Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Messi megnyerte a meccset a Barcának

Remélem a Milan ellen is jó formában lesz mert nehéz meccs lesz!

2. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Cristiano Ronaldo

Szia Diablo! hát én már nagyon kíváncsi vagyok Mourinho és Ronaldo mit fog tenni elég bonyolult már a történet a realnal de nyáron szerintem változás várható!

3. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    „A fiamnak mennie kell a Realból"

Méreteset csalódott José Mourinhóban Antonio Adán édesapja Diego Lopez szerz?dtetése és preferálása miatt.

A Real Madrid évek óta a kispadon sínyl?d? kapusát valószín?leg élete lehet?ségét?l fosztotta meg januárban a vezet?edz?, amikor Iker Casillas sérülésére reagálva elhozta a Sevilla azóta is állandó kezd? háló?rét,

Pedig december 22-én még úgy t?nt, hogy eljön Adán ideje, amikor nagy meglepetésre a portugál edz? kirakta a kezd?b?l Casillast és mondván cseréjét is meg kell becsülni, betette a 25 éves futballistát a helyére. Ezt kés?bb megismételte, ám a nagy bizalom rögtön megrendült, amikor a világbajnok hosszú távra kid?lt, és szinte abban a pillanatban igazolt egy helyettest, míg Adán egy mérk?zést leszámítva maradt ugyanott - a kispadon.

A jöv? Adán számára még kínosabban néz ki, mint eddig, hiszen Casillas egy hónapra van a visszatérést?l, ha újra játszik, minden bizonnyal ismét kezd? lesz, míg cserepadra Lopez ülhet le. Ez nem jelent majd mást a spanyol számára, mint hogy a keretbe sem fér bele, nem csoda, hogy édesapja távozásra biztatja.

„Nem tudom, hogy mi történt, de a helyzetet javíthatatlannak érzem – jelentette ki Enrique Adán a Radio Catalunya kérdésére. – Sokat beszélek a fiammal, és ? is tisztában van vele, hogy jöv?je egyre kilátástalanabb."

„Szomorú és csalódott, nyilvánvaló, hogy mennie kell. A következ? három hónapot ki kell bírnia, majd megnézni, milyen lehet?ségei vannak. A családomból mindenki haragszik Mourinhóra, Antonio azért lesz kénytelen továbbállni, mert jelenleg az ? nevével kellene kezd?dnie a Real Madrid tizenegyének" – tette hozzá bosszúsan az édesapa.

4. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Dzsudzsák-gólpassz a Sahtar ellen

Dzsudzsák Balázs végigjátszotta a mérk?zést, Kevin Kurányi az ? szöglete után szerezte a moszkvaiak els? gólját a BL-nyolcaddönt?s Sahtar Donyeck elleni, szombati, törökországi felkészülési mérk?zésen. A Dinamo 2-1-re gy?zött az ukrán bajnok ellen.

Barátságos mérk?zés:
    Sahtar Donyeck-Dinamo Moszkva 1-2 (0-0)
    Antalya, Mardan Sportkomplexum, 250 néz?, vezette: Kosztevics (1.f.), Aszlanbekov (2.f.)
    G.: Mhitarjan (82.), ill. Kurányi (60.), Noboa (79.)

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nadal84-re

Szia nadal!

Nincs ebben semmi bonyolult,csak mindenki valószín?síti,hogy menni fognak(én fogadni is mernék rá),ezért foglalkoznak vele olyan s?r?n,és próbálják kipuhatolni,találgatni azt,hogy hova távoznak.(Szerintem Angliába)

6. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    „Mindig érezzük Vilanova hiányát"

Hosszú hetek óta edz?je, Tito Vilanova nélkül szerepel a Barcelona, többek között err?l, a Milan elleni szerdai kudarcról és a Sevilla elleni folytatásról is szót ejtett a trénert pótoló Jordi Roura pénteki sajtótájékoztatóján.

„El kell felejtenünk, ami a San Siróban történt – kezdte beszédét a szakember a 2-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-nyolcaddönt?r?l. – Xavi úgy fogalmazott, hogy nem voltunk versenyképesek, én viszont úgy vélem, hogy önbizalomhiánytól szenvedtünk. De hagyjuk is a Milant a visszavágóig (amelyre március 12-én kerül sor - a szerk.)."

