Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    B?nügyi nyomozás mi lehet az

B?nügyi nyomozás mi lehet az ? Hagyni kellene már ezt a dolgot nem értem mit akarnak ,felháborító ez meghurcolás .

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    C. Ronaldo: A hírnév miatt nem tudok normális életet élni

A Real Madrid portugál sztárja korábbi klubja, a Manchester United elleni BL-meccs el?tt adott exkluzív interjút az angol The Sun bulvárlapnak. Rob Beasley újságírónak beszélt magánéletér?l, a hírnévvel járó félelmér?l, a lezúzott Ferrariról és a tükrökkel ápolt viszonyáról.

El tud úgy menni egy tükör el?tt, hogy ne nézze meg magát benne?

(Nevet.) Ugyan már, ez nem igaz, ez csak egy vicc. Már nem is emlékszem, ki mondta ezt rólam, de nem igaz. Nem ácsorgok harminc percig a tükör el?tt. Maximum egy percet töltök a tükör el?tt, esküszöm. Ha olyan jó haja van, mint nekem, akkor ennyi id? is b?ven elég.

Milyen érzés összetörni egy Ferrarit?

Hogy ?szinte legyek, nem foglalkoztam az autóval. Csak a lábam érdekelt. Amikor kiszálltam az autóból, konkrétan mosolyogtam. Arra gondoltam: „Oké, minden rendben, jól vagyok”. Az autó nem fontos, az életed a legfontosabb. Összetörni egy autót – bárkivel megtörténhet. Összetörhetsz egy Opelt, vagy éppen egy Ferrarit – persze nem jó dolog, és nem is szívesen élném át újra.

És az milyen érzés volt, amikor el?ször látta meg, hogy egymillió font van a bankszámláján?

Nem fogom azt mondani, hogy nem érdekel a pénz. A pénz, igenis, fontos. De nem a legfontosabb. Nálam nem az áll az els? helyen. Mondjuk, amikor még fiatal játékosként a Sportingban játszottam, akkor tényleg fontos volt – nem fizettek túl sokat, én pedig szívesen vettem volna ezt-azt. De amikor elérsz az életed egy bizonyos pontjára, akkor a pénz már nem fog motiválni. Nem a pénz motivál, hogy edzésre járjak és játsszak, és hogy mindennap a t?lem telhet? legjobbat nyújtsam.

Mégis, mi a legkülönlegesebb, legextravagánsabb dolog, amit valaha vett?

Hú, hát ez nehéz kérdés. Gondolkodnom kell rajta.

Miért? Talán olyan sok van bel?lük?

(Komoly arccal.) Igen, igen – de hát megvan a lehet?ségem, hogy megvegyem ezeket a holmikat. Venni egy klassz autót, egy komoly órát vagy egy ékszert. A legextravagánsabb mind közül? Talán egy autó. Igen, miért is ne? Meg kell próbálni élvezni az életet, a jó dolgokat az életben. Nem b?n megvenni ezeket a dolgokat addig, amíg tudod, hogy hol a határ, képes vagy egyensúlyt tartani.

És mi a legjobb dolog abban, ha az ember történetesen Cristiano Ronaldo?

Hogy azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek, és boldogan élhetem az életemet. Nagyszer? életem van, és nagyszer? családom.

És mi a legrosszabb abban, ha az ember történetesen Cristiano Ronaldo?

Az, hogy túl híres vagy. Ennyire ismertnek lenni már egyáltalán nem jó, s?t nagyon nehéz. Rengeteg kellemetlen velejárója van. Nem tudok normális életet élni. Nem is tudom, milyen a normális élet. Kimenni az utcára, elmenni vásárolni, vagy bármit is csinálni – számomra lehetetlen. Bárhová megyek is a világon, az emberek felismernek. Szóval a hírnévvel kapsz jó és rossz dolgokat is, meg kell tanulnod ezeket kezelni, és valahogy egyensúlyba hozni ?ket. Én most már tudom, hogyan éljek együtt ezekkel a dolgokkal. Persze még mindig nehéz, de azért már m?ködik.

Sokkolta valaha is, hogy világhír? lett?

Amikor elkezdtem futballozni, álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha ennyire híres leszek. De így történt, nekem pedig meg kell próbálnom ezzel együtt élni.

