Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    beszélgessünk

Hali!
    Német bajnokságnál a Favorit nekem a FC Bayern.Mostanra elég jó lett a csapat nemzetközi színvonalban is.Az igazolásról én is hallottam több név van a listán,bár sztem van olyan is ami felesleges lenne,mert akkor a mostani jó játékosok közül kevesebb játékot fognak kapni.Lewandowski szerz?dését nem tartom fontosnak mivel van elég csatár.BL gy?ztesre is válaszolnék sztem hiába jó most a Bayern nem lesz dönt?s(sajna),3 csapat közül fog vmelyik nyerni:Barcelona, Milan, Real Madrid.

2. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem éppen papirforma !

A Góltotóban szereplö mérközésekböl néhány meglepetés akár tipprombolonak nevezhetném !!

Borussia Dortmund - Hamburger SV 1 - 4

VfB Stuttgart -Werder Bremen 1 - 4

Zalaegerszeg - Videoton 3 - 6 (ez inkább vizipolos eredmény)

Kiváncsian várom a többi meglepetést !

3. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    tipprombolo

Szia! én Bremen gy?zelemben biztam mert multkor is megverték a Hannovert,és a Stuttgart utolsó 3 meccsén vereséget szenvedett. Igen a Hamburg gy?zelem számomra a legnagyobb meglepetést sztem mindenkinek vitte a tippjét.Videoton mecs tényleg a vizilabda eredményhez hasonlít. :tef161:

4. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Szia hartigan!

Szerintem a Dortmundi meccs téged még jobban meglepett,mint engem,pedig nekem se okozott kis meglepetést.
    A Vidi meccs eredményét meg annak tudom be,hogy már az els? meccsen eld?lt a továbbjutás kérdése,és szerintem a bizonyítani vágyó tartalékcsapatot játszatták mindkét fél részér?l.

Látom indítottatok témát b?ven,amit nagyon jól tettetek,most én nézegetem az eseményeket,de kés? este jövök és pótolom a lemaradásomat a kommunikációban.

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Zsebben a nyolcadik is: a Veszprém átgázolt a Constantán

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában a B-csoportban meg?rizte százszázalékos mérlegét az els? helyen álló MKB Veszprém, amely a csoport utolsó helyén tanyázó román Constantát verte meg tíz góllal. Az els? félid?ben 10, a másodikban 15 percet nyomott meg a házigazda, ennyi elégnek is bizonyult a biztos gy?zelemhez.

A két együttes a második fordulóban mérk?zött meg egymással, a veszprémiek akkor idegenben tízgólos (37–27) gy?zelmet arattak úgy, hogy a szünetben már héttel (19–12) vezettek. A mérk?zés legeredményesebb játékosa a nyolcgólos Császár Gábor volt, aki hat büntet?t értékesített.

FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
    B-CSOPORT, 8. FORDULÓ
    MKB VESZPRÉM–CONSTANTA (ROMÁN) 31–21 (14–11)
    Részletes jegyz?könyv kés?bb!
    A csoport másik mérk?zésén:
    IK Sävehof (svéd)–THW Kiel (német) 29–40 (15–20)
    VASÁRNAP JÁTSSZÁK
    Atlético Madrid (spanyol)–Celje (szlov
    1. félid?
    1–5. perc: Elkezd?dött a találkozó, a vendégek támadhattak el?ször. Marko Alilovicnak nem kellett sok id?, hogy bemelegedjen: egy védés után a 3. percben már ziccert fogott. Utóbbi román akció Császár Gábor technikai hibája után indult: a falat támadva elhagyta a labdát. Idegesen, kapkodva kezdett a házigazda, koncentráltan, pörg?sen a vendégcsapat (0–1).
    6–10. perc: Császár gólja ébresztette az akkor már kétgólos hátrányban lév?, lehet?ségeiket sorra elpuskázó házigazdákat a 7. perc elején. Kisvártatva egyenlített a Veszprém, de az sem nyugtatta meg. A vendégek bírták er?vel tartani a lépést, a kapkodásból ered? hazai hibák meg a malmukra hajtották a vizet (3–4).
    11–15. perc: A Terzic, Sulic páros er?szakosságára azonban lehetett építeni, így a 12. percben megítélt büntet?b?l Iváncsik Tamás már vezetéshez juttatta az esélyest. És az MKB állva hagyta a vendégeket, akik elbizonytalanodtak, mínusz háromnál id?t is kértek (7–4).
    16–20. perc: Keményen dolgozott és összezárt a veszprémi fal, nem engedte könny? lövésekhez a vendégeket, a kényszerb?l ell?tt labdák pedig Alilovic zsákmányai lettek. Támadásban sorra jöttek a gólok a ziccerbetörésekig játszó házigazdáknak, a Constanta ekkor végképp elvesztette a ritmust. Mihai Popescu kapus kétségbeesetten nézett ki a kispadra, de onnan segítséget és biztatást sem kapott (11–5).
    21–25. perc: Egy emberfórban kapott büntet? hozhatta volna közelebb a vendégeket, de Alilovic védte a lövést. Biztos vezetése tudatában rutinjára épített a tempóból egy fokot visszavev? Veszprém, de megengedhette magának. Chema Rodríguez engedett el egy bombát, de erre kett?vel feleltek a vendégek, akik megérezték a lehet?séget. A veszprémiek id?t is kértek soraik rendezésére (12–9).
    26–30. perc: Megszerzett, lecsorgókból összegy?jtött labdákból indíthatott akciókat a Constanta, ami fel is hozta a vendégek védekezését. A hajrában ismét emberhátárnyban játszhatott a Veszprém, Chema Rodríguezt azonban nem zavarta a létszámhiány: ismét gólt l?tt (14–11).
    A nehezen játékba lendül? Veszprém a folytatásban érvényre juttatta akaratát, úgy nézett ki, hogy átrohan ellenfelén, de egy kiállítás megtörte a lendületét. Végül biztosan, megérdemelten ugyan, de csupán hárommal vezetett harminc perc után.

2. félid?
    31–35. perc: Iváncsik Tamás büntet?b?l l?tt góljával indult a második felvonás. Jó védekezésb?l indított gyors támadásokkal kezdett a Veszprém, a 4–0-s etapjuk után a vendégek gyorsan id?t kértek. Volt rá okuk, nem is egy... (18–12).
    36–40. perc: A végtelenségig passzoltak támadásban a románok – persze a sokadikba már hiba csúszott –, Császár bemutatta, lehet ezt máshogy is: löv?cselére meg három Constanta-véd? lépett félre. Iváncsik Tamás ?rizte góler?s formáját, Császár gólját követ?en már érett a rászámolás. Szándékos durvaságért – holttérb?l érkezett a véd? a kontrázó Terzicre – ötperces fórhoz jutottak a házigazdák, a 39. percben megvolt a közte tíz. Matekozhatott is a publikum (23–14).
    41–45. perc: Dzsamali zúzott be kett?t a támadásban létszámhátrányban is beállóssal felálló vendégeknek, amely az öt perc során nem került még nagyobb bajba annál, mint amiben egyébként is volt már. A mérk?zésen nem érz?dött, hogy a Veszprém összeesik, a Constanta meg feltámad, így csak az volt a kérdés, mennyi lesz a különbség a végén. Császár nagyon magára talált: kilenc lövéséb?l a nyolcadik gólját l?tte, talpról úgy vágta be középr?l 10 méterr?l, hogy a labda messzire kipattant (27–16).
    46–50. perc: Kereste, de nem igen találta a motivációt a hajrában a Veszprém, ez különösen a védekezésén érz?dött, amely egyáltalán nem idézte a szünet utáni perceket. Alexandru Simicu a 46. percben harmadik kétpercesét követ?en a kiállítás sorsára jutott, Ionut Stanescu lábában meg elakadt Iváncsik Tamás büntet?je. A védekezés után támadásban is megakadt a veszprémi szekér, kevés volt a mozgás, nem jöttek a passzok, kevés volt a vállalkozó- és a löv?kedv (28–18).
    51–55. perc: Folyamatosan érkeztek az emberek a vezetését biztosan ?rzi veszprémiekhez, de mindez a támadójáték rovására ment. A védekezés rendezett volt, a román kapu el?tt azonban elfogyott a tudomány. Nem volt kell?en hatékony a csapatmunka, így maradtak az egyéni próbálkozások, inkább kevesebb, mint több sikerrel (29–19).
    56–60. perc: Az utolsó öt perchez emberhátárnyban, de tízgólos el?nnyel érkezett a Veszprém, a Constanta viszont id?t kért. Dzsamali emberhátárnyban is pazar gólt l?tt. A közönség tapsolt, tetszett a drukkereknek az el?adás – a távozó Pérez Carlost is éltették, pedig az átlöv? már elutazott új klubjához –, a veszprémiek ekkor már nem is törekedtek sokkal többre, minthogy szép akciókkal és gólokkal szórakoztassák a publikumot. Ehhez azonban nem asszisztáltak az amúgy tönkrevert vendégek. Laluska Balázs góljával indult az utolsó perc, és ért is véget a találkozó (31–21).
    A szüneti utáni parádés produkcióból profitálva végképp l?távolon kívülre került a Veszprém, amely a folytatásban már biztosan ?rizte jelent?s el?nyét.

