Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. Kenan von Pasa /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    actor
    Lakhely :
    Turkey
    Leonardo a Ferencvárosban folytatja

Ez egy min?ségi igazolás szerintem.
    Rég vártam ennyire tavaszi rajtot. :tef293:

2. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    igen

szia! igen Egerben volt a meccs.

3. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kenan von Pasa,pipus-re

Sziasztok!

Nem írok hosszan,és itt nem is fejtek ki b?ven véleményt,mert Barca drukkerként elfogultságnak t?nhetne,pedig higgyétek el igyekszek objektív maradni.
    Amennyiben egy régebbi Milanról beszélnénk,akinek a rutinos játékosai bármilyen formában is játszottak a bajnokságban az ilyen meccsekre,akkor is odatudtak maximálisan koncentrálni,és felszívták magukat,akkor valóban nagy összecsapásról beszélhetnénk. Most ennek esélyét nem látom(ez már nem az a Milan),ezért tartom,amit már korábban írtam,hogy ez és a Juve-Celtic párharc(valamint most már kiegészült az Arsenal-Bayernnel-ami szintén valószín?síthet? volt)a legegyértelm?bb kimenetel? összecsapások a mostaniak között. A többinél egyik esetben sem mernék komolyabb összeget tenni a továbbjutó kilétére.

4. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kenan von Pasa-re

Szia Kenan!

Én is így cselekednék,és Drogba teljesítményére kiváltképpen kíváncsi lennék,de sajnos egy id?pontban van a Milan-Barcával,ezért csak összefoglalót fogok megtekinteni err?l a mérk?zésr?l(esetleg néha pillanatokra belenézek)

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    aron500-re

Szia aron!

Mourinho távozása engem nem ért meglepetésként,s?t már írtam is korábban,hogy szerintem egyértelm?en távozni fog.Afel?l már vannak kételyeim,hogy a PSG lenne érte a befutó(a Chelseanek nagyobb sanszát látom)
    A lehetséges jelöltek közül én Ancellotit tartanám a legjobb választásnak a Real számára.

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    szaby18,bakamb-re

Sziasztok!

Pontosan err?l írtam korábban,hogy itt el?fordulhatnak ilyen eredmények.
    Ha tisztában lettünk volna az Eger keretével,és játékerejével,valamint a Gy?r ligakupabeli felállásával,akkor már lehet,hogy nem is ért volna minket meglepetésként ez az eredmény.(Bízom benne,hogy ezt gonzo is olvassa)

7. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    focinorbi-re

Szia! Sztem itt nem az Eger kerete volt a kérdéses, hanem a Gy?r felállása,de ha nem is a legjobb kerettel álltak volna ki akkor is a Gy?r gy?zelemre adtak volna többen,De mint fociban bármi megtörtént(magyaroknál f?leg) :tef161:

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    pipus-re

Üdv barátom!

Ha én látom meg el?ször a hírt,akkor nekem is kapásból Pepe ugrott volna be.:tef161:
    Komolyra fordítva a szót,annak idején amikor csinált egy jogos tizenegyest,és annyira elgurult nála a gyógyszer,hogy a földön fekv? ellenfél játékost rugdosta,akkor én azt hittem,hogy ?t nem fogják sportpályára engedni többet.(Én biztosan nem engedtem volna,mert aki ennyire nem tudja kordában tartani az indulatait az nagy veszélyes,és komoly karriereket tehet tönkre)
    Nem tudom mit csináltak vele,de szerencsére azóta,ennyire nem ragadtatta el magát,de ki tudja,hogy mikor jöhet el ismét egy hasonló pillanat nála.

9. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    szaby18-re

Szia szaby!

Abszolút nem mindegy mert egy gyengébb állománnyal rendelkez? csapatnak is az A kerete lehet er?sebb,mint a másiknak a B,vagy C kerete,ezért a kett? összefüggésben van egymással.Pl. a mai párharc során is a Milan A egy Barca C-t kiejthetne,de tudjuk,hogy nem ez lesz a felállás.(Itt fogalmunk sem volt)

10. szaby18 /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    FTC: az Ajaxnál nevelkedett Aborah is aláírt - hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szerepl? Ferencváros bejelentette a korábbi belga utánpótlás-válogatott Stanley Aborah szerz?dtetését.
    A 25 éves középs? középpályást januárban tesztelték a zöld-fehérek, és a Vác elleni felkészülési mérk?zésen pályára is lépett.