Milyen tanácsot adna egy fiatal focistának, aki arra vágyik, hogy ? legyen az új Cristiano Ronaldo?

Ha keményen dolgozol, mindent elérhetsz, amire vágysz. De mindig két lábbal a földön kell állnod. Legyél profi, csináld jól, ami a dolgod.

A Manchester Unitedben lett ismert futballista. Visszatérne valaha a klubhoz?

A Real Madrid játékosa vagyok, és boldog vagyok itt, ahogy a családom is boldog. Szóval, minden klappol itt velem. A jöv?? Azt nem tudom – a jöv?t csak Isten ismeri. Nem mondhatom, hogy soha nem megyek vissza a Manchester Unitedbe, de most itt vagyok, és itt is akarok maradni. Hagyjuk a dolgokat a maguk útján menni, és majd meglátjuk, hogy Isten milyen jöv?t szán nekünk – de ismétlem: jól érzem most magam Madridban.

Mit gondol a Manchester Cityr?l. Játszana valaha is náluk?

(Nevet.) Nem mondhatom, hogy lehetetlen, mert a futballban a lehetetlen nem létezik. De annyit mondhatok, hogy nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon nehéz ügy lenne a Manchester Cityben játszani. Természetesen a Manchester United miatt.

Nehéz, de nem lehetetlen?

A Cityben játszani a United helyett? Nem hiszem, hogy képes lennék rá. Hogy miért? Mert a szívem a Manchester Unitedé, azért.

http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ce-ronaldo-a-hirnev-miatt-nem-tudok-normalis-eletet-elni-2217277

3. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szégyen , ennyi .

Szégyen , ennyi .

4. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ez az ember egy bohóc

Ez az ember egy bohóc :tef161:

5. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem

nem mondod - nem is igaz ![​IMG] Ennyi lovéért én is elbohockodnék !

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

Ez a vicc az egészben,hogy már eleve csak,azért tudták megfosztani minden eddig elért eredményét?l és szálltak rá,mert ?szinte volt és magától beismerte,hogy folyamatosan doppingolt,máskülönben ezt már ennyi id?re visszamen?leg nemtudták volna rábizonyítani.(Aki nem így tesz az nem jár így)
    Ilyen társadalomban élünk,ahol az ?szinteséget k?keményen büntetik!
    Akkor hogyan várhatjuk el,ezt bárkit?l is?
    Ezek szerint "hallgatni arany" ez az idézet,azért is vág ide,mert akkor valóban megmaradtak volna az aranyak!

7. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kénytelen volt

Szia [@focinorbi]!

Kénytelen volt beismerni amikor megdönthetetlen bizonyítékkal igazolták a vétséget , azt is megértem hogy a pénzt is követelik mert így arra se jogosult de mindez mellett elfeledkeznek az alapítványi tevékenységér?l és sok más karitatív tevékenységér?l ami miatt kijárna neki legalább annyi hogy ne akarják a föld színér?l is eltörölni .

8. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    A Titánok Harca

BL - 2013 - szerzö - [@hartigan] Ma sem maradunk foci nélkül : Szerintem nagyon sokan várják ezt a mérközést
    amit akár túlzás nélkül is akár elörehozott Döntönek is titulálhatnánk !

