Magyar torrent oldalak Műszaki TorrentTanya (MTT)

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 24..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    persze

Persze hogy,nem...:tef293:
    Mit írt volna?!Hogy,mert felhívtam a figyelmet a facebookra...Á,az,hogy venné ki magát?!
    Valamit írni kellett,ez jutott eszébe..

2. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    a fura az egészbe hogy csak

a fura az egészbe hogy csak az nem tud a facebookos cuccról aki nem akar..mert csak én kaptam napont 3-4 linket..és tudom hogy ők is olvasták..

3. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    persze

Persze tudja mindenki,csak épp tabu.Nem is foglalkoztam volna vele,ha nem járok úgy,mint sokan..
    De az,hogy olvasgatják a pm jeimet,aztán letagadják,sőt még nekik áll feljebb,na azt ne...

4. Warrior /

Kapott lájkok:
    58
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT -rol

szerintem ahogy latom szep csendesen elfelejtyuk a hires muszaki cikes oldalt ...
    par napal ezelot nagy vihar volt naluk es a felhasznalok kozot ,most a homok szem sem mozdul rajta ,csak mindenki szedi orulten a dolgokat rola !!! hihetetlen dolog 20-30 szedelnek egy torit edig nem iss neztek volna ra :tef293:....

5. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Változtattak a

Változtattak a pontszámitáson, igy már valamivel érdekesebb, és értelmesebb, dijazzák a terjedelmet is, nemcsak a db.-számot..11 torival durván 10 gigával van óránként 0.36 pontom.. / azt mondták ha már van tartsam meg még.:/
    viszont reggel bexart a rendszer egy ideig..0.13 pontom volt, de láttam más reklamált..:tef293:

nem lehetetlen hogy van aki

nem lehetetlen hogy van aki begyüjt amig lehet..de ez akkor is még három hónap

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2020. június 19.
  6. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    megjegyzem

Kézcsókom Éva asszony

Halkan megjegyzem, a torrentek száma jobban dominál. :tef344:

7. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Kerdesem lenne!

Szevasztok! Hat most sajnalom csak igazan, annak idejen volt MTT fiokom amit sajna el csereltem! Nos ,tisztelt forum tarsak-kerdesem intezem hozzatok. Van -e olyan dolog hogy egy adott autonak ugye korszeru autorol lenne szo! Nos az autonak szamitogepes vezerlese van teljesen! No! Es azt szeretnem megkerdezni,hogy itt az MTT oldalon esetleg van e olyan progi vagy valami ami ehhez a dologhoz kotheto?? Gondolom ertelmesen fogalmaztam. A problem sajna az ,hogy az auton leblokkolt a szamitogepes rendszer! Aprosag! Nem nekem van ilyen autom csak az egyik jo ismerosomnek. Es eloallt neki ez a problema. Ajanlottam neki menjen szervizbe de hallott ilyen dolgot ,hogy neten van ilyesmi. Hat nagyjabol ennyi! Valaszotokat elore is koszonom!! Tisztelettel: JOZSEF

8. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Attol függ

JOZSEFKE wrote: Szevasztok! Hat most sajnalom csak igazan, annak idejen volt MTT fiokom amit sajna el csereltem! Nos ,tisztelt forum tarsak-kerdesem intezem hozzatok. Van -e olyan dolog hogy egy adott autonak ugye korszeru autorol lenne szo! Nos az autonak szamitogepes vezerlese van teljesen! No! Es azt szeretnem megkerdezni,hogy itt az MTT oldalon esetleg van e olyan progi vagy valami ami ehhez a dologhoz kotheto?? Gondolom ertelmesen fogalmaztam. A problem sajna az ,hogy az auton leblokkolt a szamitogepes rendszer! Aprosag! Nem nekem van ilyen autom csak az egyik jo ismerosomnek. Es eloallt neki ez a problema. Ajanlottam neki menjen szervizbe de hallott ilyen dolgot ,hogy neten van ilyesmi. Hat nagyjabol ennyi! Valaszotokat elore is koszonom!! Tisztelettel: JOZSEF

Szia [@JOZSEFKE] !