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/veszprem-constanta-2216149

2013.02.09. Frissítve: 2013.02.09 18:56

6. Infto /

Kapott lájkok:
    105
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re-Hartigan

Szerintem jól beszél Ribéry.A válság biztos, hogy kedvezni fog a bundesligának, azon belül is els?sorban a top csapatoknak.
    Amennyiben a Lewandowskiról szóló hír igaz, akkor vszeg. a top csapatokon belelül is legjobban a Bayernnak :tef293:
    És persze a németeket egyébként sem szabad soha, semmilyen körülmények között leírni!(Ezt a leckét talán mi magyaruk tanultuk meg a legjobban)
    Szerintem nyugodtan befuthat idén akár a Dortmund, akár a Bayern is.

7. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem éppen papirforma folytatása !

A Góltotóban szereplö mérközésekböl néhány meglepetés akár tipprombolonak nevezhetném !!

Borussia Dortmund - Hamburger SV 1 - 4

VfB Stuttgart -Werder Bremen 1 - 4

Zalaegerszeg - Videoton 3 - 6 (ez inkább vizipolos eredmény)

Mali - Ghána 3 - 1 (Afrika kupa Bronzért - no ezt sem tippeltük sokan mindesetre gratula [@LudasMatyi] - nak az egyedüli Mali gyözelemre tippelönek )

Bayern München - Schalke 04 4 - 0 (a Bayern folytatja a kirobbano szériáját )

Juventus - Fiorentina 2 - 0 (Várható volt , de ez kellett is a Juvének a keddi Glasgow arénában vár a következö megmérettetés !)

Kedves Juve Funok elöre is elnézést !

[@faust10] talán emlékszik korábbi beszélgetésünkre ahol megigértem ,hogy a következö BL forduloban a Celtic megviccelheti a Juventust !
    Nos állnom kell a szavam és 2-1 -es Celtic gyözelemre tippelek a holnapi napon induló BL-EL tippeléseknél ! Lesz néhány komoly párositás lesz mire tippelnünk !

Afrika Kupa : Szerintem a 2014 Braziliai VB - az Afrikai csapatok meglepnek minket valami szép focival : Mali - Burkina Faso jön az új generáció?

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re-Infto

Üdv barátom!

Valóban van benne némi igazság abban,amir?l beszél Ribéry és ráadásul a német futball els?sorban a Dortmund,elég sok fiatal tehetséget termel ki az utóbbi id?szakban,és valóban soha nem szabad ?ket leírni.(Ráadásul a mostani német válogatott minden id?k leglátványosabb futballját játssza saját magához képest.Azt hangsúlyozom,hogy nem a legeredményesebbet írtam,és nem is véletlenül tettem,mert régen sokkal kevésbé látványos futballal nagyon eredményesek voltak)

Arról meg,hogy soha nem szabad ?ket leírni,arról az angolok még sokkal inkább tudnának mesélni.:tef161: ,elég csak Linekert megkérdezni.

9. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    Ez megvan: tornagy?ztes a hokiválogatott

A magyar jégkorong-válogatott 2-1-re nyert Lengyelország ellen, így megnyerte a Tychyben megrendezett nemzetközi tornát.
    Ladányi l?tte az els? gólt (MTI)

A magyar csapat eddig remekelt a lengyelországi tornán, el?bb Romániát vertük, majd pénteken Dél-Koreát sem kíméltük, így hibátlan mérleggel vártuk a házigazda elleni rangadót. Ezúttal Rajna Miklós kapott lehet?séget a kapuban.