Real Madrid - Manchester United
    C.Ronaldo az ex-klubja ellen Mourinho vs Ferguson ez egy igazi karrakter összecsapás lesz A Bernabu-Stadionban!
    C.RONALDO : "A Mancheseter U . - val mindent elértem aminek egy fiatal focistának szüksége lehet talán ezek voltak legszebb éveim és Ferguson mesterröl is csak jót tudok mondani , mindig tudta ,hogy mi kell egy fiatal játékosnak és csakis neki köszönhetem a mai karrierem,hogy idáig jutottam "!
    Mourinho nem sok emberrel (Tranerrel)ápol olyan kapcsolatot mint Fergusonnal a hírek szerint álltalában mindig leülnek egy kis vörösbor kostolgatásra is ha találkoznak - hogy ez ma is igy lesz?-
    Ferguson: " Mourinho is nagyon intelligens van karizmája és játékosai azt játszák amit megkiván !És még raadásul jóképü !:tef293:"
    Hogy továbbra is fennmarad ez a baráti viszony a ma esti mérközés után is? Nos a MU. mindent megtesz ma márcsak azért is ,hogy ne felejtsük A Finalé : Május 25 - én Londonban !
    Na és persze a mai másik duell :
    SCH. Donyeck - Borussia Dortmund
    ha nem is éppen Titáni duell mint a fenti párositás de azért néhány szót megérdemel !
    Mindkét csapat kellemes meglepetés és akár titkos favoritnak is számithat mindenképp a csoportmérközéseken remek focival okoztak nekünk meglepetéseket !
    A Donyeck : Europa "Braziliájának" IS TITULÁLJÁK SOKAN !Darija Srna a csapat kapitánya merészen kijelentette " A Londoni fináléig szeretnénk menetelni" Mindenesetre potenciál van itt böven Rinat Achmetow az Europai milliárdosok egyike : Sokat költött a csapatra 8(!)Brazil játékos a keretben na és ugye 2009 - ben az EuropaLiga gyözetese is !
    A másik fél a Dortmund : A hazai 1 - 4 vereség (Hanburg) útán bizonyitani akar csapat Sven Bender : A "Donyeck ellen újra a régi formát szeretném látni és mindenképp már itt szeretnénk a továbbjutást megalapozni "

Nos mindenesetre érdekes és remélem jó fociban lesz részünk ma este is !

és aki esetleg szeretné élöben (De itt németül )

Real Madrid - Manchester United Puls4
    SCH. Donyeck - Borussia Dortmund ZDF

Üdv.

9. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Real Madrid - Manchester United

Na no akkor leszedem , persze miután feltöltik majd . Nem értek hozzá de ez a vicces gyerek C.RONALDO is játszik mert akkor megnézem .

Szia [@hartigan] . Saját szerzemény ezt mindenképpen üdvözlend? és így tovább , köszönet érte .

10. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz,hartigan-re

Sziasztok!

Szerintem nem kellene C. Ronaldot nyilatkoztatni! (Eszem f....m megáll!)
    C. R. nemképes elgondolkodni azon,hogy ? millió sportszeret? fiatal példaképe!
    Lenyilatkozik egy ilyent,hogy bárkivel el?fordulhat,hogy összetör egy Ferrarit,és ezzel nem kell foglalkozni,hanem jót mosolyog rajta,hogy nem lett semmi baja.

Kíváncsi lennék,hogy akkor is jót mosolyogna-e,ha valami nagymen? hülyegyerek,valamelyik ismer?sét,vagy ?t gázolná halálra?
    C. R. elég,ha csak a pályán nyilvánul meg,a többit nem kell er?ltetni,mert fog ? még magától is hülyeséget csinálni,ezért nem kell elébe menni.
    A sztárság meg azokat zavarja csak leginkább,akik nem tudják megfelel?en kezelni.(Persze tudom,hogy igaza van abban,hogy van hátránya is,de azért nem szakad meg a szívem érte.)

11. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

Még egy plusz adalék a kedvcsináláshoz,hogy megtekintsd a mérk?zést.
    C. R. korábban elég sokáig az M. U. játékosa volt,és ott vált sztárjátékossá,és most el?ször érkezik vendégjátékosként az Old Trafford-ra.

12. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    nem fogják szeretni

Szia [@focinorbi].
    Akkor nem fogják szeretni :tef293: , most már biztos megnézem a meccset .

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

Ezt a meccset szerintem érdemes megnézned!
    No de nem,azért mert utálni fogják C. Ronaldot,mivel ez szerintem nem lesz így,mert tett ? annyit anno az M. Unitedért,hogy a szurkolók hálával,és szeretettel fogadják,valamint azzal is tisztába vannak,hogy egy játékos eligazolása nemcsak az ?(van amikor egyáltalán nem) érdeke,hanem a klubé is,aki óriási összeget keres rajta.
    (Azonban ha netán gólt is l?ne az M. U. ellen,akkor....)

14. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mindenképp ajánlom !

Hali - köszi ,hogy elolvastátok rövid kiss gyüjetményem :
    Nagon sok kimaradt belöle és C.R. nyilotkozatai stb nem akartam böven belemenni - Amiért talán még érdekesség megnézni , hogy az utobbi idöben felreppent hírek szerint C.R. visszatérhet Angliába ! A megromlott kapcsolata Mourinho-val stb ... tehet sok érdekesség és ha pl ma egy jó játékkal esetleg golókkal is kirukkol na akkor nem fogják a szúrkolok a keblükre ölelni Londonban !

Na de meglátjuk !

15. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Atlantisz-re

Szia Atlantisz!

Egyetértek,de ezeket a dolgokat már nem elég elintézni ennyivel.
    Mostmár túl nagy divatja lesz annak,hogy zöld asztal mellett döntenek sporteseményekr?l,és már úgy néz ki,hogy sportágakról is,és itt sem objektív döntések születnek,hanem a döntéshozók(aki országaik érdekei szerint döntenek) elfogult,szubjektív ítélete tükröz?dik.
    A következ? olimpiáról lehet,hogy az öttusát peckelik ki,2020-ra meg a birkózást.
    Két ?sid?kt?l való olimpiai magyar sikersportágról van szó.(Ráadásul a birkózóink ,most kezdtek újra sikeresen szerepelni.)

Szerintem nem szabadna egyik sportágat sem kivenni az olimpiáról,ha valamit mindenképpen érdekükben áll betolni,akkor azt tegyék meg pluszban,mert ez így felháborító!

16. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    reAtlantisz

Igazad van egy bohóc,de egy heti fizetése elég lenne kett?nknek egy hónapra :tef161: Azt se bánnám ha hírnevünk lenne ezért. :tef293:

17. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    bazsko74 -re

Szia bazsko!

Én egyetlen napi fizetésével is beérném egy hónapra,és még a hírnév se kellene,de ha lenne akkor rajtam az sem változtatna.

Ez nevetséges,hogy ? panaszkodik az átlagembereknek,hogy ez miatt nem lehet normális életet élni.(Cserélnék vele,és kíváncsi lennék,hogy mi lenne a véleménye akkor.)

18. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Schmitt: A birkózásnak küzdenie kell

A NOB magyar tagja szerint a birkózásnak meg kell küzdenie azért, hogy olimpiai sportág maradhasson.

Schmitt Pál, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság magyar tagja arra hívta fel a figyelmet: a NOB végrehajtó bizottságának keddi határozata, amely a birkózás kivételét javasolja a 2020-as olimpiai játékok m?sorából, egyel?re annyit jelent, hogy a sportágnak meg kell küzdenie a programban maradásért.

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke szerdai közleményében a vb döntésének el?zményeivel kapcsolatban kifejtette, hogy a szokásoknak megfelel?en a NOB programbizottsága értékelte az egyes sportok szereplését, s ez alapján az ötkarikás programból három sportágat javasolt esetleges kihagyásra. Ez a három a birkózás, az öttusa és a gyeplabda volt.

Ezek után a vb titkos szavazással a birkózás felfüggesztése mellett döntött, így most a sportág helye megüresedik. Erre a helyre hét új sportág - a vusu sportos változata, a sportmászás, a görkorcsolya, a fallabda, a karate és a wakeboard, valamint a 2008 óta a programban nem szerepl?, ezúttal közösen jelentkez? baseball és softball -, továbbá a birkózás pályázik.

Schmitt Pál hangsúlyozta, hogy a pályázók a soron következ? - májusi, szentpétervári - vb-ülésen bemutatkozó el?adást tartanak a bizottság el?tt, ez alapján a tagok - ahogyan fogalmazott: - "kiválasztják azokat a sportokat, amelyek közül egyet a NOB közgy?lés a szeptemberi ülésén be-, vagy akár visszaszavaz az olimpiai programba".

"Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a birkózósport nem került végleges törlésre a 2020. évi olimpiai játékokról, egyel?re csupán érvelnie kell, sportnyelven szólva, meg kell küzdenie a programban maradásért" - fogalmazott Schmitt Pál.

Kiemelte, hogy a sportágakkal szembeni elvárások között hangsúlyosan szerepel "a sport népszer?sége és elterjedésének mértéke a világon, az egyenl? versenyzési lehet?ség n?k és férfiak számára, a doppingellenes közös küzdelemben való részvétel, a mindenki számára világosan érthet? szabályrendszer és bíráskodás, illetve a televíziós közvetíthet?ség és nézettség".

