Minden ami sport

A témát ebben részben 'Sporttal kapcsolatos beszélgetések' focinorbi hozta létre. Ekkor: 2012. július 22..

1. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Labdarúgás- Détári távozott a Ferencváros kispadjáról !

Détári Lajos az Újpest ellen elszenvedett 2-1-es vereség után közös megegyezéssel szerz?dést bontott a Ferencváros vezet?ivel.

Már nem Détári Lajos felel a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai irányításáért: az FTC Labdarúgó Zrt. hétf?n közös megegyezéssel bontott szerz?dést vele. „Ma reggel, közös megegyezéssel szerz?dést bontottunk a Ferencváros labdarúgócsapatának vezet?edz?jével, Détári Lajossal. Fájdalmas, de elkerülhetetlen volt" - írta hétf?n délel?tt a Facebookon Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke.

A fradi.hu oldalon megjelent közlemény szerint a ferencvárosi vezetés - miközben emlékeztet rá, hogy a szakvezet? korábban nagyon nehéz helyzetben tudott segítségére lenni a csapatnak - úgy ítélte meg, hogy a gyorsabb szakmai fejl?dést egy új koncepció tudja biztosítani, és a változás elkerülhetetlen.

Détári 2011 augusztusának végén érkezett az FTC-hez, s csapatával a 11. helyen végzett a legutóbbi idényben. A jelenlegi bajnokságban négy forduló után - egy-egy gy?zelemmel és vereséggel, illetve két döntetlennel - kilencedik a Ferencváros, amely vasárnap Újpesten vesztette el veretlenségét. A rangadót a hazai alakulat egy, a 94. percben esett góllal nyerte meg 2-1-re.

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezet?sége májusban egy évvel meghosszabbította Détári Lajos szakmai igazgatói szerz?dését, amely pár nappal kés?bb járt volna le.
    Détári utódját kedden mutatják be. A Nemzeti Sport Online információi szerint a zöld-fehérek már meg is találták Détári utódját, aki Hollandiából érkezhet.

Szakmai vezet?i váltások az OTP Bank Liga 2012/13-as idényében:
    2012. augusztus 1.: Kis Károly helyett Máté Csaba
    2012. augusztus 20.: Détári Lajos helyett ?

Forrás: MTI

2. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Labdarúgás-A Juve nyerte a Berlusconi kupát !

A Juventus hódította el a 2012-es Berlusconi Kupát, mivel vasárnap este 3-2-re legy?zte az AC Milant.

A milánói mérk?zésen a hazai pályán szerepl? együttes szerzett vezetést Robinho révén, de Claudio Marchisio és Arturo Vidal jóvoltából a szünetben már a torinóiaknál volt az el?ny.

A folytatásban Alessandro Matri góljával n?tt a különbség, majd Robinho 11-esb?l állította be a végeredményt a milánói klubot tulajdonló Silvio Berlusconi édesapjáról, Luigiról elnevezett trófeáért 22. alkalommal kiírt találkozón.

3. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Labdarúgás- Szalai Ádám két gólt szerzett a német kupában !

Szalai Ádám két gólt szerzett a labdarúgó Német Kupa els? fordulójában, melyben csapata, a Mainz 4-0-ra verte a Rossbach együttesét.

A magyar válogatott támadó - klubja honlapjának beszámolója szerint - már az 5. percben eredményes volt a vasárnap esti mérk?zésen, majd a szünet el?tt megduplázta együttese el?nyét az ötödik ligás alakulat vendégeként.

Hat élvonalbeli csapatnak - a Hoffenheimnak, a Nürnbergnek, a Hamburgnak, a Werder Bremennek, a Greuther Fürth-nek és az Eintracht Frankfurtnak - már a kupasorozat nyitánya a végállomást jelentette.

4. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    juve

És aki megnyeri ezt a kupát az nem lesz bajnok abban az évben. :tef161: :tef10: :tef10:
    Bár eddig olyan csapat sem volt szerintem aki a 20csapatos rendszerben veretlenül nyerte az idényt.

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Labdarúgás- Új edz? a ferencváros kispadján !