Az els? harmadban sokkal jobban játszott a magyar válogatott ellenfelénél, Ladányi góljával pedig a vezetést is megkaparintotta Rich Chernomaz legénysége. A második húsz perc már kevésbé sikerült jól, a támadások kissé döcög?sek voltak, míg a lengyelek egy takarásból elengedett lövéssel egyenlítettek.

A záró etap felénél jártak a csapatok, amikor Sikorcin eredményesen piszkált bele Tokaji távoli bombájába és újra Magyarországot juttatta el?nybe. Ezt a minimális el?nyt már sikerült megtartani a lefújásig, így a 2-1-es gy?zelem és a hibátlan mérleg mellett a tornagy?zelmet is elkönyvelhette a nemzeti csapat.
    http://sport.hir24.hu/jegkorong/2013/02/09/tornagyoztes-lett-a-hokivalogatott/#aktualisdoboz

10. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    Malaga és a Valencia

A Malaga és a Valencia is hozta a kötelez?t

A Primera Division 23. fordulójában a Valencia és a Malaga is nyerni tudott, így mindkét együttes közelebb került a Real Madridhoz.
    A Malaga és a Valencia is hozta a kötelez?t
    Nem volt könny? menet (AFP)

A játéknapot a Mallorca-Osasuna találkozó nyitotta. A felek a második félid?re hagyták a döntést, hiszen 77 percet kellett várni az els? gólra. Akkor a pamplónaiak kerültek el?nybe Lolo révén, majd amikor úgy t?nt, hazaviszik a három bajnoki pontot - amire szükségük is lett volna, hiszen mindkét alakulat a veszélyzónában tanyázik -, akkor egyenlített a Mallorca: a 92. percben Geromel mentette meg egy pontot.

Szintén a 92. percben született gól Vigóban, ám ott a hazaiak nem örültek ennek annyira, hiszen a Valencia szerezte a mindent eldönt? találatot, így átmenetileg megel?zték a tabellán a negyedik Malagát.

Szombat este azonban visszavette a helyét a Malaga, ugyanis a kék-fehérek a Levante otthonában diadalmaskodtak. A hazaiak l?tték az els? gólt büntet?b?l, majd még a szünet el?tt egyenlítettek a vendégek, szintén tizenegyesb?l. A fordulás után nem sokkal, egészen pontosan a 47. percben aztán Isco eldöntötte a mérk?zést (1-2).

Gy?zelmével a Valencia hat, a Malaga négy ponta közelítette meg a Real Madridot. A Blancók kés? este lépnek pályára: a Santiago Bernabeuban fogadják a Sevillát.
    http://sport.hir24.hu/spanyol-labdarugas/2013/02/09/a-malaga-es-a-valencia-is-hozta-a-kotelezot/

11. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    Váratlan pofonba szaladt bele a City

A Manchester City nagy meglepetésre 3-1-es vereséget szenvedett a Southampton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokságban.
    Alulmaradt a City (AFP)

Míg a hazaiak a kiesés elkerülése ellen harcolnak, addig a vendégek tisztes távolból loholnak a listavezet? Manchester United mögött. A Szentek korán vezetést szereztek, majd a 22. percben tovább növelték el?nyüket. A City még egyenlített a szünet el?tt, így nyílt maradt a találkozó.

A második felvonás legelején aztán Gareth Barry szerzett öngólt, a vendégek pedig ett?l kissé hitehagyottá váltak, nem tudtak már kell?képpen felpörögni. A Southampton kihúzta a végéig és 3-1-re nyert.

A hazaiak ezzel elléptek a kies?zónától, a City viszont nem tudott közelebb férk?zni Unitedhez, amely ráadásul vasárnap lép pályára.
    http://sport.hir24.hu/angol-labdarugas/2013/02/09/varatlan-pofonba-szaladt-bele-a-city/

12. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    Juventus

Zokniban is l?tt gólt a Juventus

A listavezet? Juventus hazai pályán nyert 2-0-ra a Fiorentina ellen az olasz bajnokságban. Alessandro Matri cip? nélkül talált be.
    Zokniban is l?tt gólt a Juventus
    Matrinak cip? sem kellett (AFP)

A hazai pályán játszó Juventus az eltiltott Antonio Conte távollétében is meggy?z?en lépett fel a találkozó elején, a 20. percben pedig a vezetést is megszerezte a torinói gárda Vucinic távoli bombájával. Még a szünetig tovább n?tt a két fél közti különbség, egy nagyszer? Vidal szóló után Matri úgy l?tt gólt, hogy a lövés el?tt kilépett a cip?jéb?l.