Aborah Ghánában született, de belga állampolgársággal is rendelkezik. Az Ajax utánpótlás-akadémiáján is nevelkedett, majd az amszterdamiak els? csapatában bemutatkozott, de nem tudott itt megragadni.

Kés?bb több holland klubnál is megfordult, volt a Den Bosch és a Vitesse játékosa is, legutóbb pedig a szlovén Murában játszott.

Aborah a ferencvárosi tesztelés után Dániában is próbálkozott: a Brönbynél járt próbajátékon, ám a neves klub nem kínált neki szerz?dést.

Mint ismert, a Ferencváros ma már bejelentette egy futballista szerz?dtetését: a brazil Leonardo is aláírt a zöld-fehérekhez.
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ferencvaros-az-ajaxnal-nevelkedett-aborah-is-alairt-hivatalos-2219655

11. Kenan von Pasa /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    actor
    Lakhely :
    Turkey
    Mourinho

Hello!

Nekem is az a sanda gyanúm, hogy Chelsea lesz ebb?l. :tef293:

12. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Csúcs-ra

Sziasztok!
    Hát most nagyot tévedtem!Ez mégis csak CSÚCSrangadó lesz/lett!
    Már alig várom a visszavágót! :tef293:

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kett?vel kapott ki a Barca Milánóban

Az AC Milan hazai pályán két góllal legy?zte az FC Barcelonát a Bajnokok Ligája nyolcaddönt?jének els? mérk?zésén.

A milánói rangadón - amelyen a BL történetének két legeredményesebb csapata találkozott egymással - az els? félid?ben nem alakult ki nagy helyzet. A Barcelona szokásához híven magabiztosan tartotta a labdát, a hazaiak ugyanakkor kiválóan megszervezték védekezésüket és néhány kontrából veszélyeztettek.

A fordulást követ?en nem sokkal vezetést szerzett a Milan, egy lövés Muntari kezér?l levágódott, Boateng pedig gondolkodás nélkül kil?tte a bal alsó sarkot. A folytatásban a katalán sztárcsapat továbbra sem találta a remekül védekez? Milan ellenszerét, az olaszok pedig növelték el?nyüket: egy gyors kontra végén Muntari l?tt kapásból a hálóba.

A Milan ezt megel?z?en 2004. október 20-án egy csoportmeccsen gy?zte le a Barcelonát, és ezzel egy hét mérk?zésb?l álló nyeretlenségi sorozatot szakított meg a katalánokkal szemben a BL-ben.

A másik szerdai nyolcaddönt?ben a Galatasaray 1-1-es döntetlent játszott a Schalke 04 együttesével.

Bajnokok Ligája, nyolcaddönt?, 1. mérk?zések:
    AC Milan (olasz)-FC Barcelona (spanyol) 2-0 (0-0)
    gól: Boateng (57.), Muntari (81.)

Galatasaray (török)-Schalke 04 (német) 1-1 (1-1)
    gól: Burak Yilmaz (12.), illetve Jones (45.)

A visszavágókat március 12-én rendezik.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/20/22/Kettovel_kapott_ki_a_Barca_Milanoban.aspx

2013. február 20. 22:38

14. juvenyus1889 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Milan-Barcelona

sziasztok
    szegyen ide-szegyen oda,Juventus drukker letemre ugy orvendtem a Milan gyozelmenek mindha a Juve nyert volna.
    vegre megmutatta egy csapat hogy a Barca jatekosok is csak emberek es nem Istenek aminek tartjak oket!!
    en is alig varom a visszavagot,remelem a Milan megy tovabb!!!

Forza Juve!!!

15. Kenan von Pasa /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    actor
    Lakhely :
    Turkey
    bl

Jó estét! :tef293:

El sem hittem, hogy nyert a Milan. :tef293:
    Meg tudták ölni a Barca játékát, úgy mint anno a Chelsea, csak ?k szebben.:tef293: Mindenesetre a visszavágó nem lesz egy könny? menet.

A Galatasaray miatt csalódott vagyok, hogy csak x-re futotta hazai pályán. Így a Schalke várhatja nyugodtabban/bizakodhatva a visszavágót. :tef10:

16. hartigan /

Kapott lájkok:
    5
    Beküldött adatlapok:
    0
    A lényeg -

hi -

Nagy meccs lesz a visszavágó az tuti , ja és a lényeg ,hogy átvettem (holtversenyben [@szaby18] ) a vezetést a pontoknál ugyhogy gyüjtögessétek az upokat amit nekem utaltok ezúttal !
    [​IMG] [​IMG][​IMG]

17. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kenan von Pasa-re

Szia Kenan!

