Magyar torrent oldalak Műszaki TorrentTanya (MTT)

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 24..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. frediw / Guest

Mtt

Lattom zajlik az elet a MTTen ,en nem vagyok ott,de ha egyszer oda kerulok oszeomlik az oldal :tef161: .
    Utobi idoben bajszerencset hozok az oldalakra,reg utan omlik az oldal.Minap reggesztem Libranetre es azota nincs torrent :tef161: .
    En nem bankodnak azon hogy most nincs hivas,majd lesz,bizzom benne :tef344:

2. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re frediw nek

En meghivtalak volna :tef293:

3. frediw / Guest

Warrior

Koszi rendes vagy,de jobb hogy nem vagyok ott,mar reg nem mukodne :tef161: .

4. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re frediw

ki nyirnad oket vagy ????[​IMG]

5. frediw / Guest

re Warrior

Nem,de balszerencset hoznak :tef344:

6. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nézd meg a hozzászólásokat..

Nézd meg a hozzászólásokat.. ne az enyémet.. már irnak priviben hogy ezekkel nem érdemes vitatkozni.. szedjek le valamit, legalább 20-at, ami nekem ugyan nem kell, de igy az oldalon maradhatok, hetek, akár hónapok óta nem töltöttem le semmit, mert egyszerüen nem érdekelt ott pillanatnyilag semmi... amig böngészek menjen a kliens..ez a kettő zárja ki egymást!!! de ezek tök értetlenek... mi a jó francért töltsek le valamit ami nekem nem kell, hogy ottmaradhassak??? maradjon a rosseb.. Barnamaci priviben lereagálta a megjegyzésemet, hogy a társaság, az nem fontos, az ujitók nem igazán emberi megnyilvánulása ez .... nyiltan nem merte kiirni.. egyértelmü hogy én ott nem a marhanagy müszaki tudásomért vagyok-voltam..

7. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    értem én

Fater wrote:
    Sziasztok !
    Előre leszögezem e hozzászólásom nem lesz népszerű!

Látom általános a felzúdulás, felháborodás!
    Nos való igaz!
    Sokaknak immáron a Műszaki Torrent Tanya bizony értéktelen oldal lett!

Vége a meghívó biznisznek!
    A feltöltés szabállyal szerintem semmi gond! Szinte minden a régi!
    Seedelsz egy bizonyos számú torrentet, viszik vagy sem a pontot megkapod, amiből adódik majd a rangod.
    A rang pedig meghatározza hány torrentet tölthetsz le havonta.
    Kérdezitek:
    -De mit kapunk a seedért!?
    Nos akinek csak meghívózásra (upszerzésre)
    kellett az oldal az bizony semmit
    !
    A másik oldal egy adatbázist, ahol talán egy 4-5 éve feltöltött torrentet is le tud majd tölteni.

Én úgy érzem ha nem is teljes mértékben de a másik oldalhoz tartozom.Szia!
    Értem én amit mondasz,de ilyen nem véletlenül nincs sehol...
    Ez egy lehúzás!Az,hogy seedelsz pénzbe kerül,ha tetszik,ha nem.Ha kevesebbet használod az accot akkor miért kell többet seedelni??
    Hol fer azzal,akinek 160 gigás a vinyója,mert 3tb on elfér az 50 giga...
    Meg amúgy is,mi az ,hogy kötelező egy torrentoldalt használnom?Mi az ,hogy ha csak 100 mb ot szedek le,akkor is köteles vagyok seedelni kb. 420 as arányig...Mi az,hogy ha újrahúzom a gépemet,akkor tegyem minél gyorsabban és 10 slotomat használjam el arra,hogy ki ne vágjanak...
    És sorolhatnám tovább...
    Ne keverjük ide a bizniszt,mert nincs köze hozzá,egyszerűen arról van szó,hogy pihe az én/mi gépeinket kötelezően MTT tárhellyé nyilvánítja!
    Közel egy év után szumó rangot értem el 6g le és 200g feltöltéssel kb.
    Most ezt elveszi...Hát köszönöm a megbecsülést!
    Az a kb 6 giga kellet! Jövőre is kéne 6g ,de ilyen áron azért nem.
    A sokszorosát visszaadtam annak,amit leszedtem,szóval,nem szívesség,hogy az oldalon lehetek,ne is tegyen úgy!
    Én így látom,bocs!
    Üdv!

8. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    olvastalak

Szia!
    Olvastalak az MTT n és 100% ban igazat adok,ha ez számít?! :tef293:
    Üdv!

9. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kösssz, .. elég sokan

Kösssz, .. elég sokan priviben is igazat adtak, hozzátéve hogy falrahányt borsó..és fura irányba halad az az egész már... és ha már csak privibe, akkor megette a fene, mert nyilvánosan nem mernek..

10. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bocs, mr.Fater a felzúdulás

Bocs, mr.Fater a felzúdulás többek közt a kényszer miatt van..de nem ragozom itt sem mert mondták értelmetlen, csak azért tölts le valamit, ami neked nem kell !!! mert majd valakinek 4 hónap mulva esetleg kelleni fog?? ezért te járasd a gépedet??? nane... de szived joga oda tartozni ahova tetszik..:tef293:

11. gaborw /

Kapott lájkok:
    6
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT szabályváltozás

MTT szabályváltozás! Hol is kezdjem? "MTT v2.0" Találó verziószám!:tef293: Lassan kb 1 éve regisztráltam az oldalra nagy örömmel. Nah ez való nekem. Használtam is az oldalt pár hónapig. De rájöttem ami nekem kell ill. amit én használok ugyan ezt megtalálom az nCore-on is. A torrentek 60-70% megtalálhato bárhol. Tény és való sokminden van ami tényleg csak itt lelhet? fel, Műszaki rajz stb. erre nem is térnék ki. Leginkább arra kellett, hogy más oldalakra kérést tudjak teljesiteni, meg persze ami saját részre.
    De most rátérnék a "nagy" szabályváltozásra. Semmi más célja nincsen, csak az, hogy kiesenek azok a felhasználok akik nem rendszeresen használják az oldalt. Vagyis kettő táborra fog szakadni az oldal. A "fanatikusok" ezzel nem bántani akarok senkit, na ők mint eddig is jól járnak. ők eddig is évekig seed-ek akár több száz torrentet is. Azokkal szúrnak ki akik havi egypár torrentet szedtek le. Mint például én is. Magyarul ha bennt akarok maradni az oldalon legalább 10 torrentet seed-em kell rendszeresen. Nem sok az tény. De mivel rengeteget töltök és már elég keveset használom az oldalt havi max 3-4 torrentet szedek igy lehet sajnos lemondok róla. Nem szeretek egy torrentet sok ideig seed-ni! nCore-ról havi 150 torrentet szedek le kb elég azt is visszatölteni. Igy asszem lefedi a "szükségleteimet"! De sajnos nagyon sokan vannak igy, hogy csak pár dolog kell az oldalról. Na azok most megszivták rendesen. Igy véleményem szerint elég kemény egy modósitás lett az oldalon. Sokan ki fognak esni. Bár ennek a közösségnek pont ez a lényege. Az igazán "aktiv" felhasználok legyenek az oldalon.

12. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Naja, megfogalmazta ezt ott

Naja, megfogalmazta ezt ott valaki nagyon világosan, azonnal leselejtezve a hónapok óta seedelt torrentjei nagy részét, amig jóérzéssel töltötte el hogy ő seedel, segiti az oldalt, másokat, addig szivesen tette, de ha már kényszer, akkor pont annyit amennyi éppen kell... no comment..

13. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Csak

Így van,csak annyiban egészítenélek ki,hogy a "nem sok" azért nem is kevés...Készült 1 számítás,miszerint napi 2-3 órát járatnod kell a gépet minden nap,ha nem akarod,hogy kidobjanak...Ha lemaradsz 1 héttel,mert pl. nyaralsz,akkor ez ugye több.

14. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Amiért nálam befújta az utat a hó!

Én azt sérelmezem leginkább,sőt nem vagyok hajlandó elfogadni,hogy a (nekem)méregdrágán megvett gépemen,amibe nem szállt be egy tanyasi se!Olyan anyagot kell tárolnom,amire nincs szükségem!A gépem nem raktár!Az lesz rajta,amit ÉN jónak látok,ennyi!!Mert az enyém.
    Részemről nincs kompromisszum,eddig is volt olyan anyag,ami nem kellet,de seedeltem,lesz is(félreértés ne essék)De,hogy mi és mennyi,azt majd én eldöntöm!Ne más találja ki nekem,mert én se kértem,hogy segítsenek fizetni a részleteket...

15. Soldier /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem szeretem a kötelezőt....

Nem vagyok fent az oldalon és nem is volt szándékomban bejutni, de azt tudom hogy egy percet sem idegeskednék rajta. Ha nem kellek akkor viszont nem látásra. Annyi az oldal hogy nyugodtan lehet válogatni. Amint olvasom a hozzászólókat, mind rendes seedelő. Más oldalakon szívesen fogadják az ilyen embereket akik a letöltött anyag tízszeresét is visszaosztja. Ahogy már írták az ott megtalálható anyag 60-70%-át máshonnét is lelehet tölteni, akkor mi a gond? Nem kell ezen rágódni, simán ott kell hagyni őket. A tapasztalatom szerint a legtöbb nagy oldalon is elkel a jó seedelő, mert kicsit leültnek tűnik az egész. Az egyik 60E fölötti oldalra kerültem be nem rég és kicsit meglepődtem hogy az új torrentnél is nagyon kevesen vannak ráakadva, viszonyítva egy másik oldalhoz ahol ugyanezt több százan vagy ezren húzzák. Fel a fejjel, máshol tárt karokkal várnak!

