Mit töltöttél le legutóbb

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' szederke hozta létre. Ekkor: 2013. február 05..

1. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    friss letoltes

Parker.2013.BDRip.XviD.HuN-MWT

színes, feliratos, amerikai krimi, 118 perc, 2012 (16)

rendez?: Taylor Hackford
    író: Donald E. Westlake
    forgatókönyvíró: John J. McLaughlin
    operat?r: J. Michael Muro
    producer: Les Alexander, Steve Chasman, Taylor Hackford, Sidney Kimmel

szerepl?(k):
    Jason Statham (Parker)
    Jennifer Lopez (Leslie)
    Michael Chiklis (Melander)
    Clifton Collins Jr. (Ross)
    Nick Nolte (Hurley)
    Wendell Pierce (Carlson)
    Emma Booth (Claire)
    A film értékelése: 7,5/10

Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. De utolsó akciója során társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, ?t pedig - azt hiszik - a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy revánsot vegyen. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekez?helyén, Palm Beachben bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenved?, ám annál ellenállhatatlanabb, ravaszabb és ambiciózusabb Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást: megkaparintani a szajrét, mindenkit elintézni, és mosolyogva távozni.

nCore, BHU, meg majd a tobbi is lassan... :tef161:

2. timar0703 /

Kapott lájkok:
    120
    Beküldött adatlapok:
    0
    parker

mar reg vartam,jon is lefele :tef161: :tef161: :tef344:

3. Ákos /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Parker

Már le is jött :tef161:

Megvan az esti mozim?sor :tef161:

4. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Parker-re

Sziasztok!

Szintén zenész!

Leszedtem sebesen ezen remeket. :tef293:

5. SkyHigh /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Eleven testek

Eleven testek (Warm Bodies)

színes, magyar nyelv?, amerikai horror-vígjáték, 98 perc, 2013

rendez?: Jonathan Levine
    író: Isaac Marion
    forgatókönyvíró: Jonathan Levine
    operat?r: Javier Aguirresarobe
    producer: David Hoberman, Todd Lieberman, Bruna Papandrea

szerepl?(k):
    Nicholas Hoult (R)
    Teresa Palmer (Julie)
    Dave Franco (Perry Kelvin)
    John Malkovich (Grigio)
    Analeigh Tipton (Nora)
    Rob Corddry (M)
    Cory Hardrict (Kevin)
    Dawn Ford (Dr. Burke)

R (Nicholas Hoult), egy érz?, magányos zombi kinek szívét a bájos, és nagyon is él? Julie (Teresa Palmer) ejti rabul. R ahelyett, hogy Julie agyát falná fel inkább megmenti a fiatal lányt éhez? zombi társaitól. R, normális zombihoz híven, nem emlékszik semmire korábbi életéb?l, hogy ki is volt valójában, és már beszélni se nagyon tud, csak néhány szót képes kihörögni magából. De R-ben azért ennél sokkal több lakozik: bár pulzusa nincs, de tele van álmokkal, vágyakkal. Mikor egy titokzatos vírus ütötte fel fejét a Földön, elpusztította a civilizációt, és a fert?zötteket vérszomjas emberev?kké változtatta, így lett a fiatal srácból is zombi. Csak néhány ember maradt, akik egykori szeretteikt?l rettegve élnek, hogy mikor is jön el értük az eleven testekre éhez?k csapata. Julie R-rel való találkozása után apjához (John Malkovich), a kegyetlen zombi vadászhoz siet, hogy elújságolja neki a nagy hírt: találkozott egy olyan sráccal, aki nem csak egy csoszogó, üres tekintet? zombi, hanem valami más. De az él? halottaktól retteg? embereket nehéz meggy?zni bármir?l is. A háború elkezd?dik él?k és holtak között, veszélybe sodorva a fiatal szerelmesek jöv?jét. Pedig abban a pillanatban minden egy csapásra megváltozott, mikor R, az egzisztenciális válságban lév? zombi srác szíve megdobbant, és hideg testét a szerelem felhevítette. Olyasmi történt vele, ami talán az egész emberiséget megmenthetné mert ez a szerelem nem egy halott ügy.

Trailer:

6. zsyy /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    mit töltöttél..

Autoreiji.Biyondo.2012.DTV.Xvid.Hun-TBX.torrent

Túl a haragon
    (Autoreiji: Biyondo)

színes, magyarul beszél?, japán krimi, 112 perc, 2012

rendez?: Takeshi Kitano
    forgatókönyvíró: Takeshi Kitano
    zeneszerz?: Keiichi Suzuki
    operat?r: Katsumi Yanagijima
    producer: Masayuki Mori, Takio Yoshida
    vágó: Takeshi Kitano, Yoshinori Ohta

szerepl?(k):
    Takeshi Kitano (Ohtomo)
    Toshiyuki Nishida (Nishino)
    Tomokazu Miura (Kato)
    Ryo Kase (Ishihara)
    Yutaka Matsushige (Shigeta)

A tokiói öbölb?l kiemelt autóban megtalálják a szervezett b?nözés után nyomozó zsaru holttestét. A rend?rség azonnal létrehoz egy akciócsoportot, amelynek feladata a b?ncselekmény felderítése. A nyomozást a korrupt Kataoka vezeti. A helyzetet Kataoka arra használja, hogy behízelegje magát a japán alvilágot uraló rivális Sanno és Hanabishi b?nbandákba, és megpróbálja manipulálni, kihasználni azokat a maga javára. Amikor azonban az egyik húzása rosszul sül el, kénytelen a volt gengszter, Ohtomo segítségét kérni.

tracker: 1st

7. Sátán /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Parker.2013.Hun

Rendez?: Taylor Hackford
    Szerepl?k: Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis, Wendell Pierce, Clifton Collins Jr.

Parker (Jason Statham) profi tolvaj, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá, és soha nem bánt olyat, aki nem érdemli meg. Legutolsó betörése során azonban saját csapata veri ?t át, elviszik a zsákmányt és halálra ítélve hagyják ?t is a helyszínen… Parker túléli, és felépülve a nyomukba ered: PalmBeach-en, a gazdagok és híresek játszóterén talál rájuk, ahol a nagy dobásra készülnek. Új partnerével, a leégett ám ambiciókkal teli és gyönyör? Leslie-vel (Jennifer Lopez) tervet készítenek, mellyel megszerzik a zsákmányukat és egyben bosszút is állnak rajtuk.
    Már magyar szinkronnal leszedhetö színte minden torrent oldalon fent van már! :tef293:

8. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Dates els? évad

A téma az online randizás, valamint az IRL-találkozás. 9 rész, benne: Ben Chaplin, Sheridan Smith, Andrew Scott, Neil Maskell, Oona Chaplin, Greg McHugh, Will Mellor, Katie McGrath, Gemma Chan, Montana Thompson és Sian Breckin. Csupa ismer?s színész, Sherlock, Game of Thrones, Merlin, Broadchurch, Utopia, Fresh Meat, Shetland.

Magyar felirat: feliratok.info

9. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re: Eleven testek

szia

Én is ma töltöttem le,mert még láttam több oldalon is, ezért furdalt a kiváncsiság, kicsit belepillantottam, érdekesnek tünik els? megitélésre. :tef293:

10. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Parker:re

szia

Mivel nagyon kedvelem Stathamot még akkor megnéztem ,amikor el?ször megjelent a film a torrenteken, mozgalmas film, nem lehet egy percet sem unatkozni.
    És ma újból letöltöttem egy jobb verziót az nCore oldalról,hétvégén tervezem megnézni ,mégegyszer.

11. timar0703 /

Kapott lájkok:
    120
    Beküldött adatlapok:
    0
    ezt toltottem

Az ?rület határán / The Thin Red Line (1998)
    - 170 perces amerikai film -

IMDB: 7.5 pont
    Kategóriák: Akció, Dráma, Háborús
    Játékid?: 170 perc
    Év: 1998

Rendez?:
    ť Terrence Malick
    Író:
    ť James Jones
    ť Terrence Malick

Szerepl?k:
    ť James Caviezel
    ť Sean Penn
    ť Nick Nolte
    ť Elias Koteas

Egy régi amerikai mondás szerint az épelméj?t csak egy hajszálvékony vörös vonal választja el az őrülttől. A távoli csendes-óceáni szigeten a Charlie század katonái ugyanezen a vonalon, az őrület határán egyensúlyoznak. A második világháború idején az egyik legvéresebb csatát a Salamon-szigetek birtoklásáért vívták az amerikaiak és a japánok. A Guadalcanal-szigeti partraszállással új fejezet kezdődött az összecsapásukban. A paradicsomi szépség?, buja növényzet? sziget lángoló pokollá vált. James Jones regényének filmváltozata.

Tracker BHU

Allitolag egy remekmu :tef344: ,meg nem lattam

12. Sátán /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Az.acélember.2013

Elég jó fílmnek tünik aztán majd kiderül! :tef293: A Krypton bolygón született, ám a Földön nevelkedett egy egyszer? farmercsaládnál. A világ legnagyobb h?sének ezúttal nem csak a gonosz Zod tábornokkal (Michael Shannon) és szövetségeseivel, hanem önmagával is meg kell küzdenie.

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ezt töltöm

Hannibal.S01.COMPLETE.WebDL.x264.Hun-SLN

Will Graham az egyik legjobb profilalkotó az FBI-nál, aki sorozatgyilkosok után nyomoz, melyben kiemelked? a tehetsége. Will az egyik esetnél segítséget kér Lectert?l és olyan jó párost alkotnak, hogy úgy látszik, bárkit leleplezhetnek. Vagy mégsem?

nCore

Ha csak megközelíti a filmbeli szériát,akkor már számomra biztosan érdemes legalább egyszer megnézni.

14. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Az ?rület határán-re

Szia timar!

Nagyon régen láttam,ezt a filmet,de megvan nekem DVD-n,és csatlakozom azon véleményhez,hogy a m?faj kedvel?i számára kötelez? darabnak tartom.

15. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szemfényveszt?k-re

Sziasztok!

Azzal kezdeném,hogy a film m?jaji meghatározása teljesen rossz.
    Vártam egy jó thriller,és kaptam helyette egy kit?n? akció-vígjátékot,amely eseménydús,leleményes és remek humorral van végig f?szerezve,és abszolút nem kiszámítható,valamint a végére is tartogat még egy olyan csavart,amire el?zetesen senki nem gondolt volna(még így se kiszámítható,hogy ezt leírom)
    A színészi alakítások is nagyon rendben vannak.
    Woody Harrelson szerintem szinte lubickolt ebben a szerepben.

Szubjektív véleményem,hogy az utóbbi évek egyik legjobb filmjét láttam!

16. Sátán /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    Az ?rület határán!

Igen csatlakozom focinorbihoz én is láttam ezt a filmet és szerintem is a gyüjteménybe való én szeretem a Háborus fílmeket elég sok meg is van belölle nekem! :tef293:

17. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sokkal elmésebb , türkösebb

Sokkal elmésebb , türkösebb ha lehet azt mondani a sorozatbeli Hannibál nekem jobban tetszik , de semmilyen párhuzam nincs a film és a sorozat közt .

18. szederke /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Transz (Trance) - 2013

Transz / Trance.2013.HDRip.H264.HunSub-TERACOD

Transz (Trance) - 2013
    Színes, magyar feliratos, angol thriller, 103 perc

Rendez?: Danny Boyle
    Forgatókönyvíró: Joe Ahearne, John Hodge
    Operat?r: Anthony Dod Mantle
    Producer: Danny Boyle, Christian Colson
    Vágó: Jon Harris

Szerepl?k:
    James McAvoy (Simon)
    Rosario Dawson (Elizabeth)
    Vincent Cassel (Franck)
    Tuppence Middleton (a fiatal lány)
    Danny Sapani (Nate)
    Lee Nicholas Harris (ment?s)
    Sam Creed (D:ördög:

Tartalom:
    Állítólag m?tárgyat lopni könny?. Aki elég tökös, elég ötletes, és tényleg nagyon akarja a pénzt, annak sikerülni fog. Simon (James McAvoy) egy aukciósház alkalmazottja, és bebizonyítja: ? is meg tud lovasítani egy értékes festményt. De rafinált tette elkövetése után sajnos egy másik régi mondás is beigazolódik: nincs tökéletes b?ntény. A bajokat részben az okozza, hogy átmenetileg szövetkezni volt kénytelen egy m?kincsrabló bandával, részben az, hogy akció közben nagyon beütötte a fejét: így aztán teljesen elfelejtette, hova rejtette el a milliókat ér? képet. A banda f?nöke (Vincent Cassel) mindent megpróbál, hogy emlékeztesse ?t, de a kínzás sem segít. Így aztán felbérelnek egy hipnózissal foglalkozó pszichológust (Rosario Dawson), hogy vezesse be ?ket szövetségesük titkos gondolatai közé.
    Minél mélyebbre merülnek Simon tudatalattijába, annál több titokra bukkannak. Vágy, valóság és hipnotikus álom összekeveredik, a határok elmosódnak pedig a festménynek lennie kell valahol.

Tracker: SWZ,Xider stb.

19. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sokkal elmésebb , türkösebb-re

Köszönöm az információt!
    Elmés,trükkös thriller,akkor ezt nekem találták ki. :tef293:
    Nem kell,hogy párhuzam legyen,csak az,hogy olyan legyen,amit írtál,akkor ez az én sorozatom lesz.

Tegnap megnéztem a szemfényveszt?ket(írtam róla,de már nincs ezen az oldalon)és az is nagyon végig elmés,trükkös és rendkívül jó humorral f?szrezett akció-vígjáték(hivatalosan thrilkernek titulálták,de nem az)
    Számomra az utóbbi jópár év egyik legjobb filmje volt,ezért nagyon ajánlom mindenkinek.

20. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ezt töltöm

Jóccakát anya
    ('night, Mother)

színes, magyarul beszél?, amerikai filmdráma, 96 perc, 1986

rendez?: Tom Moore
    forgatókönyvíró: Marsha Norman
    operat?r: Stephen M. Katz
    zene: David Shire
    látványtervez?: Jackson De Govia
    vágó: Suzanne Pettit

szerepl?(k):
    Anne Bancroft (Thelma Cates)
    Sissy Spacek (Jessie)
    Ed Berke (Dawson Cates)
    Carol Robbins (Loretta Cates)
    Jennifer Roosendahl (Melodie Cates)
    Michael Kenworthy (Kenny Cates)
    Sari Walker (Agnes Fletcher)

Vajon mit tenne az ember, ha valaki, akit nagyon szeret, egyik este leül vele szemben, és nyugodt hangon közli, hogy még miel?tt felkel a nap, véget fog vetni az életének. Thelma Cates ebbe a helyzetbe kerül. A lánya, Jessie középkorú, epilepsziás n?, elrontott házassággal és egy drogfügg?, törvénykerül? fiúval a háta mögött. Mindenb?l kiábrándulva az öngyilkosságban látja az egyetlen kiutat. A rémült Thelma megpróbálja meggy?zni a lányát, hogy érdemes élni. De vajon egyetlen éjszaka elegend?-e erre?

Tracker: nCore (és csak DVD formátumban rakták fel)