Magyar torrent oldalak Műszaki TorrentTanya (MTT)

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 24..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Victory1995 / Torrentező

Kapott lájkok:
    780
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Bocsi de most már muszáj megkérdeznem. Már nagyon kíváncsi vagyok, mert ez az egyik olyan torrent oldal amiről nem tudok semmit. Nem voltam még tagja, szerintem nem is fogok, ha ezeken csak olyan műszaki dolgok vannak.

A kérdésem az hogy ezen a torrent oldalon mik vannak fent. Hogy hogy mindenki oda akar most bejutni? Műszaki könyvek/rajzok? És ennyi?

2. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Nem egyből a rosszra kell gondolni, és azt feltételezni mindenkiről, hogy minden amit tesz csupán a saját érdekeit szolgálja. Tudom jól, hogy sok az alja oldal, meg a nyerészkedő kretén. És amíg én elsősorban mások örömére csinálom az oldalt teljesen jogosan nézem le ezeket az embereket/oldalakat!

Ha ezek után meg valaki a sok fostalicska oldal egy lapon említ minket egy hozzászólásban, abba én sajnos semmilyen előnyt vagy pozitívumot nem tudok felfedezni XD

A régi oldalakat még a régi értékek vezérlik. Tőlem a feje tetejére is állhat a világ, szólhat a többi fórum a lehúzásról (Már úgy is arról szólnak) itt ez akkor sem lesz divat.

Jó közösségben lenni, beszélgetni, az időnket együtt eltölteni. Ezt egy kripta oldalon nem teheted meg. És ahhoz, hogy egy oldal ne halljon ki bizony aktívnak kell lenni.

Nem én leszek gazdagabb vagy több annál ha írsz, hanem te. Majd rá jössz. (vagy nem XD)

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2015. december 28.
  3. Vendég /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Hát a bemutató szerintem magáért beszél: műszaki-torrenttanya-mtt-bemutató-2015-Április

De bemásolnám a külön a kategóriákat, hátha segít:

Könyvek, rajzok, programok, videó és auido anyagok a fent látható kategóriákban.

Hogy a másik kérdésedre is válaszoljak... XD Nem azért akarnak bekerülni emberek mert annyira jó, vagy nélkülözhetetlen. Azért se, mert a torrentek aranyból vannak. Továbbá a staff se rejtegeti ott a fekete szakáll elásott kincsét. XD Az őrület egyetlen oka azt, hogy elképzelésük sincs arról mi ez az oldal. XD Halottak róla valamit, de nem tudtak bejutni. XD Mert az utolsó komolyabb lehetőség három éve volt.

Ha én csinálok egy top secret oldalt, és szét küldöm a linket, de regelni csak meghívóval lehet, egyből mindenki be akar majd kerülni. Mert az embereknek mindig az kell ami elérhetetlen, amivel nem rendelkeznek. XD

UI: Mivel ilyen régen volt ennyire elérhető közelségben az oldal, így elég nehéz elhinni, hogy a sok kéregető tisztában van avval, hogy hová kér meghívót. XD Még is honnan fenéből tudnák? XD Beszéltek valakivel, aki egyszer ismert valakit, akinek a szomszédjának az unokahúgának a testvére tag volt? XD Hirtelen mindenki tud az oldalról mindent és nem tud nélküle tovább létezni. XD

Pedig az igazság az, hogy azért kell nekik mert nincs. Kell nekik mert a másiknak is kell. XD

4. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
  5. zeeed / Barátkozó

Kapott lájkok:
    750
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Borsod Megye
    Üdv!
    Egyet értek én is Dark Angellel .Meglepett engem is mikor oda kerültem az hogy nem lehet egyből letölteni.De ahogy itt is igaz volt a fórum használata sokkal eredményesebb mint ha le töltenék valamit és kész. Itt sokat tanultam,de főleg a saját hibáimról.Úgy gondolom amióta itt a fórumot használom,jobb ember lettem... Az Mtt fóruma igaz nem enyire aktív "ebben az UTSF verhetetlen"de sok számomra megoldatatlan dologra máris segítő válaszokat kaptam..Számomra ez fontosabb mint az hogy le vagy fel töltögessek...Igaz a kötelezetségeket a visszatöltésben mindég betartom...Tudom ebbe a hozzászólásomba is bele lehet kötni,de ebből lehet ismét tanulni.. Közel sem vagyok tökéletes fórum tag,de az akarok lenni. csak a helyesírás nem megy...

• Like Like x 2
  6. Her /

Kapott lájkok:
    14
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem látom. :tef318:
    De ha kevés lenne a meghívód és úgy ítéled meg hogy valaki itt megérdemli azt a meghívót, és be akar kerülni akkor írd meg nekem privátban az emailcímét, és küldök rá meghívót.

Az én két szabad meghívóm is felajánlom.

--------------------------------

Régen is bemutatkozó szöveget kellet írni. Meg még talán fényképet is, 3000 tag lehet és nem véletlenül annyi az annyi.

Feltölteni sem egyszerű, utoljára már szakkönyveket sem fogadtak el ha nem adott műszaki témába vágott. Hiába voltak témába vágó régi feltöltések. De ha otthon nem is a helyi könyvtárban biztos van olyan régi műszaki könyv ami beszkennelhető és feltölthető.

