Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia , nincs gond megoldva,

Szia , nincs gond megoldva, köszi :tef293:

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kulcsjátékosai nélkül áll ki a Real Madrid?

A címvéd? Real Madrid a Sevillát fogadja, míg a listavezet? Barcelona vasárnap délben a Getafe ellen szerepel.

José Mourinho, a madridiak portugál vezet?edz?je már többször jelezte, hogy lemondott a bajnoki címr?l, ráadásul szerdán a Manchester United ellen játszik Bajnokok Ligája-nyolcaddönt?t a gárda, így könnyen elképzelhet?, hogy a szakember több kulcsjátékosát is pihenteti majd. A Sevilla az ?szi szezonban 1-0-ra legy?zte a Realt.

A listavezet? Barcelonánál nagy kérdés, hogy a hétközi válogatott mérk?zésekr?l milyen állapotban tértek haza a futballisták, mivel csak a spanyol nemzeti együttesben kilenc (!) Barca-játékos lépett pályára az Uruguay ellen 3-1-re megnyert összecsapáson, de Messi vagy éppen Dani Alves is szerepelt hazája csapatában.

A második helyen álló Atlético Madrid a szintén f?városi Rayo Vallecano vendége lesz, Diego Simeone együttese arra készül, hogy megszakítsa négy mérk?zés óta tartó idegenbeli nyeretlenségét.

A Pintér Ádámot foglalkoztató Real Zaragoza a Real Sociedadot látja vendégül.

Primera División, 23. forduló:
    szombat:
    Real Mallorca-Osasuna 16.00
    Celta Vigo-Valencia 18.00
    Levante-Málaga 20.00
    Deportivo La Coruna-Granada 22.00
    Real Madrid-Sevilla 22.00
    vasárnap:
    FC Barcelona-Getafe 12.00
    Real Zaragoza-Real Sociedad 17.00
    Athletic Bilbao-Espanyol 19.00
    Rayo Vallecano-Atlético Madrid 21.00
    hétf?:
    Real Betis-Real Valladolid 21.30

Az állás:
    1. FC Barcelona 22 72-25 59 pont
    2. Atlético Madrid 22 43-21 50
    3. Real Madrid 22 54-21 43
    4. Málaga 22 34-20 36
    5. Real Betis 22 31-34 35
    6. Valencia 22 31-35 34
    7. Rayo Vallecano 22 31-38 34
    8. Real Sociedad 22 35-28 33
    9. Levante 22 28-33 33
    10. Real Valladolid 22 32-29 29
    11. Sevilla 22 29-30 29
    12. Getafe 22 28-36 29
    13. Athletic Bilbao 22 29-42 26
    14. Espanyol 22 26-34 25
    15. Real Zaragoza 22 22-31 24
    16. Granada 22 19-32 23
    17. Osasuna 22 18-26 21
    18. Celta Vigo 22 21-27 20
    19. Real Mallorca 22 22-42 17
    20. Deportivo La Coruna 22 27-48 16

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/08/10/Kulcsjatekosai_nelkul_all_ki_a_Real_Madrid_.aspx

2013. február 08. 11:52

3. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kézilabda: jól sikerülhet a hétvége

A Veszprém, az FTC és a Gy?r is gy?zelmi reményekkel lép pályára a kézilabda Bajnokok Ligája szombattól hétf?ig tartó programjában.

A férfi BL-ben eddig százszázalékos MKB Veszprém - immár a Katarba igazolt Perez Carlos nélkül - a román Constantát fogadja. Az esélyeket jelzi, hogy a már biztos nyolcaddönt?s magyar csapat október 3-án, idegenben 37-27-re nyert riválisa ellen.

A n?i BL középdönt?jében az el?z? kiírásban finalista Gy?ri Audi ETO KC és az utóbbi két KEK-sorozatban diadalmaskodott FTC-Rail Cargo Hungaria is parádésan rajtolt egy hete.

El?bbi a címvéd? montenegrói Buducsnoszt Podgoricát küldte haza 27-17-tel, míg a Ferencváros a sztárok tömkelegével felálló román Oltchim Valcea otthonában nyert 23-22-re.

A Gy?r most rendhagyó módon hétf?n lép pályára a dán Randers vendégeként. A skandináv gárda ugyanúgy vereséggel kezdte a középdönt?t, mint az FTC soron következ? ellenfele, az orosz Zvezda Zvenyigorod, vagyis ha a két magyar együttes gy?zelemmel folytatná szereplését, akkor két fordulót követ?en jelent?s el?nybe kerülne üldöz?ivel szemben.

A n?i KEK nyolcaddönt?jében a Vácon csak a csoda segíthet, mivel a horvát Koprivnica nyolcgólos (23-15) el?nnyel érkezik a Duna-parti városba.

A program:
    férfi BL, 8. forduló:
    B csoport:
    MKB Veszprém-Constanta (román) szombat 17.15
    Sdvehof (svéd)-THW Kiel (német) szombat 16.00
    Atlético Madrid (spanyol)-Celje (szlovén) vasárnap 17.15
    Az állás: 1. Veszprém 14 pont, 2. Kiel 10, 3. Madrid 6, 4. Celje 4 (168-189), 5. Sdvehof 4 (198-229), 6. Constanta 4 (169-200)
    D csoport:
    Croatia Zagreb (horvát)-Dinamo Minszk (fehérorosz) szombat 18.00
    Füchse Berlin (német)-BArcelona (spanyol) vasárnap 17.15
    csütörtökön játszották:
    Schaffhausen (svájci)-Pick Szeged 36-29 (21-14)
    Az állás: 1. Barcelona 14 pont/7 mérk?zés, 2. Berlin 10/7, 3. Minszk 9/7, 4. Schaffhausen 4/8 (219-252), 5. Szeged 4/8 (210-243), 6. Zagreb 3/7
    A csoportok els? négy helyezettjei jutnak a nyolcaddönt?be.

n?i BL, középdönt?, 2. forduló:
    I. csoport:
    Randers (dán)-Gy?ri Audi ETO KC, hétf? 19.00
    Buducsnoszt Podgorica (montenegrói)-Larvik (norvég) vasárnap 19.00
    Az állás: 1. Gy?r 2 pont (27-17), 2. Larvik 2 (25-19), 3. Randers 0 (19-25), 4. Podgorica 0 (17-27)
    II. csoport:
    FTC-Rail Cargo Hungaria - Zvezda Zvenyigorod (orosz), Dabas vasárnap 17.00
    Krim Ljubljana (szlovén)-Oltchim Valcea (román) vasárnap 19.30
    Az állás: 1. Ljubljana 2 pont (29-24), 2. FTC 2 (23-22), 3. Valcea 0 (22-23), 4. Zvenyigorod 0 (24-29)
    A csoportok els? és második helyezettjei jutnak az el?dönt?be.

n?i KEK-nyolcaddönt?, visszavágó:
    Vác-Koprivnica (horvát) szombat 16.00 (az els? mérk?zésen: 15-23)

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/08/10/Kezilabda_jol_sikerulhet_a_hetvege.aspx

2013. február 08. 11:02

4. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    real - re

sziasztok !

Gondolkoztam rajta nagyon de a Real is és a Barca sztem simán fogja hozna odahaza a 3 pontot valahogy nem találtam semmi érdekes párositást a Góltotóba Primera División - bol !
    Remélem ez nem probléma de probálom minél nehezebbé tenni a tippelést és inkább a háromesélyes mérközéseket probálom összeszedni Amiböl böven lesz részünk a BL - nél ami hamarosan (a hétvégén )elkészül !

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sir Alex megúszta pénzbírsággal

Az MU vezet?edz?jének azért kellett fizetnie, mert a Tottenham elleni januári bajnokin részrehajlással vádolta meg a partjelz?t.

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) 12 ezer fontos - körülbelül 4,1 millió forintos - bírságot szabott ki pénteken Sir Alex Fergusonra, a bajnoki listavezet? Manchester United vezet?edz?jére, aki részrehajlással vádolt meg egy asszisztenst.

A 71 éves szakember a Tottenham Hotspurrel január 20-án játszott bajnokit követ? nyilatkozatával vívta ki az FA haragját. Azt mondta, hogy Simon Beck partjelz? a mérk?zésen és már korábban is rendre elmulasztott jelezni a csapata elleni szabálytalanságoknál.

Az ominózus találkozón Ferguson már a meccs közben felel?sségre vonta az asszisztenst, mert szerinte Wayne Rooneyval szemben szabálytalanságot követtek el a Tottenham 16-osán belül, a büntet? azonban elmaradt. Az MU az esetnél 1-0-ra vezetett, a végeredmény aztán 1-1 lett.

Az FA indoklása szerint Fergusonnak azért kell bírságot fizetnie, mert megkérd?jelezte Beck tisztességét.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/08/14/Sir_Alex_meguszta_penzbirsaggal.aspx

2013. február 08. 16:25

6. Kenan von Pasa /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    actor
    Lakhely :
    Turkey
    Már most Varga József megvételér?l beszélnek a Fürthnél

Hello!

Schröder jól látja, Varga igazi küzd?. :tef293:
    Tetszik a hír.

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Üdv barátom!

Szerintem jól állítod össze a tippeket!
    (Bár attól függ,hogy milyen szempontból nézzük.)
    A magyar bajnoki mérk?zések berakása jó nehezítés,mivel én pl. már jó pár éve nem néztem végig egyetlen mérk?zést sem bel?lük :tef161:

Ha abból a szempontból vizsgáljuk,hogy anno még extra jutalmat ajánlottál fel mindenkinek,aki engem megel?z a tippelésbe(most lesznek nem egy-ketten)és ezt számon kérik rajtad,akkor most inni fogod a levét. :tef161:

U.i: Én a Real gy?zelmére sem tenném most a nyakam
    A Bl-t meg már sokan kíváncsian várjuk.

8. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    re - Norbi

Üdv !

Nos az az extra anno jutalom a Januári Hónapban volt és sajnos nem sikerült de ez most nem jelenti,hogy minden hónapban erre megy a játék tehát ,hogy félreértés ebböl ne legyen ez a téma nem aktuális !

9. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan,focinorbi-re

Üdv!
    Hasonló a véleményem a focinorbihoz, a magyar mérk?zések nagyrésze 3 esélyes mert ezeknél sosem lehet tudni ki mikor milyen meccset játszik.A realhoz annyit mondanék hogy én sem venném biztosra a gy?zelmét sztem vagy x vagy a Sevilla meglepetést is okozhat.

10. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Akkor én értelmeztem félre barátom!

Ott azért is jeleztem mindjárt neked,hogy ez nem helytálló feltételezés,hogy minden tippelés favoritja én lennék,és egy kicsit megmondom ?szintén kett?s tehernek is éreztem a dolgot a vállamon mivel:

1.,Ha valóban én tippelnék a legjobban,akkor embereket fosztok meg a nyereményükt?l(de ez minden esetben kizárt lett volna),és ezáltal ok nélkül neheztelhetnének rám.
    2.,Ha bekövetkezik az,ami most szerintem létrejön,hogy nem végzek a közvetlen élmez?nyben,akkor meg esetleg te gondolhattad volna,hogy direkt csináltam.

11. juvenyus1889 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    foci tippek

sziasztok
    szemely szerint a szorakozasert jatszok a tipp jatekon.
    szeretek tanulni a nalamnal okosabb emberektol es az itt van boven,szepen meghuzodok a kozeposztalyban es tanulok..:tef293:
    a nyeremeny csak egy osztonzes,de ha nem lenne en akkor is jatszanek.

u.i. kulon koszonet Hartigan es Focinorbi forumtarsainknak a faradozasaikert.

udv:Juvenyus1889

12. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    juvenyus-re

Szia!

Szerintem nem kell ennél nagyobb dolgot tenni,mint ilyen szerényen becsületesen,csak a játék,szórakozás és barátkozás kedvéért végezni a fórumtevékenységet,ebb?l lehetne b?ven tanulni sok mindenkinek.(neked úgy látom,hogy nem kell példapépeket keresned,mert normál esetben neked is annak kellene lenned,ha nem így történik,akkor az nem a te hibád)

13. Infto /

Kapott lájkok:
    105
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re-Norbi - magyar bajnokság

"Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a mienk." :tef293:
    + Szvsz. nem árt ha hartigan belevisz egy kis magyaros csavart és bizonytalansági faktort a játékba :tef293:

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Dönt?s a Világligában a Merész-csapat

A magyar n?i vízilabda-válogatott hazai környezetben 13-11-re gy?zött Spanyolország ellen, így biztosan tagja lesz a Világliga nyolccsapatos Szuperdönt?jének.

Az idegenbeli 12-9-es diadal után hazai medencében is nyert, méghozzá 13-11-re a magyar n?i vízilabda-válogatott a spanyolok nemzeti együttese ellen a Világliga európai selejtez?s sorozatának pénteki mérk?zésén. Sikerével Merész András együttese bejutott a Vl-dönt?be.

Az Eb-bronzérmes, olimpiai negyedik magyar együttes és a tavaly nyáron Londonban ötkarikás ezüstérmes - az el?dönt?ben éppen a Merész-gárdát legy?r? - spanyol csapat K?ér utcai találkozóján Szücs Gabriella hatásos bombával szerzett vezetést. A rivális egyenlítését követ?en Keszthelyi Rita volt eredményes. Gangl Edina 2-1-nél büntet?t védett, míg az újabb spanyol ötméterest a kapufa hárította, viszont Keszthelyi újfent pontos volt, s a lövésre vállalkozó válogatott újonc Gurisattai Gréta sem hibázott (4-1). Az els? szünet el?tt emberel?nyb?l szépítettek a spanyolok 4-2-re.

Antal Dóra megúszás-góljával rajtolt a második negyed (5-2), majd 5-3 után Keszthelyi ívelt a bal sarokba, Szücs pedig kapufás akciógóllal járult hozzá a négytalálatnyi el?nyhöz (7-3). Aztán 7-4-re módosult az eredmény, majd Antal pattintásával lett 8-4 "ide". A negyedszer is megvillanó Keszthelyi növelte tovább a különbséget (9-4), de hogy ne d?ljön el már a félid?ben a meccs, még a nagyszünet el?tt javítottak 9-5-re a spanyolok.

A harmadik nyolc percben fórból került közelebb a rivális (9-6), de Somhegyi Noémi kapufás löketével, utána pedig a balkezes újonc Horváth Brigitta pattintott lövésével 11-6-ra elhúzott a hazai gárda.

A 11-7-r?l indult befejez? játékrészben a spanyolok találtak be hamarabb, ráadásul két ízben is (11-9), miel?tt azonban szorosabbá vált volna a mérk?zés, Szücs messzir?l kil?tte a bal alsó sarkot (12-9). Még ennél is látványosabb volt Antal megoldása, aki nagyon messzir?l, pörgetett lövéssel vette be az ellenfél kapuját (13-9). A spanyolok erejéb?l a végére kienged? házigazdákkal szemben még két gólra futotta ugyan, az összességében remek védekezéssel és jó támadójátékkal kirukkoló magyar válogatott azonban alapvet?en magabiztosan gy?zött 13-11-re.

Miután hét közben a spanyolok vendégként nyertek 12-7-re a görögök ellen, a helléneket pedig még korábban 10-8-ra verték Szücsék, a még hátralév? két csoportmeccst?l - a március 13-i görög-magyartól és a március 16-i spanyol-görögt?l - függetlenül Magyarország válogatottja már megnyerte csoportját, s biztos résztvev?je a Világliga nyolccsapatos Szuperdönt?jének, amelyet július 3. és 9. között rendeznek meg Pekingben.

Túl a gy?zelmen külön öröm számomra, hogy két 16 évesünk is bemutatkozhatott a nagyválogatottban, ráadásul góllal - kezdte értékelését a találkozó után Merész András. - A védekezésünk rendben volt, a kapusunk nagyszer?en védett, emberhátrányban kit?n?en játszottunk, s bár emberel?nyben már voltak hibák, a hullámvölgyet sikerült úgy leküzdeni, hogy két gólnál közelebb ne kerüljön az ellenfél" - fogalmazott a kapitány, aki ezzel zárta mondandóját: "Utolsó, görögországi csoportmeccsünkre, miután már továbbjutottunk, lehet, hogy egyetlen feln?ttjátékost se viszek, hanem az utánpótlásnak adok újabb lehet?séget, tovább tesztelem a fiatalokat, akik eredménykényszer nélkül játszhatnak."

Eredmény, Világliga, európai selejtez?, A csoport:
    Magyarország-Spanyolország 13-11 (4-2, 5-3, 2-2, 2-4)
    a magyar góldobók: Keszthelyi 4, Szücs, Antal 3-3, Gurisatti, Somhegyi, Horváth 1-1

Az európai A csoport állása: 1. Magyarország 9 pont/3 mérk?zés, 2. Spanyolország 3/3, 3. Görögország 0/2

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/08/19/Gyozelmevel_biztos_csoportelso_a_Meresz_csapat.aspx

2013. február 08. 19:56

15. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Infto-re

Szia Infto!

Megértelek barátom! :tef161:

Ha én is gy?ri lennék,akkor most kevésbé lenne sárga,és savanyú számomra is. :tef161:

A bajnoki cím értéke itt is ugyanaz,mint más lényegesen komolyabb színvonalú bajnokságok esetén ott.

16. Infto /

Kapott lájkok:
    105
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Norbi-re

Az a baj, hogy gy?riként is sárga és savanyú :tef293:

Hízelg? az MLSZ-nek, hogy a bajnoki cím értékét komolyabb bajnokságokéhoz hasonlítod (Nem tudom, hogy van-e komolytalanabb :tef293: de szerintem egy kicsit eltúlzod a dolgot :tef293:

17. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Infto

HMMMM!

Milyen kicsi a világ , bár én már 23 éve Ausztriában élek de Gy?r- töl 20 km re laktam még fiatal súttyó koromba ha valakinek "Bábolna" ismerös lenne

hajrá ETO!

18. Infto /

Kapott lájkok:
    105
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re-hartigan

Ez a beszéd földi! :tef293: (de jó)
    Hajrá ETO!

19. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    ja

ja sztem is tök jó szesz földi ![​IMG] [​IMG][​IMG]

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Infto-re

Úgy értettem,hogy az ? számukra ugyanolyan érték? megnyerni a magyar bajnokságot,mint pl. a Barcának a spanyolt.(Szerintem ez így van,de lehet,hogy tévedek)

Te vagy gy?ri,majd informálsz utólag,hogy így van-e.