A folytatásban a firenzeiek nem igazán tudtak mit kezdeni a Juvéval, mikor végre sikerült valamelyik Violának löv?helyzetig jutni, addigra vagy odaért rá egy véd?, vagy Buffon védett. Közben a hazaiak el?tt adódott pár lehet?ség, ám ezek is kimaradtak, a gy?zelem azonban nem forgott veszélyben, 2-0 lett a vége.

A Juventus hat ponttal vezeti a bajnokságot, a Fiorentina maradt a hatodik.
    http://sport.hir24.hu/olasz-labdarugas/2013/02/09/zokniban-is-lott-golt-a-juventus/

13. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Dortmund -re

szesz-

ez nem meglepetés SOKK! 1 - 4 Dortmund ban ? Oké ha szoros 1-2 vagy 0-1 de 1 - 4 na ahogy a németeket ismerem lesznek beszélgetések még egy ilyen baki és a trénernek is forró lesz a Bundesligába az ilyen nagy port kever !

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    szaby18-re

Szia szaby!

Err?l sajnos lemaradtam,mert digim van,és azon nincs sportklub,és hiába vadásztam link után amin keresztül a netten tudtam volna nézni,sajnos nem jártam sikerrel.
    Arra számítottam,hogy itthon megnyerheti a Vác a mérk?zést,mert tehetséges fiatal csapatuk van,de,hogy még tovább is jut,arra éppen annyira nem számítottam,mint a fradi Valcea elleni gy?zelmére.

A n?i kéziseink elkényeztetnek mostanában minket,le a kalappal el?ttük!
    (Már csak azért is,mert a fiatal váci csapatunk is,most a Podravka személyében gyakorlatilag szite majdnem a horvát válogatottat búcsúztatta.)

15. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Fater

Szia Fater!

Kezdeném a kérdéseddel:"Nem tudom, lesz e ennek vége?"

Kizártnak tartom,hogy ennek lenne vége valaha is,mégpedig az általad is leírtak miatt sem,aminek mindegy egyes szavával egyetértek,s?t szerintem még a hasonlat is teljesen rendben van.
    Annyival még kiegészíteném,hogy itt nemcsak az almanachokba való bekerülésr?l van szó,hanem nem kis pénzek is forognak kockán.(pl. egy olimpiai bajnoki cím + az azzal járó életjáradék,az nem kevés összeg)
    Valamint az,hogy az egyéni sportágakban dominál a dopping,azt az én véleményem szerint úgy módosítanám,hogy tudatos doppingvétség kizárólag ott fordul el?.A többiben meg szóról-szóra azonos véleményt osztok veled.

Nekem itt azzal van bajom,hogy velem nem tudják,azt megetetni,hogy ez a doppingvadászat kizárólag a sportágak tisztaságának,és a sportolók egészségének a védelmében zajlik.Szerintem ezzel megtalálták azoknak a sporteseményeknek a befolyásolási lehet?ségét,amelyekre bíráskodással,bundázással stb. nem lehet hatással lenni.
    Mondok egy foci példát:ha valaki súlyos sérülést okoz a másiknak,akkor kevesebb eltiltást kap,mintha a bírót elküldi melegebb éghajlatra.Hol is van itt a sportolók testi épségének a védelme?

Pártolnám én a doppingvadászatot,ha minden esetben igazságos döntés születne,és azonos lenne a mérce,akkor az valóban nemes célt szolgálna,de ez nem így van,amire számos példát tudnék felhozni,de csak egy-kett?t fogok:
    Pl. a mi atlétáinkra nem tudták egyértelm?en rábizonyítani a doppingolás tényét,és mégis megfosztották ?ket az eredményükt?l,és vissza kellett nekik szolgáltatni az érmeket,valamint most legutóbb ketten nem is indulhattak az olimpián,a korábbi olimpián rajtakapott két fehérorosz kalapácsvet? még azóta sem szolgáltatta vissza az érmeket(pedig egyértelm?en bizonyított volt a doppingolás ténye)Hol az azonos mérce?
    Vagy pl. Amstrongot az összes eddig elért eredményét?l megfosztották,és még visszamen?leg a díjazásokat is követelik t?le(itt megjegyezném azt,hogy ? maga vallotta be,különben sosem bizonyítják rá ennyi id?re visszamen?leg)
    és mások meg kapnak egy-két éves eltiltást.
    Megint hol az azonos mérce? stb. stb...
    Ett?l a doppingmizériától,amíg nem vonatkoznak mindenkire ugyanazok a szabályok és nem azonos mércével mérik,csak még tisztátalanabbá vált a sport sajnos.

