Magyar torrent oldalak Műszaki TorrentTanya (MTT)

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 24..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    A Müszaki Torrent Tanyára

A Müszaki Torrent Tanyára jelenleg a meghivás szünetel bizonytalan ideig..

2. Jonhy62 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    olyan személyt keresek

olyan személyt keresek aki tag vagy felhasználó. s meg tud nekem nézni hogy vannak e olyan progik amik érdekelnek./autos disgnosztikai.kezelési könyvek.....
    előre is köszi.

3. Atlantisz /

Kapott lájkok:
    21
    Beküldött adatlapok:
    0
    mTanya , Kérdezném elérhető

mTanya , Kérdezném elérhető az oldal vagy van valami gond ?

4. bazsko74 /

Kapott lájkok:
    129
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Hentes
    Lakhely :
    Judenau
    mTanya

Nincs gond elérhető :tef293:

5. geezer87 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Bejutás

Sziasztok!

Nem régiben hallottam az MTT-ről. Mivel én gépészmérnök vagyok, az MTT értelmes és hasznos oldalnak ígérkezik számomra. Úgy tudom ez egy igen zártkörű csoport. Milyen bejutási lehetőségeket ismertek?

Üdv: Gábor

6. outslider /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    mtanya

Írd le PM-ben, megnézem.

outslider

7. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT-re bujutás

@ geezer87:
    Ha gépészmérnök vagy, akkor már ne akarj bejutni és ne akard használni az MTT-t.
    Gyakorló mérnökök és egyetemisták számára ez egy "gagyi" oldal, azaz nincs rajta semmi olyan, ami neked a mérnöki munkádhoz jó lenne.
    Az oldal elnevezése ... "Műszaki", ez sokat sejtet, de újabban már nincs mögötte igazi tartalom.
    Az MTT oldal 2006 körül amatőr rádiósok és CB-rádiósok szűk táboraként indult. A "járulékos" műszaki területek (gépészet, építészet, természettudományok) utána kezdtek az oldalra felkerülni.
    Sajnos az oldal alapítói a mai napig nem tettek le arról a szándékukról, hogy a más más műszaki és tudományos területek művelőit, szakértőit üldözzék, feltöltéseiket megalázzák és ezzel gátolják a más területekre való feltöltéseket.
    Nem akarom elvenni a kedvedet, de ez sajnos a gépészettel is így van. Nincs fent egyetlen BME-n használatos (már úgy értem, hogy vizsgához vagy szakdolgozathoz használható könyv vagy jegyzet sem!

De mondanék más példát is:
    - Polinszki: Műszaki lexikon (4 kötetes).
    - Pattantyús: Gépész és villamosmérnökök kézikönyve (11 kötetes)

Egyik sincs fent egyetlen torrentoldalon sem. Az ember azt várná, hogy a "Műszaki" torrenttanyán fent van.

Nem! Nincs fent az MTT-n sem! Tudod hol találtam meg?
    2011-ben kipiszkáltak egy tagot az MTT-ről, aki MTT-s baráti köréből (5, az MTT-ről hasonló módon bannolt, kirúgott vagy önként távozott tag) létrehozott egy saját, de nem torrentoldalt, .... szintén zártkörű oldalt. (tehát csak a haverjaiknak teszi hozzáférhetővé az anyagot).
    Ott fent van, ami elképzelésem szerint neked szem-szájnak ingere.
    Ez az induláskor "Az MTT kiegészítése céljából" létrehozott oldal célja (saját bevallásuk szerint), hogy amit nem lehet feltölteni az MTT-re, (amit a Staff üldöz) az elérhető legyen legalább egy szűk réteg számára.
    Ha ez a két oldal egyesülne, akkor az "műszaki" szempontból tökéletes lenne.

Elnézést kérek minden MTT tagtól, és a begyepesedett MTT-stafftól, MTT-t vakon pártolóktól, de ez az igazság!

Az, hogy az MTT főoldalán évek óta az a vipower féle kérdés a legfontosabb, hogy "ebéd", ... meg "mi az ebéd", ... (hogy az MTT fő-udvari bolondjának, bohócának többi beszólását ne is említsem) ettől már nagyon sokunknak hányingere van. Nem az ebédel kéne foglalkozni, hanem azzal, hogy gépészeknek, villamos mérnököknek, vegyészeknek, biológusoknak, építészeknek, statikusoknak, stb. megfelelő anyagok kerüljenek fel az oldalra. Mert az most nincs, ... bohóckodás, szakértők, mérnökök üldözése és oldalról eltávolítása viszont van.

8. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Els?re

Sziasztok!
    Szia [@Lucifer]!

Ez így első hozzászólásnak nem is rossz!
    Nem rossz mivel teljesen igazad van!
    Én ugyan régebben találtam és szedtem egy két műszaki dolgot ami érdekelt, ám oly mélységekben nem keresgettem amiről itt szó van.
    Hát igen a chat fal... nos kimondom, egy röhej!
    Ha jól tudom a Műszaki Torrent Tanya az Elektro Tanya http://elektrotanya.com/ torrentes oldala már staff szempontjából is, természetesen kibővített tartalommal.

Szia [@geezer87]!

Jelenleg semmi esély a bejutásra, mivel a meghívás szünetel.
    Későbbiekben is csak a Szumó rangúak tehetnek javaslatot a staff felé meghívás ügyében!
    Ide jutott az oldal.
    Ki tudja van még ennél lejjebb is?

9. geezer87 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    SziaKöszönöm az infót."Ott

Szia

Köszönöm az infót.
    "Ott fent van, ami elképzelésem szerint neked szem-szájnak ingere." - ezzel megfogtál. Mivel nincs pénzem mindent megvenni, értékes szakirodalmak után kutatok a neten is. Hol találom ezt az oldalt?

10. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Mtt

Érdekes irás annyi szent.
    Engem érdekelne az a bizonyos oldal amit emlitesz.
    Milyen tracker mi a neve taglétszám stb.

Köszönöm.

11. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Mtt

@ faust10: Írtam, hogy nem tracker, nem torrentoldal, hanem sima weboldal.
    Elvileg egy "céges" oldal, de akinek "kulcsa" van, az többet lát már a belépő oldalon is és be tud lépni a "Library"-ba. Aki csak véletlenül talál az oldalra, az nem lát semmiféle könyvtárat. Nem tudom hogy csinálják, de így van.
    Mivel elvileg minden oldal feltörhető és a tulajok féltik anyagaikat az MTT-től, (pontosabban: nem szeretnék ha azok közül akár 1 is felkerülne az MTT-re) ezért az oldal nevét a tagok nem publikálják sehol.
    Tudom, hogy ez sokaknak nem tetszik. Nekem se tetszett, de választanom kellett, hogy belépéskor elfogadom-e az ő feltételeiket.
    Belépéskor lényegében megismertem a tulajdonosok MTT kálváriájának történetét, amit részben saját szememmel is láttam, sőt többet is tudok, mint a tulajok. Tudom, hogy igazuk van és velük tartok. Tudom, hogy a tulajok "saját produktumának" (így nevezik az oldal anyagait) helye lenne az MTT-n, de az MTT staff, a moderátorok hülyesége az oka, hogy ez nem lehetséges.
    Ha Te be akarsz jutni, akkor elsősorban Budapesti egyetemeken, kollégiumokban érdeklődj. Itt kell több (azt hiszem minimum 3) tagot, személyes ismerőst találnod, akik javasolnak. Belépéskor bizonyos "jogi" dolgokat aláíratnak veled. Ha "rontod az üzletet", akkor megfizettetik veled, tehát minden "vérre megy". Belépés előtt "le papíroznak" mindent, tehát a polgári nevedet adnod kell, nem az MTT nickedre kíváncsiak.
    A bejutás másik módja: évente egyszer (általában nyáron) tartanak egy összejövetelt. Ott összejön a 3 ismerős, aki javasol.
    Jelenleg 488 tagból áll az oldal.
    Letölthető pdf-ek száma: 12741
    Az anyagok szerveren vannak. Nincs tracker (nem tudok róla)
    Letölteni akkor tudsz, ha valamit anyagot feltöltöttél.
    Ha feltöltöttél egy 300 MB-os könyvet, akkor 300 MB-ot tölthetsz le.
    Viszont a Te 300 MB-os anyagodat ők átdolgozzák, javítják és egy 30-40 MB-os vagy kisebb pdf-et csinálnak belőle és így teszik elérhetővé.
    A Te 300 MB-os feltöltésedért cserébe tehát kb 5-6, a feltöltésedhez hasonló másik könyvet tudsz letölteni.
    Seed, meg ilyesmi nincs, csak egy "egyenleg", ami azt mutatja, mennyit tölthetek még le.
    Az egyenleg miatt mindenki abban érdekelt, hogy ha van egy műszaki vagy természettudományi anyaga, akkor ide töltse fel, ne pedig aránymentes torrentoldalra. Lényegében ez az oka, hogy a torrentoldalakról kihalt a műszaki témájú anyag. Csak az tölt fel műszaki anyagot torrentoldalra, aki nem tag ezen az oldalon.

