Magyar torrent oldalak Műszaki TorrentTanya (MTT)

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 24..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    naja.. nem szándékozom igy

naja.. nem szándékozom igy megtartani..vipower volt a meghivóm anno mikor nyilt volt..a meghivókérésbe is beirtam, a családnak szánom hátha kell a férjemnek főleg onnan valami, erősáramu villamosmérnökként, barkácsmánákusként lehetett volna, megnézte, aztán neki nem kell semmi, de mert ezen elviccelődtünk anno a chatben..aztán viccek - képek, egyáltalán a chat, néhányan örülni látszottak hogy ott vagyok,igy ottragadtam..az arány nem okozott gondot azért.. főleg mert azonnal kaptam pelecsaszartól 3 gigát mint régi ismerős... nagyjából ennyi..
    békésen kivárom a bannt és kész.. :tef293:

2. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Drusza

oldsipi50 wrote: -elgondolkoztam az elhangzptt vitákon és rájöttem BOCSÁNAT miamanó FATER .mint sokan én is felháborodtam ezen a rendszer korrekción. mindenki gondolkozzon éa nézzen magába. több oldal tulajdonosai vagyunk olvasom itt 40 ott 50 torit seedelek 2-3 hónapja. azt nem vesszük zokon mikor hazánk nagy trackereire több száz GB t visszatolunk itt tizedén vitatkozunk . van egy vitatott oldal pl. feltöltöttem 3TB de filmrt még nem néztem.Tehát annak az oldalnak is csak egy tárhelye vagyok. sajnos az utobbi id?be bekövetkezett rendbontások oldalon magával hozták a szigorítást . ezt is megszokjuk csak nehéz most emészteni. de a sok acc. csere következménye ez lett. sokan nem vették komolyan egyedi azonosítos figyelmeztetést . megf?ztük ehessük :tef344:Sziasztok!Szia Drusza!

Egyetlen szóval sem mondtam hogy ez a rendszer tetszik nekem!
    Viszont ez lett ami lett. Majd kiderül mi sül ki ebből.
    Mivel én szeretem a tanyát ezért maradok ha maradhatok.
    A seed szokásaimon egyáltalán nem kell változtatnom hisz eddig is mindent így csináltam.
    Számtalanszor elmondtam a Műszaki Torrent Tanyán (eddig sem) nem kimondottan a kitűnő arány számít (a fő cél) hanem amit letöltesz minél tovább tartsd seedben.

Azért nem csak itt gond ha halott lesz a torrent, noha sokszor itt egyedi feltöltések vannak
    amik tényleg másutt nem megtalálhatóak.
    Lehetne sorolni de sokakat nem érdekelnek ezek a dolgok.
    (Nem valamiféle magazinra gondolok pdf. fájlban.)
    Persze minden engem sem de azért néha akad kedvemre való és van olyan is amit anno csak itt találtam meg, bár azóta már máshová is felkerült.
    Felkerült és eltűnt.
    Írjátok hogy a gépetek nem tárhely.
    De bizony hogy az!

Rövidebb hosszabb ideig bizony hogy az, mivel hogy így működik a torrentezés!

3. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hogyne müködne igy a

Hogyne müködne igy a torrentezés..de mindenütt ezt kivéve van egy seedidő, ami után azért lehet törölni a dolgokat.. ott utaltak épp a nCorera, elég szerencsétlenül.. régebben még találtam National Geographics, kertészet, ezt-azt, de már ezt sem, igy egyszerüen nincs letöltenivalóm onnan, csak azért hogy mint irtam majd egyszer valaki letöltse hónapok mulva..nem rakom kliensbe, főleg mert onnan a kutya se vinné, tekintve a meglehetősen gyér netemet.., mégha embernek nem is tünne fel mert a téma esetleg kertészet, stb..ami érdekes családilag is...

4. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hozzátenném még hogy az ott

Hozzátenném még hogy az ott töltött időben az utolsó kb..egy hónapig bőszen seedeltem, a kapott pontokat beváltottam és kérés nélkül adtam minden figyelmeztetettnek, hogy az 1.-es arányig eljusson, /egy esélyt mindenki megérdemel/ sokan igazolhatják ezt /paka "megmentése is igy történt/ de ehhez már kevés voltam egyedül.... igy ártani biztos nem ártottam az oldalnak,a meghivót sem vettem el senkitől, hiszen akkor mindenki kapott.. ennyi..
    volt egy-két dolog ami érdekelt, de per-pillanat abszolut semmi... passz

5. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT

Sziasztok!
    Nos az MTT!
    Érdekességként tálalható lenne egy nagy oldal fórumán olvasott dolgok.Furcsa,dolgok azért vannak az oldallal kapcsolatban.Valaki sokat tölt fel, ezért bannolják.Vagy ha másik fórumon említést tesz az MTT-ről akkor azért tiltják.De volt már vírusos fájlküldés, sőt fáradt vagy címszóval tiltanak valakit.Nem bántanám az oldalt, de tudjuk hogy nem zörög a haraszt.....
    Nos az MTT az MTT.Egy szupertitkos oldal mely politikai nézeteket sem szívlel,ha az mondjuk nem az ő politikai nézetükkel azonos,sőt már moderátor rangtól tud a PM-ben olvasni. :tef161:
    Mi kell ennél több?

6. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    irgumburgum, te megint???

irgumburgum, te megint??? :tef293:
    Valami rémlik hogy itt tiltva vagy?? de bocs ha rosszul tudtam..
    üdvözöl Évi..

7. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    MTT

Sajnos az igazat írtad saját bőrömön tapasztaltam :tef293: Szerintük arányt csaltam próbáltam tisztázni magam server stb,azt mondták akkor a server csalt :tef161: Szóval ha azt mondják csaltál akkor csaltál ,te meg pislogsz mint a pince béka azt se tudod miről van szó :tef293: Akkor érdemes torikat sedba tartani ?Kitalálják csaltál azt repülsz a sedelt torikkal együtt.

8. vaya /

Kapott lájkok:
    2
    Beküldött adatlapok:
    0
    irgum burgum

Szia!
    Megint én! :tef161: Remélem örülsz nekem! ? :tef161:

9. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    persze, nem volt nekünk semmi

persze, nem volt nekünk semmi bajunk egymással nem??? :tef293:

10. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    andromeda

andromeda asszony!

"egyszerüen nincs letöltenivalóm onnan"
    Hát ez az! Ha nincs mit letölteni, nem érdekel semmi onnan akkor teljesen felesleges az oldal.
    És most ha megharagszol ha nem, kimondom: Szerintem felesleges is volt. :tef344:

Ugye azért nincs harag! :tef293:

Gyér netnek szerintem a legjobb ha nem a feltöltött adat mennyiség után csupán a seedben tartásért (nem baj ha nem viszik) adják a pontokat.
    Más kérdés hogy nem lehet vele mit kezdeni!
    Törölni itt is lehet, töltesz helyette mást ha lenne és azt tartod seedben.

Picit OFF:

Még hogy a BitHUmen a státusz oldal!
    Nem nem! A Műszaki Torrent Tanya az sokaknak státusz oldal volt!
    Gondolok itt azokra akik csak letöltöttek de azt sem tudják mit csak hogy pörögjön a számláló.

11. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Adva volt a lehetőség, és én

Adva volt a lehetőség, és én nem egészen tudtam mit is találunk ott..pont nekünk nem jött be..ennyi az egész.. megvehetjük amire esetleg szükségünk van, rengeteg szakkönyv található a gyár tulajdonába, erre kb..egy hónap alatt rájöttem én is.. aztán maradtam, a leirtak miatt.. azért volt egy-két szép dolog is ott aminek semmi köze nem volt a müszaki dolgokhoz, de mára épp elfogytak számomra.. :tef293:

ami most kialakult az nekem nem felel meg. töltsek le akármit de legalább 10-20 db.-ot,hogy seedpontokat kapjak.. ha netezek, kikapcsolom a klienst..de ezt irtam már.. még harcolok a t-online-val.. és ami nem kell logikus a kérdés hogy mi a fenének van a gépen?? ezek itt nem értenek ehhez..:tef293: filmet, zenét soha nem töröl le senki mert az kellhet bármelyikünknek.. de.pl..a kömüvek szakközép tankönyv nemigen dob fel senkit..:tef293:
    fontos ha kell valami anya megszerzi.. fiam, "anya te fent vagy a nCoren???? " legalább tudja mi az..

12. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    A szerver óta marha nagy

A szerver óta marha nagy arányt csináltam mindenütt, most régóta nem is megy..bár ezt te tapasztalod azt hiszem.. :tef318:

13. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    ma

Ma 1 vip olvasgatta a pm jeimet! Holnap asszem kirúgatom magam miatta :tef161:

14. Soldier /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    ma-re

Ahogy látom a dolgokat, nem veszítesz vele semmit esetleg nyersz vele egy kis nyugalmat.:tef161:

15. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Eredmény!

Azt hittem bann lesz a vége de egyenlőre még nem... :tef161:

"Sajnálom jelenleg ki vagy tiltva a fórumból, ezért nem tudod elérni azt. Kérlek vedd fel a kapcsolatot a moderátorok közül valakivel, ha nem tudod ennek okát."
    Az ok a következő volt:"Mivel többször is megszegted a fórum szabályait
    ezért megvonom Tőled, annak használati lehetőségét."
    Legalább nem látom a sok összehordott,kiragadott butaságot...Asszem nem buktam semmit...:tef293:

16. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    ki tiltogatott téged

ki tiltogatott téged ki???
    olvasgatok én is, van valami uj szorzó, amit nemigazán értek.. viszont mivel a fórumba irkálók adatlapja elérhető, végeztem kis kiváncsi kutatást, marha kevesen seedelnek bármit is..de találtam adatlapot, amin 8 seedelt tori van, és mégis kap pontot, valami uj pontozási szabályzat van, de sajna négyzetgyököt igy nem tudok számolászni..
    buta vagy..tudhatnád hogy adminpultból elérhetők a privik is..és ez sajnos mindenütt igy van..... de ha privikért tiltottak ki az fura, ennél azért "rendesebb" embereknek ismertem meg őket azt hiszem..

17. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Csak

Szia [@andromeda]!

Nem az oldalról csak a fórumról van tiltva [@gonzo410]

A seed szabály is változott, vagy legalább is kialakulóban.

18. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tudom, hát irogatott ő az

Tudom, hát irogatott ő az elején bőszen mindenfélét.. változik hát, csak többen nem értjük... .. de érdekes tényleg nézd meg.. a hozzászólók több mint fele 0 seed.. :tef293:
    tehát nem én vagyok a feketébbnél fekete bárány, csak én kérésre is, ugyan de feltettem néhány kérdést..átnéztem az első 4 oldalt, eddig három kertészetis torit találtam mint müszaki érdeklődésü..:tef293: még a végén megfontolom..

Konkrét példa.. kedves ismerősöm 54 torit seedel, 3.97 giga mennyiségben, óránként kap 0.49 pontyot ugyi most..

másik paciensem. 8 torit seedel, 2.42 giga mennyiségben, és kap 0.23 pontot óránként.. kezd csökkenni a könytári terjedelem??

19. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szia!

Nem voltak válaszok a kérdéseimre...és ezért nyilván...
    Fater jól mondja a fórumról tiltott/ak ki "csak"
    Ennyit írt a figura:
    "Szia.

Az hogy ki melyik torrent oldalon van, és ott milyen szerepet tölt be
    az az ő személyes magánügye.
    Mivel többször is megszegted a fórum szabályait
    ezért megvonom Tőled, annak használati lehetőségét.

5bdc"
    Még azt se,írta,hogy mennyi időre.:tef161:
    Szánalmas...
    Az ok főleg az volt,hogy utaltam rá,hogy más is hasonló kép járt a pm jével.Na meg ,hogy miért az vitázik velem,hogy seddeljünk,mint a barom,stb...aki az ncoreon vip létére 1 torit futtat(asszem e book volt az is).
    :tef293:

20. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    ja.. hát ő kitilthat.. de nem

ja.. hát ő kitilthat.. de nem jelzi itt hogy a privijeid miatt.. ő az egyik tulaj...