Szeged
    Mourinho

Arogáns és megosztó személyiség,de a zsenik ritkán kedvesek.

20. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    Dakar-rali

Dakar-rali: orra esett a magyar kamion

A Dakar-rali els? szakaszán a Darázsi Zsolt, Vörös Ferenc, Szalai Norbert triót kisebb baleset érte: orra esett a kamionjuk.
    Dakar-rali: orra esett a magyar kamion
    Megváltozott a kamion eleje (Opel Dakar Team)

"A szakasz elején egy krátert nem vettünk észre, ami átrendezte egy kicsit a kamion elejét, de szerencsére nem történt nagy baj, ez egyáltalán nem befolyásolta a teljesítményünket” - nyilatkozta az Opel Dakar Team kamionversenyzője, aki azt is hozzátette: a kamionoknál nem egyedi eset, hogy nem látják, hova érkeznek.

"A felfelékben lendületből mentünk, mert csak úgy van esélyünk feljutni, láttuk is néhány ellenfelünket, akik lelkesen homokoztak a domboldalban. Ezt nem szerettük volna átélni, úgyhogy gyorsítottunk, dudáltunk, hogy hallják, jövünk és felrohantunk a dombokra. A helyzet az, hogy a mi kamionunkkal így, vagyis lendületből kell menni, mert nincs is az ereje teljében, ráadásul tele van alkatrésszel, úgyhogy ez az egyetlen mód” - mondta Darázsi.

A csapat egyébként a 32. pozícióban ért célba az els? szakasz után. Az autósok között a legjobb helyr?l a Szalay Balázs-Bunkoczi László páros várhatja a folytatást, egészen pontosan a 39. helyr?l.

Vasárnap Pisco környékén marad a mez?ny, a rajt és a cél is ott lesz, de közben 327 kilométert kell megtenniük a versenyz?knek a sivatagban.

http://sport.hir24.hu/auto-motorsport/2013/01/06/dakar-rali-orra-esett-a-magyar-kamion/