Mivel lényegében az MTT is aránymenetes, ezért az MTT-n lévő anyagok áramolhatnak erre az oldalra, de a visszafelé történő áramlásnak nincs ösztönző tényezője, ... ezt senki nem csinálja, meg sem kisérli.
    Az az anyag egyébként, ami az MTT-re feltöltésre kerül túlnyomó többségében más torrentoldalakról, pl. nCore-ról származik. Korábban volt, de már nincs olyan tag, aki saját szkennelését töltené fel az MTT-re.
    Kezdetben csak MTT vagy MTT-ről kirúgott tagokat vettek fel. 2012 szeptembertől ez már nem követelmény, viszont meg kell indokolnod, hogy mit keresel az oldalon. Utána néznek, hogy ez reális-e, tehát a felvételnél eszméletlen sok a várakozási idő.
    Tavaly augusztusig egyébként csak olyan anyaguk volt, ami más torrentoldalakon sehol nem volt fent. Akkor 7-8000 pdf körül tartottak és kb 290-es taglétszámnál. Azzal, hogy mostmár torrentoldalakon lévő anyagokat is engednek feltölteni, ezzel javítják a tagok számára a fent lévő anyagokhoz való hozzájutást. Nem szükséges ugyanis szkennelnem ahhoz, hogy le tudjak tölteni valami más anyagot tőlük.
    A torrentoldalakon lévő anyagok viszont sokszor nagyon rossz minőségűek, de becsületükre váljon, hogy eddig mindent elfogadtak, átdolgoztak és javítottak minden anyagot. Szerintem az sem kizárt, hogy elfogadnak egy tök rossz anyagot és inkább újra beszkennelik, de tény hogy bármilyen szar pdf-ből olyan spéci anyagot tesznek közzé, mintha gyári lenne.
    A másik jó dolog eben az oldalban, hogy ha keresek valamit, (ami létezik) azt 30 napon belül elérhetővé teszik.
    Pdf-ek átdolgozására lehet jelentkezni, de nekem nincs rá időm. Tudomásom szerint sokan csinálják, ... jár érte valami, de erről nem tudok.

De erről a baráti zárt oldalról legyen elég ennyi. Ez nem MTT. Se a módszerük, se az összetartás, ... Nem is hasonlít az MTT-re.

12. faust10 /

Kapott lájkok:
    11
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lucifer-re

Köszönöm a kielégitő választ neked.
    Értékelem az öszinteséget.

13. fekusz /

Kapott lájkok:
    8
    Beküldött adatlapok:
    0
    mérce, klikk

Sziasztok!

Ahogy én látom megint kikezdtek egy tagot,aki őszintén,egy kérdésre leírta a véleményét egy oldalról.
    Kettős mérce van itt ezen az oldalon tényleg,sokáig nem hittem benne, de tényleg van.
    A rakétások klikkesednek,ez nem baj,de támadtok is egyben ha valami nem tetszik nektek és úgy érzitek hogy segíteni kell valakinek a szópárbajban-szópárbalyban :tef293: én úgy érzem.
    Durcit lehet bevágni de ez van.

bocsika hogy ide írtam :tef293:

14. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    igazad van, neveletlen vagyok

Nem kell ezen magyarázni semmit.
    Nem én vagyok az első aki kifogásolja az MTT megfélemlítő diktatórikus módszereit.

Nézd meg: Beírom a kifogásaimat, ... mert véleményem szerint úgy szar az MTT, ahogy van. Erre idejön egy senki, utasítgat engem és ordibál velem. Arra, amit írtam nem válaszol, mert nem képes felfogni a csökkent térfogatú női agyával, ha valaki alapvető műszaki anyagokat nem talál meg egy magát műszaki oldalnak nevező torrentoldalon, ott azon az oldalon van valami probléma.

Egyetlen állításomat sem képes megcáfolni, mert amit írtam az színtiszta igaz. Mivel az állításaimat nem tudja cáfolni "átment" sértegető üzemmódba, kötöködik és megpróbálja az MTT problémákról elterelni a szót!

Szövegértési probléma :lol:

Nem tudom ki írta, (nem én) hogy a tenzoranalízis szót a Google kereső írta be, ... úgy mint az MTT moderátor a "transzcendens" szót :lol:

Tanulni és művelődni kellene Evi, nem pedig az MTT chaten a főzéssel untatni a tagokat és vipowerrel játszani az udvari bolondot!

Mit lehet erre mondani.