A MOB-ot korábban 21 évig irányító sportvezet? emlékeztetett rá: el?fordult már több más magyar sikersportággal, hogy hasonlóan nehéz helyzetbe került, korábban az öttusa, a vívás, a vízilabda és a kajak-kenu olimpián maradása is megkérd?jelez?dött, ám ezek a sportok sikeresen változtatták meg szabályaikat, jól alkalmazkodtak az elvárásokhoz.

"?szintén remélem, hogy a birkózósport, amely nem csak ?si sport, hanem a fiatalság nevelésének egyik fontos eszköze, sikeresen vívja meg ezt a harcát, amelyhez magam is, mint a NOB tagja, minden segítséget meg kívánok adni" - írta Schmitt Pál volt köztársasági elnök.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/13/16/Schmitt_A_birkozasnak_kuzdenie_kell.aspx

2013. február 13. 16:23

19. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Vén Róbit

Vén Róbit viszont kedvelem , tökös gyerek .:tef161:

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szurkolói különvonat indul a szeptemberi román-magyarra

Tizenöt vagonból álló szurkolói különvonat indul Bukarestbe a szeptemberi 6-i Románia-Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtez?re.

Az utazást a Carpathian Brigade, a magyar labdarúgó-válogatott hivatalos szurkolói csoportja, valamint a valogatott.blog.hu szervezi. A szerelvénnyel maximum 1200 f? kiutaztatására van lehet?ség.

"Célunk, hogy a nagy rivális, Románia otthonában a lehet? legnagyobb létszámban legyenek jelen a magyar szurkolók" - jelentette ki a szerdai sajtótájékoztatón Somogyi József, a Carpathian Brigade elnöke, aki hangsúlyozta, hogy a túra során minden résztvev? saját maga felel majd a tetteiért. "Nem tartok rendbontástól, mert az elmúlt években több idegenbeli mérk?zésére kísértük el a válogatottat, de ilyesmire nem volt példa. Ugyanakkor elvárjuk a román hatóságoktól, hogy európai szurkolókként kezeljenek majd bennünket, mondjuk úgy, ahogy például Hollandiában tették velünk."

Kiss Péter, az egyik f?szervez?, aki közel egy évtizede szervez utakat a magyar labdarúgó-válogatott idegenbeli mérk?zéseire hozzátette: amennyiben ez nem így lesz, akkor ezt azonnal jelezni fogják az illetékeseknek, hiszen magyar és román kapcsolattartók is utaznak majd, akik a két labdarúgó-szövetség biztonsági bizottságát képviselik.

"Ha valakivel mégis gond lesz, azt a következ? állomáson leszállíttatjuk a vonatról" - mondta határozottan Kiss, aki szintén nem fél attól, hogy randalírozni fognak a vonaton kiutazó szurkolók, mert a jelentkez?k harminc-negyven százalékát személyesen is ismeri, s állítása szerint inkább kisebb baráti társaságok vannak a kiutazni szándékozók között, nem pedig szurkolói csoportok.

Kiss Péter tájékoztatása szerint a különvonat szeptember 5-én az esti órákban indul majd a Keleti pályaudvarról, s másnap a kora délutáni órákban érkezik meg Bukarestbe. Útközben Szolnokon, Békéscsabán és Brassóban áll meg, az utóbbi állomáson sok erdélyi magyar szurkoló száll majd fel.

Eddig körülbelül ezren jelezték utazási szándékukat, és mivel 1200 f? a maximális létszám, ezért még további 100-150 f? jelentkezésére van lehet?ség a szurkoloibusz.hu honlapon keresztül, ahol minden egyéb fontos információ is megtalálható az utazással kapcsolatban. Az utazás ára 17 500 forint, a meccsjegyet azonban mindenkinek ezen felül kell még beszereznie. Ezzel azonban várhatóan nem lesz gond, mert a nemzetközi el?írások szerint a házigazdáknak a belép?k tíz százalékát, vagyis megközelít?leg 5000 jegyet kell biztosítaniuk, s a Magyar Labdarúgó Szövetség ezekb?l 1200-at lefoglal a különvonattal utazóknak.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/13/17/Szurkoloi_kulonvonat_indul_a_szeptemberi_roman_magyarra.aspx

2013. február 13. 17:19