Az attól függ milyen típusú gépjárműhöz kell a diagnosztikai program!

Pl.
    Vol-FCR 1.3.06

Leírás:
    VOLVÓ típusú autók diagnosztikájához! Adat, hibakód olvasás-törlés , reset, még sok egyéb funkció
    1.7 VOLVO: (800 1996-tól, C70 1997-1998, S/V40 1997-1998, S/V70 1997-1998, S/V90 1996-tól, 900 1996-tól)

Azért megjegyzem nem árt érteni a programhoz, a még nagyobb problémák elkerülése végett! :tef344:

9. Jozsef78 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re...

Fater wrote:
    Szevasz Fater! Eleg komoly autorol van szo Mercedes-Benz C osztaly... ahogy emlekszem.! (550-es) De szerintem megis csak egy komoly szervizhez kellesz vinni az autot.Mas megoldas nincs... Amugy koszi a valszt!

10. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    hát biiztos..de nekem most 11

hát biztos..de nekem most 11 torira van 0.38 és ez mégis jobban néz ki,
    minthogy tele a gépem mindenféle micsodákkal, ami érdekelte a családot leszedtem, ennyi meg napi egy óra seeddel is majdnem elég..
    mert megelégszem az ujonc ranggal, a rang már ott ugyse ér semmit..

hozzáteszem amit mindjárt a fórum nyitásakor valaki irt is.. törölte a torijai nagyját..és annyit seedel csak amennyi elég épp....
    ez szerintem nem ugy sül el ahogy szeretnék a tulajék..

épp nézem..Ab63 2 db.torrent, 1 gb.. és 0.13 ????

11. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Persze

A megvonások miatt elég lehet a " bennmaradáshoz elégségest seedelni".
    Én sem seedelnék több százat.

12. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Látom hogy sokan nem is

Látom hogy sokan nem is fognak, részben a beirtak, részben látok beszélgetéseket másutt is.. amig jóindulatból, az oldal szeretetéért "lehetett" addig ment több száz, amióta ez bejött megeheti a fene, és igy nem azt érik el amit akartak, sőt, pont az ellenkezőjét.. a panaszokról meg inkább semmit.. össze-vissza számolt az oldal tegnap estétől már..

13. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    nos

Én mióta fenn vagyok mindig is seedeltem az oldalon tisztességesen!
    Miért?
    1. Mert ha van rá érdeklődésed olyan dolgokhoz juthatsz amihez esetleg másutt nem.
    2. Adták a pontot amit beválthattál (feltöltésre meghívóra).

Mostanra csak a benn maradásért seedel mindenki hogy hozzáférjen a letöltésekhez.

Faramuci a helyzet mert ugye minden freee.
    Tehát seedel az user egy adott számú és méretű torrentet folyamatosan. (nevezzük ezt fix seed-nek)
    Lát valami kedvére valót, letölti.
    Vajon vissza is fogja osztani vagy egy óra után lelép a seedből?

14. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Jó kérdés.. mivel látom mi

Jó kérdés.. mivel látom mi folyik, a nagyrész csak arra ügyel hogy bennmaradjon, irtam neked valahol, néhány régi motoros nyilván seedel, a staff, stb..de a többi csupán jóindulatból ezzel az uj szabálybevezetéssel, a módjával, a staff hozzáállásával csak a bentmaradásért fog sseedelni pénzbe kerül minden...géphasználat, fogja a helyét, persze más oldalra is tölt fel, seedel, kell a sáv...szóval ez igy rosszabb lett szerintem..
    ami nekem fura abban a fórumban hogy olyan a staff hozzáállása mintha más oldal nem lenne a világon, mindenki csak az mTT-re seedelne..

én is seedeltem amit leszedtem, bár a szerveres bulit el is ajándékoztam mindig a piócáknak ha elég volt a megmentésükhöz 1-2-3 giga.. de ugye ennek vége lett.. meg 2-4 hétig, de hónapokig már bocs nem..

15. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    talán

Persze kell a sáv, már ha viszik.

Valószínű az a szándék vezérli őket hogy ne legyen vagy legalább is minél kevesebb halott torrent.
    Gondolok itt az úgy mond pótolhatatlan (egyedi) torrentekre.
    Amikért szerintem nem lenne kár az néhány folyóirat ami máshol is fellelhető, és biztosra veszem hogy máshonnan is kerül fel.
    Na ezekért a cuccokért nem lennék MTT user!

16. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    De a fórumban a staff

De a fórumban a staff hozzáállása elég tapló, már bocs ha valaki ideolvas, és ezzel nem tesznek jót, ki is halt már lassan..nem igy kellett volna ezt..értem a szándékot, de a végrehajtása katasztrofális..
    ma is szóltak többen hogy a számolás rossz, nem a számolás mikéntjére voltak kiváncsiak..

17. SuperMario56 /

Kapott lájkok:
    2,079
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    MűszakiTorrentTanya

Nem tudtok valamit,miért nem megy a MTT?

18. Beszerző /

Kapott lájkok:
    7
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    szalmaszál hasogato
    Lakhely :
    Aprajafalva
    uj hir vagy csak nekem :tef161:

Számos kritika érkezett a fórumba, amiben többen kifogásolták, hogy az eddig összegyűjtött SB pontok miért nullázódnak és/vagy/illetve/akár mire lehetne azokat felhasználni.
    Néhány dolgon változtattam. Most közzé teszem, mi az, ami eltér a v2.0-ban leírtaktól.

A korábbi verziótól eltérően nem fognak törlődni az SB pontok, hanem megmaradnak, sőt akár halmozódhatnak is.

Ebből kifolyólag nem kell minden hónapban nulláról elérni az adott felhasználói ranghoz szükséges SB pontokat, hanem azok csupán levonódnak majd az aktuális SB pontokból.
    Hogy kinek mennyi, azt mindenki maga tudja beállítani a KicsiÉn oldalon a Profilod beállítása lapon.
    Kiválasztod az általad elérni/tartani kívánt rangot és csak az ahhoz szükséges SB pontok fognak levonódni majd a hónap végén. Ha nincs meg a megfelelő pont (vagy egyéb feltétel: pl: reg. óta eltelt idő, saját torr. száma), akkor abba fog besorolni aminek a feltételeinek még megfelelsz.
    Már most is ki lehet választani a szimpatikus rangot, de az csak 2013 január 1-én fog életbe lépni. Ugyanis ez az új kategória átsorolós-levonós rendszer onnantól fog élni.

Továbbá.
    Megszűnt az SB pontok sávos jóváírása!
    Ezentúl fokozatmentesen, a következő képlet szerint történik az SB pontok jóváírása:
    SB pont/óra = gyök(torr. száma)/20 + gyök(össz. torr. méret byte-ban)/524288

Így akár már 1-2 torrent seedelésével is lehet némi SB pontot gyűjteni. A több száz torrentet seedelők pedig még több seed pontot gyűjthetnek.
    Az aktuális SB/óra értékét a KicsiÉn lapon mindenki megnézheti.

19. vackenb /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT új rendszer? Remélem nem lesz ilyen

Nézegetem az MTT v2.01-et és nekem ez nagyon tetszik!Belenéztem a fórumba, ahol pihe az MTT adminisztrátora, ezt írta egy érdeklődőnek válaszként:
    "terv szerint sb pontok terhére lehet majd letölteni. De ne kérdezd mikor, majd lesz... addig türelem, rózsa, tövis, stb..."
    SB pontok terhére leölteni? Na ez nem tetszik.
    Vélemények az ügyben?

20. gonzzo410 /

Kapott lájkok:
    136
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT re

Szia!
    Miért tetszik?Ha megkérdezhetem?
    Szal.,hogy mitől jobb,mint volt?

Üdv!