Amint azt már sejteni lehetett, most hivatalossá vált: holland Ricardo Moniz lett a Ferencváros labdarúgócsapatának új vezet?edz?je.

Az egyesület honlapja szerint a 48 éves szakember, aki a hétf?n közös megegyezéssel távozó Détári Lajost váltja a kispadon, már délután bemutatkozik a játékosoknak és edzést is tart nekik. Arról ugyanakkor nincs említés a beszámolóban, hogy a tréner mennyi id?re írt alá.

Moniz 1994-ben a VV Nuenen csapatánál állt munkába edz?ként. 1997-t?l egy évig az Egyesült Arab Emirátusok válogatottjának pályaedz?je volt.
    A következ? évadban szül?városa csapatánál, a Feyenoordnál dolgozott pályaedz?ként, majd egy hosszabb periódus következett: 1999 és 2004 között a svájci Grasshoppers technikai edz?jeként tevékenykedett.
    Moniz edz?i pályafutása során mindig élénken érdekl?dött az utánpótlás iránt. A 2004/2005-ös évben a PSV utánpótlásában dolgozott, ezt követ?en 3 évig a Tottenham Hotspur technikai trénereként gyarapította tudását.

A holland szakember 2008 és 2010 között a Hamburg SV pályaedz?jeként folytatta karrierjét, ahol 2 mérk?zés erejéig megbízott trénerként is bemutatkozhatott a Bundesligában.
    Új vezet?edz?nk a 2010/2011-es szezonban a Red Bull Salzburg pályaedz?jeként kamatoztatta tapasztalatait, ami mellett kiépítette az osztrák klub – Brazíliára, Németországra, Ausztriára, az Egyesült Államokra, valamint Ghánára kiterjed? – utánpótlás bázisát.
    Moniz a 2011/2012-es idényben vezet?edz?ként irányította, és bajnoki címhez, valamint kupagy?zelemhez segítette a salzburgiakat.

A jelenlegi bajnokságban négy forduló után - egy-egy gy?zelemmel és vereséggel, illetve két döntetlennel - kilencedik a Ferencváros, amely vasárnap Újpesten vesztette el veretlenségét. Moniz szombaton debütálhat az NBI-ben, akkor a veretlenül listavezet? Budapest Honvédot fogadja a Ferencváros.

Forrás: MTI, ftc.hu

6. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Labdarúgás-Újabb kupaforduló el?tt csapataink !

A f?táblára jutás lesz a tét a Debreceni VSC és a Videoton FC számára a labdarúgó Európa Liga-selejtez? utolsó, 4. fordulójának els? mérk?zésén.

A hajdúságiak a belga FC Bruges együttesét fogadják 20:30 órától Nyíregyházán, míg a székesfehérváriak a török Trabzonspor vendégeként lépnek pályára 20 órától.

Amennyiben a DVSC sikerrel vívja meg párharcát, akkor 2010 után másodszor szerepelhet az EL csoportküzdelmeiben. Ehhez azt a Bruges-t kell felülmúlnia, amely kiválóan rajtolt a belga bajnokságban, ugyanis négy forduló után három gy?zelemmel és egy döntetlennel vezeti a tabellát. A gárda a múlt hétvégén 3-1-es gy?zelmet aratott a vendég Beerschot felett és igencsak figyelemreméltó, hogy négy bajnokiján tíz gólt szerzett. A két együttes 2004 tavaszán már találkozott egymással, az akkor még UEFA Kupának nevezett sorozat 3. fordulójából 1-0-s összesítéssel a Bruges jutott tovább.

A Videoton török ellenfele a hétvégén 1-1-es döntetlennel rajtolt a bajnokságban a Karabükspor vendégeként. A Trabzonsport az a Senol Günes irányítja, aki 2002-ben világbajnoki bronzérmet nyert a török válogatottal.

A két magyar csapat a hétvégén egyaránt sikeres f?próbát tartott, mindkett? úgy nyert az OTP Bank Ligában, hogy fordítania kellett a három pont megszerzéséhez: a Debrecen 0-2-r?l gy?zött Pécsen Coulibaly tíz perc alatt elért mesterhármasával, míg a Videoton két, hajrában szerzett góllal múlta felül az újonc Egert.

A Debrecen-FC Bruges meccset a Duna, míg a Trabzonspor-Videoton találkozót az M2 közvetíti él?ben. Az MTVA Kommunikációs Igazgatóságának szerdai tájékoztatása alapján az el?bbi találkozón Menczer Tamás lesz a kommentátor, a pálya szélén pedig Bobák Róbert készít riportokat, míg az utóbbi összecsapás riportere Knézy Jen? lesz.

A visszavágókat mindkét párharc esetében jöv? csütörtökön rendezik.

7. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Labdarúgás- Spanyol szuperkupa( El Clásico) el?tt !

Csütörtökön rendezik a Spanyol Szuperkupa els? összecsapását, amelyet a két ?si rivális, a kupagy?ztes FC Barcelona és a bajnoki címvéd? Real Madrid vív.

A katalánoknál nemrég új korszak köszöntött be, ugyanis négy év után, 14 megnyert trófeával a háta mögött távozott Josep Guardiola vezet?edz?, akinek helyét korábbi segít?je, Tito Vilanova vette át. A 42 éves szakember irányításával a csapat els? tétmérk?zésén vasárnap könnyedén gy?zte le a Real Sociedadot, most azonban az a Real Madrid lesz az ellenfél, amelynek vezet?edz?jével, José Mourinhóval már volt egy komoly afférja Vilanovának.

Egy évvel ezel?tt a Szuperkupa visszavágóján a madridi Marcelo brutálisan beleszállt a Barcelona frissen szerz?dtetett játékosába, Cesc Fabregasba, amiért azonnal kiállították. Ezt követ?en lökdös?dés alakult ki a pályán, melynek során a hazaiak részér?l David Villa, a f?városiaktól pedig Mesut Özil kapott piros lapot. A tumultusban Mourinho belenyomta ujját Vilanova szemébe, majd kés?bb a sajtótájékoztatón is sért? megjegyzést tett rá. Az eset kapcsán el?ször mindkét trénert elmarasztalta a fegyelmi bizottság, végül azonban csak felfüggesztett büntetés lett a botrányból.

Az elmúlt szezonban egy rendkívül hosszú sorozat szakadt meg azzal, hogy a Real Madrid a Camp Nou Stadionban diadalmaskodott, ugyanis ez volt a Guardiola-éra egyetlen bajnoki veresége, amelyet az ?si riválistól szenvedett el, ráadásul a f?városiak gyakorlatilag azzal a sikerrel biztosították be els? helyüket.

"A csapat ugyanabban a felfogásban és stílusban játszik, mint Guardiola alatt. Továbbra is éhesek vagyunk a sikerre, és mindent meg akarunk nyerni" - nyilatkozta az aranylabdás Lionel Messi.
    A Real a Valencia elleni 1-1-es döntetlennel kezdte az idényt, Cristiano Ronaldo természetesen elégedetlen volt az eredménnyel: "egyel?re még nem vagyok százszázalékos állapotban, de remélem, mihamarább visszanyerem a formámat."

Összességében a 220. El Clásico következik, a Real 87-86-re vezet a gy?zelmeket tekintve, emellett 46-szor született döntetlen. A mostani párharc visszavágóját jöv? hét szerdán rendezik.

8. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Másik oldal

Tiszteletem!

Mond miért van az hogy majd mindegyik hozzászólásod egy másik oldalra irányít át?

Elég ennyi: Aki sport oldalt akar olvasni, nézzen fel a http://www.telesport.hu/ -ra

9. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    fater írta

Tiszteletem!
    A válasz roppant egyszer?.Ez egy sport fórum és ez egy hírközlés.Ezzel az er?vel a torrentoldalak híreinél is elég lenne azt kiírni,hogy új hír van egy adott oldalon,akit érdekel olvassa el,vagy egy idézetnél is,hogy megtalálható x,y könyvben stb.. és nemcsak a telesport.hu-ról,hanem a kézilabda.com-ról stb.. rakok be híreket.Az meg miért lenne baj,hogy akit érdekel,annak nem kell innen sehova sem elmennie?Valamint kaptam olyan visszajelzéseket,hogy az emberek innen tájékozódnak a hírekr?l,az olimpia alatt meg,olyan kérés is volt,hogy pm-ben folyamatosan tájékoztassak x személyt az események várható pontos id?pontjáról,valamint többen közölték,hogy nem követik végig az eseményeket és innen tájékozódnak az elért sikerekr?l(habár,úgy gondolom,hogy nem tartozom számadással,de ha kell bemásolhatom a pm-eket,amennyiben az adott illet?k nem jelentkeznek,mert nem akarnak egy ilyen értelmetlen dologba belefolyni,de hozzájárulnak a pm bemásolásához.Egyébként nem a saját szórakoztatásomra csináltam,mivel(f?ként az olimpia alatt)én a tévét használom monitorként is és,amikor az embereket itt meg pm-ben tájékoztattam,akkor az id? alatt nem tudtam követni az eseményeket,de mivel én indítottam ezt a témát és nem tette meg helyettem meg más,ezért kötelességemnek éreztem fórumtársaim felé.A te hírközlésed nagyon tetszett nekem,ezért megkérdeztem,hogy ha id?d és kedved engedi és módodban áll,akkor elvállalnád-e,de nem kaptam választ,ezért tovább csináltam.Egyébként,ha azt a visszajelzést kapnám túlnyomó részben,hogy nincs rá igény,akkor abszolút nem bánom,ha nem kell híreket betennem,s?t azt is szívesen veszem,ha valaki más közli helyettem,mivel látom,hogy érdekli és foglalkozik vele és ez a lényege,mert nem magam miatt csinálom(amit szintén bizonyítani tudok)Egyébként a te problémád szinte biztos vagyok benne,hogy nem ezen alapul,hanem egy tévhiten,amit én bármikor hajlandó vagyok veled tisztázni(a tévhitet szintén bizonyítani tudom)és részemr?l korábban is megvolt a hajlandóság erre.Mivel a fórumtémákat nem akarom ezzel teletömni,ezért vagy az öreg motorosok körbe,vagy pm-ben állok szívesen a rendelkezésedre,ahogy a chat-en írtad ennyire faxa gyerek vagyok és,viszont is,ezt tartanám korrektnek,hogy így legyenek intézve a nézeteltérések(pláne ami részedr?l egy tévhiten alapul)Még egy kérésem lenne: amennyiben igényt tartasz a párbeszédre,akkor a stílusa ne legyen sért?,személyesked?,provokatív,mert én erre sem neked,sem senki másnak soha okot nem adtam,viszont meg számomra természetes,hogy megadom a tiszteletet a másik félnek.Holnap számomra alkalmasabb lenne,ha gondolod írj meg egy id?pontot,amikortól folyamatosan alkalmas számodra a kommunikáció.

10. frediw / Guest

re fater

Szerintem Faternek igaza van,nem az a gond hogy hozod a hirt,hanem az hogy oda teszed a linket es ez nem hozasolas.
    Egy hozasolasban en olvasni szoktam ,es aki szereti a focit az nem ide jon hirt olvasni, mert ez a torrentek info.

11. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    vélemény: sport topic.

Ha jól veszem észre akkor az a probléma, hogy focinorbi csak linkel. Hát akkor ez egy épít? kritika. Lehet, ha megkérjük focinorbit, hogy a kés?bbiekben másolja be a híreket linkelés helyett akkor megteszi, és így az oldalon marad mindenki. Ha pedig mint írta, kapott pozitív visszajelzéseket a topicról akkor még értelme is van.

Az pedig, hogy ez a torrent-empire.me ez nem érv. Mert akkor akik idézeteket másolnak be, azoknak ugye azt is lehetne mondani, hogy menjenek az idézetek.hu-ra. Aki pedig vicces képeket linkel azokat pedig meg lehet találni a demotiválo.net,9gag.com-om stb. És ezt még jó pár topicnál el lehetne mondani. Megjegyzem engem sem az idézetek sem pedig a vicces képek nem zavarnak.
    Itt ha csak a torrentvilágról folyna a beszélgetés, akkor elég karcsú kommunikáció lenne.

12. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    frediw írta

Köszönöm a véleményed! Ezt ti fogjátok eldönteni,mivel írtam,hogy nem magam miatt csináltam,de egyébként meg azt mondom most már,hogy igazatok van,akir?l tudom,hogy igényli,annak megírom pm-ben,ha meg más érez késztetést,akkor belinkeli a hírt,hacsak direkt nem kérik itt többen t?lem,mert akkor szerintem mivel én indítottam a fórumot,ezért a többség akaratát kell teljesítenem,akit meg nem érdekel annak nem kötelez? olvasni.Az a baj,hogy ezzel én egy sakk-matt helyzetet kapok(nem értem,hogy miért),mert ha nem csinálom,akkor azzal nem teszek jót,aki igényelné,ha meg igen,akkor az nektek nem tetszik.Te mit csinálnál a helyemben ebben a helyzetben?

13. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    Igaz

Nem az a kérdés szükséges ,vagy nem szükséges. :tef293: Valami érdekli az emberket az természetesen kell :tef293: A kérdés az,hogy hírt hoz,vagy http://www.telesport.hu/ ezt az oldalt reklámozza ? :tef293:

14. barcada /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sport topic

Elkezdtem javítgatni a híreket. Remélem mindenkinek megfelel így.

15. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    jogos

Értem én. Írtam is, hogy ha ez a valódi! probléma akkor link helyett be kell másolni a hírt és megoldva. :tef293:
    Az már nem lesz reklám.

16. frediw / Guest

Link Topic

Nincs itt problema de szerinted ez hozasolas(egy link)?Mert szerintem nem es azert irtam aszt hogy torrentek info mert a 90szazaleka a tagoknak azert jarnak ide hogy cserejenek.Kevesen vagyunk akik meg dumalunk iljen oljan forumtemakrol.Hogy van ez a topic nem gond es legyen mas topic is .Semi gondom focinorbival de igi kinezetre elehetne nevezni a topicot LINK TOPIC.

17. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    mint írtam.

Mint írtam, csak szólni kell ha vélemény van, hogy min kéne változtatni.
    Ha most az a baj, hogy linkek vannak és megmagyarázzátok, hogy miért baj akkor az oké is. Barcada már el is kezdte átírni ?ket hírré. :tef161:

Az is oké, hogy 90%-unk cserélni jár ide. De az már másik fülön van szóval ide ez belefér, hogy sport is legyen.

18. frediw / Guest

topic

Persze belefer a sport is (en is szeretem),de nem ertem miert baj az hogy van velemenjem.
    Ertem nem kel atrendezni a topicot,nekem 8.

19. strelok /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re-topic

Pont a véleményetek miatt már változnak is a dolgok.
    Annyit írtam, ha véleményetek van és elmondjátok mi a probléma és mi az amin változtatni kellene szerintetek, akkor az korrekt.
    De ha visszaolvasod, láthatod, hogy csak a topic hibáját írtad le, a véleményed szerinti megoldást nem. És egyáltalán nem probléma egy kis vita valamir?l ha így zajlik= probléma felvetése->érvek ellenérvek felvetése->a probléma megoldására véleményezett javaslat.

Szeretem az olyan embereket akiknek van véleménye és azt megírja.

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    strelok írta.

Értem már a problémát! Elnézést kérek barcadától,hogy akaratlanul külön munkát adtam nekik,amikor amúgy is van elég munkájuk itt a moderátoroknak,akik tevékenységüket önkéntes alapon a szabadidejüket erre áldozva az oldalon tartózkodó fórumozók érdekében végzik,ezért tisztelem tevékenységüket.Egyébként,ha úgy van bemásolva,akkor is egyértelm?,hogy a futballhír innen való,ha kézilabdás,vagy boksz hírt raknék be az meg az arra speciális sportoldalról,úgyhogy én inkább kihagynám a jöv?ben,ha nem gond(akiket tudom,hogy érdekelt nekik megírom mindig pm-ben)ha viszont végeredmény lesz valamir?l,amit láttam,arról meg a saját véleményem írom meg,annyira jó úgysem vagyok,hogy megegyezzen egy az egyben egy kés?bbi eseményleírással(meg nem is lesz közel sem olyan részletes.)