Alapvetően jó oldal és megéri dolgozni egy kicsit a bejutásért.

7. Victory1995 / Torrentező

Kapott lájkok:
    780
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem tudom. Engem teljesen hidegen hagy ez az oldal. Most hogy jobban megtudtam a kategóriákat hogy mik vannak, még jobban tudatosult bennem, hogy ez nekem teljesen felesleges lenne. :tef293: Köszönöm a tájékoztatást.

8. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    PDA-s cuccokért én ölnék! Már csak PDA-t kéne szerezni valahogy XD
    Azért, ez igénytelenség hol kapsz már te PDA-t? Akkor megérteném, ha OLD cuccokkal foglalkozna azt mondanám rendben.
    Igazán újíthatnák értelmes dolgokkal is az oldalt.

9. magyusz /

Kapott lájkok:
    329
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Annyit beszéltek meg vitatkoztok róla, hogy kezd érdekelni ez az oldal.

10. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Így szokott lenni :tef161: Míg be nem kerülsz XD

11. magyusz /

Kapott lájkok:
    329
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Aztán kopp?

12. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nekem az volt. Legalábbis informatikai anyagokból szegényes volt. Gondolom relatív, attól függ mibe dolgozol/mi érdekel.

Meg volt szervíz könyv az autónkhoz ami kellett és ennyi.

13. magyusz /

Kapott lájkok:
    329
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Műszaki beállítottságú vagyok Autó, informatika ilyesmi, de semmi komoly. Inkább kíváncsi vagyok miért volt ennyire megőrülve zeeed az oldalért. Mi lehet ott ami máshol nincs, vagy milyen tudást lehet innen megszerezni.

14. drotos /

Kapott lájkok:
    190
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Nem tudom nézted-e, de a tracker bemutatós topicban meglehet nézni, látható milyen torrentek vannak rajta. Szerintem nem túl extra.

15. magyusz /

Kapott lájkok:
    329
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Hangjelzés a Chaten:
    nem
    Igen néztem. De ebből nem derül ki teljesen milyen műszaki torrentek vannak az adatbázisban. Gondolok itt ilyenre , hogy az autóm jobb hátsó kerekének 3. felnicsavarját merre kell tekernem hogy ha le akarom venni a kereket.

16. zeeed / Barátkozó

Kapott lájkok:
    750
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Lakhely :
    Borsod Megye
    Hogy Miért kergettem ezt az oldalt eddig?jó kérdés ...Élet célom lett hogy bejussak és eredményes tagja legyek annak az oldanak is.A bejutás megvan,mennyire leszek eredményes....majd kiderül.mindenesetre helyt akarok álni ott is. Mi tetszik enyire az oldalba?--Mert sok olyan műszaki dolog van ott fent amit szeretnék használni..Lehet hogy máshol is megvannak ezek de én nem vagyok jártas annyira hogy mit hol lehet felleni..lehet hogy aki a gép előtt dolgozik annak van rá ideje hogy keresgessen..Én csak esténként fáradtan látom a gépem és akkor is ide járok fel lazulni...

17. piedone /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Kinek mi az igénye az oldalon lévő témák iránt nekem nagy szükségem lenne rájuk láttam már az oldalt de bejutni sajnos nem tudok soknak pedig egyből sikerül minden oldalra bejutnia ha pedig egy oldalon vagyok mindig helyt állok az ottani megfelelésnek remélem egyszer valahogy be tudnék jutni nagy szükségem volna rá, annak meg aki fent van rajta becsülje meg jó kis oldal

18. dolf /

Kapott lájkok:
    0
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sziasztok!
    Megtudnátok mondani, hogy lehet meghívó hoz jutni a műszaki torrenttanyára?

19. balage / Konglomerátor

Kapott lájkok:
    624
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Foglalkozás:
    IT
    Lakhely :
    Valahol Európában
    Decemberben a legalacsonyabb rangúakat kivéve majdnem mindenki kapott ott 2db meghívót. Megpróbálhatsz itt nálunk is kérni (bár nem tudom sikerül-e, mivel csak ma csatlakoztál), vagy esetleg torrentoldal fórumban ahol tag vagy.

Szerk:
    A korábbi beszélgetésünk margójára: nekem külsősként a bekerülés előtt furcsa volt, hogy az új szabályok szerint az újoncok csak fórumozhatnak, nem teljes jogú tagjai az oldalnak amíg ott nem bizonyítottak. De most már azt mondanám, hogy az MTT legnagyobb értéke a fórum. Ott őrzik a kalózok elveszett kincsét :tef161:
    Egyébként bizonyított műszaki érdeklődéssel (megfelelő fórum aktivitással) akár pár nap elég lehet a taggá váláshoz.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2016. január 18.
  20. Pihi /

Kapott lájkok:
    380
    Beküldött adatlapok:
    0
    Lakhely :
    Magyarország
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne az oldallal kapcsolatban, hogy ha majd sikerül bekerülnöm, akkor milyen szabályok vonatkoznak egy pl. könyv letöltésére? Egészen pontosan arra gondolok, hogy aktivitást néznek jobban, vagy egy adott méretű file visszatöltését. Sajnos nekem csak 1.5mb a feltöltésem, viszont 0-24-ben seedelek.