„Természetes, hogy a játékosok mérgesek és csalódottak egy ilyen mérk?zés után, mert az eredmény nem valami biztató. Önkritikusak voltak, de veszítettünk már el meccseket az idényben és fogunk is még a nyárig, ám a legfontosabb mindig az, hogy hogyan reagálunk a kudarcokra. Meggy?z?désem, válaszolni fogunk! Most a helyzet egyszer?, a bajnokság jön, egy olyan találkozóval, amelyen rendkívül fontos, hogy összekapjuk magunkat."

A szombati ellenfélr?l, a Sevilláról (amelyet 20 órától fogad a Nou Campban a bajnoki éllovas) hozzátette: „Unay Emery egy versenyképes csapatot épített fel, de azt nem tudom, hogy a Milan taktikáját próbálják-e majd másolni. Ez az ? dolguk. Számunkra a legfontosabb, hogy a közönség mellettünk álljon az ilyen nehéz pillanatokban.

A szerdai vereség nyomán sokakban felmerült, hogy visszaütött Tito Vilanova vezet?edz? hiánya a nehéz helyzetbe került csapat mell?l. A szakember még mindig New Yorkban tartózkodik, rákos megbetegedését kezelik. „Mindig érezzük, észrevesszük Tito hiányát, csak próbáljuk a távollétének a jelent?ségét minimálisra csökkenteni."

Végül Roura meger?sítette, hogy Éric Abidal teljesen felépült, ahogy David Villa is: „Jó úton halad Éric gyógyulása, egy kulcsembert kaptunk vissza. Beilleszkedése lassabban fog zajlani, mert nem egy hétköznapi sérülésb?l tér vissza. Fizikális állapotán múlik, hogy mikor léphet ismét pályára. Villa er?nléte visszanyerése érdekében nem tartott Milánóba, most viszont a társakkal együtt dolgozik, és szombaton este már rendelkezésre áll."

7. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Messi: Le kell gy?znünk a Realt!

Az argentin szerint jó formában van a Barcelona!

Lionel Messi kijelentette, hogy a Barcelonának le kell gy?znie hét közben a Real Madridot a spanyol Király Kupában.

A Barcelona szombat kés? este nagyon nehezen gy?zött 2-1-re a Sevilla ellen a spanyol bajnokságban. A mérk?zés után már mindenki el?re tekint, hiszen a héten két El Clásico is vár a katalánokra a Real Madrid ellen a kupában és a bajnokságban. A gránátvörös-kékek gy?ztes gólját Lionel Messi szerezte, aki ezzel sorozatban 15. mérk?zésén volt eredményes a spanyol pontvadászatban.

- A fontos az, hogy gy?zni tudtunk - kezdte az argentin. - Örülök, hogy a gólommal sikerhez segíthettem a csapatot, de a lényeg sosem az én egyéni teljesítményem, hanem a csapaté. Nagyon jól érzem magam egyébként, nem panaszkodhatom a formámra, de igaz ez az egész csapatra is.

Ezután tért ki a négyszeres aranylabdás a Királyi Gárda ellenin derbire.

- A Madrid nagyon jó csapat, bármelyik pillanatban gólt tud szerezni. A saját játékunkat kell játszanunk és gy?znünk kell ellenük - fejezte be Messi.

8. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Beckham vasárnap bemutatkozik a PSG-ben

Az Olympique Marseille ellen el?ször szerepelhet új csapatában David Beckham.

Az angol, a spanyol és az amerikai labdarúgó-bajnokság után vasárnap minden bizonnyal a franciában is játszik majd David Beckham.

Az angol ikonnak persze nem egyetlen meccs a célja új csapatában, a Paris Saint-Germainben, hanem szeretne alapemberré válni Carlo Ancelotti együttesében, erre meg is van az esélye.

A PSG vezeti a francia bajnokságot, igaz, kilenc veretlenül megvívott találkozó után legutóbb 3-2-re kikapott a Souchaux otthonában. El?nye jelenleg három pont a Lyonnal és öt pont a vasárnapi ellenfél Marseille-jel szemben.

A két sztárcsapat szerdán a Francia Kupában is találkozik egymással, így elképzelhet?, hogy nagy taktikai harc folyik majd a pályán. A Marseille középpályájáról hiányzik Cheyrou és Amalfitano sérülés miatt, míg Jordan Ayew eltitlás miatt marad ki.

Ott lehet viszont az angol Joey Barton, aki az egyik legkeményebb angol játékos, és kölcsönben szerepel a Marseille-ben, hisz jelenleg a QPR játékosa. Pikáns lenne a két angol találkozója a gyepen.

A találkozó magyar id? szerint 21 órakor kezd?dik.

9. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi-re

teljesen igazad van szerintem is Anglia lesz a célpont.

10. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nadal84-re

Szia nadal!

Ez szép teljesítmény Balázstól és csapatától!
    Arra azért kíváncsi lettem volna,hogy milyen összeállítású Sahtart vertek meg,mert az lenne igazán az értékmér?.

11. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi-re

Én is kíváncsi lettem volna nem találtam összeállítást :tef10:

12. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nadal84-re

Szia nadal!
    Beckham marketig szempontból jó igazolás(a reklámbevétel biztosítottt),de teljesítményben személy szerint túl sokat nem várnék t?le.
    Elég sok pénzt fektettek a PSG-be,és biztosra akarnak menni,hogy vissza is jön. Szerintem ez az ? igazolásának legf?bb célja.(Ha Brad Pitt is futballozna... Tanultak anno a Realtól)

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nadal84-re

Szia nadal!

Villa visszatérésére nagyon kíváncsi vagyok!
    Nagyon kár lenne érte,ha nem tudná visszanyerni régi formáját,mert egy igen jó csatárral lenne szegényebb a futballvilág.

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nadal84-re

Szia nadal!

Erre is kiváltképpen kívácsi vagyok,hogy mire lesz képes a mostanában finoman szólva se topformát mutató Barca a Real ellen.
    Az El Clásicot különben sem szabad soha kihagyni,annak aki szereti a futballt!

Kedd 20:30 Labdarúgás, Király Kupa DIGI Sport 1
    Barcelona - Real Madrid

15. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi-re

Szia focinorbi!

Remélem én is hogy belelendül és a régi formáját mutatja én személy szerint nagyon örülök hogy játszik ismét :tef293:

16. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi-re

Szia focinorbi!

Nagyon várom már a kupavisszavágót remélem nyer a Barca!Ha úgy játszik mint a Milan ellen akkor nagy bajba lesz,ha nem akkor nagy esély van rá hogy behúzza az el-classicót!

17. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Huszti combizma elszakadhatott :tef10:

Hosszabb kihagyás várhat Huszti Szabolcsra, a német labdarúgó Bundesligában szerepl? Hannover magyar széls?jére.

Hannover 5-1-re verte a Hamburgot a Bundesliga szombati fordulójában, az els? gól el?tt Huszti Szabolcs adta a gólpasszt, majd az ? 11-esével vette át a vezetést a Hannover.

A 39. percben megítélt büntet? elvégzésekor Huszti lába meghúzódott. A gyanú szerint a játékos bal combjában elszakadt az izom, de a pontos diagnózist csak az alapos vizsgálatok után tudják felállítani.

Huszti a gólöröm helyett fájdalmas arccal elterült a földön, és le kellett cserélni, így már akkor lehetett sejteni, hogy nagyobb lehet a baj.

A 29 éves magyar futballista szezonbeli 11. gólpasszát adta, és a kilencedik gólját szerezte.

18. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Dusebajev magyarok százezreit alázta meg!

Egyetlen, igazi átlöv?jét, Markussent sem küldte pályára

Talant Dusebajev szó szerint megalázta a magyar kézilabdázást és a kézilabdabarátok százezreit azzal, hogy a rendelkezésére álló játékosállományból egy kezd? sornyit otthon hagyott, illetve akik eljöttek Veszprémbe, azokat sem mindegyiket küldte pályára.

Még elképzelni is nehéz, micsoda vihart kavart volna a spanyol sajtó abban az esetben, ha tegyük fel, az MKB Veszprém már biztos csoportels?ként utazott volna Madridba, a BL-csoport utolsó mérk?zésére és Ortega edz? itthon „felejti” Nagy Lászlót, Császár Gábort, Chema Rodriguezt, Mirzad Terzicet, Fazekas Nándort, odakinn pedig még a kispadon ül? Iváncsik-testvéreket és Mirko Alilovicot sem küldi csatába! Túl az óriási negatív kampányon, egészen biztosan dörg? hangvétel? beadvánnyal fordultak volna a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) illetékeseihez, a Veszprém elmarasztalása és komoly pénzbüntetése igényével.

Az eset - sajnos - fordítva történt és a jó magyar „birkat?r?” hozzáállás ez alkalommal is érvényesült. Hiába írták meg már el?re a spanyol lapok, hogy a szerdai, Király Kupa mérk?zésre koncentrál az Atletico, semmi különös nem történt. Ha nem jönnek a legjobbjaik, hát nem jönnek. A megalázott szurkolók ezreit - akik nem erre a jellegtelen, csapkodó meccsre váltották meg hónapokkal el?bb a belép?iket! - és a tévé el?tt ül? százezreket egyaránt semmire sem becsülte a kirgiz-szovjetb?l - négyéves, német kanyarral - lett spanyol világklasszis, Dusebajev és vezet?társai. Rossz edz?meccsé devalválták a szombati kétszer harminc percet, amelyen a veszprémiek még azt a gyönyör?séget sem tudták kiharcolni szurkolóiknak, hogy tizenvalahány góllal meggyalázzák a sportolói tisztességet a szemétkosárba hajító ellenfelüket.

Sajnos, még ez a vigaszdíj sem született meg, mert a világ legjobbjának 1994-ben és 1996-ban is megválasztott, teljes nevén Talant Musanbetovics Dusebajev ezt meg tudta akadályozni. Az Atletico el?djénél, a Ciudad Realnál 2001-t?l négy évig játszó, majd 2005-t?l ugyanott megszakítás nélkül vezet?edz? Dusebajev ugyanis ezt az ezen a szinten szedett-vedettnek számító társaságot annyira fel tudta készíteni a játék tördelésére, hogy „szívóskodásuk” eredményeként a második játékrészben mindössze két gól volt a különbség e két csapat között.

Dusebajev mindenkit semmibe véve állt ehhez a mérk?zéshez, ami önmagában is elítélend?. Az viszont már egyéb kategóriák határát is súrolja, ahogyan még hülyének is néz mindenkit. A meccs után például azt nyilatkozta, hogy „átlöv?k nélkül nem lehet meccset nyerni”, arra azonban még véletlenül sem tért ki, hogy ennek els?sorban ? az oka. A csúcsot pedig az jelentette, hogy a két méter fölötti dán átlöv?t, Markussent - aki ott volt Veszprémben - meg sem próbálta pályára küldeni. Pedig a dán klasszis önmagában is jelent?s er?sítést hozott volna a jellegtelen játékot produkáló Atletico számára.

19. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    focinorbi-re

Szerintem sok vízet nem zavar majd a szabadrúgást úgyis az Ibra l?vi nem adja át nem arról híres.Régen jó volt, pályafutás végi levezetés szerintem meg jó reklámfogás semmi más!De ez csak az én véleményem :tef293:

20. nadal84 /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bale: A Spurs már jobb az Arsenalnál

Nem csak a helyezés, de immár a keret min?sége alapján is a rivális Arsenal fölé n?tt a Tottenham – jelentette ki a Spurs legnagyobb értéke, Gareth Bale a The Sunnak adott interjújában.

„Öt vagy tíz évvel ezel?tt az Arsenal mérföldekkel a Tottenham el?tt járt, de mostanában változott a helyzet. Az elmúlt néhány idényben egyre közelebb kerültünk hozzájuk, és immár nekünk van a jobb keretünk" – kezdte nyilatkozatát az idényben 17 gólnál járó sztár, akit a világ legjobb csapataival hoznak szóba hónapok óta.

„A Spurs kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújt, jó irányba halad és remélhet?leg a pályán kívül is tudjuk majd tartani a lépést az új stadion építésével. Az Ágyúsok lehet másképp gondolják, ám jelenleg joggal érezhetjük úgy, hogy megérdemelten harcolunk velünk" – tette hozzá a pillanatnyilag a riválist egy ponttal megel?z? csapatáról.

Az el?ny négy pontra n?het, amint a Tottenham legy?zi hétf?n a West Hamet, és könnyen hétre hízhat, ha a jöv? heti észak-londoni derbin gy?ztesen kerül ki. Két 5-2-es vereség után lesz miért visszavágni Villas-Boas fiaiank.

Gareth Bale végül saját helyzetér?l beszélt a bulvárlapnak: „Amióta bal oldali középpályásként játszanak, rendre két véd?t állítanak rám, ami zavaró. Mostanra sokkal szabadabban mozoghatok a pályán, ami élvezetessé tette ismét a labdarúgást, hiszen több helyem van és több lehet?ségem is akad" – mesélt posztjának változásáról.