Olyan pénzek mozognak manapság a sportba,hogy sem a doppingot,sem a bundát megállítani nem lehet,ebben biztos vagyok!(pl. aki tisztába van azzal,hogy dopping nélkül nem tud igazán komoly eredményt elérni,azt miért rettentené el a lebukás veszélye?)

16. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Utolsó mérk?zését is megnyerte a magyar jégkorong-válogatott

Harmadik mérk?zését is megnyerte a magyar jégkorong-válogatott a lengyelországi tornán.

Rich Chernomaz szövetségi kapitány csapata szombaton 2-1-re gy?zött Tychyben, a lengyel házigazdák ellen, ezzel megnyerte a viadalt.

A kanadai szakvezet? csütörtökön, a románok felett aratott 7-0-s gy?zelemmel debütált a magyar együttes kispadján, majd pénteken a dél-koreai gárda felett diadalmaskodott csapatával.

A magyar és a dél-koreai válogatott az április 14. és 20. közötti budapesti divízió I-es világbajnokságon is összecsap majd egymással.

Eredmények (a viadal honlapja alapján):
    3. forduló:
    Magyarország-Lengyelország 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)
    gólszerz?k: Ladányi (14.), Sikorcin (51.), illetve Kolusz (33.)

a másik mérk?zésen:
    Koreai Köztársaság-Románia 4-3 (3-0, 0-3, 0-0, 0-0), szétlövés után

Csütörtökön játszották:
    Magyarország-Románia 7-0
    Lengyelország-Koreai Köztársaság 3-2
    Pénteken játszották:
    Magyarország-Koreai Köztársaság 6-1
    Lengyelország-Románia 6-0

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/09/20/Tornagyoztes_a_magyar_csapat.aspx

2013. február 09. 21:35

17. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    diablo62-re

Szia diablo!

Szerintem év végéig maradni fog Benitez,utána pedig Mourinho váltja majd a kispadon!
    Addig már felesleges lenne az edz?váltás,mivel ez a szezonjuk már mindenképpen úszott.

18. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    diablo62-re

Szia diablo!

Most is eltudnék képzelni a válogatottban egy hajdani Pintér Attilát!

Annak idején ? bizonyította,hogy kiváló labdarúgó,utána pedig azt,hogy remek szakember,és most azt is sikerült bizonyítania,hogy egy nagyszer? ember.

Nagyon szép és emberséges gesztus volt részér?l ez a cselekedet!

19. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    diablo62-re

Szia diablo!

Ezekkel az igazolásokkal biztosra vehet?,hogy a Galataseraynak jöv?re is lesz keresnivalója a B.L-ben.
    Korábban Didier Drogbát én a világ egyik,ha nem a legjobb klasszikus befejez? csatárának tartottam.
    Kíváncsi leszek,hogy ez a kiruccanás,és az id? múlása milyen hatással lesz rá,és fog-e még id?nként a régi fényében tündökölni.

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Tudom,hogy sokkolt barátom!

Azzal is tisztában vagyok,hogy neked a Dortmund a titkos favoritod a B.L. megnyerésére.
    A Sahtar és a Dortmund valóban az idei B.L. szezon két üde színfoltja,és meglepetéscsapata,azonban a Dortmundban sok a nemrég befutott fiatal tehetség,akiknek,mint látod a teljesítménye még hullámzó,és én ezért mondtam,hogy nehezen tudom elképzelni,hogy B.L-t nyerjenek,mivel ahhoz még jó pár nagyon komoly mérk?zésen keresztül kellene tartósan jó teljesítményt nyújtaniuk.(Ez még a Barcának és bárki másnak is gondot okozhat,ezért nehéz megjósolni,hogy ki lesz a befutó,pedig náluk ilyen elképzelhetetlen,hogy hazai pályán szenvedjenek 4:1-es vereséget)