16. trebit /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    mtt

Hát vegyes a hangulatom a hirtelen átalakulás miatt.
    Rossz mert
    1. Aki torrentezik fanatikusan annak a feltöltés arány az egy jóleső érzést ad. Na ennek most kapa. :S
    2. Spóroltam. szinte csak az ingyenesből töltöttem ami kellett. Beraktároztam mint egy mókus. :tef161: Így 77+ szeres arányom volt Szumó rangom 65+ GB feltöltés és 500+ bónuszom amiből mostanában akartam felajánlani egy meghívót. Ezt eddig minek gyűjtögettem? Ezt egy türelmi időszakkal meg lehetett volna menteni. :S
    Az utolsó lottón pont nyertem és örültem a +25GB nak. Arány, feltöltés szép nagy számának. Na ez is meghalt. :S

Jó mert
    1. Szar netem van 5/0,5. és feltöltés alig volt így csak szinte a bónuszok jóváírásából tudtam növelni a feltöltésemet. Most már no problem. :tef293:
    2. Most már akármit le tudok tölteni, amit eddig nem mertem, mert elbacta volna az arányom. :tef293:

Most már csak majd a Seed-Bónusz nézegetés marad. Már belőttem egy 20+ GB seedet napi 4,44 órát pedig általában megy a gépem. De 50GB+ nem tudok hol tárolni.
    Aki meg nyavalyog hogy minek tárolja. Eddig minek tárolta? Hogy lett az az aránya amit most lenyomtak. Ez egy szakmai oldal. Főleg szakkönyvekkel és leírásokkal. Az azért tárolja az ember mert sokszor szükség lehet rá. Ezek nem filmek meg sorozatrészek amit letölt az ember megnézi egyszer és letörli. (tudom hogy vannak ezek is az oldalon)
    Aki meg nem tud 4GB ot "tárolni" és nem megy napi egy órát a gépe. Az meg süllyedjen el.

17. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Itt leirom mégis csak "magunk

Itt leirom mégis csak "magunk között" vagyunk, itthon én oldom meg az összes letöltést amit kérnek, a szar net miatt igyekszem a gyerekek angol cuccait ingyen oldalakról leszedni, ami film kell, szerverről, /hozzáteszem tudni nem tud a család erről/..:tef293: nem mert éhenhalunk, ha szerverre költök, csak pénzt adni ilyesmiért, a férjem megszakad a melóba.. de ez magánügy.. most ha olyasmit tárolok a könyvtáramban ami biztos hogy itthon senkinek sem kell, akkor lebacnak hogy mi a fenének foglalom klienssel a netet olyasmivel ami nem kell, és takaritáskor mert azért a férjem is itt van néha simán letörli.....és azt hiszem igazuk van.. igy ennyi voltam..

18. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    mtt-szabályváltozás

Sziasztok!
    Az én véleményem felemás!
    Mivel én minden hónapban találtam nekem való,vagyis engem érdeklő torrentet(2-3) az oldalon,és azokat folyamatosan seed-em,így az új szabálymódosítással sem lesz bajom(legalább is remélem)!
    Viszont azt tényleg nagyon keménynek tartom,hogy aki évente 2-3 torrentet tölt le az így lehet hogy ki lesz zárva az oldalról!Szerintem erre az esetekre is ki kellett volna találnia valamit a tulajnak!
    Egyszóval megint egy új dolog,egy új szabályozás ami egyeseknek jó,vagy inkább elfogadható,míg másoknak kellemetlen,sőt egyenesen rossz!

úi.:Emlékszem a Bithorlo szabálymódosításánál is mi volt.De mostanra azért mindenki elfogadta akár rossznak,akár jónak tartotta azokat!

19. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bocs, mr.Fater a felzúdulás

Sziasztok!

Kézcsókom Éva asszony!
    Nos a tanyáról eddig is (lassan hét éve) csupán csak azt töltöttem ami érdekelt és ezután is csak azt fogom tenni ha tehetem!
    Éppen ezért ennyi az arányom és ennyike a letöltésem!
    Én azért regisztráltam az oldalra és maradtam ott eddig mert érdekelt!

Nos 4-5GB még az én kicsi P-III gépemen is elfér.
    És elfér a kliensemben is.

Az meg hogy mit tárolok és seedelek ( 4 éves vagy ropogós friss) majdnem mindegy a seed szempontjából.

Kérdezem:
    Azért meg minek egy olyan oldalt tartani (letölteni-feltölteni) ahol olyan tartalom van ami egyáltalán nem érdekel?

20. oldsipi50 / R.I.P.

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT

-elgondolkoztam az elhangzptt vitákon és rájöttem BOCSÁNAT miamanó FATER .
    mint sokan én is felháborodtam ezen a rendszer korrekción. mindenki gondolkozzon éa nézzen magába. több oldal tulajdonosai vagyunk olvasom itt 40 ott 50 torit seedelek 2-3 hónapja. azt nem vesszük zokon mikor hazánk nagy trackereire több száz GB t visszatolunk itt tizedén vitatkozunk . van egy vitatott oldal pl. feltöltöttem 3TB de filmrt még nem néztem.Tehát annak az oldalnak is csak egy tárhelye vagyok. sajnos az utobbi időbe bekövetkezett rendbontások oldalon magával hozták a szigorítást . ezt is megszokjuk csak nehéz most emészteni. de a sok acc. csere következménye ez lett. sokan nem vették komolyan egyedi azonosítos figyelmeztetést . megfőztük ehessük :tef344: