Mit töltöttél le legutóbb

A témát ebben részben 'Általános beszélgetések' szederke hozta létre. Ekkor: 2013. február 05..

1. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hannibal-re -re

Szia klarensz!

Nem néztem még meg,de amint megtörténik(legkés?bb jöv? hét eleje),akkor informállal róla,hogy mire számíthatsz.

El?zetesen azt hallottam róla,hogy ez miatt "kicsit irtózok a durva jeleneteit?l, brr..." valószín?leg nem a te kedvenc sorozatod lesz.

Most nemsokára nézem a gyilkos hajszát,ami idáig nagyon tetszett,és abban még olyan nagyon durva jelenetek nem voltak.

2. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Transz is

szia

Belenéztél a filmbe?
    A téma alapján én szeretni fogom a filmet.

A Transzot szintén letöltöttem, f?leg mert thriller és kedvenc, és mert feliratosan szeretem inkább nézni.

3. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:Hannibal sorozat

Hidd el,
    hogy megnéztem a Fürész sorozatot is, csöpögött a vér...
    és igaz egyes jeleneteknél elfordultam, vagy behunytam a szemem, annyira irtóztam, mégis vonzott, hogy az egészet, izguljam végig.

4. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    re:Hannibal sorozat -re

Elhiszem neked,hiszen tudom,hogy kedveled a jó,izgalmas thrillereket is,és eszem ágában sem lesz elvenni a kedved t?le.
    Örülök is neki,hiszen én is kedvelem ezt a m?fajt,és legalább tudunk róla jókat társalogni.

A durvaságát csak akkor hozom szóba,ha túltesz a f?részen is(részleteibe nem megyek bele),de akkor sem azért,hogy ne nézd meg,hanem azért,hogy tisztába legyél azzal,hogy mire számíthatsz.

Amúgy meg mindenképpen megkell nézned,ezt a sorozatot,mert én is elkezdtem nézni a szulejmánt :tef293: ,úgyhogy gy?jtsd az er?t hozzá. :tef293:

5. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Transz is -re

Szia!

Nem néztem még bele,s?t még a töltöttek közül egyedül a Szemfényveszt?ket néztem meg,de az elkövetkez? egy héten belül tervezek jópár film megnézését,és a Hannibál sorozatot is.

Ha a véleményemre vagy el?zetesen kiváncsi,akkor megnézhetem ezt is és írok róla,de választhatod bármelyik másikat is,amelyiket mostanában töltöttem.(több thriller is van köztük)

Mondd meg,hogy melyik film keltette fel leginkább az érdekl?désed,és már holnapra megnézem,vallamint írok is róla.

Amúgy a minap láttam,hogy felkerült az nCore-ra az Erin Brochovics,ami egy nagyon jó,komoly dráma remek humorral f?szrezve.(ha még nem láttad esetleg,akkor nagyon ajánlom Fsz: Julia Roberts-szerintem az egyik legjobb filmje,pedig nála b? a választék,ezen a téren)

6. Badgirl /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    KL Auscwitz (2008) re re

Szia!

Bitzone-röl töltöttem le.

Jó szórakozást hozzá!

7. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Szulejman

Köszi a Szulejmant :tef293:
    Én a multheti kétrészt még nem láttam és az e heti 2-t pedig most kellene letöltsem, az este nem találtam meg egyik oldalon sem,
    Carpathians,zTracker vagy Xiderr?l szoktam leszedni, mert nem nézem meg soha direktbe , mert unom a reklámokat végignézni, sajnos.
    Egyre jobb és izgalmasabb kezd lenni a Hárem élet ugy-e?
    A csatákat nem emlitem, nem tudom láttad-e az els? részeket?

8. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Szulejman -re

Nincs mit. :tef293:

Nem lesz bajom t?le.
    Igen láttam,mert az egészet visszamen?leg bepótoltam,akkor két nap alatt.
    Valójában én már az eljén átláttam,hogy ez nem egy történelmi sorozat lesz,hanem a háreméletre és az ott lev? rivalizálásokra terel?dik a hangsúly,és ezért hagytam abba a nézését,de nem olyan rossz,azonban biztosan nem ez lesz a kedvenc sorozatom. :tef293:
    A Hannibál nekem jobban fog tetszeni az biztos.

Azt elfelejtettem írni,higy a többi oldalra nem tudom,hogy mikor kerül fel,de már biztosan régen fent vannak a szerdai részek.(az nCore-ra meg nemsokra rá felkerül,amint az RTL adja)

9. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Transz jó lesz

a Transz jó lesz,:tef293:
    mert friss és talán többeket is érdekelne, és én nagyon megbizom az izlésedben és véleményedben, jöv? héten akkor a Hannibalról is...az már elég egy hétre b?ven is, ha lesz rá annyi id?d.
    Nekem sajnos jöv? hétt?l nagyon kevés lesz, és esténként is csak keveset tudok maradni...majd bepótolom a nyárvégét?l a lemaardásaimat.

10. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    klarensz-re

Rendben,legkés?bb holnap délután,vagy kora este írni fogok róla.

Azt nagyon szomorúan olvasom mind az én szempontomból,mind a fórum szemponjából tekintve,hogy nem nagyon lesz id?d itt tartózkodni.

11. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    Most ezt

Kerekparozas.Tour.de.France.Stage.7.2013.07.05.PDTV.x264.HUN-sajtipeti

Mit mondhatnék a sorozatról , egyszer?en remek , izgalmas szép táj, rengeteg kiegészít? információ hangzik el , az idei a 100-ik évad . :tef293:

12. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    re:Szulejman

megtaláltam:

Nos az nCore oldalon fent van a 28-29-ik rész,e hetiek, amit máris letöltök és hétvégén megnézem az összeset.
    nem kedvenc sorozatom nekekm sem. de mivel elkezdtem nézni, csak a végére járok, mivel magyar vonatkozása is van a filmnek, lásd Veronika...aki a Szultán életére akar törni, bosszúvágy hajtja...aztán meg nemsoká lesz a mohácsi vész ideje is lassan.
    Én Szigetváron ,a magyar-török barátság parkban, voltam a Nagy szulejmán sirjánál, ott van eltemetve...és innen a szerelmem a film...:tef293:

13. focinorbi /

Kapott lájkok:
    3
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    klarensz-re

Mindig az nCore-t figyeld ilyenkor,mert oda kerül fel legel?bb.
    Szerda kés? este mennek a részek,és csütörtök reggel már simán indíthatod onnan a letöltést,mert biztosan fent lesz rajta.

A témával nincs is baj,mert az rendben lenne,mivel nincs kifogásom a jó történelmi sorozatok ellen,és semmi olyan sorozattal,vagy filmmel szemben sem,amelyek a valóságban megtörtént eseményeket dolgoznak fel,s?t kimondottan jöhet.
    Itt azt tapasztaltam,hogy ez azonban egy kicsit szappanoperásított változat,és jóval kevsebb hangsúlyt fektet ezen eseményekre,és ez helyett a háremben lev? rivalizálások,és Szulejmán szerelmi élete került nagyon el?térbe,de még így se olyan rossz,csak jobb lett volna nekem ha a f? eseményekre helyezik a hangsúlyt.

Viktória hárembe érkezésével valóban érdekesebb lett a sorozat,és az nagyon kellett már bele.

14. klarensz / Moderator Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    2,488
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Nagy Szulejman

:tef293:
    Nem kicsit, hanem teljesen szappanopera...:tef293:
    el?ször a munkatársn?k kezdték nézni, és mivel vetitik a nemzeti adón is nálunk, csak jóval a magyar RTL el?tt járnak, én kés?bb kapcsolódtam bele a film nézésébe, és olvastam utána , mir?l is szól.
    Igy van inkább a hárem és a rivalizálás a f?bb mozgató er?, ezért nem férfiaknak való m viszont a szomszédaim fiatal pár és együtt nézik,a közös téma miatt.
    OK kiváncsian fogom nézni a köv.részeket.

15. italauto /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    vállalkozó
    Sátán-re

Pl. nCore... :tef344:

16. Badgirl /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Náci Titanic

Náci Titanic
    (Nazi Titanic)
    dokumentumfilm

A II. Világháború egy bizarr szakaszában a náci propaganda miniszter, Joseph Goebbels eldöntötte, hogy filmet készít az elsüllyedt Titanicról. A különkiadás az alig ismert történetet járja körül, és a film elkészítésének hátterét vizsgálja.

Rendez?:tef239:scar Chan

17. vmarci /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Parker

Parker

IMDB: 6.1 pont adatlap
    Kategóriák: Thriller, B?nügyi, Akció
    Év: 2013

Rendez?:
    ť Taylor Hackford
    Író:
    ť Donald E. Westlake
    ť John J. McLaughlin

ť Jason Statham
    ť Carl J. Walker
    ť John Eyes
    ť Billy Slaughter
    ť Daniel Bernhardt
    ť Nick Nolte
    ť Emma Booth
    ť Micah A. Hauptman
    ť Carlos Carrasco
    ť Patti LuPone
    ť Bobby Cannavale
    ť Clifton Collins Jr.
    ť Wendell Pierce
    ť Michael Chiklis
    ť Jennifer Lopez

Parker (Jason Statham) profi tolvaj, megvannak a maga szabályai: sosem lop olyantól, akinek nincs pénze, és sosem bánt olyant, aki nem szolgált rá. De utolsó akciója során társai átvágják, a zsákmányt lenyúlják, ?t pedig - azt hiszik - a túlvilágra küldik. Parker feltett szándéka, hogy revánsot vegyen. A gazdagok és híresek kedvelt gyülekez?helyén, Palm Beachben bukkan a bandára, azonban tervéhez bennfentes társra van szüksége. A pénzhiányban szenved?, ám annál ellenállhatatlanabb, ravaszabb és ambiciózusabb Leslie-t (Jennifer Lopez) szemeli ki partnerének, akivel együtt eszelik ki a nagy dobást: megkaparintani a szajrét, mindenkit elintézni, és mosolyogva távozni.

nagyon jo film ajanlom mindenkinek,nekem naagyon tetszett jason statham megint aratott:tef293:.

18. Ákos /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Z világháború(World War)

Z világháború
    (World War Z)

színes, magyarul beszél?, amerikai-máltai akció-horror, 116 perc, 2013

rendez?: Marc Forster
    író: Max Brooks
    forgatókönyvíró: Matthew Michael Carnahan, Damon Lindelof
    zeneszerz?: Marco Beltrami
    operat?r: Robert Richardson
    producer: Ian Bryce, Dede Gardner, Brad Pitt
    vágó: Matt Chesse

szerepl?(k):
    Brad Pitt (Gerry Lane)
    Mireille Enos (Karen Lane)
    Daniella Kertesz (Segan)
    Abigail Hargrove (Rachel Lane)
    Fana Mokoena (Thierry)
    Fabrizio Zacharee Guido (Tomas)
    Sterling Jerins (Constance Lane)
    Eric West (Jason)
    Matthew Fox (Parajumper)
    James Badge Dale (Speke)
    David Morse (Burt Reynolds)

szinkronhang:
    Stohl András (Gerry Lane magyar hangja)
    Zsigmond Tamara (Karen Lane magyar hangja)
    Soleczki Janka (Segan magyar hangja)
    Koller Virág (Rachel Lane magyar hangja)
    Varga Rókus (Thierry magyar hangja)
    Straub Martin (Tomas magyar hangja)
    Jelinek Éva (Constance Lane magyar hangja)

A Max Brooks World War Z: A zombi világháború története cím? könyve alapján készült akció-horror egy ENSZ alkalmazott küzdelmét mutatja be, amint versenyfutást folytat az id?vel és a végzettel, hogy megállítsa a zombi fert?zés szétterjedését a világban.

19. vmarci /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    fsd

Ez valóban nagyon király film Brad Pitt az egyik kedvenceim közé tartozik , habár még nem is láttam a filmet de a trailer alapján nagyon jo film lehet.

20. Badgirl /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szerelem és becsület

Szerelem és becsület
    (Love and Honor)

színes, magyarul beszél?, amerikai romantikus dráma, 100 perc, 2013

A hatvanas évek, a Holdraszállás idején. A Vietnamban szolgáló Dalton megtudja, hogy a barátn?je szakított vele. A fiú nem hajlandó lemondani róla, megfogadja, ha törik, ha szakad kivesz egy hét "szabadságot", és hazautazik, hogy visszahódítsa. A legjobb barátja, Mickey mindent megtesz, hogy segítsen neki. Mindössze hét nap kell, hogy hazajussanak, meggy?zzék Jane-t, majd visszamenjenek a háborúba, anélkül, hogy felfedeznék szökésüket. Ám a lányt a háborúellen mozgalom közepén találják az aktivista barátjával.

rendez?: Danny Mooney
    forgatókönyvíró: Jim Burnstein
    operat?r: Theo van de Sande
    zene: Alex Heffes
    producer: Chip Diggins
    látványtervez?: Ethan Tobman
    vágó: Glenn Garland

szerepl?(k):
    Liam Hemsworth (Mickey Wright)
    Austin Stowell (Dalton Joiner)
    Teresa Palmer (Candace)
    Max Adler (Burns)