Én nem fogom verni a nyálam. Részemről ennyi. Egy ilyen seprűlovag beírástól nem fogom összefosni magamat még akkor sem ha 31 évvel idősebb tőlem. ő egy senki az MTT-n, ráadásul később jött és tizedannyit se töltött fel, mint én. Nekem ne ugráljon, ne parancsolgasson.

Köszönöm egyébként, hogy minden egyéb, eddig le nem írt dologban igazolt. Ez ugyanis egy jellegzetes MTT módszer: Csinálják a visszaéléseket. Utána pedig, ha valaki beírja valahol ezeket az MTT-re nézve negatív dolgokat, akkor fenyegetőznek ordibálnak és az MTT-vel szemben elégedetlenségét kifejezőt megpróbálják megfélemlíteni. Utólag megpróbálnak mindent elkövetni, hogy az illető ne írja be az MTT-vel kapcsolatos panaszát, mert ha beírja, akkor kirúgják, .. ha pedig nem tudják kirúgni, mert nem tudják megállapítani, hogy kicsoda, akkor jönnek az 5bdc féle szöveggel, hogy nem kötelező tag lenni az MTT-n.
    Qrvára demokratikus módszer nem?

Elég világos voltam vagy mellékeljek értelmező szótárt? :tef318:

Végül: Igazad van! Valóban andromeda-hoz képest neveletlen köcsög tacskó vagyok ... már a nagy korkülönbség miatt is, hiszem nagyanyám lehetne. (Istennek hála nem az!!!!!)
    De tudod, hol tanultam ezt a neveletlenséget?
    AZ MTT oldalon!
    Ott láttam ahogy egy ukrajnából jött részeges villanyszerelő moderátor a bunkómaci lehülyéz egy 60 év körüli köztiszteletben álló MTT VIP tagot.

Úgy látszik mégis tudok az MTT-től tanulni :lol:
    Na, látod ezért van szükségem az MTT-re, Ami torrentanyag ott van, az nem ér semmit!

Valószínű egyébként, hogy majd a vírusküldözgetést is meg fogom tanulni az MTT-n, mert ezt is gyakorolják a moderátorok, ... ha jól emlékszem, füred35.

Biztos azért csinálják ezeket a dolgokat a moderátorok az MTT-n, hogy példát mutassanak.

15. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    csak egy levél az egész ...

Ezt tudja rólad mindenki.

Nem tudom hallottál-e már arról, hogy nem kötelező az MTT tagság?

El lehet menni az oldalról! Igen lehet! Bármikor.

Írsz egy levelet e a staffnak a jól ismert gmailos címre és leírod, hogy kéred a regisztrációd törlését. Ennyi az egész!

16. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
  17. Frank Drebin /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    is

Szerencsére ebből az egészből én ki,le maradtam, de andromeda-val egyet értek az alábbiakkal.

szedjek le valamit, legalább 20-at, ami nekem ugyan nem kell, de igy az oldalon maradhatok...
    mi a jó francért töltsek le valamit ami nekem nem kell, hogy ottmaradhassak???

18. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    A dátum árulkodik! :tef344:

Sziasztok!
    Szia [@Frank Drebin] !

Ha megnézed a dátumot is amikor a hozzászólás született nyomban kiderül mennyivel is maradtál le.

19. andromeda /

Kapott lájkok:
    1
    Beküldött adatlapok:
    0
    Szállj már le rólam öreg..

Szállj már le rólam öreg.. nem én fikázom az oldal tulajdonosait, moderátorait miközben foggal - körömmel kell nekem az az oldal, nekem volt vér a pucámban és mikor kifogásaim-kérdéseim voltak, azt ott nekik tettem fel, nyiltan..nem áskálódtam egy teljesen más oldalon..de kérlek felejts végre el, nem süllyedek tovább egy fogyatékos szintjére.. hogy végre valami gorombaság is legyen itt a tieden kivül..
    én jól érzem magam ott és kész,... te háborogsz itt két napja

Utóirat, én megfogadtam hogy nem reagálok ilyen baromságra többet..de mert az uriember nem nyughat..mutass nekem egyetlen olyan hozzászólást tőlem, ami kétségbevonja a te állitásaidat, vagy akár dicséri az MTT-sekét, én csak annyit irtam, amit itt fent is, ne menj oda ami nem tetszik..

és amilyen primitiv lény vagy, ami most látszik, novemberi hsz-eimet minuszolod, itt mindenki tudja mennyire nem érdekelt sohasem, és ezek után meg pláne ez az egész... jó szórakozást... mással

20. Frank Drebin /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    picit

Szia Fater!

Úgy látom öregszem.
    Picit tényleg lemaradtam.:tef293: