Magyar torrent oldalak Műszaki TorrentTanya (MTT)

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 24..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Azt nem tudom, hogy mit seedelek, és azt se, h hol, de ez éppen elég a felhasználó ranghoz. hahahahahahahaha

2. Tibi184 /

Kapott lájkok:
    238
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Ja asszem az is aktívnak számít ott aki csak seed-el torikat de nem lép be

3. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Szerintem az nem, mert jön a mél, hogy törölnek, ha sokáig nem lépsz be. Én olyankor belépek, azt szevasz. Az MTT az nem egy olyan oldal, amit az ember naponta használ. De azért jó ha van. XD Nyugodtabban alszom tőle. XD

4. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Akkor nincsenek rémálmaid? A vadász sikeresebb lesz mint az UTS stb??

5. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    miben? XD hahahahahaha

6. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Valamiben már most is :tef161:

7. zeeed / Barátkozó

Kapott lájkok:
    750
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Borsod Megye
    Tisztelt Dark Angel !

Igazad van,Te biztosan nem az Én korosztályom vagy.Nekem Nem egyértelmű hogyan működik a torent ösi szabálya.Én szeretem volna bekerülni erre az oldalra és ott megfelelni az elvárásoknak.Nam akartam trükközni nem akartam csalni.Látom ez nem mindenki tudja elhinni.Nem tudom hogyan jussak be ilyen oldalakra,nincsenek ismerőseim akik ezzel foglalkoznak,én csak egy szerelő vagyok a munkahelyen akit egy kicsit jobban érdekel ammit csinál mint a többiek.Én nem akarok azok közé tartozni akik ha letelik a műszak azt sem tudják hol dolgoznak.Ezért akartam bejutni az oldalra.Ha ez elitélendő akkor Én nem látom jól a dolgot és semmi keresni valóm itt. Ha nap mint nap magadban dolgozol nincs kivel megoszd amit tapasztalt nincs kitől segítséget kérj ha nem tudol megoldani valamit akkor egy kiutatt keresel erre a gondra.Azt hittem itt és az MTT oldalán megtalálom azokat az embereket akiket keresek.Azt hogy ezt hogyan tudom elérni az fontos nekem sokmindent megtesz az ember érte.Sokat hibázik is közben "min én" de ezért elitélni valakit azért nem kell.........

8. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Üdv. Az, hogy ki melyik korosztályhoz tartozik szerintem nem kompetens ebben a kérdésben. Nem hiszem, hogy létezik olyan korosztály, amely nem kommunikál a környezetével. Azt meg nem akarom elhinni, hogy olyan munkát végzel, amihez senki se ért.

No de lépjünk tovább. Szép dolog, hogy képeznéd magad. De te már voltál tagja az oldalnak, de még se tudtad merre hány méter. Szóval ez kicsit csökkenti a drámai hatást.

A fórum, a torrent oldalak és egyéb online közösségek pont úgy működnek mint a drágalátos munkahelyed. Ha aktív vagy, ha sikerül jó kapcsolatokat kiépítened lesz aki a segítségedre lesz.

Szerintem a munkatársaidnak se akartál fizetni azért, h megszerezd az áhított infókat. Akkor miből gondolod, hogy itt így működik?

Mikor regisztráltál kaptál egy levelet ami minden infót tartalmazott ami csak szükségeltetik ahhoz, hogy elérd itt a célodat. Tudom, mert én voltam aki megfogalmazta. És nem emlékszem olyanra, hogy bárkit is meghívóvásárlásra buzdítottam volna.

Nekem elég jó kapcsolataim vannak, így elég sikeres nemzetközi trader lehetne belőlem. Én még is inkább ingyen adom a meghívókat azoknak, akiket érdemesnek ítélek. Tehát minden jogom megvan lenézni azokat, akik ezt a tevékenységet anyagiak fejében űzik. Főleg, hogy a többségük nem is rendelkezik semmilyen meghívóval. Ezeket kéne tisztelnem? Még a szart se vakarhatnák le a bakancsomról.

Három féle ember van:

Az egyik ide jön, kéreget és ha nem kap azonnal lelép.

A másik akkor lép le, ha megkapta amit akar.

És van egy harmadik réteg, akik megértik a torrentezés és a fórumozás lényegét, és utána is aktív részei lesznek a közösségnek, miután már minden meghívót begyűjtöttek.

Ők az igazi győztesek. Hiszen hiába jutsz be az oldalakra ha nem tudod hogyan működnek. XD Nem elég csak letölteni. XD Kikerülsz és ott vagy ahonnan elindultál. A felhalmozott tudás az, ami igazán számít. És az UTS az egyetlen olyan magyar oldal, amin erre szert tehettek.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. október 10.
  9. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Darkot megint betalálták:tef10:

Egyébként fura, hogy a srác az MTT-t ismeri, de a google-t már nem:tef293: Csomó mindent ki lehet "góóglizni" úgy látszik annyira mégsem kell az a tudás. Most ha nem lenne MTT akkor mi lenne? Mindig van alternatíva! Mindenki itt picsog, ok beakarsz kerülni, ha meghívnak meghívnak, ha nem akkor nem ennyi. Bármikor megszűnhet egy oldal jó ha van egy b meg egy c is szerintem.
    Kitűnő megoldás ez áhh nem tudok bejutni, jó akkor jobb ha fel is mondok, mert én csak onnan tudnék beszerezni a munkámhoz szükséges anyagokat ,é-.

10. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    De én már privát megadtam neki az oldal elérhetőségét mielőtt ide írt volna. XD Tehát csak a nevét kell megírnia nekik meg az okot, hogy miért volt inaktív. Én nem lehetek helyette meggyőző sem aktív. Én max csak leírhatom mi kell egy invitéhez, aztán vagy megfogadja valaki vagy nem. XD

Ott a kacsa bakker. Le tudta írni miért kell neki az oldal és aktív tudott lenni. Célt is ért.

11. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Az emberek türelmetlenek, ha 5percen belül nem kapják meg ami kell nekik akkor....

12. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Én csak be szeretnék kerülni a Műszaki Torrent Tanyára. Bírálni / véleményezni: nem tudok róla. Remélem: hamarost bent leszek!

13. zeeed / Barátkozó

Kapott lájkok:
    750
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Borsod Megye
    Tisztelt hozzászólók !

A félreértés miatt szeretném még leirni a következőket:

A privát üzenetben megadott címre már töbször is irtam : még válaszra sem méltattak.
    A googlin sok dolog fent van : de akkor hol a nagy torremtezős szellem ahol ezeket a dolgokat meg lehet beszélgetni.
    Az Mtt oldala : Igem fent voltam míg a gépem el nem romlott és nem tudtam ujra belépni. Itt jegyzem meg több gépről is próbáltam belépni mig ki nem zártak de nem tudtam hogy csak egy IP-ről enged be."igaz ezt sem tudom igaz e"
    Nem születtem torrentező ismeretekkel.
    Nem akartam rögtön visszakerülni én is láttam a limit tagok számát ami majdnem megtelt .Szeretem volna megtudni hogyan lehetsége mivel lehet ezt kiérdemelni,de itt csak letolást kapok.
    Még mielőtt mindenki engem okol mert leirtam amit gondoltam,Én legalább próbáltam megértetni magam veletek.Nem gondoltam hogy egyből "kivéreznek" ezért mert próbálkozom.
    Nem minden a torremt eddig is meg voltam nélküle.Igaz jó ötleteket merítettem belőle,de úgy gondolom azért van feltöltve az a sok minden hogy az ember ötleteket vegyen belőle.
    Nem adom fel csak rosszul esik ami itt történik.Én őszintén bevallotam mindent .Azt is tudom hibázok is.Ezt sem titkoltam előtettek.
    Nem az Mtt oldal az az oldal ahová mindenáron be akarok kerülni,nem ismerek ilyen oldalakat ahol műszaki dolgok vannak nem pedig film,zene stb.
    És a legfontosabb nem akatam drámai lenni ahogy ezt a fejemhez vágták.

14. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    Sziasztok,
    Keresek valakit aki tag MTT-n. Nem meghívót akarok kunyerálni, viszont ha valaki bent van és van kedve venni a fáradtságot arra, hogy írjon pár szóban az oldalról (mennyi és főleg milyen jellegű anyag van fent, mennyire nehéz bent maradni stb) az megköszönném.

15. Janis /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy lesz a valamikor nyitva a kapu, vagy lesz e lehetőség meghívót szerezni a jövőben?
    A segítségeteket előre is köszönöm! :tef293:

16. zeeed / Barátkozó

Kapott lájkok:
    750
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Borsod Megye
    Amennyiben lehetséges szeretnék én is beálni a sorba az MTT re ..jön a karácsony ..de szép ajándék lenne..

17. kecsi /

Kapott lájkok:
    529
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    A Műszaki Torrent Tanyára csak a kérdéssor magválaszolásával, vagy meghívóval hetet bekerülni.
    A teszt-kérdéssor 1 hónap eltelte után ismételhető meg.
    Meghívót szerezni majdnem egyenlő a lehetetlennel.
    Karácsony?
    Úgy tudom, hogy Húsvét tájt szoktak FreeReg-et csinálni.
    ... vagy sem! Állítólag szökő évente! :tef344:
    Az MTT-re bekerülni nehezebb dolog, mint az nCore oldalra.

18. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    Ez a kérdéssor érdekelne. Van most is lehetőség kitölteni? Kaphatok hozzá egy linket? :tef293:

19. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    • Like Like x 2
  20. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    Köszi Dark. Ezért csodálkoztam picit, oda tudom, hogy kérdéssor van...