Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. Bedy /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    magyar sport.

Hát jó lenne ha a magyar is felmutatna valamit a sport terén ha mást már nem tud a sok celeb meg m?sorvezet? kiszorzásán és klónozásán kívül, dühít hogy semmire nem megyünk sehol , és az a legfontosabb Magyarországon hogy Liptai Klaudia körmöt festettet és Dundika vett egy új fels?t, szégyen a sztárolás és a t?lihegés a magyar részr?l, amiben jó lehetne azt meg eltaszítja,
    Én azt mondom hogyha valaki bejut valahova akkor ezt er?b?l teszik és itt lenne az ideje valamit villantani fiuk, (biztos lesz és volt szép eredmény a magyar sportban , és büszke is vagyok rá) de nem csak a kifogásokat halli hogy ez nem volt jó meg az nem volt jó, nem értek a sporthoz , nem is szeretem minden csoportját, de laikus szemmel ez a véleményem, én szeretném hogy sikeres legyen de nem rajtam múlik...
    a fociról meg ne is beszéljünk mert káromkodás lesz a vége és csúnya szavak összessége lepi el a fórumot.

2. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    NBen

Szia!
    Mégis mit vártál?Honvéd továbbjutást?Én Honvéd drukker vagyok de nem tápláltam hiú reményeket!(f?leg ekkora különbségnél)Tisztában vagyok a mai magyar focival,hogy hol tart!Sajnos ez van!Úgyhogy a szégyen nem az,hogy a Honvéd kikapott,hanem,hogy a magyar focit ennyire leépítették!

3. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Labdarúgás- Játékosárak sztárcsapatoknál

Ezek az összegek tükrében kell elvárásainkat támasztani csapataink felé,és akkor,olyan nagyon nagy csalódás nem fog érni senkit.

Javier Mascherano két évvel, 2016-ig meghosszabbítja szerz?dését az FC Barcelona labdarúgócsapatával.

A katalán klub tájékoztatása szerint a megállapodás már megszületett a 28 éves argentin válogatott hátvéddel, s a szerz?dést várhatóan a következ? héten alá is írják a felek. „Mascherano nagyon fontos játékosa a csapatunknak” - mondta honfitársáról Lionel Messi, a Barca sztárja.

Az eredetileg középpályásként szerepl? Mascherano 2010-ben a Liverpooltól érkezett 20 millió euróért a spanyol egyesülethez, melynél Josep Guardiola akkori vezet?edz? állította be a védelembe.

Új megállapodásában 100 millió euróban állapították meg a játékos kivásárlási árát.

Forrás: MTI

4. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Úszás-Cseh Laci nem jutott dönt?be 400 vegyesen

Az olimpia kezdetén vagyunk,és elhiszem,hogy mindenki szeretne spórolni az energiákkal,amennyit csak lehet,de szerintem nem szabadott volna ekkorát kockáztatni.

5. guzu / Pedálozó

Kapott lájkok:
    1,061
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Budapest
    Akkor bizony

Akkor bizony csehül állunk :bigsmile:
    Félretéve a viccet gondolom azért még lesz Lacinak más számban esélye az aranyra,már csak azért is mert ö egy kiváló sportember és olyan nincs hogy a Cseh Laci ne hozzon aranyat haza! :tef344:

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Csek Laci

Egyetértek abban,hogy kiváló sportember Cseh Laci,de mivel a leger?sebb számát taktikázta el,és még ebben a számban sem ? volt a legnagyobb favorit a gy?zelemre,ezért sajnos szerintem arany nélkül fog hazajönni,de remélem,hogy legalább érmekkel.

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Cselgáncs-Csernoviczki Éva bronzérmes

Példás küzdeni tudás,nagyszer? teljesítmény.

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Labdarúgás-Nemzetközi futball ( átigazolás)

Spanyol lapértesülések szerint Sami Khedira, a Real Madrid német labdarúgója az AC Milan együtteséhez igazol.

Az As cím? spanyol sportnapilap úgy tudja, Massimiliano Allegri, a piros-feketék vezet?edz?je feltétlenül szeretné leszerz?dtetni a válogatott középpályást.

A 25 esztend?s Khedira, aki 2010-ben 12 millió eurórért igazolt a spanyol elitklubhoz, alapembernek számít José Mourinho vezet?edz? csapatában.

A milánói alakulat Khedira mellett az aranylabdás Kakát is szeretné megszerezni a madridiaktól.

9. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Cselgáncs- Újabb olimpiai érem

Ungvári Miklós ezüstérmes.Még csak a második nap az olimpián ,és már a második érem cselgáncsban,ez remek teljesítmény.

10. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Vívás- Megvan az els? olimpiai arany

Szilágyi Áron szerezte a magyar küldöttség els? olimpiai aranyát!Gratuláció és,csak így tovább! Személy szerint még legalább 5-6-ot várok bel?le.

11. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Gratulálok

Szia!

Ha nem gond ennyivel kiegészíteném!

Ez igen! Ez férfi munka volt
    Gratulálok neki!

12. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nagy élmény

Szia!
    Nagy élmény volt végig nézni!Az tetszett a legjobban,hogy nem kellett nagyon izgulni!sokkal jobb volt az ellenfelénél!:tef293:

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Egyetértek

Teljesen egyetértek veled! Ugyanez az érzés volt bennem is.A negyeddönt?ben volt egy hullámvölgye(amit az okozott,hogy egy technikai mal?r megzavarta),ekkor német ellenfele 13:8-ról 13:13-ra kiegyenlített,akkor kellett utoljára igazán izgulni érte,utána már én is,úgy éreztem,hogy nem volt kérdéses a gy?zelem.A teljesítmény értékét növeli,hogy tette ezt 22 évesen,valamint ilyen érett és magabiztos versenyzéssel.

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fater írta ( elimerés,kérdés )

Szia! Ez egy tökéletes hírközlés! Nemhogy nem probléma,hanem pont a problémám tudna segíteni,amit ecsetelnék röviden.Az a gondom,hogy az m1 m?sorvezet?i nem közlik el?re,hogy milyen esemény pontosan mikori id?pontban várható,és én a tévét használom monitorként is(ezért nincs külön monitorom)és ha feljövök az oldalra,akkor nem tudom követni az eseményeket,de mivel létrehoztam ezt a fórumtémát,ezért kötelességemnek érzem a fórumtársaim frissen való tájékoztatását az olimpiai sikerekr?l,de nem szeretnék lemaradni semmilyen eseményr?l,ezért szívesen venném továbbra is,ha kedved és id?d engedi,valamint módodban áll,akkor közzétennéd frissen a sportsikereket,ilyen remek formában.Ezáltal felmentenél a kötelességtudat alól,és nyugodtan nézhetném az eseményeket.Vállalnád ezt a feladatot? Válaszod el?re is köszönöm!

15. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Labdarúgás- Csapataink újabb kihívás el?tt

Az M2 és a telesport.hu is él?ben közvetíti a DVSC BL-, illetve a Videoton EL-selejtez?jét.

Mindkét még versenyben lév? magyar kupacsapat, a Bajnokok Ligája-selejtez?ben érdekelt DVSC-TEVA, illetve az Európa Liga-selejtez?ben pályára lép? Videoton mérk?zését is él?ben közvetíti az M2 és a telesport.hu.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezel? Alap tájékoztatása szerint a Debrecen szerdai összecsapását a fehérorosz BATE Boriszov ellen 18 órától, míg a visszavágót jöv? kedden 20 óra 20 perct?l közvetítik.

A Videoton az Európa Liga harmadik csoportkörében fogadja a belga Gent együttesét: az els? mérk?zést csütörtökön 20 óra 20 perct?l, a visszavágót pedig augusztus 9-én, csütörtökön 19 óra 30 perct?l él?ben közvetíti az M2. A mérk?zések kommentátora Szaniszló Csaba lesz.

16. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kézilabda- Nagy László már hivatalosan is a Veszprémé!

A Barcelona és a Veszprém együttese megegyezett egymással, így Nagy László, a magyar válogatottba nemrég visszatért extraklasszis kézilabdázó a 2012/2013-as idényt már biztosan a magyar csapatban kezdi meg - tudta meg a Kézilabda.hu veszprémi forrásokból.

Nagy László három év szünet után az olimpia el?tt tért vissza a válogatottba, miután rendez?dtek azok a feltételek, amelyeket a Magyar Kézilabda Szövetségnek írt nyílt levélben korábban meg is fogalmazott.

A magyar kézilabdázó 2000 óta játszik a Barcelona csapatában, és az utóbbi években már szó volt arról is, hogy Nagy felveszi a spanyol állampolgárságot, ez azonban nem történt meg. Ugyanis 2012 nyarán klubjánál - a katalánok szerint kissé váratlanul - bejelentette, hogy távozni szretne, és pályafutását Veszprémben szeretné folytatni.

A kivásárlási ár azonban szokatlanul magas volt - hárommillió euró -, és a Barcelona a magyar klub ajánlatát nevetségesnek nevezte. A két csapat közleményei szerint a tárgyalásokat az olimpia idejére berekesztik, és már-már úgy nézett ki, Nagy László kitölti jelenlegi szerz?dése utolsó éveét Katalóniában.

Mégsem így történt, szerda reggel a Kezilabda.hu veszprémi forrásokból úgy értesült, hogy a két klub hosszas tárgyalássorozat után megállapodott, és Nagy László a 2012/2013-as szezont már Veszprémben kezdi. Információink szerint a klub még ma hivatalosan is bejelenti az átigazolást.

Azóta már az MKB Veszprém hivatalos honlapja is bejelentette a hírt, hozzátéve, hogy Nagy László új szerzd?sése 2017. június 30-ig szól.

"Sok szeretettel üdvözöljük a fantasztikus játékost a csapatunkban, sok sikert kívánunk neki Veszprémben!" - áll a klub közleményében.

17. sassmadár /

Kapott lájkok:
    225
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    villanyszerelő
    Lakhely :
    Ózd
    Bl