Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Csárli búcsúmeccset játszik Veszprémben

Már csütörtökön csatlakozik a katari al-Samalhoz, szombaton pedig már meccset is játszik Perez Carlos, az MKB Veszprémet tizenhat év után elhagyó, kubai születés? kézilabdázó.

A 41 esztend?s átlöv? - ahogy a magyar klub honlapján is olvasható - a helyi kézilabdázás ikonjává vált, szerénységével, emberségével és tudásával.

"Meg sem fordult a fejemben, hogy így megyek el Veszprémb?l" - mondta Perez. "Mindenki tudta, hogy közeleg a búcsú ideje. Negyven év fölött az élsportolóknál ez természetes."

A Magyarországra 1997-ben érkezett "Csárli" - ahogy mindenki hívta - bevallása szerint a mostani szezon elején kicsit neheztelt az új edz?re, Carlos Ortegára, mert kevesebb játéklehet?séget kapott t?le, kés?bb azonban normalizálódott a kapcsolatuk. A magyar válogatottal az athéni és a londoni olimpián is negyedik helyen zárt játékos aztán eljutott odáig, hogy rádöbbent: neki már valóban megterhel? a folyamatosan nagy fizikai igénybevétel, s a motivációja sem volt a régi. Ekkor jött számára a katari ajánlat, családja pedig hamarosan utána utazik.

A veszprémi klubtól békében, barátságban vált el, és ígéri, májusban visszatér egy búcsúmérk?zés erejéig.

Elárulta még, hogy amikor német és spanyol klubok ostromolták, akkor azért nem ment el, mert a "pénz nem minden". "Veszprém befogadott, csodálatos barátokat szereztem. Persze néha eljátszottam a távozás gondolatával, de komolyan sohasem került szóba, hogy elmenjek" - mondta Perez, hozzátéve, hogy a veszprémi közönség Európában egyedülálló.

Perez a Veszprémmel tizenháromszoros bajnok, BL-dönt?s és KEK-gy?ztes, Magyarországon négyszer volt az év játékosa.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/07/12/Csarli_bucsumeccset_jatszik_Veszpremben.aspx

2013. február 07. 16:05

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Férfi kézilabda B.L.

A csoportból való továbbjutás szempontjából sorsdönt? fontosságú mérk?zést játszik ma a Pick Szeged!

19:55 Kézilabda, EHF férfi Bajnokok Ligája
    Schaffhausen - Pick Szeged DIGI Sport 1

Másik csoportban,már lejátszott mérk?zés:

Csehov-Hamburg 29:29

3. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lionel Messi 2018-ig hosszabbított - hivatalos

A spanyol élvonalbeli Barcelona hivatalos honlapján jelentette be, hogy négyszeres aranylabdás támadója, Lionel Messi 2018-ig meghosszabbította szerz?dését.
    Carles Puyol és Xavi után Lionel Messivel is szerz?dést hosszabbított a Barcelona. Az argentin játékos korábbi kontraktusa 2016 nyaráig volt érvényes, most a katalán sztárcsapat és a futballtörténelem egyetlen négyszeres aranylabdása ezt további két évvel megtoldotta.

A 76-szoros argentin válogatott 13 éves korában csatlakozott a Barcelonához, amelynek élvonalbeli csapatában 16 esztend?s mutatkozott be. Új kontraktusa 31 éves koráig szól.

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-lionel-messi-2018-ig-hosszabbitott-hivatalos-2215579

2013.02.07 17:00

4. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Üll?i úton szívesen látnák Juhász Rolandot

A Nemzeti Sport értesülései szerint napokon belül eld?lhet Juhász Roland sorsa.

A véd? ugyan még Brüsszelben tartózkodik (az Anderlecht tartalékcsapatával edz), hamarosan elköltözhet Belgiumból.
    Ahogy arról beszámoltunk, Oroszország felé veheti az irányt, de az sem zárható ki, hogy hazatér.

Az orosz bajnokságban még tart az átigazolási id?szak, és a hírek szerint a Premjer-ligából van is érdekl?dés a 76-szoros válogatott futballista iránt, csakúgy, mint az NB I-b?l.

Úgy tudjuk, a bels? véd?t keres? Ferencváros szívesen látná a soraiban Juhászt – egy-két nap, és kiderül, a megállapodás megköttetik-e.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-az-ulloi-uton-szivesen-latnak-juhasz-rolandot-2215327

2013.02.07 13:52

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

Szerintem már annak idején sem Oroszország mellett kellett volna döntenie Balázsnak(akkor is megvoltak a választási lehet?ségei)

Ha valamikor kiakarja próbálni magát,akkor még most tegye.
    Az angol a világ egyik,ha nem a leger?sebb bajnoksága,ezért mindenképpen megfontolandó ajánlat.(Persze megvan a veszélye,hogy nem jut állandó rendszeres játéklehet?séghez,de ha bízik magában,és jó teljesítményt tud nyújtani,akkor karrierje csúcspontja lehet)
    A döntés ilyen helyzetben nem egyszer?,de én remélem,hogy a Liverpool mellett dönt.(Kíváncsi lennék rá,hogy milyen teljesítményt tud nyújtani Angliában)

6. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ezen már törtem e kobakom

Ezen már törtem e kobakom hogy azok a klubok minek vásárolnak be ha nem is játszatják a játékosokat , ennek mi értelme van .?

7. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ezen már törtem e kobakom -ra

Szia Azért szokták megvenni a clubok a játékost,hogy más klubnál ne tudjon játszani.ilyen céllal is szoktak vásárolni a nagy klubok.

8. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Értelek , gyakorlatilag egyes

Értelek , gyakorlatilag egyes esetekben a játékos karrierjét tehetik tönkre , mert nem játszatják .

9. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

Sok olyan kapust tudnék említeni,aki ilyen korban még komoly válogatottak kapuját védte.
    A kapusoknál még hatványozottabban számít a megszerzett rutin,mint a mez?nyjátékosoknál,a reflexek enyhébb mérték? kopása a megfelel? helyezkedéssel elég jól pótolható,ennek tudható be,hogy az ? komolyabb karrierjük általában kés?bb kezd?dik(el?ször rutint kell szerezni)és tovább tart.

10. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Na akkor neki is leáldozott .

Na akkor neki is leáldozott .

11. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    sajnos

Sajnos ez igy van,de ha id?ben tud váltani klubot akkor mentheti karrierjét.

12. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia!
    Ez pontosan így van!
    Ezért kell nagyon átgondolni,hogy ki,mikor és hova szerz?dik!

13. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem vitatom meg azt se hogy

Nem vitatom meg azt se hogy Király Gábor a másodosztályban is többet keres mint idehaza keresne .

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

A sztárklubok,azért tartanak nagy bevásárlást,mert manapság hatalmas igénybevételnek vannak kitéve a játékosaik(hazai bajnokság és kupa,nemzetközi kupa,ligakupa)
    Így kell?képpen pihentetni,és rotálni tudják a játékosokat.
    Mindenki kap rendszeres játéklehet?séget,csak nem mindegy,hogy hol.(a tartalékbajnokság és a liga kupa nekünk kiesik a látókörünkb?l-az el?z? mindenképpen,az utóbbi meg kevésbé fontos számukra)

Szalai Ádámot is úgy fedezte fel a Mainz(Ádám nagy szerencséjére),hogy a németek még a spanyol tartalékbajnokságot is nyomon követték.
    Ezért írtam,hogy nem mindegy,hogy valaki mikor,és hova szerz?dik,mert nem mindenkinek alakul ilyen szerencsésen a karrierje,ha nem a megfelel? id?ben,és helyre igazol.

15. KyoPityus /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem féltem Juhászt

Ha a Fradiba jön egy jó szezon után oda megy külföldre ahová akar. Volt már nem egy játékos aki a Fradiból igazolt a premier leaguebe vagy a Bundesligába.
    Nem féltem Juhászt, de szerintem nem fog hazajönni csak ha már minden kötél szakad.

16. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nme is értem

nem is értem a anderlecht vezet?ségét, nem ezt érdemelné Juhász elég régóta ott van a klubnál jó is játszott/játszik,és sajna jött a sérülés,ezután nem került be a csapatba.De sztem még Juhász fog jó csapatban(külföld) játszani.

17. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz,KyoPityus-re

Sziasztok!

Inkább játsszon itthon,mint padozzon máshol,mert azt már tette egy ideje(nem ?t hibáztatom érte)és amennyiben ez továbbra is tartana,akkor tényleg nem sok jót f?zök a jöv?beni karrierjéhez.

Egy jó formában lev? Juhász Rolira még a válogatottnak is szüksége lenne! (Ennek eléréséhez meg játszani kell)

18. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Beckham a hónap közepén már játszhat PSG-ben

Carlo Ancelotti, a Paris Saint-Germain vezet?edz?je szerint másfél héten belül bemutatkozhat a gárdában David Beckham.

"Lehet, hogy már jöv? vasárnap, a Sochaux ellen bevethet? lesz, de elképzelhet?, hogy csak az azt követ? héten" - mondta csütörtökön az olasz tréner, hozzátéve, hogy a 115-szörös angol válogatott futballista debütálása csak attól függ, mikor kerül megfelel? fizikai állapotba. A listavezet? PSG a Sochaux elleni meccs után február 24-én a nagy rivális Olympique Marseille-t fogadja.

"Lehet, hogy már jöv? vasárnap, a Sochaux ellen bevethet? lesz, de elképzelhet?, hogy csak az azt követ? héten" - mondta csütörtökön az olasz tréner, hozzátéve, hogy a 115-szörös angol válogatott futballista debütálása csak attól függ, mikor kerül megfelel? fizikai állapotba. A listavezet? PSG a Sochaux elleni meccs után február 24-én a nagy rivális Olympique Marseille-t fogadja.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/07/17/Beckham_a_honap_kozepen_mar_jatszhat_PSG_ben.aspx

2013. február 07. 17:55

19. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    focinorbi-re

Hali!
    A véleményed els? részével egyet értek, hogy inkább itthon játszon mint hogy kispados legyen.
    Másik hogy írtad hogy szükség lenne a válogatottnak rá,de ehhez játszani kell,na itt nekem más a véleményen mert sztem van a válogatottban olyan játékos is aki nem játszik állandóan klub szinten.Sztem Juhász játék nélkül is megállná a helyét a válogatottban.

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    szaby18-re

Szia!

Ne haragudj,de én változatlanul tartom a véleményem második felét is,és röviden ecsetelem,hogy miért:
    Juhász Roli amíg alapember volt az Anderlechtnél,addig válogatottunk kiemelked? egyénisége volt.(sok esetben egymaga stabillá tette a védelmet,ha valaki más hibázott,akkor ? korrigált)

Amint tartósan a kispadra szorult(önbizalom és játékhiány) ,onnantól kezdve a mutatott formájára is b?ven kihatással volt.
    Ez legel?ször az itt a büntetés végett már emlegetett Izrael elleni barátságos meccsen mutatkozott meg.(Vele együtt is totál káosz volt a védelmünk,amiben ? is er?sen benne volt és örülhetünk,hogy megúsztuk döntetlennel,és nem kaptunk még 2-3 gólt.Utána a hollandok elleni VB selejtez?n,olyan gólokat kaptunk(anélkül,hogy a hollandok nyomást gyakoroltak volna ránk),hogy az még serdül?ben is ciki.
    Nem lehet egy játékost úgy játszatni a válogatottban,hogy az tartósan nincs játékban,mert nem lenne jó vége.(Err?l nem ? tehet,aki futballozott az tudja,hogy ez törvényszer?)
    Ha játéklehet?séget kap valahol,akkor viszont szerintem hamarosan visszanyeri régi formáját(remélhet?leg)és újra alapember lesz.