Magyar torrent oldalak Műszaki TorrentTanya (MTT)

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 24..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Pipus / Pankrátor Vezetőségi tag

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    MTT

Szia Atlantisz!
    Onnan nem elérhető!
    De ami a könyvjelzőmben van onnan igen!

Mtt-re

Az a baj,hogy abban benne van az én egyedi azonosítom!
    Más címet én sem ismerek!

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2020. június 19.
  2. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Talán

Sziasztok!
    Szia pipus!

Talán köszönhető mind ez az egyedi SID azonosítóval megáldott egyedi belépési címnek.

3. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: fater

szerintem meg annak köszönhető, hogy minden hónap elsején rúgják ki a piócákat (Meg akiket ők akarnak).
    Az új létszám: 2890, ... tehát kb. 50-60 tagot rúgtak ki ápr. 1 után.

Ha be tudtál jutni Atlantisz, azért szóljál, nyugtass meg minket, ... de ez van, ... ez a való igaz!

4. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT torrentet miért nem lehet máshova feltölteni?

Üzenetet kaptam, hogy azt a torrentet, amit az MTT-ről töltöttem le, azt töröljem egy másik oldalról, ne töltsem fel máshova.

Ez megint valami új szabály? Hol van ez benne a szabályzatban?

Egyébként is nCore-on is fent van ugyanaz az anyag, tehát honnan tudhatják, hogy én azt az MTT-ről töltöttem le?

A szituáció tehát a következő:

Van egy könyv, amit valaki először az nCore oldalra töltött fel.
    Az nCore oldalról valaki más (vagy ugyanaz) feltöltött az MTT-re.
    (Ez a feltöltési időpontokból látható)
    Ezt én letöltöttem az MTT-ről, (valóban az MTT-ről és nem az nCore-ról) majd feltöltöttem egy harmadik oldalra.
    Az üzenetet ezen a harmadik oldalon kaptam, azzal hogy töröljem, mert MTT-ről letöltött anyagot tilos máshova feltölteni.

Érti ezt valaki? Tehát ...:
    1) Honnan tudják, hogy én azt az MTT-ről töltöttem le és nem az nCore-ról?
    2) Hol van leírva ez a szabály?

05.07.:

Hát eddig erre nem reagált senki, ebből az következik, hogy nincs és nem is volt ilyen szabály.
    Olyat találtam, hogy a "torrentfile"-okat nem szabad máshova feltölteni, de ez nem ugyanaz mint a torrent. A torrentfile az a file, amit a letöltés kezdetekor a klienssel meg kell nyitni, hogy le tudja tölteni az oldalról a torrentet.

5. Ákos /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    MTT

Sziasztok

Nem tudja esetleg valaki , hogy a közeljövőben lesz esetleg lehetőség bekerülni valamilyen formában az oldalra ?

A Válaszokat előre is köszönöm .

Üdv Ákos

6. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Re: Ákos, MTT

Az MTT Staff nem hajlandó ezzel kapcsolatban nyilatkozni, még PM-ben feltett kérdésre sem válaszolnak!

Az oldalról minden hónap végén kirúgják az akkor éppen "pióca" rangban lévőket. Mivel meghívás és egyéb módon való bekerülés nem lehetséges, ebből matematikailag az következik, hogy a Staff szándéka az állandó ütemű létszámcsökkentés.
    Az állandó ütemű létszámcsökkentés végállomása pedig az oldal megszűnése. A folyamatok jelenleg ebbe az irányba mennek.

Javaslatom: Ne várd New York kikötőjében a Titanic-ot, ...

7. Ákos /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    re:MTT

Köszi az infót ....

8. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Stream-Ember: Ha valakit tényleg érdekelne az új oldal ...

Azért nem PÜ-t írok, mert nincs szükség új oldalra, ... de érdekel a dolog... :tef161:
    mivel érdekelt a dolog utánajártam néhány dolognak.

Először is: Tény hogy engem ebben a fórumban is társítottak egy bizonyos volt MTT taggal, akinek a pártját a fogom és akinek az álláspontjával 100%-ig egyetértek. Szivesen elárulom a tag nevét, de ő már nincs az MTT-n. Benoninak hívták (és mivel az ő álláspontját képviselem, ezért gondolták, hogy én ő vagyok)
    V.I.P. rang-ig vitte az MTT-n és ő volt az, akinek füred35 MTT moderátor vírusokat küldött azért, hogy megbénítsa benoni feltöltéseit illetve ugyan ő volt, akit lehülyézett a barnamaci nevű MTT moderátor. Szóval, ... hozzád hasonlóan ez a benoni nevű tag is eljutott már addig a gondolatig, hogy elege lett az MTT moderátorok ökörködéseiből és már kb. 2 éve összeszedte az MTT-ről kirúgott illetve még most is ott lévő hasznos tagok szűk csoportját és csináltak egy MTT-hez hasonló oldalt. Benoni azonban több szempontból is fityiszt mutatott az MTT-nek:
    - Először is: Nem torrentoldalt csinált, hanem weboldalt és nem klienssel kell letölteni az anyagokat, nem kell seedelni, hanem szerveren van minden anyaguk.
    - Másodszor: Csak és kizárólag azzal a kategóriával foglalkoznak, amit az MTT-n a moderátorok nagyon utálnak: "Természettudomány" Csak indulásuk után 1 évvel kezdtek el műszaki témájú anyagokat is megosztani.
    - A kezdetben gyakran feltört weboldalt új helyre költöztette és titkos domain címre tette, tehát a Google-vel sem lehet rákeresni (pontosabban keresni lehet, de a találatok nem adják ki az oldal címét)

Tehát megoldotta, hogy őt az MTT észéről ne támadják és ne is találják meg, ... ne tudják feltörni az oldalát, ne tudjon onnan senki hacker módszerekkel anyagot lopni. Az oldal címét és nevét csak a tagok tudhatják meg. A beléptetés az oldalra példátlanul szigorú, ami érthető is, hiszen nem nick neveket kér a regisztrációhoz, hanem rendes polgári nevet, lakcímet, elérhetőséget, stb., ... amit egy tagelvétel előtti a vezetőség 3 tagjával történő személyes találkozó alkalmával leellenőriznek. 100 jelentkezőből kb. 15-20 tud bejutni és - nem tudom miért - kizárólag egyetemistákat vesznek be az oldalra.

Műszaki kategóriájú anyagok 2012 szeptember óta van az oldalukon, aminek a gyarapítását most megkönnyítette, hogy lényegében az MTT-n minden anyag free és pofon egyszerű volt áthúzni hozzájuk.

A taglétszámnál a limit 500 fő. Pár hónappal ezelőtt azt olvastam, hogy 497 a létszám, de 2000 körüli tag várt felvételre. Most ezen a héten olvastam egy másik fórumban, hogy betelt a létszámuk, azaz pontosan 500-an vannak.

Korábban hírek terjengtek arról is, hogy ha az MTT megszűnne, akkor ők torrentoldallá alakulnának, de pár héttel ezelőtt ezt a hírt is cáfolták.

Saját véleményem szerint ez az oldal ez olyan, hogy ha van is, de csak kevesek számára létezik. Ez lényegében a benoni és az MTT között lezajlott dolgokra vezethetők vissza, azaz ő nem enged a 21-ből. Sem ő, sem a vezetőség többi tagja nem engedi, hogy az oldalukon lévő anyagokat előzetes engedélyük nélkül torrentoldalra bárki is feltöltse. Mivel az oldaluk úgy jött létre, hogy valósággal "felszippantották" az összes torrentoldlról a természettudomány és műszaki témában feltöltő tagokat, ez azt eredményezte, hogy manapság szinte egyetlen magyar torrentoldalra sem sem kerül fel egyetlen temészettudományi témájú torrent sem, ... sőt a műszaki is nagyon ritka.

Tehát mivel a műszaki és természettudományi anyagokat a "benoni-féle" oldal így lekapcsolja, ezért jogosnak érzem az igényed, hogy valóban nem ártana egy másik, valóban NORMÁLIS torrentoldal. A "benoni-féle" oldal ugyanis túl zárt ahhoz, hogy lehessen vele kezdeni valamit, ... nameg aztán ők egy egészen más, sajátos felfogásban csinálják az oldalukat, ami nagyon távol áll a torrenoldalak világától.

Ha esetleg abban gondolkodol, hogy megcsinálod ezt a bizonyos NORMÁLIS oldalt, akkor abban tudok neked segíteni, hogy le tudom szedegetni az MTT-ről azokat a hasznos anyagokat, amik egy másik NORMÁLIS oldalhoz szükségesek. Nekem sajnos pénzem nincs, (mert még egyetemen tanulok), de benoni például arról is híres, hogy induló és pénzszűkében lévő torrentoldalakat pénzügyileg is szivesen támogat. Tehát ez a fickó (mármint benoni) bizonyos szempontból érthetetlen, mert egyik kezével elvesz a torrentoldalaktól, a másik kezével meg ad (pl. pénzt). Tehát ha megkeresed (nCore oldalon például fent van), akkor biztos vagyok benne, hogy tőle anyagokat nem fogsz kapni, de pénzügyileg talán tud segíteni.
    Ennyit tudok segíteni, .. és természetesen mindenben egyetértek veled.

9. laci9 /

Kapott lájkok:
    93
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    MTT

Üdv Mindenkinek! Az MMT-ről tudtok valamit? Nekem nem jön be az oldal.

10. ferpisti / Sorozatfüggggő

Kapott lájkok:
    15
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    Diák/egyetemista
    Lakhely :
    Budapest
    MTT

Hello!

Nekem sem jön be :tef10:

Üdv

F

11. Fater /

Kapott lájkok:
    772
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Műszaki Torrent Tanya

Sziasztok!

A Műszaki Torrent Tanya jelenleg nálam sem érhető el.
    Mi több a tracker sem megy, ugyanis a torrentek virítanak, mégpedig pirosan.
    Volt már ilyen, egyenlőre aggodalomra semmi ok!

12. Ferenc1987 /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    kár...

szerettem volna ide bekerülni :tef10:

13. Her /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nagyon bekeményítettek a

Nagyon bekeményítettek a meghívottak felé. Szerintem um. idegent be sem engednének.

"Hogyan kaphatok meghívót?

Nincs szükség meghívóra, mivel a tagok közvetlenül nem tudnak meghívni senkit.

Az oldalon jelenleg a meghívás határozatlan ideig szünetel!
    Később is majd csak a Szumó rangban levő felhasználók tehetnek a staff felé javaslatot meghívásra.

A frissen regisztrált tagnak 14 napja lesz arra, hogy feltöltsön egy saját maga által létrehozott torrentet. Ha ez idő alatt nem tölt fel, a fiókja letiltásra kerül!
    Ha nem csinált még ilyet, a fórumban vagy a stafftól segítséget tud kérni.
    "

Ez a szabályzatban van. Elég zárkózottak voltak eddig is, de még most.

14. led24r /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    müködik

https://mtanya.info ta kattintva ez jön be...
    másnak is, vagy csak nálam?

lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait, esetleg internetkapcsolata nem elérhető.

Tegye a következőt:

Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálja meg később újratölteni az oldalt. .
    Ha a lap címét a címsorban adta meg, ellenőrizze, hogy nem vétett-e gépelési hibát.
    A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internet-beállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a LAN-rendszergazdától vagy az Internet-szolgáltatótól kapott értékekkel.
    Ha a hálózati rendszergazda engedélyezte, a Microsoft Windows képes megvizsgálni és automatikusan felismerni a hálózati kapcsolat beállításait.
    Ha szeretné, hogy a Windows megkísérelje ezt
    kattintson a Hálózati beállítások észlelése gombra.
    Egyes helyek 128 bites kapcsolatbiztonságot igényelnek. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva megállapíthatja a telepített biztonság erősségét.
    Ha biztonságos helyet szeretne elérni, ellenőrizze, hogy a biztonsági beállításai támogatják-e ezt.

A kiszolgáló nem található, vagy DNS-hiba történt

15. erdeikutya / Csillagvadász

Kapott lájkok:
    433
    Beküldött adatlapok:
    0
    re mukodik

hat nekem akkor jott igy, mikor kitettek a szuromet az oldalrol... :-/

16. kifi /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok. A Műszaki Torrent Tanyán található építészeti szakrajz, terv,stb. Fa faragással kapcsolatos rajzok,dokumentumok? A választ előre is köszönöm.kifi

17. safner /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Sziasztok !Azt szeretném kérdezni tőletek ,hogy tudnék be jutni a műszaki torrent oldalra?A fiam tanulmányai miatt nagyon nagy szükségem lenne a segitségetekre .Nehéz anyagi körülmények között élünk és nehezen tudjuk megvenni a könyveket programokat.Előre is köszönöm a segitségeteket!

18. CharlieBrown /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Magyarország
    Sziasztok!
    Anno ugyanezzel a névvel, amivel itt regisztráltam, az MTT-n is tag voltam. Vissza lehet azt az accountot állítani, vagy reménytelen?

19. Dark Angel / Guest

Üdv CharlieBrown . Írj a hivatalos címűkre: mtanya.info@gmail.com

Pár mondatban foglald össze, miért nem voltál aktív, és miért szeretnél most az lenni stb.

Üdv safner . Jelenleg, csak a Szumó rangban levő felhasználók tehetnek a staff felé javaslatot meghívásra. Ez azt jelenti, hogy a szumó rangúak ajánlhatnak be valakit, akit ismernek, a staff pedig elbírálja.

20. safner /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Köszönöm a válaszodat !