Ha te nem tudtad elhinni,akkor mit szóljak én?
    Abban igazad van,és a kommentátoroknak is,hogy megtudták ölni a Barca játékát!
    1.,Azonban én mást is érzékeltem,mert nekem ez eleve úgy jött le,mintha a Barca csak lazán eljátszadozni akarna,és gondolták,hogy lesz egy 0:0 legrosszabb esetben,és otthon majd úgyis simán elintézik ezt a Milant.
    2.,Ebbe nem biztos,hogy igazam van,de kevesen vártak 2:0-ás Milan gy?zelmet,de esetleg valakik várták ezt az eredményt-ugye érted,hogy mire is gondolok?
    Mert az is gyanús,hogy az els? gól ugyebár egyértelm?en szabálytalan volt,és semmilyen komoly reklamáció nem követte azt.(Egyedül Pique reklamált mosolyogva,pedig ilyenkor általában "szétszokták szedni" a bírót.)
    Szerintem,vagy ennyire lekezelte a Barca ezt a Milant,vagy....

18. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    hartigan-re

Ennek örülök barátom!

Velem jársz a legjobban,mert én nyereményre eddig sem tartottam igényt,és még utalom is neked a gy?ztesnek járó nyereményt.(Nem a részét,hanem egy az egyben,úgyhogy koncentrálj)

19. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Pelé megdorgálta Neymart

Pelé szerint Neymar még nem áll készen arra, hogy vezéregyéniség legyen a brazil válogatottban a jöv? évi hazai rendezés? világbajnokságon.

A háromszoros világbajnok kemény kritikát fogalmazott meg fiatal honfitársával szemben az Estado de Sao Paulo cím? napilapnak adott interjújában. "Fantasztikus játékos, de még nagyon tapasztalatlan. Mindenki azt gondolja, hogy képes a vállára venni az egész brazil csapatot, de ? erre még nincs felkészülve" - nyilatkozta a 73 éves legenda, aki hozzátette, Neymarnak sokkal jobban a futballra kellene összpontosítania, szemben a rengeteg médiaszerepléssel és reklámmal.

Pelé szerint a Santos kiválóságának játékán van még mit csiszolni: "A brazil bajnokságban amint hozzáérnek, a játékvezet?k máris szabadrúgást adnak. Az olasz, az angol vagy a német bajnokságban sokkal keményebb a játék. Emellett sokkal többet kellene passzolnia és a csapatáért kellene játszania."

Neymart legutóbb az angolok elleni barátságos mérk?zést követ?en kritizálta a média, miszerint a fiatal tehetség még nem tudta megmutatni, hogy vezére lehetne a brazil válogatottnak.

http://www.telesport.hu/Hirek/2013/02/20/19/Pele_megdorgalta_Neymart.aspx

2013. február 20. 21:43

20. diablo62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    Nyugdijas
    Lakhely :
    Tatabánya
    C. Ronaldót eladhatja a Real Madrid

C. Ronaldót eladhatja a Real Madrid - lapértesülés
    pepsifoci

Spanyol lapértesülések szerint Florentino Perez, a Real Madrid elnöke elszánta magát, hogy eladja Cristiano Ronaldót, miután a portugál csillag továbbra sem hajlandó meghosszabbítani a szerz?dését a klubbal.

TABELLÁK: Az európai topligák állása itt!

Cristiano Ronaldo rosszkedvér?l és elvágyódásáról ezernyi cikk született az utóbbi hónapokban, ám a friss lapértesülések szerint most "tényleg komoly" az ügy.

Pereznek ugyanis elfogyott a türelme a világ egyik legjobb játékosával szemben, miután a portugál továbbra sem akarja meghosszabbítani 2015-ben lejáró szerz?dését, a blancók viszont nem szeretnék, ha a 2009-ben rekordösszegért támadó b? két év múlva egyszer?en kisétálna a kapun.

A portugálról cikkez? lapok azt is kiemelik, hogy CR7 az utóbbi id?ben látványosan nem ünnepli a góljait(?) és hogy többször is hangot adott annak, hogy szívesen visszatérne Angliába, de a PSG is érdekl?dik az Aranylabdás focista iránt.

A beszámolók szerint az elnökválasztásra készül? Pereznek akkor is megvan a terve, ha Ronaldo végleg nemet mond és távozik (nagy pénzért), ekkor a klub újjáépítése lenne a mottója és megpróbálná megszerezni Neymart és Gareth Bale-t is a csapatba.
    http://www.csakfoci.hu/node/132496