Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. Infto /

Kapott lájkok:
    105
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Norbi-re

A játékosok szempontjából nyilván nagyon értékes.
    + Persze én is nagyon örülnék.
    Majd informállak ha...
    de lehet, hogy egy MTK szureszt kell majd el?keríteni :tef293:

2. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    gy?riként -

Nos ha már igy egymásra találtunk , akkor amint lehetöség nyilik igérem becsempészek mindig egy-egy ETO meccset is !

3. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Infto-re

Szerintem nem kell mást kérdezni!

Sok neked a jóból ott!(futballon kívül futsal,n?i kézi,n?i kosár és ráadásul az utóbbiakban még nemzetközi szinten is van komoly keresnivaló.)
    Arról nem is beszélve,hogy bármikor ellátogathatsz komoly B.L. mérk?zésekre,amikor csak kedved tartja,és összefutsz velük,és személyesen is ismered némelyik játékost,akikkel kommunikálhatsz.
    Irigyellek ezért barátom!(persze csak jó értelemben)

4. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Én tudtam róla,és ezért is javasoltam neked a kézi B.L. meccseket is tippelésre,mert a n?knél a fradi is ott van,és tudom,hogy sokan nyomon követik az eseményeket.

A férfiaknál meg a Szeged és a Veszprém,és ott még inkább nem lenne egyszer? tippelgetni sem,de a n?knél sem sokan számítottak arra,hogy a fradi verni fogja a Vaceat,úgyhogy ott is érdekes lesz a helyzet.

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Stiebert megm?tötték

Nem számíthat Stieber Zoltán játékára a Bundesligában sereghajtó Greuther Fürth, amely a 21. forduló szombati játéknapján a VfL Wolfsburgot fogadja.

A klub honlapján olvasható közlemény szerint a magyar középpályás vállát artroszkópiás beavatkozással megm?tötték az erlangeni klinikán.

A Varga Józsefet is foglalkoztató Fürth 20 forduló után 12 ponttal az utolsó a Bundesligában, hátránya négy pont a 16., osztályozós helyen álló Hoffenheimmel szemben.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/08/20/Stiebert_megmutottek.aspx

2013. február 08. 20:11

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bárki lebukhat: kiderült a nyolc évvel ezel?tti csalás

Nyolc éve levett, most újravizsgált mintával bukott le a vb-ezüstérmes orosz távolugró, Tatyjana Kotova.

Az Orosz Antidopping Ügynökség (RUSADA) felfüggesztette a versenyzési jogát az olimpiai bronz- és világbajnoki ezüstérmes távolugrónak, Tatyjana Kotovának, akinek az újraelemzéskor pozitív eredményt hozott a 2005-ös helsinki vb-n levett mintája.

A fedett pályán többszörös világbajnok, 36 éves Kotova a nyolc évvel ezel?tti vb-n sorozatban harmadszor lett második, a 2000-es sydneyi és 2004-es athéni ötkarikás játékokon pedig egyaránt harmadikként zárt távolugrásban. Ügyét januárban adta át a RUSADA-nak a Nemzetközi Atlétikai Szövetség.

Decemberben egy másik orosz atléta, a súlylök? Szvetlana Kriveljova bukott le újraelemzett mintával, ?t megfosztották az athéni olimpián szerzett bronzérmét?l.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/08/15/Barki_lebukhat_kiderult_a_nyolc_evvel_ezelotti_csalas.aspx

2013. február 09. 08:14

7. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Dopping teszt

Sziasztok!
    Természetesen én sem szeretem és értékelem a doppinggal szerzett dics?séget!
    Persze az is furcsa lesz ha majd posztumusz adják vagy veszik el
    az olimpiai, Világ és Európa bajnoki vagy egyéb érmeket, helyezéseket.

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fater-re

Szia Fater!

Na ezzel teljes mértékben egyetértek!

Annak ellenére,hogy én sem pártolom a doppingot,azért szomorú ezt látni,hogy még olyan sportágakban is,ahol csak az id?nek,vagy a távnak kellene döntenie,még ott is zöldasztal mellett d?lnek el a dolgok.(Ez sincs így rendben)

Ett?l az esett?l elkanyarodva nekem az a véleményem,hogy csak olyanokat büntessenek,és esetleg tiltsanak el,akikre egyértelm?en rátudják bizonyítani a doppingolás tényét,és a mérce legyen azonos mindenkire nézve(országtól és sportágtól függetlenül)

Manapság olyan mértékben avatkoznak be már különböz? ítéletekkel egy adott sportesemény végkimenetelébe(itt nemcsak a doppingesetekre gondolok),hogy az már több a soknál.

Ez nagyon hosszú több napon át tartó téma lehetne!

9. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Huszti: Nagy szó, hogy Gógánfáról idáig jutottam

Századik Bundesliga-mérk?zésére készül Huszti Szabolcs. A Hannover 29 esztend?s középpályása ráadásul duplán ünnepelhet szombaton a Hoffeinheim ellen: a centenáriumot a 25. bajnoki góljával teheti még emlékezetesebbé. Nosztalgiázás a Gógánfáról induló, messzire jutó „századossal”.

– Emlékszik még a Bundesliga-premierjére, a Hertha elleni meccsre?
    – Szép próbálkozás – vágta rá a Nemzeti Sport kérdésére Huszti Szabolcs. – A második fordulóban játszottunk Berlinben, az els?ben a Werder Brement fogadtuk. Noha négy kett?re kikaptunk, úgy rémlik, jól ment a játék, bemutatkozásom alkalmával az els? gólomat is megszerezhettem volna, de elpuskáztam egy nagy helyzetet. A következ? hétvégén a Hertha otthonában beleszaladtunk egy csúfos, négy nullás pofonba, majd jött hozzánk az Aachen – el is vitte a három pontot. Három mérk?zés, három vereség, ráadásul a harmadik után a vezet?ség megvált Peter Neururert?l, aki engem Hannoverbe hozott. A negyedik játéknapon már Dieter Hecking ült a kispadunkon, s hogy a történetben legyen még egy csavar: ? az el?z? körben még az Aachent irányította… Szóval kalandos volt a kezdet.
    – A folytatásról mi jut eszébe?
    – Azok után, ahogy elkaptuk a rajtot – azazhogy nem kaptuk el –, a bennmaradás kiharcolása volt a cél. Ezt végül gond nélkül teljesítettük. Négy góllal és hét gólpasszal zártam az idényt, és bár lehetett volna jobb is a mérlegem, els?re talán nem volt rossz.
    – Kétezer-hat november nyolcadika, Allianz Arena...
    – Mintha tegnap lett volna! A negyvenharmadik percben Jirí Stajner elment a jobb szélen, középre gurított, és én hat méterr?l jobbal az elvet?d? Oliver Kahn mellett visszarúgtam a labdát a rövid sarokba. Így nyertünk egy nullára – a klub történetében el?ször és eddig utoljára Münchenben.
    – Huszonhárom évesen szerz?dött a Bundesligába. Nem félt attól, hogy túl magasan lesz a léc?
    – Kicsit sem. Ne feledjük, a Metzb?l, vagyis a francia élvonalból kerültem Németországba, ami nem akkora ugrás, mintha Magyarországról igazoltam volna oda. Én nem tizenhét esztend?sen lettem légiós, mi több, az NB I-ben is csak húszévesen mutatkoztam be. Garami József becserélt a Pécs ellen, aztán sokáig semmi, mígnem Sopronban jóra fordult a sorsom. Amin keresztülmentem, rengeteget segített abban, hogy kés?bb magasabb szinten is megálljam a helyem.
    – Tény, a második Bundesliga-szezonja még jobban alakult, mint az els?.
    – Tíz gól, hét gólpassz, nyolcadik hely. Ahhoz képest, hogy nem vagyok csatár, a tíz gólra büszke lehettem. Még úgy is, hogy négy tizenegyesb?l született, de hát a tizenegyeseket is értékesítenie kell valakinek.
    – Három és fél éven át gy?zködhették, hogy térjen vissza. Ha most kellene döntenie, ugyanúgy elkötelezné magát a Zenithez, mint kétezer-kilenc februárjában?
    – Amit eddig tettem a pályafutáson során, azon semmit sem változtatnék, a Fradihoz, a Sopronhoz, a Metzhez, a Hannoverhez és a Zenithez gondolkodás nélkül aláírnék. S?t a Hannoverhez kétszer is.
    – Csupán a miheztartás végett: a szombati századik mérk?zésén a huszonötödik gólját is megszerezhetné.
    – Így lenne teljes az ünnep, ez nem vitás. Mégis azt mondom, nem a mennyiség, hanem a min?ség a lényeg. És ugyan ez már-már úgy hangzik, mintha a karrierem utolsó interjúját adnám, annyit megjegyeznék: ahhoz képest, hogy egy kis faluból, Gógánfáról indultam, úgy vélem, nagy szó, hogy itt tartok.

VARGÁT DICSÉRIK, STIEBERT MEGOPERÁLTÁK, SZALAI ÉS A REKORD
    Jobb bemutatkozásról talán álmodni sem mert Varga József, legfeljebb ha gólt l?tt volna. Egy héttel ezel?tt, els? mérk?zésén a Fürthben rögtön kezd?ként kapott lehet?séget, s csapata hatalmas bravúrral idegenben legy?zte a Bundesliga hatodik helyén álló Schalkét (2–1). Varga József pedig nem csupán epizódszerepet vállalt magára, óriási munkabírásával kit?nt a mez?nyb?l.
    „Nagyon elégedettek vagyunk vele – mondta Michael Büskens, a kiesés el?l menekül? csapat vezet?edz?je. – József pillanatok alatt felvette a ritmust, amiért tiszteletet érdemel. Remekül mutatkozott be a Schalke ellen, és már egy mérk?zés után kijelenthetem, hogy harcias stílusával hamar a közönség kedvencévé válhat.”
    Hasonlóan vélekedik a középpályásról Rouven Schröder, ám a fürthiek sportigazgatója már el?retekint: „Varga József pontosan tudja, miként kell helytállni a pályán, harciasság, szenvedély, agresszivitás jellemzi. Mindent megteszünk azért, hogy az év végén végleg megvásároljuk.”
    A tizennyolcszoros válogatott középpályás kölcsönben szerepel a német csapatnál, s mivel a debreceniekkel nem állapodtak meg kivásárlási árban, az esetleges „véglegesítés" további egyeztetéseket igényel.
    „Szép és jó, ha egyetlen mérk?zés után ilyeneket nyilatkoznak Varga Józsefr?l, de azt gondolom, korai még ezzel az üggyel foglalkozni. Ráadásul hivatalosan semmiféle ajánlatot sem tettek a fürthiek" – mondta a Nemzeti Sportnak Filipovics Vladan, a futballista menedzsere.
    A 24 éves játékos minden bizonnyal a szombati, Wolfsburg elleni bajnokin is kezd?ként lép pályára, ám a Fürth másik magyarja, Stieber Zoltán kihagyja a találkozót. A széls? sérülést szenvedett, s pénteken meg is m?tötték a bal vállát – ahogy arról már beszámoltunk. Egyel?re nem tudni, hogy a házi góllistát három találattal vezet? Stiebernek mennyit kell kihagynia.
    A mainzi Szalai Ádámmal kapcsolatos hír, hogy a válogatott támadó hétközi körömgyulladása ellenére – emiatt ki kellett hagynia a fehéroroszok elleni szerdai felkészülési meccset – szerepel a Mainz várható kezd?csapatában az Augsburg elleni holnapi meccsen. Amennyiben a most 11 gólnál járó csatár ismét betalál, azzal új magyar csúcsot állít fel a Bundesligában, ugyanis az 1987–1988-as szezonban a Frankfurtban Détári Lajos jutott 11 találatig, sem el?tte, sem azóta ennél több gólt magyar játékos nem szerzett a Bundesligában egy szezonban.

Huszti Szabolcs bundesligában szerzett góljai megtekinthet?k az alábbi linkre kattintva:

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/huszti-nagy-szo-hogy-goganfarol-idaig-jutottam-2216083

2013.02.09. Frissítve: 2013.02.09 12:20

10. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fogadási botrány: csabai gyanúsítottak, a 33 „magyar" meccs

A hazánkat is érint? nemzetközi fogadási botrányban alig egy héten belül két fontos hír is napvilágot látott . Kiderült, hogy a magyar nyomozóhatóságok újabb hét embert gyanúsítottak meg, majd Hágában az Europol, az európai rend?ri szervezet sajtótájékoztatóján ismertette a tizennyolc hónapos, fogadási csalásokkal kapcsolatos nyomozássorozat európai eredményeit, s ennek során kiderült, a magyar nyomozó hatóság – külföldi szervekkel is együttm?ködve – eddig 33 találkozó manipulációjára talált bizonyítékokat. A Blikk most közzétette a listát, illetve egy eddig kevésbé ismert esetet is feltárt.

Nem zárható ki, hogy a legutóbbi hét magyarországi meggyanúítás összefüggésbe hozható a 2011 márciusában lejátszott U19-es MTK–Békéscsaba (4–0) mérk?zéssel (ugyanis, mint arról a Nemzeti Sport már beszámolt, a hét ?rizetbe vett személy közül többen valószín?leg fiatalkorúak).
    HIRDETÉS
    Nem úszták ugyanis meg a gyanúsítást azok a fiatal békéscsabai játékosok, akik csaknem két éve, 2011 márciusában belekeveredtek a focifogadási botrányba, s utána önként jelentkeztek a nyomozóknál. Az érintett futballistákkal szerz?dést bontott klubjuk, ráadásul a gyanúsítottak közé kerültek. Erre a történetre a napokban derült fény – írja a Blikk.
    „A négy fiút az NB II-ben szerepl? csabai feln?ttcsapat egyik játékosán keresztül környékezte meg az ügy egyik f?szerepl?je, aki számos élvonalbeli klubban megfordult. A srácok fejenként 1000 eurót, vagyis csaknem 300 ezer forintot kaptak azért, hogy segítségükkel a Békéscsaba a kívánt különbséggel veszítse el az MTK elleni U19-es bajnoki meccset” – idézi informátorát a lap.
    „A nyomozás elején kedvez?bb elbírálást ígértünk mindazoknak, akár megveszteget?k, akár megvesztegetettek, akik önként jelentkeznek a hatóságoknál, miel?tt gyanúsításukra sor kerül – nyilatkozta a lapnak az üggyel kapcsolatban Fazekas Géza, a Központi Nyomozó F?ügyészség szóviv?je. – Ha feltáró jelleg? vallomást tesznek, s visszafizetik azt a pénzt, amelyet esetleg kaptak, akkor megúszhatták a gyanúsítást. Viszont ez az amnesztia már akkor sem vonatkozott a kötelességszegéssel kapcsolatos csalásokra, vagyis azokra a játékosokra, akik a pályán nem tettek meg mindent csapatuk sikeréért. Persze a beismer? vallomást számukra is enyhít? körülményként veszik figyelembe. Ám 2012. január elseje után nincs mód a gyanúsítás mell?zésére, de az együttm?köd?k azért számíthatnak a kedvez?bb elbírálásra.”
    A Blikk közzétette a 33, magyar gyanúsítottakkal kapcsolatba hozható mérk?zések listáját is, ebb?l az olasz Lecce–Lazio, az U19-es Vasas–Felcsút és a megyei Ladánybene–Solt összecsapás számít újdonságnak a korábbiakhoz képest. Az ügynek jelenleg ötven magyar gyanúsítottja van.
    A 33 MAGYAR VONATKOZÁSÚ MÉRK?ZÉS
    Két U20–as válogatott meccs Bolíviában, illetve Argentínában:
    2010. 11. 14.: Argentína–Chile 3–1
    2010. 12. 18.: Argentína–Bolívia 1–0
    (magyar játékvezet?k m?ködtek közre)
    Egy feln?ttválogatott–mérk?zés Törökországban:
    2011. 02. 09.: Észtország–Bulgária 2–2
    (magyar játékvezet?k m?ködtek közre)
    Egy olasz bajnoki:
    2011. 05. 22.: Lecce–Lazio 2–4
    (magyar szervez?k részt vettek a manipuláció szervezésében)
    Három finn Ligakupa–mérk?zés:
    2011. 02. 16.: VPS–RoPS 3–0
    2011. 02. 20.: RoPS–Jaro 2–5
    2011. 02. 23.: RoPS–Tampere United 1–1
    (magyar szervez?k részt vettek a manipuláció szervezésében)
    11 magyar bajnoki:
    2008. 05. 17.: ZTE–REAC 3–3
    2008. 06. 01.: Kaposvár–REAC 3–0
    2008. 11. 09.: Siófok–ZTE 1–4
    2009. 02. 21.: Diósgy?r–REAC 2–1
    2009. 04. 25.: Siófok–Kaposvár 2–5
    2009. 05. 01.: Kecskemét–REAC 5–3
    2009. 05. 23.: ZTE–Siófok 5–3
    2009. 05. 30.: REAC–MTK 0–4
    2009. 05. 30.: Siófok–Gy?r 3–2
    2010. 05. 05.: DVTK–Nyíregyháza 0–1
    2010. 05. 08.: Paks–Diósgy?r 1–0
    Egy NB II–es mérk?zés:
    2010. 06. 05.: MTK II–Cegléd 1–2
    Két Magyar Kupa-meccs:
    2009. 04. 21.: Bp. Honvéd–Siófok 2–2
    2009. 10. 28.: Szigetszentmiklós–Kaposvölgye 3–2
    Öt Ligakupa–meccs:
    2007. 09. 09.: ZTE–REAC 3–1
    2007. 09. 17.: REAC–ZTE 3–5
    2008. 02. 27.: Bp. Honvéd–REAC 5–0
    2009. 08. 05.: MTK–Diósgy?r 1–1
    2009. 08. 26.: Nyíregyháza–Diósgy?r 3–0
    Négy magyar U19–es mérk?zés:
    2010. 04. 29.: MTK–Sopron 7–1
    2010.10. 06.: Vasas–PFLA Felcsút 3–1
    2010. 08. 26.: Videoton–Puskás Akadémia–FTC 1–0
    2011. 03. 12.: MTK–Békéscsaba 4–0
    Két nemzetközi felkészülési meccs:
    2011. 01. 15.: Bp. Honvéd–Slovan D. Sala 5–1
    2011. 01. 29.: Bp. Honvéd–Banská Bystrica 1–0 félbeszakadt
    Egy megyei bajnoki mérk?zés:
    2011. 04. 23.: Ladánybene–Solt 1–3

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/fogadasi-botrany-bekescsabai-gyanusitottak-a-33-magyar-meccs-sajtohir-2216037

2013.02.09. Frissítve: 2013.02.09 13:32

11. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Belecsapott a villám a Fradi gépébe; támadót igazolnak

A Ferencváros labdarúgócsapata tegnap viharos körülmények között érkezett meg Törökországba. Mindeközben a Sparta Rotterdam hivatalos honlapja bejelentette, hogy a csapatnál ?sszel kölcsönben szerepl? 21 éves támadó, Quenten Martinus a Ferencvárosnál folytatja pályafutását.

A Ferencváros labdarúgócsapatának tegnap este valamivel 10 óra el?tt kellett volna megérkeznie az antalyai repül?térre, de a csapatot szállító repül?gép nem tudott leszállni a szakadó es?ben és az orkánerej? szélben.
    A pilóta többször is megpróbálta letenni a gépet, de nem járt sikerrel. Eközben a gép szárnyába belecsapott a villám, az utasok elektromos készülékei kisültek, és a szemtanúk szerint nem sok hiányzott ahhoz, hogy a gép megforduljon a tengelye körül, de végül mindenki sértetlenül megúszta az esetet – jelentette a Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó tudósítója.
    A csapat végül nem tudott leszállni Antalyában, hanem az 500 kilométerre fekv? Adanában landolt éjfél környékén, ott töltötte az éjszakát, ahonnét ma délel?tt utazott vissza repül?vel Antalyába, onnan pedig busszal a közeli Belekbe az edz?táborba. A tegnapi megpróbáltatások után a szakmai stáb mára pihen?t ad a csapatnak, amelyhez hamarosan egy új játékos is csatlakozhat.
    A holland másodosztályban listavezet? Sparta Rotterdam labdarúgócsapatának honlapja arról számolt be, hogy az el?z? fél évet a Heerenveent?l náluk kölcsönben tölt? 21 éves bal oldali támadó, Quenten Martinus a Ferencvárosnál folytatja pályafutását.
    Martinus a 2010–11-es szezonban mutatkozott be a Heerenveen feln?ttcsapatában, amelyben csereként beállva egy meccsen jutott szóhoz. A következ? idényben hat els? osztályú és egy kupameccsen játszott, míg 2012 júliusában kölcsönadták a másodosztályú Sparta Rotterdamnak. ?sszel 15 bajnokin szerepelt, ezeken egy gólt szerzett, illetve két gólpasszt adott.
    A Ferencváros vezet?edz?je, Ricardo Moniz közben a Voetbal Internationalnek beszélt a korábban a Nemzeti Sport Online által is beharangozott két további kiszemeltr?l, Evander Snóról és Leonardóról.
    „Sno nagyszer? személyiség, a középpályán fontos szerepet szánnék neki. Tudom, hogy el?ször újra formába kell lendülnie, Leonardóhoz hasonlóan már régen játszott tétmeccset. Csak Snón múlik, hogy nálunk folytatja-e. Leonardóval csatárként sokat nyerhet a Ferencváros. Jelenleg Brazíliában tartózkodik, a távozásom után nem bántak valami jól vele a Red Bullnál, nem tudom, meg lehet-e gy?zni róla, hogy hozzánk jöjjön” – mondta Moniz, hozzátéve, hogy szüksége van az olyan min?ségi játékosokra, mint amilyen Sno és Leonardo, ?k jelenthetik a különbséget a többiekhez képest, hogy megtegyék az utolsó fontos lépcs?fokot az európai labdarúgás felé.

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/belecsapott-a-villam-a-fradi-gepebe-tamadot-igazolnak-2216063

2013.02.09. Frissítve: 2013.02.09 11:19

12. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Barcelona: Szívesen leigazolnék egy Real-játékost - Rosell

Sandro Rosell, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szerepl? Barcelona elnöke elmondta, van olyan Real Madrid-futballista, akit szívesen látna csapatánál, ám azt már nem árulta el, hogy kire gondolt.

„Van egy Real Madrid-futballista, akinek a játékát évek óta csodálom, de azt nem mondom meg, hogy kir?l van szó, mert nem szeretnék cirkuszt" – kezdte Rosell.
    „A Realnak nagyszer? játékosai vannak, természetesen olyan is, akit mi is szívesen szerz?dtetnénk. Hogy Casillasról beszélek? Nem adok semmilyen gyanakvó jelet" – folytatta Rosell, aki szerint a több európai élcsapattal is szóba hozott Cristiano Ronaldo nagyon drága lenne a katalánoknak.
    A spanyoloknál érthet?en azonnal megindult a találgatás: vajon melyik Real-játékoson akadt meg a Barca-elnök szeme, persze kizárólag szakmai alapon. A marca.com szavazást is közzétett, amelyen pénteken 23 órai magasságban már több mint 30 ezer szavazat érkezett. Ezek többségét Mesut Özil (33.9%) és Iker Casillas (32%) gy?jtötte be. ?ket harmadik helyen Sergio Ramos követi (13.3%), a további három nevesített futballistának már tíznél kevesebb százaléka van. Érdekes, hogy Xabi Alonso (7.6%), Karim Benzema (4.7%), de még a „más játékos" (5.5%) is megel?zi Cristiano Ronaldót (3.1%)

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barcelona-szivesen-leigazolnek-egy-real-jatekost-rosell-2215927

2013.02.08. Frissítve: 2013.02.09 01:24

Szerintetek kire gondolt Rosell?

13. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    Megható gy?ri futballsztori

Megható gy?ri futballsztori és segítségnyújtás

Egy fiatal ETO-drukker számára elérhet?vé válik a bajnokságban listavezet? Gy?r összes hazai mérk?zése.
    Megható gy?ri futballsztori és segítségnyújtás
    Pintér Attila nagylelk? felajánlást tett (MTI)

A törökországi Belekben edz?táborozik az OTP Bank Ligát fölényesen vezet? Gy?r együttese. A zöld-fehérek vezet?edz?je, Pintér Attila online-interjúban válaszolt a szurkolók kérdéseire a klub szervezésében.

Amint az etofc.hu oldal beszámolt róla, egy hosszabb levél is érkezett a szakemberhez, amelyben egy 13 éves srác mesél otthoni körülményeir?l, és arról, még sosem volt ETO-meccsen.

Válaszában a Gy?r trénere felajánlott a családnak négy bérletet, és még az utazás költségét is állja majd a klub a lelkes fiúnak és nevel?apjának.
    http://sport.hir24.hu/nb1/2013/02/09/meghato-gyori-futballsztori-es-segitsegnyujtas/#aktualisdoboz

14. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    Chelsea

Benitez nem beszélt Abramoviccsal

Szóljon hozzá!|
    Megjelent: 2013.02.09. 11:40|
    Frissült: 2013.02.09. 12:01

A Chelsea menedzsere azt mondja, már régen egyeztetett Roman Abramovic tulajdonossal, így a türelem meglehet az oroszban.
    Benitez bízik benne, hogy kitölti a szerz?dését (AFP)

Szörnyen szerepel a Chelsea együttese az utóbbi id?ben. Rafa Benitez menedzser Roberto Di Matteót váltotta a kispadon ?sszel, de még azok is visszasírják, akik nem utálták alapból a spanyol érkez?t.

A Chelsea elbukta a klubvilágbajnoki dönt?t, el?tte kiesett a Bajnokok Ligájából, majd a Ligakupából a Swansea ellenében, az FA-kupában a Brentford ellen ismétlésre kényszerül. Ami a bajnokságot illeti: az arany már rég álom, a londoniak most a BL-indulást jelent? helyekért harcolnak.

Szerencséjük, hogy a nagy rivális Tottenham, Arsenal, Everton hármas is sokszor hullajt pontokat. A Chelsea legutóbb 2-0-ról ikszelt a Reading ellen, majd 3-2-re kikapott a Newcastle otthonában (utóbbi 5 meccsén nyeretlen a gárda).

Rafa Benitez most azt mondja, 20 napja nem beszélt Roman Abramoviccsal, a klub tulajdonosával, így az ? jöv?je egyel?re nem lehet kérdéses a kispadon.

"Legutóbb akkor beszéltünk, amikor legy?ztük az Arsenalt. Akkor nagyon jól játszottunk, és ? nagyon boldog volt. Azóta beszéltem olyanokkal, akik közel állnak hozzá, akik mellette dolgoznak. Tudja bárki is, mit gondolhat? Senki sem tudhatja, így nem jelenthetünk ki semmit, és annak az ellenkez?jét sem" - így a spanyol menedzser.

"Mindannyian nyerni akarunk a klubnál. A sajtó már rengeteg nevet bedobott a helyemre, lehet akár 200 is, a szerz?désem akkor is a szezon végéig szól. Hogy a tulajdonos mit gondol, azt senki sem tudja. Nekem az a feladatom, hogy a csapatra koncentráljak és felkészítsem a játékosokat a mérk?zésekre. 26 éve vagyok edz?, el?tte játszottam is. Ha a csapat nyer, minden rendben van, ha veszít, elkezdenek beszélni mindenfélét. Ez természetes, de mi fejl?dni akarunk, és ezért mindent meg is teszünk" - fejezte be Rafa Benitez helyzetjelentését.

A Chelsea szombaton a Wigan ellen javíthat

A Chelsea menedzsere azt mondja, már régen egyeztetett Roman Abramovic tulajdonossal, így a türelem meglehet az oroszban.
    Benitez bízik benne, hogy kitölti a szerz?dését (AFP)

Szörnyen szerepel a Chelsea együttese az utóbbi id?ben. Rafa Benitez menedzser Roberto Di Matteót váltotta a kispadon ?sszel, de még azok is visszasírják, akik nem utálták alapból a spanyol érkez?t.

A Chelsea elbukta a klubvilágbajnoki dönt?t, el?tte kiesett a Bajnokok Ligájából, majd a Ligakupából a Swansea ellenében, az FA-kupában a Brentford ellen ismétlésre kényszerül. Ami a bajnokságot illeti: az arany már rég álom, a londoniak most a BL-indulást jelent? helyekért harcolnak.

Szerencséjük, hogy a nagy rivális Tottenham, Arsenal, Everton hármas is sokszor hullajt pontokat. A Chelsea legutóbb 2-0-ról ikszelt a Reading ellen, majd 3-2-re kikapott a Newcastle otthonában (utóbbi 5 meccsén nyeretlen a gárda).

Rafa Benitez most azt mondja, 20 napja nem beszélt Roman Abramoviccsal, a klub tulajdonosával, így az ? jöv?je egyel?re nem lehet kérdéses a kispadon.

"Legutóbb akkor beszéltünk, amikor legy?ztük az Arsenalt. Akkor nagyon jól játszottunk, és ? nagyon boldog volt. Azóta beszéltem olyanokkal, akik közel állnak hozzá, akik mellette dolgoznak. Tudja bárki is, mit gondolhat? Senki sem tudhatja, így nem jelenthetünk ki semmit, és annak az ellenkez?jét sem" - így a spanyol menedzser.

"Mindannyian nyerni akarunk a klubnál. A sajtó már rengeteg nevet bedobott a helyemre, lehet akár 200 is, a szerz?désem akkor is a szezon végéig szól. Hogy a tulajdonos mit gondol, azt senki sem tudja. Nekem az a feladatom, hogy a csapatra koncentráljak és felkészítsem a játékosokat a mérk?zésekre. 26 éve vagyok edz?, el?tte játszottam is. Ha a csapat nyer, minden rendben van, ha veszít, elkezdenek beszélni mindenfélét. Ez természetes, de mi fejl?dni akarunk, és ezért mindent meg is teszünk" - fejezte be Rafa Benitez helyzetjelentését.

A Chelsea szombaton a Wigan ellen javíthat.

15. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    Drogba

Elképeszt? fogadtatásban részesült Drogba

Ahogyan Wesley Sneijdert, a Galatasaray másik friss sztárját, Didier Drogbát is "szétszedték" Isztambulba érkezésekor.
    Elképeszt? fogadtatásban részesült Drogba
    Drogba Törökországba érkezett (AFP)

A török Galatasaray az átigazolási id?szakban két meghatározó játékost szerz?dtetett: a holland Wesley Sneijder és az elefántcsontparti Didier Drogba Isztambulba igazolása igazi nagy durranás volt.

A fanatikus török szurkolók is így gondolják, imádatukat már rögtön a városba érkezéskor kifejezték mindkét labdarúgó esetben. Korábban már beszámoltunk Sneijder üdvözlésér?l, most Didier Drogba köszöntése van soron: az elefántcsontparti játékos az ismét balul sikerült Afirkai Nemzetek Kupájáról érkezett Törökországba.

A repül?téren több száz drukker és görögt?z fogadta a Chelsea korábbi támadóját, aki Kínából tér vissza Európába.
    http://sport.hir24.hu/sportvideo/2013/02/09/elkepeszto-fogadtatasban-reszesult-drogba/

16. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    Svindal

Ötödször a csúcson Svindal.

A szám 2007-es világbajnoka, a norvég Aksel Lund Svindal érdemelte ki az aranyat férfi lesiklásban az ausztriai Schladmingban zajló alpesisí-vb szombati versenynapján.
    Ötödször a csúcson Svindal
    Svindal jó id?t ment (AFP)

A 30 esztend?s sportember karrierjének ez volt az ötödik világbajnoki els?sége, amelynek mintegy 30 ezren voltak a szemtanúi a helyszínen.

Svindal, aki 2010-ben olimpiai bajnok volt szuper-óriásm?lesiklásban, az olasz Dominik Paris és a francia David Poisson el?tt végzett az élen.

"Óriási eredmény számomra, hogy egy ilyen nehéz versenyen szereztem újabb aranyérmet. Fejben és fizikailag nagyon elfáradtam. A pálya rendkívül nehéz, néhol jeges volt, a látási viszonyokról nem is beszélve" - mondta Svindal
    http://sport.hir24.hu/teli-sportok/2013/02/09/otodszor-a-csucson-svindal/

17. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    kikaptunk a britekt?l

Robson fordított Arn ellen, kikaptunk a britekt?l

A magyar n?i teniszválogatott ledolgozhatatlan hátrányba került Nagy-Britanniával szemben a Fed Kupa euro-afrikai tornáján.
    Robson fordított Arn ellen, kikaptunk a britekt?l
    Laura Robson megtréfálta Arn Grétát (AFP)

A világranglista 138. helyén álló Arn Gréta az els? szettet nullára nyerte a nemzetközi lajstromban 45.-ként rangsorolt Laura Robson ellen az izraeli tornán.

Utána azonban hasonlóképpen simán alulmaradt a következ? két játszmában Arn. Még egyértelm?bben kapott ki Heather Watsontól (41.) Babos Tímea (79.), aki összesen öt gémet tudott hozni riválisával szemben a kétszettes meccsen.

A magyarok a csütörtöki rajton 3-0-ra legy?zték a portugálokat, pénteken pedig ugyanilyen arányban Bosznia-Hercegovina válogatottját. A nemzetek világranglistáján Nagy-Britannia a 18. Portugália a 32., Magyarország a 34., míg Bosznia-Hercegovina a 44. helyen áll.

A Fed Kupa euro-afrikai zóna I. csoportjának 16 válogatottját négy négyes csoportba sorolták, a csoportgy?ztesek kieséses rendszerben mérk?znek a feljutásért. A két továbblép? gárda a Világcsoport rájátszásában folytathatja a küzdelmet.
    http://sport.hir24.hu/tenisz/2013/02/09/robson-forditott-arn-ellen-kikaptunk-a-britektol/

18. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    focinorbi

Szia focinorbi!

Nem tudom, lesz e ennek vége?

Eleje az biztosan volt.
    Szerintem pontosan az egyéni sportágakban dominál jobban a doppingolás.

Született egy rekord amit meg kell dönteni (javítani)!
    Rendben hogy csak század vagy ezred másodpercekkel esetleg centiméterekkel de gy?zni kell minden áron!
    Egy gy?zelemre, hírnévre vágyó jó adottságokkal is rendelkez? élsportoló el?tt ez lebeghet és ezért mindent meg is tesz!
    ? már nem csupán a mozgás, sportolás szeretetéért teszi amit tesz hanem hogy bekerüljön a neve a sport almanachba.
    ? nem kocog, úszkál, stb. hanem eddz fejleszti a sportágának megfelel? fizikumát izomzatát.
    Nap mint nap égeti a kalóriát, amit pótolni illik.
    Jönnek tehát a táplálék kiegészít?k, a vegyi kaják!
    Ott vannak a különböz? sérülésekre esetleg betegség kezelésére megel?zésére használt szerek amik tartalmazhatnak dopping szert is.

Nos szerintem nem lesz ennek vége!
    Született egy rekord amit meg kell dönteni (javítani)!
    Meg is d?lt már párszor.
    Tisztán vagy valamilyen szer segítségével? Ki tudja?

Buta a hasonlat de....
    Építenek egy autót: 100 LE sebesség 200 Km/ó
    Tuning a motoron a kasznin: 110 LE sebesség 215 Km/ó
    Tuninggal ennyit lehetett kihozni az autóból.
    De kéne még egy kis er?, mert az ellen is pont ennyit tud!

Nitrót fecskendezünk az üzemanyag mellé: 125 LE sebesség 230 Km/ó

19. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    N?i kézi KEK: elképeszt? váci gy?zelem és továbbjutás

A n?i kézilabda KEK nyolcaddönt?jének visszavágóján a Vác hazai pályán 29–19-re legy?zte a horvát Podravka Koprivnicát, így a kaproncai együttes hiába harcolt ki nyolcgólos el?nyt az els? mérk?zésen, Gulyás István csapata ledolgozta hátrányát, és bejutott a legjobb nyolc közé a sorozatban.

N?I KÉZILABDA KEK, NYOLCADDÖNT?, VISSZAVÁGÓ
    Váci NKSE–Podravka Koprivnica (horvát) 29–19 (14–9)
    Továbbjutott: a Vác, 44–42-es összesítéssel

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/noi-kezi-kek-elkepeszto-vaci-gyozelem-es-tovabbjutas-2216193

2013.02.09 17:33

20. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Néhány téma - beszélgessünk rola !

sziasztok !

Lenne valami amit szeretnék megosztani itt és beszéljük ki !

1 - Bayern München - és Ribéry!
    Ez az info az Ausztriai "Kronen Zeitung " Sportrovatábol :
    Fran Ribéry Nyilatkozata még Németország elleni barátságos elött -
    Nagyon jól érzem magam a Bayern - nél amely felveheti a versenyt akár a Reál M. vagy a Barcelonával !Néhány éve a Top játékosok a Reálhoz vagy a Barcához illetve A Premier League - be szerettek volna mindenáron bekerülni! Mostanság sok Világklasszis a Bayernhoz szeretne jönni (nevek nem ismeretesek)és az,hogy az elmult 3 évben a Bayern 2 szer a döntös volt az is magáért beszél!
    2 - Lewandowski a Dortmundtol a Bayernhez igazol ?
    Felröppent a Hír/ Spekuláció , hogy a nyáron Robert Lewandowski a Dortmund gólgyárosa is a Bayernhoz igazol !

http://www.krone.at/Fussball/Lewandowski_vor_Wechsel_vom_BVB_zu_Bayern_Muenchen-Laut_Sky_Italia-Story-350150

3 - Végül de nem utolsosorban már megindultak a tippek a Ki lesz a BL gyöztese? topicban ! Itt elég sok kiderül majd a tippelökröl : Sok a Barca fun a Juvések megy egyelöre nem tippeltek (csak kevesen)!
    Nekem van egy titkos favorit amire tippelni is fogok ! A B.Dortmund játéka és az ,hogy halálcsoportbol elsöként jutott tovább számomra sokatmond a véleményem , okozhat még meglepetést !

Csak nehogy egy Bayern - Dortmund legyen a Finalé azt nem akarom !

Üdv .