A music torrent tracker oldal topicja. Szabad eszmecsere a music torrent tracker mindenr?l, ami kapcsolható a music torrent trackerhez! A music torrent tracker meghívó kéregetés tiltott! Az oldal címe: http://musictt.com/
Free reg Kedves Felhasználó! Szereted a zenét? Akkor ne habozz, gyere és regisztrálj Magyarország els? dinamikusan fejl?d? torrent oldalára!Disco? HipHop? RnB? Itt mindent megtalálsz,gyere és regisztrálj! http://musictt.com/
musictt Tiszteletem! Lenne egy kérdésem: olyan lehet, hogy hotmailos címre nem küld meger?sít? emailt az oldal? Beregiztem tegnap, aktiváló emailt nem kaptam máig, ma jelszó emlékeztet?t kértem mire azt írta :elküldtük , pár perc míg megérkezik. Azóta eltelt jónéhány perc és még mindig semmi. Eddig nem volt ilyen gondom a hotmaillal, lehet, hogy tiltva van az ezen az oldalon?
musictt Köszi! Akkor uccu neki csinálok egyet! Annyi, hogy másik felhaszn. nevet kell választanom és remélem nem veszik dupla regnek hiszen a másik nem lett aktiválva!? Olyan bizonytalan vagyok! vagy mégsem? ui: igen az volt a gond, gmailra egy pillanat alatt megjött. köszi még egyszer!
Music torrent freeleech Augusztus 20. alkalmából 1 hét freeleech! Azaz a letöltött adatmennyiséget nem csak a feltöltött adatmennyiséget számoljuk! Music torrent Tracker csapata jó szórakozást kíván mindenkinek a mai napra!
Belépés hiba Sziasztok ! A music torrent tracker oldalról tudtok valamit, sajnos már egy hónapja nem tölt?dik be ?
muzik Ezt csak feltételezem.Akkor tünt el mikor lelépett a mikrobi szolgáltatója,Szerintem ugyanaz lehetett a szolgáltató
Thx Köszönöm remélem sokáig megmarad :beer: pár fórumon meghirdettem az oldalt, hadd b?vüljön a létszám.
Segitségkérés Sziasztok Szeretnék segitséget kérni ,t?letek zenei dologba.Barátomnak szeretnék indián zenét letölteni de nem tudok egy el?adót sem.Valaki estleg tudná konkrétan mit kell keresnem megköszönném ha segitene.
Indián zene El?adó: Manantial Szám címei: tatanka, tushuy, rain dance Másik El?adó: Alborada Szám címei: toro ara, wayanacuy, diaspora, ralámpago, tatanka