Minden csupa vér volt: részletek Németh Kristóf balesetéről

A témát ebben részben 'Mozi & Tv Hírek!' CF dealer hozta létre. Ekkor: 2017. szeptember 30..

1. CF dealer / Tulajdonos Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,269
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    deutschland
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Németh Kristóf közösségi oldalán számolt be több fotó kíséretében arról, hogy kórházi ápolásra szorult nyaralása alatt, most részletesen is elmondta, mi történt.

Mint megírtuk, a színészt nyaralása alatt érte baleset Spanyolországban, össze kellett varrni a fejét. Most a Fem3-on mesélt az esetről részletesebben:

"A második nap egy ostoba balesetet szenvedtem a saját szobámban a hotelben. Bagatell dolog történt, elcsúsztam a fürdőszobában. Sokkal vagányabb lenne azt mondani, hogy egy csapat támadott meg, és nézzétek meg a többieket, ők hogy néznek ki, vagy hogy egy gyerekcsapatot mentettem ki a háborgó tengerből a sziklák közül, de nem. Elcsúsztam a fürdőben, aminek következtében mindent elöntött a vér, én pedig a helyi kórházban töltöttem az éjszakát, ahol nyolc öltéssel varrták össze a homlokomat. Ez volt a trauma, de nagyszerűen megcsinálták, remélem, nem fog komolyabb nyoma maradni" - mondta.

Fotó: Polyák Attila - Origo
    KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Let's block ads! (Why?)

Forrás...