Vacsora készítést kislányomnak. Miután ilyen tésztalevest kért én elkészítettem,közölte mégsem kell inkább kolbászt kér mint én,utána kb husz felé tört egy kiflit és megkért kenjem meg vajjal ,miután megtettem mégsem jó ő néz valamit magának.Kinyitotta hűtőt eredmény három tojás a földön. Végén feleségem adott neki vacsorát ,érdekes módon megfelelt az étel mert ugye vele nem mer szórakozni.
Mit, mit? Még is mi a fenét lehet utálni egy vasárnapi napban? A végét, mivel hogy holnap hétfő lesz.
Ember! Kenyér kell a népnek! Hogy a z asztalon legyen kenyér, sütnie kell a péknek. Hogy a pék süthessen, aratni kell a parasztnak. Hogy a paraszt bő termést arasson, műtrágya kell a földnek. Hogy legyen műtrágya, jól kell működjenek a gépek. Hogy a gépek jól működjenek, az elromlottak pedig megjavuljanak. dolgozni kell menni Faternak- A lényeg a lényegben. Honn ered a kenyér? - Hát tőlem! :f58i: :f58i: :f58i:
Talán azt hogy az eddigi szép napsütéses napok után,ami az elmúlt napokat jellemzi, ma egésznap borongos és hűvősebb az idő.