Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. geri32 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Messi a király!!

Messi a király!!

2. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Armstrong ! Nehéz erre bármit

Armstrong ! Nehéz erre bármit is reagálni , de (diadalaiért járó pénzdíjat is valószín?leg a csapattagok és segít?k között osztották szét) ez senkit nem érdekel hogy hová tüntették el , megkapta és neki kell visszafizetnie . Megfosztották, és életre szóló eltiltással sújtottá - ez milyen durva .

3. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

Teljes mértékben egyetértek veled!
    Durva? Szerintem az még enyhe kifejezés!

Én nem tudok még egy,olyan doppingoláson kapott sportolóról,akit az összes addig elért eredményét?l megfosztottak volna,nemhogy még a díjazásokat is visszafizesse.
    A korábbi olimpián megbukott két fehérorosz kalapácsvet? még az érmeket sem szolgáltatta vissza.(Legyen már azonos mérce mindenkire nézve,bár ez úgyse lesz soha)

4. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    rerere

Kezdeném azzal,hogy én is fradidrukker vagyok! :tef293: Ha nem is egy Karsai Ferenc...
    Szeretném leszögezni,hogy mindenkivel(FIFA)szemben igazat adnák neked.
    De így magunkközt azért lássuk be.A tizenhatoson belüli buktatásér büntet? jár!A zsidózásért vagy egyébb antiszemita megnyilvánulásért,meg eltiltás!Ez ilyen egyszer?!Nem hiszem ,hogy azon kell morfondírozni,hogy jogos-e.Mindegy mostmár...
    Ezt kéne felfogni néhány embernek szerintem.
    Egy ismer?s?m hónapok óta "tervezgette",hogy mi lesz majd a Magyar Románon...Nem kell!
    Én tudom biztosan de szerintem Te is,hogy balhé lett volna!S?t szerintem így is lesz...
    Üdv!

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    faust10-re

Szia faust!

Ez pontosan így van,és a mérk?zés jelent?ségér?l még nem is esett szó.
    Azért írtam a korábbi véleményeimet az esetr?l,hogy a legközelebbi ilyen fontossággal bíró mérk?zésen te,és más drukkerek is,ha id?tök,kedvetek,és lehet?ségetek engedi,akkor valóban a helyszínen tudjatok drukkolni a csapatnak,és ne a tv el?tt ülve.

6. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Armstrong re

Sziasztok!
    Két féle kerekes van az élmez?nybe!Aki már megbukott a doppingal és aki MÉG nem...!
    Hogy mind dippingol az tény!
    Hegyen felfelé 50 el?!Na hagyjuk már... :tef293:
    Ami armstrongot illet és az összes többit.Megérdemli!Nem azért mert csaló,hanem mert az egészségét viszi a vásárra és ez nem jó példa!Vérátömlesztés,stb..Undorító!Ez nem sport...Én betiltottam volna már rég...Szép kis üzenet a szülöknek,akik elengedik edzésre a csemetéüket,mert ? bringázni akar...
    Én így látom.
    Am. Marion Jones se járt jsokkal jobban,szal nem egyedi eset.

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    faust10-re

Szia faust!

Ha Klose nem sérül meg szerintem,akkor is meglett volna a Juvenak a scudetto! (Így valóban még jobban növekedett,ennek a realitása)

Én is a Juvenak drukkolok a Barca után,de ezért egy játékos sérülésének nem tudok örülni(mégha rivális csapatról is van szó),mert saját tapasztalat árán át tudom érezni a helyzetét.

Klose pályafutása már nem lesz hosszú élet? szerintem.

8. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Gonzo!

Szia Barátom!
    Itt a pont,ez az igazság!!Teljes mértékben egyetértek veled!

9. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    láttam-hallottam

Szia!
    Hát nem tudom!Én is megnéztem a meccset!F?leg néhány részletet!És ?szintén a véleményem:volt pillanat,hogy szégyelltem,hogy magyar vagyok!Már a himnusz alatt mi volt!Gusztustalan!
    Tudom,sokan nem értenek velem egyet,de így utólag megértem a döntést ami született!

10. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    gonzo

Nem akarok nagyon belemenni a témába de azért milliós összegbe fogadnék akárkivel, hogyha az említett barátságos meccsen a másik szurkolótábor a magyarokat pocskondiázta volna, ment volna a zászlóégetés, akkor a híradóban err?l semmit nem hallana az ember, és legf?képp az izraeli csapat nem kapott volna eltiltást vagy zárt kapus mérk?zést tétmeccsre.

+ ha jók az információim ez már meg is történt egy Magyarország Moldávia meccsen is és úgy tudom semmilyen eltiltásról nem volt szó a Moldávok kárára.

11. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo410-re

Szia gonzo barátom!

Egyetértek az általad leírtakkal,abból a szempontból,hogy szerintem is doppingolnak a bringások nagytöbbsége,és valóban az atléták közül is jópáran,de az lenne a korrekt,ha minden doppingolót sportágtól függetlenül azonos mércével mérnének a szankciók terén.

12. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    sterlok

Ez így van!(félreértesz)
    De,ha nincs zsidózás,zárt kapu sincs..
    Minek a az olajat önteni én csak ezt mondom.

13. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Értem én

Értem én mit mondasz. Csupán azzal nem értek egyet, hogy nem az a megoldás, hogy nekünk csendben kell maradni míg másoknak meg is engedik, s?t nem is korlátozzák az ilyen viselkedést.

F?leg mivel elméletben a szabályok mindenkire vonatkoznak. De ilyenkor látszódik az orwelli valóság.
    "minden állat egyenl?, de egyes állatok egyenl?bbek a többinél"

14. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    dopping

Szia Norbi!
    Azért nem mindegy ,hogy milyen sportágat ?z?l,mert ha mondjuk darts-ozol,ott kevesebb a jelent?sége,mint a bringánál,atlétikán vagy az úszásnál.De mondhatám Benedek Tibort is.Az ? csuklója sem lett jobb a doppingtól,mint elötte volt(ha doppingolt...).

15. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    sterlok re

Pedig ez sajna marad.:tef293:
    Persze!Vaószín?leg,ha nem a zsidózás miatt,akkor másért lett volna zárt kapus.De attól,még nem kell zsidózni(szerintem).
    Igazság pedig nekünk sose lesz,ebbe bele kell tör?dni.
    Meghalt Mátyás!Oda az igazság!:tef293:
    Mivel amúgy is handicapel indulunk,nem kéne,még okot is adni ilyenekre.

16. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Marion Jones

Marion Jones kedvenc atlétan?m volt , sajnáltam és csalódás volt ? is de az a csúnya nagydarab férje volt a ludas aki szintén megbukott anno .

17. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo410-re

Szia barátom!
    Pontosan err?l papoltam én is kb. már öt hozzászólást,úgyhogy teljes mértékben egyetértek veled.
    Ha nem kivitelezzük,hogy ilyen dolgok ne történjenek meg,akkor legközelebb már még több zártkapus meccs lesz.
    Pedig nem lenne nehéz elkerülni.

18. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    gonzo410-re

Szia gonzo!

Ezzel valóban nálad lehetne a pont barátom :tef161: ,de te se gondolod komolyan,hogy a dartsosok és az,olyan sportágat ?z?k,ahol nincs jelent?sége a szer fogyasztásának,azok doppingoláshoz folyamodnak.

Megjegyzés: Én egyébként az ezel?tti olimpián rajtakapott két fehérorosz kalapácsvet?t hoztam fel példaként,akik még mindig nem szolgáltatták vissza az érmeiket,amelyekb?l az ezüst Pars Krisztiánt illette volna(bezzeg Annusék ellen azonnal hajtóvadászat indult,és meg is lett az eredménye)
    Jó lenne ha azonos mérce vonatkozna mindenkire(akinek nincs szüksége a teljesítmény növeléséhez az meg úgyse fog doppingolni,se a dartsos,se a többi hasonló sportágat ?z?)

19. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Örökre eltiltották a terhességét eltitkoló olimpikont

A Portugál Olimpiai Bizottság örökre eltiltott egy szörföst, aki eltitkolta, hogy terhes, és csak azért utazott el a tavaly nyári, londoni játékokra, hogy találkozhasson a férjével.

Carolina Borges a portugál küldöttség tagjaként érkezett a brit f?városba, de még miel?tt elkezd?dött volna a versenyszáma, e-mailben tájékoztatta a vezet?ket arról, hogy mégsem indul. A mostani ítélet szerint a jöv?ben semmilyen rendezvényen nem képviselheti Portugáliát.

Borges a 2004-es, athéni olimpián még szül?hazája, Brazília színeiben indult, kés?bb vette fel a portugál állampolgárságot.

"Minden azt mutatja, hogy csak azért utazott el Londonba, hogy a férjével lehessen" - mondta Vicente Moura, a helyi ötkarikás bizottság vezet?je, hozzátéve: bebizonyosodott, hogy a sportoló már várandós volt az olimpia idején, de err?l nem tájékoztatta a vezet?ket, pedig kötelessége lett volna megtenni.

Borges az amerikai vitorlázóval, Mark Mendelblatt-tel kötött házasságot, aki csillaghajóban versenyzett a játékokon.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/05/17/Orokre_eltiltottak_a_terhesseget_eltitkolo_olimpikont.aspx

2013. február 05. 22:48

Megjegyzés: Amikor a sport keveredik a bulvárral. :tef161:

20. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Így van!

Szervusz!
    Így van igazad van!
    Azt,hogy a büntetést megérdemeljük e,számomra sem kérdés,sajnos Igen!
    Na de miért is várták meg ezt a meccset erre?Sajnos igen,itt jelen van a sportpolitika,barátság egyes szerepl?k között(román és és néhány Fifa vezet? között)!
    Az én megítélésem szerint azt sem értem,ha az eset barátságos meccsen születet,akkor a döntést miért nem lehetett volna egy másik barátságos meccsen betartatni!?Sajnos itt egyetértek mindazokkal akik ezt sérelmezik!Itt úgy látszik nem szeretnék,hogy a magyarok továbbmenjenek ebb?l a csoportból! :tef10: