Magyar torrent oldalak Műszaki TorrentTanya (MTT)

A témát ebben részben 'Torrent oldalak Témái' Adminisztrátor hozta létre. Ekkor: 2012. január 24..

?

Hogy értékelnéd az oldalt? (figyelembe véve az oldal sebességét,tartalmát,kinézetét,stb. ...)

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

Eredmény megtekintése csak szavazás után lehetséges.
  1. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem csak én írom, de - amint a Te írásodtól 1-el feljebb olvashatod Budaés Pest hozzászólásában is -
    Ettől függetelnül írd le századszor is az MTT staffnak örömet és boldogságot jelentő gagyi reklámszöveget, hogy az MTT az egy csodálatos dolog, ott minden, különjösen a fórum, az nagyszerű. Hidd el, BudaésPest is régi tag az MTT-n.
    Nem beszéltünk össze.

Csodálom egyébként, hogy állításod szerint a BME-re jártál, de semmit sem tudsz Pattantyús Ábrahám Gézáról, ... közismertebb nevén "Patyi" professzor úrról.
    "Patyi" valóságos legenda a BME-n. Nincs olyan, aki ne tudna róla, legyen az építész, VIM-es, vegyész stb.

De látod, ... Ahogy "Patyi"-ról nem tudsz, így elkerülheti a figyelemdet az MTT-n uralkodó több olyan tényező is, amivel nem vagy hajlandó szembesülni.

És azt mondod, hogy bennünk, régi MTT-sekben van a hiba...? Mi nem vagyunk képesek bizonyos dolgokat megérteni ...
    Ez furcsa!
    Hát látod, ezért írtam, hogy annak lenne igazán értelme, ha a két oldal egyesülne.
    Elég lenne 1 oldalon tagnak lenni ahhoz, hogy Te is és más is hozzáférjen az általad szuper elit-nek nevezett tagokból álló oldalon lévő anyagokhoz.
    Szerinted én tudok ennek előmozdítása érdekében bármit is tenni?
    Nem, nem tudok tenni semmit. Egyszerű szürke veréb vagyok mindkét oldalon.

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2016. február 02.
  2. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Pontosabban régi tag volt XD
    Régen voltam jó ideig elmúlt évekbe(1-2éve) nem volt szerencsém hozzá, ahogy elkezdték az elitezést és az idióta szabályokat én léptem is :tef161:
    Amikor még értelmes ember is regisztrálhatott az oldalra akkor is egy kalap sz/r volt a fórum. Most, hogy kizárták azokat akik talán használnák is kétlem, hogy megváltanák a világot. Persze, biztos van témakör amiben tudnak segítséget nyújtani, de túlzásokba sem kell esni azért.

3. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Akkor lényegében azok közé tartoztál, akik a fórum vagy a torrentek minőségének csökkenése (vagy inkább zuhanása) miatt távoztak az MTT-ről. Sokan azt nem tudják felfogni, hogy mekkora változás egy ilyen kis oldal életében, amikor a 4096-os (de szép volt !!!) taglétszám 2100 körülire csökken.
    Egyből előállt egy olyan helyzet, hogy az elvileg hetente kb. 10-el (igen tíz) növekvő torrentek számát egyre csökkenő létszámú tagságnak kellett seedben tartani. Az oldalról szinte csak az új torrenteket lehetett (volna) letölteni (ha egyáltalán érdekeltek volna az Élet és Tudomány 1950-es számai), de régebbi torrentek között egyre több lett a halott és lusta torrent. Erre a jelenségre vezették be a kötelező seedelés szabályát, aminek értéke egyenlő egy kalap s***rral.
    Azért nem ér semmit, mert arra kényszerítenek, hogy töltsél le egy torrentet, (pl. az Élet és Tudomány egyik 1950-es évjáratú számát) ami abszolút nem érdekel téged és azt havonta a szabályzatban megadott ideig seedeld, mert ha nem , akkor kirúgnak. Tehát aki más torrentoldalon kritizálja, hogy egy általa letöltött új vagy régi torrenet 48 vagy 100 órán át seedelnie kell, az gondolja már át, hogy az MTT-n az esetleg 2014-ben (2 éve) letöltött torrentet sok száz embernek a mai napig seedben kell tartani ! (!!!!!!!!)

A Fórum aktivitásról és arról a téves híresztelésről néhány szó, hogy a fórum aktivitás mércéje lehet a műszaki érdeklődésnek.

Aki tag az MTT-n és talán BudaésPest is emlékszik rá, hogy az MTT egyik legnépszerűbb topicja a Vicc-topic volt. A műszaki fórumok valóban azzal egyenértékű, amit BudaésPest is említ és aminek a "kalap" a mértékegysége. (remélem finom voltam).
    Ha esetleg valaki nyit egy értelemsebb fórum témát, akkor azt a moderátor vagy bezárja vagy pedig 1-2 beírás után érdektelenség miatt feledésbe merül.
    Írok mindegyikre egy-egy példát.
    Az egyik lelkes tag egy másik fórumban felmerül sorozatos problémák miatt nyitott egy "Veszélyes mérgező anyagok" topicot. Ezt néhány beírás után a moderátor bezárt. Nyilván azért, mert a moderátor ezt túl természettudományosnak tartotta, ...őt nem érdekelte és nem is értett hozzá.
    Aztán (már elég régen) egy szintén lelkes új MTT tag nyitott egy "Üdv Statikusok" nevű topicot. Várt, ... várt, ... várt, de sehol senki. Valószínűleg ő is egyetemista volt, mert csak az egyik prof válaszolt rá, hogy ha van kérdése tegye fel, de itt most nincsenek olyanok, aki vele egy szakon tanulnak, ... de a számítási példáiban hajlandó segíteni neki. Senki nem tudja, hogy így volt-e, mert ez a topic egy idő után nekem is kiesett a látókötrömből, ... de hátborzongató volt olvasni, ahogy az illető kétségbe eseten keresi a szaktársait, és nem tud kitől segítséget kérni.

Javítson ki bárki, de tény, hogy az MTT leglátogatottab fórumtémája a Vicc-topic.
    Tehát ha ebbe a topicba beírsz 10 viccet, akkor igazolni tudod a műszaki érdeklődésedet. [​IMG]

Vagy van egy másik lehetőség: Az MTT staff kb. 4 éve az egyik (időközben önként távozó) VIP taggal megcsinálta azt az ízetlen tréfát, hogy egy kör PM-ben arra kérte a tagokat, hogy az "Okosok segítsetek" topicba írjanak be lehetőleg minél nagyobb műszaki marhaságokat. Az említett VIP tag ugyanis először nagy nyugalommal válaszolgatott az eleinte "műszaki tévedés"-nek nevezhető problémákra, de az MTT staffot idegesítette, hogy egy VIP tag náluk jobban ért nagyon sok kérdéshez. [Ilyen zárójelben említem, meg, hogy amikor ez a VIP tag nem lépett be, vagy nem olvasta a fórumot, akkor az MTT staff tisztelt nagy tudású tagjai a legtöbbször azt a választ tudták csak adni a segítséget kérőnek, hogy: ".. ott a google a barátod, írd be oda...!"] Zárójel bezárva, térjünk vissza az okosok segítsetek topichoz. Ez a topic az MTT moderátorok felhívása miatt a műszaki marhaságok topicja lett. Természetesen a jelzett VIP tag rájött a turpiszságra és be is írta a topicba, hogy ez egy jó játék, amiben ő is szivesen résztvesz, de akkor (javasolta) hogy a topic nevét változtassák meg "Okoskodók segítsetek"-re!!!! [​IMG]
    Egy lelkes és "Fórum-aktív" VIP tagnak tehát sikerült elvenni a kedvét. Feltehetően most ebben a meghívási kampányban, most az ő utódját keresik! (mert tény, hogy hiányzik, ... hiszen élénkíteni kell a fórumot nagy tudású és műszaki érdeklődésű tagokkal)

De hadd kérdezzem meg: Mi a biztosítéka annak, hogy ha valaki olyan aktív lesz a fórumban, mint az a VIP tag, akivel a fenti ízetlen tréfát megcsinálták, akkor azzal a taggal nem fogják ezt megismételni. A fenti esetet sokan nem felejtették el, hiszen olyan jót szórakoztunk a Tanár Úr megviccelésén, hogy majd összepisiltük magunkat a beírt műszaki marhaságokon, amit utána a Tanár Úr nagy nyugalommal és hozzáértéssel mindent megválaszolt és megadta a helyes választ.

Ez a fórumban lejátszódott eset arra is választ ad, hogy nagy műszaki tudású embereknek mennyire van helye az MTT-n!
    Amíg az MTT-n ilyen tuskó emberek és ilyen staff van, addig semmi keresnivalójuk sincs, ... vagy ha ott vannak, akkor maradjanak csendben! Viszont ha csendben kell maradniuk, akkor meg miért panaszkodnak egyesek arra, hogy üres a fórum! Hiszen ezt az állapotot az MTT staff idézte elő ... többek között a fenti ízetlen tréfával, nagy műszaki tudású szakembrek, egytemi tanárok fórumtól való bunkó módon történő eltávolításával.
    Szóval manapság így merjél beírni bármi műszaki problémát az MTT-re.... vagy ha tudod a választ, akkor úgy próbálj meg válaszolni, hogy ilyen ellenállásba és az MTT staff által gerjesztett kamu problémás kampány áldozata leszel.

Tehát tényleg nagyon jó az MTT fórum, ... jókat lehet röhögni azon, hogy tuskó, bunkó emberek hogyan viccelnek meg egy egyetemi tanárokat, mert ők nagyon sok kérdésre tudják a választ! Csak aztán ne csodálkozzon senki, ha a jövőben egyetlen BME tanár sem fog az MTT-re regisztrálni és az MTT fórum kong az ürességtől. Azon sem kell csodálkozni, hogy a BME egyes előadásain, amikor a beszerzendő szakirodalmak forrásait ismertetik akkor a kivetítőn megjelenik az MTT szó, ami egy nagy piros "X"-el át van húzva, majd egy nyíl mutat az "MTT hiányosságait kiküszöbölő" oldalra. Mindez annak köszönhető, amit az MTT staff művelt egyes BME oktatókkal, tanárokkal, docensekkel vagy akár óraadó tanárokkal (többen is voltak az MTT-n, ... ma már egyetlen egy sincs)

Szóval tényleg nagyon jó az MTT fórum. Ha magadtól nem jönnél rá, hogy van Google, akkor ők majd megmondják neked!
    A reklámszöveg ugye úgy szól, hogy az MTT-n minden műszaki kérdésre választ kaphatsz. Persze, ... meg fogo tudni, hogy van Google!

A Statika témát akkor ki lehet húzni a sorból, ... meg a mérgező anyag topic bezárása miatt a vegyészmérnök szak iránt érdeklődők is hátrább állhatnak

De nem folytatom, mert az MTT moderátorai már így is gyomorgörcsök közepette nyomoznak az IP címem, gépcímem, gépazonosító számom, szolgáltatói azonosítóm stb. után, hogy ezt összehasonlítva az ő adatbázisokban lévő adatokkal megtudják, hogy kit kell kirúgniuk azért, hogy az MTT-n lévő állapotok más, idegen fórumokban való kitárgyalásáért engem az MTT-ről ki tudjanak rúgni. Ezért az MTT moderátorainak hadd áruljam el, hogy annyira azért nem vagyok hülye, mert én az MTT-re való belépésre más gépről, más modemről, más szolgáltatótól (kollégiumból) lépek be. De azért kellemes nyomozást kívánok ckingnek, meg füred35-nek, akik ahelyet hogy az MTT szénáját tennék rendbe, azokat szeretnék kirugdosni, akik látják az MTT valós problémáit, az MTT staff hozzá nem értését!!!! Problémát gerjeszteni azt tudnak (lásd a Tanár Úr megviccelése) de problémát kezelni csak kirúgásokkal tudnak kezelni.

Azért neveztem meg az MTT staff fenti két tagját, mert az MTT elba**ásáért és az "MTT hiányosságait kiküszöbölő oldal" létrejöttéért, az MTT bomlasztásáért lényegében ők a felelősek!

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2016. február 03.
  4. tamara123456 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lucifer!
    Ezt a sok sületlenséget amit összehordtál,te saját magad sem hiszed el.

5. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ezt mind az MTT staff hordta össze.Tongue Out
    Természetesen érthető, hogy akiket a mostani meghívási akcióban át tudtak verni azzal, hogy előbb a fórumban (pl. 10 db disznó viccel) kell igazolni a műszaki rátermettséget, majd csak azután lehet teljes jogú tag és semmit nem tud az MTT saját staffja által titkolt múltjából és az oldal kettészakadásának okáról, az ezt nem tudja belátni.
    Neked sületlenségnek tűnik, mert az MTT staff nem fogja nagy dobra verni a saját baklövésiet és nem híreszteli, hogy nem értenek ahhoz, hogyan lehet mindenki elégedett egy műszaki anyagokkal foglalkozó torrentoldalon.

A leírtak arról tanúskodnak, hogy abszolút nem értenek hozzá!

A másik dolog: Megírtam fentebb, hogy az MTT taglétszáma jópár évvel ezelőtt, az oldal kettészakadása előtt, 4100 körül volt.
    Most a meghívási akció előtt alig több mint 2100.
    Gondokozzál már (ha nehezedre esik akkor is) hová lett kb. 2000 MTT tag? (a korábbi max létszám kb. fele!!!!!!!!!!!!!!)
    Létezhet, hogy ennyit, (2000 embert) kirúgtak a szabályok be nem tartása miatt???
    Ha igen, akkor az azt jelenti, hogy egyik pillanattról a másikra nagyot szigorodott az MTT szabályzata, ami pedig egyenértékű azzal, hogy az MTT az egyik legsza*abb oldal, ami csak létezik.
    A másik lehetőség az, hogy az emberek elégedetlenség miatt hagyták ott az MTT-t, ami megint sejtetni kívánja, hogy az MTT körül valami nem stimmel. Elképzelhető, hogy az MTT valóban a világ legsza*abb oldala és ezért hagyta ott a korábbi tagság kb. fele.

Ha van 3. vagy 4. esetleg x+1-dik lehetőség illetve magyarázat, (bármilyen sületlen is) szivesen meghallgatom!

Azt, hogy az MTT régi max. létszáma a mai 3000-al ellentétben 4096 volt (de ennek ellenére volt idő, amikor a 4100-at is elérte - ha jól mlékszem 4103 volt a maximum) azt neked bármelyik "régi" MTT tag fejből megmondja.

Egyébként tudsz nekem mégegy olyan torrentoldalt mutatni, ahol a tagok maximális megengedett létszámát a korábbinak kb. 75%-ára csökkentették????????

Hát az MTT az igen, még akkor is, ha te ezt sületlenségnek tartod, kedves tamara123456.

A demoktratizmusra - ami az MTT-n hiánycikk - jellemző, hogy amikor a tagság kérte, hogy a 4096-os felső határt növelje az oldal vezetősége, mert erre igény van, akkor jöttek a szisztematikus kirúgások, a természettudomány kategória beszüntetésének elhíresztelése és az egyetemisták, egyetemi tanárok üldözése és az oldal belső bomlasztása. A taglétszám ahelyett, hogy növekedett volna, rohamosan csökkent. A meghívást hosszú évekre beszüntették és mindenki elkzdte várni az oldal bezárásáról szóló híreket, mert az MTT (különösen a kettészakadás után) szakmailag is és minden más téren elindult a lejtőn lefelé, az ott található anyagok egyre inkább elavulttá váltak.

Elképzelhető, kedves tamara123456, hogy Te ebből semmit nem éltél át, de mi nagyon sokan ezt végig szenvedtünk és szenvedünk ma is az MTT-n!!!:tef161:unno:
    A szenvedésünket csak néha-néha enyhíti, hogy kénytelenek vagyunk azon röhögni, amit a staff hozzánemértés miatt elb*sz!!!
    Jó műszaki torrentekért nagyon sokunknak más oldalakra kell mennünk!

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2016. február 06.
  6. tamara123456 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Lucifer!
    Tőlem folytathatod a sületlenségeidet,ha nincs jobb dolgod.

• Like Like x 2
  7. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Ne nagyon bíztasd az MTT staffot, mert képesek rá :lol:
    Én csak arra kértelek, hogy cáfold meg, ha tudod.
    De látom, hogy semmi érdemlegeset nem tudsz felmutatni, ami ellentmondana az MTT oldalon megtörténteknek.
    Egyetlen képességed, hogy mint egy papagály ismétled ugyanazt!

8. tamara123456 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Úgy gondolod,hogy a fiad acc-án benézel az mtt-re akkor már mindent tudsz ami most van?
    Tudomásul kéne venned,hogy kétszer kellett már távoznod és nincs több esélyed.
    Azt mondják 60 fölött be nő az ember feje lágya,de te még mindig azt hiszed te sz@rtad a spanyol viaszt.
    Nem tetszik az mtt?Akkor ne lépj be és ennyi.

• Like Like x 2
  9. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem tudom kinek szól a levél, de biztos nem nekem.
    Én még túl fiatal vagyok, ahhoz hogy fiam legyen. ... ha lenne (amiről még nem tudok), akkor 1-2 évesnél nem lehetne több :tef293:
    Megnyugtatlak, hogy engem ez a velejéig korrupt és bunkó staff még egyszer se tudott soha, semmilyen általuk kitalált indokkal warnolni vagy bannolni.
    Én csak egy szemtanú vagyok arra, amit leírtam és ha kell PrintSreen képekkel tudom bizonyítani, hogy megtörtént.
    Bármennyire is nyalsz az MTT-staffnak, nem tudod megcáfolni azokat a tényeket, amelyeket leírtam.
    Nem kizárt, hogy lázasan kutatjátok, hogy ki lehetek én az MTT-n és kit kell kirúgni azért, mert kiteregetem az MTT staff szennyesét, de pont ez a terrorszemlélet az MTT staff legnagyobb hibája.
    Pont ezért van az hogy az MTT-t azok utálják a legjobban, akik még bent vannak és tudnak a régi dolgokról.
    Ezt az elb*szott meghívási akciót is azért csináltátok, hogy sok régi tagot ki tudjjatok rúgni, azzal a jól bevállt mondvacsinált ürüggyel, hogy "olyat hívtál már, aki egyszer már ki volt rúgva, vagy vétett az MTT szabályzata ellen!"

Soha, senkinek nem tudtátok bebizonyítani, hogy akit meghívott, az már egyszer volt az MTT tagja, de százakat - ha nem ezreket - rúgtatok már ki ezzel a blöff indokkal!!! Soha senkinek nem adtatok lehetőséget, hogy megvédje magát és bizonyítsa az igazát. Ti csak kirúgni tudjátok az embereket és félelemt tudtok kelteni az oldalon! Lényegében azt rúgtok ki, aki ki van szemelve, vagy aki így vagy úgy szembeszáll az MTT staff véleményével, elképzelésével.
    Még javasolni sem lehet semmit, mert annak is kirúgás a vége! (többtucat ilyen esetet ismerek más (egyetemista) fórumokból!
    Lényegében a mostani meghívási akció mögött tisztogatási szándék van.
    Hitler hozzátok képest korrekt úriember volt!
    Ezért van az, hogy hiába kaptunk 2-2 meghívót, sokan egyetlen egyet sem mernek felhasználni, mert félnek!
    Azóta, hogy kettészakadt az MTT, azóta mindig is a másik tábor képviselőit kerestétek, üldöztétek, hogy ki tudjátok rúgni és megszabaduljatok az egyetemistáktól.
    Ha az MTT staff érdeklődne az IP címem iránt, akkor mondd meg nekik nyugodtan , önként közlöm, hogy ez egy diákszálló és én ide erre az oldalra a klubszobában lévő közös gépről lépek be. Az MTT-re egy másik gépről, más előfizetői modemről, routerről szoktam belépni, hogy ne tudjatok azonosítani. Ez az azonosítás füred35 paranoiás, elmebajos tünete, de ez manapság már senkit nem zavar. Bármikor ki tudjuk játszani!
    Ezt a trükköt az "MTT hiányosságait kiküszöbölő oldal" MTT-ről már kirúgott tagjai javasolták, szinte mindenki ezt használja azon az oldalon.
    Aminit láthatod bevállt, mert - bár nem akarlak bántani - fogalmad sincs hogy ki vagyok, hiszen a 60 év már azért sem stimmel, mivel van diákigazolványom, egyetemre járok és tag vagyok az "MTT hiányosságait kiküszöbölő oldal"-on is, ... meg az MTT-n is.
    Mellesleg az "MTT hiányosságait kiküszöbölő oldal"-ról tudom, hogy nekem az MTT-n bújkálnom kell, hiszen ők voltak olyan kedvesek, hogy kitanítottak mindenre.
    Az "MTT hiányosságait kiküszöbölő oldal"-ról tudom, hogyan kell füred35-öt vagy a bunkó ckinget átvágni és megtéveszteni.
    Tisztában vagyok azzal, hogy az MTT-n diktatúra és terror van, (írtam is erről fentebb) de engedd meg, hogy amíg ki nem derül, hogy ki vagyok én és amíg ki nem rúgtok, addig én annyiszor lépjek be az MTT-re ahányszor nekem tetszik, még akkor is, ha az MTT oldalt egy kalap sz*r-nál többre sem tartom. Azt, hogy mikor és meddig lépek be az MTT-re azt ne te határozd meg nekem.
    Tegyétek rendbe az MTT-t, mert most sz*rt sem ér!
    Azzal foglalkozzatok, hogy ami szennyes, az rendbe legyen téve!

• Like Like x 2
  10. tamara123456 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    és ha kell PrintSreen képekkel tudom bizonyítani, hogy megtörtént.
    Lássuk!

11. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Először azonosítsd magad és majd az MTT-re PM-ben megküldöm. Legalább megtudod, hogy ki vagyok!

De előbb azt is írd meg, hogy melyik általam említett tény igaz voltát vonod kétsdégbe és Te mivel tudod annak az ellenkezőjét bizonyítani!!!

Én megtörtént tényeket közöltem veled, de Te egyiket sem tudod megcáfolni.

12. tamara123456 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Most kiugrott a nyúl a bokorból!
    Már nem akarsz bujkálni?
    Már nem üldöznek,hogy el is árulnád magad?
    Ez annyira szánalmas,szinte sajnállak öreg.

13. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Tévedsz, mert nem én vagyok az öreg54.
    Egyébként, ha kíváncsi vagy rá, ... ha választani kell a Műszaki Torrenttanya és a "Műszaki Torrenttanya hiányosságait kiküszöbölő" weboldal között, akkor inkább azt a rohadt sz*r, ócska Műszaki Torrenttanyát hagynám ott.
    És igen, ... jól írtad! A Műszaki Torrenttanyán bújkálni kell amiatt, mert az ember egyetemre jár, mert ezzel együttjáróan az embernek egyetemi tanár és egyetemi hallgató barátai vannak! Bújkálni kell azért, mert nem vagyok olyan bunkó, mint az az MTT moderátor, aki a Csevegő nyilvánossága előtt lehülyéz egy egyetemi tanárt, majd utána - hogy biztos legyen a dolgában - beírja, hogy " Tudom, hogy megsértettelek, de nem bántam meg." Tehát azon kívül, hogy moderátorként lehülyézett egy egyszerű tagot, utána még provokálja is, hogy az illető ezt követően hülyézze le őt, amiért viszont már moderátor megsértése miatt az illettőt, mármint a moderátor által lehülyézett személyt (aki cibóvilben egyetemi tanár) kéne kirúgni az MTT-ről.
    Tehát tulajdonképpen csapdát állítottak neki!
    Akit érdekel ennek a lehülyézési történetnek a vége: ... Nos a Tanár úr úgy ott hagyta ezt a diszes, bunkó, moderátori társaságot a Műszaki Torrenttanyával együtt, mint eb a sz*rát!

A kilétem iránti sötétben tapogatózásodat pedig azáltal szeretném segíteni, hogy elárulom: Én néhány hónap múlva leszek annyi éves, ahány évesnek te itt ezen az oldalon feltünteted magad. Édesapám soha nem volt MTT tag, ő zenetanár, aminek semmi köze a műszaki dolgokhoz és egyébként apám még csak 50 év körül jár és azt se tudja, hogy az MTT létezik. Öreg54-et az MTT-ről, a röhögő smile-k kapcsán ismerem. Nagyon jó fórumozó, az említett smilen kívül alig van értelmes bejegyzése. Nyilván ezekkel a röhögö smilikkal igazolta a műszaki rátermettségét, hiszen minden ilyen bejegyzés 1 db fórum hozzászólásnak számít.
    Érdekes dolog, de íme, szó szerint idézni tudom öred54 rengeteg hozzászólását. Íme igy szólnak: haha
    Tehát aki az MTT-n el akarja érni a véglegesítéshez, a teljes jogú tagsághoz szükséges számú fórum hozzászólást, annak csak ennyit kell beírni, hogy: "haha ", de azt legalább 10-szer!
    Ez a műszaki rátermettség mércéje a Műszaki Torrenttanyán!

Ami pedig ezt a nyuszit illeti, úgy érzem, hogy épp elég lehetőséged volt megírni, hogy az általam leírt és az MTT-n megtörtént esetek közül melyiket tudod megcáfolni.
    Tehát legyen igazad: kiugrott a nyúl bokorból és ismét megmutatta, hogy bárki is veri a nyálát, nem tudja bebizonyítani az MTT-ről leírtak ellenkezőjét.
    Pedig mennyi lehetőség volt rá!!!!!!!
    Ezt megelőző poszt-ben is azt kértem, hogy írd meg, majd én az MTT-n megválaszolom neked és bebizonyítom, hogy igaz, amit írtam. Küldöm a PrintSreen képeket, de neked inkább nem kell, viszakoztál.

A másik dolog, ami kiderült: Én hajlandó lettem volna előtted az MTT nicknevemet felfedni. Te ezt úgy értelmezted, hogy ez egyenlő lenne a bújkálásom feladásával.
    Miért lenne egyenlő? Én egyáltalán nem írtam arról, hogy ez a bújkálásom végét jelentené!
    Ezek szerint Te engem képes lennél beárulni az MTT staffnál, ha ismernéd az MTT nick nevemet?
    Te akkor azt állítod magadról, hogy egy egyszerű spicli vagy? (hiszen Te tettél erre utalást, nem pedig én!!!)

Vannak nekem egyébként MTT-n barátaim, egyetemista társaim, akiket még nem rúgtak ki (mert nem tudják a moderátorok, hogy a tagok közül kik az egyetemisták), akik ismerik az MTT nevemet, de ők nem árulnak el.
    Nekik egyiküknek sem az ugrott volna be, hogy az én nevem előttük való ismertetése az egyenlő lenne az én bújkálásom végével!!!!!
    Te úgy véled, hogy ha én elárulom neked, hogy ki vagyok, az már a bújkálásom végét jelenti!
    Ez rohadtul érdekes!
    Tényleg kibújt a szög a zsákból!

Azt is tisztázni kell, azért "büdös" neked, hogy én az MT-n kívánom ismeretetni veled a tényeket, mert az kib*szottul kellemetlen neked, meg az admin és moderátor haverjaidnak!

Azt is szeretném neked őszintén bevallani, azért javasoltam, hogy kölcsönösen fedjük fel egymás előtt az MTT nevünket, mert én is szerettem volna kiugratni a nyulat a bokorból! Azzal, hogy ebbe nem mentél bele, nekem sokat elárultál és bizonyára azok is sokkal tisztábban látnak MTT ügyben, akinek eddig kétségeik voltak az MTT-n megtörténtek hitelességét illetően.

Az MTT-n sem lehetsz régóta tag, ha neked itt, egy másik fórumon kell szembesülnöd azzal, hogy kiknek nyalsz!
    Gondolod, hogy ezek után pont neked, aki engem beárulna az MTT staffnál, neked árulnám el, hogy ki vagyok az MTT-n?
    Ne az öregek és az idősek között keressél. Én már tudom, hogy Te ki lehetsz, mert kevés olyan női tag van az MTT-n aki visszataszító módon kelleti magát a férfi moderátorok és adminok előtt, mintha az MTT egy "olyan" ház lenne, ahol ilyen üzletek köttetnek. Neked az MTT csak arra jó, hogy nyaljál a staffnak és a staff is nyaljon neked, mert (ahogy az MTT-n lévő hozzászólásaidból olvasom) a való életben ezt nem kapod meg!

Azt is köszönöm neked, fentebb egy 60 éves tagról leírtad, hogy ő már kétszer távozott az MTT-ről és így semmi esélye, hogy visszatérjen. Ha ugyanezt én írtam volna, akkor azt egy PrintSreen képpel megint igazolnom kellene, hogy így van.

Valóban, az MTT egyik nagy hibája, hogy ha valakit egyszer bármi kitalált és hazug indokkal kirúgnak, akkor egyrészt esélye sincs, hogy bebizonyítsa az igazát, másrészt függetlenül attól, hogy mennyire hasznos tagja volt atz MTT-nek, ... hány száz torrentet töltött fel, hány torrent kérést teljesített az MTT-n, vagy mennyire aktív és hasznos fórumozó volt, esélye sincs a visszakerülésre. Más torrent oldalakon (pl.: nCore) ha valakit kirúgnak, vagy rákattint a delacc. gombra, már másnap meg tudja magát hívatni és új névvel, új accal máris tag. Az ember sokszor csak néz, hogy egy-egy ismeretlen rákösözn, "szia, ... én vagyok xy, csak most más a nevem" ... és erről az nCore is staff is tud. De az nCore-on kívül sok más oldalon sem nézik, hogy ha valaki akár büntetésből, akár családi okoból kellett otthagynia az oldalt, akkor más névvel visszatér.
    De .... Nem, az MTT-n nem lehet!nono.

És akkor sokan azon csodálkoznak, hogy az ilyen tagok, akiket kitalált indokokkal kirugdostak az MTT-ről, ezek csapatba verődve létrehoznak egy másik oldalt?
    Hát nem kell ezen csodálkozni! nono.
    Ez törvényszerű!
    Hol van az törvénybe foglalva, hogy a világon csak egy műszaki könyvekekl foglakozó oldal, ráadásul ilyen ócska, pocsék, gagyi torrentoldalcska létezhet?
    Sehol!!!!!!!!!!
    A magyar műszaki társadalomnak több és a jelenlegieknél nagyobb és lehetőleg nyílt oldalra van szüksége! (Nem olyanra, mint az "MTT hinyosságait kiküszöbölő oldal" és az MTT.
    Az is röhej, hogy van egy oldal, ami arra törekszik, hogy minél sz*rabb legyen, és van egy másik, ami ennek az előbbi oldalnak a hiányosságait igyekszik kiküszöbölni!haha
    Igaz hogy más-más okokból, de mindkét műszaki oldalt csak sajnálni lehet!

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2016. február 07.
    • Like Like x 2
  14. tamara123456 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Nem írtam olyat,hogy te vagy öreg54.Az öreg idős emberre utalás mint te.
    Mindegy milyen név mögé bújsz,az írásaid a szmájlik használata elárul.
    Én nem nyalok senkinek,nincs szükségem rá.
    Túl kéne tenned magad,hogy már számodra az mtt-é a múlt.

15. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Neked meg be kellene látnod, hogy alaposan melléfogtál!
    Nem az vagyok, akire gondolsz...!haha
    "Túl kéne tenned magad,hogy már számodra az mtt-é a múlt."

Számodra ésmég nagyon sok jelenlegi tag számára is csak múlt.
    Egyébként kevesen tudják, hogy az MTT--t azért kell 2 "T"-vel írni, mert a "t" a múlt idő jele!
    Az MTT ugyanis soha a büdös életben nem lesz olyan, mint amilyen az oldal kettészakadása előtt volt.
    Az új könyvek kiváló minőségben ugyanis az "MTT hiányosságait kiküszöbölő oldal"-ra kerülnek, míg az 1950-es évjáratú Élet és Tudomány újságok az az MTT-re.

Mindenki azt választja, ami neki tetszik.
    Csak egy hasonlat: Azt mondják, hogy a világon a legjobb táplálék a sz*r, hiszen több százmilliárd légy azt eszi.
    Ezen az alapon azt is lehet mondani, hogy az MTT az egy kiváló oldal, hiszen kerekítve (jóindulattal) 2200 tagja van, vagy lesz, lesz, ha röhögő szmájlikkal azzá válik ...(!) és azok a tagok azt eszik, azokat a torenteket kapják, ami ott van.

Akik számára az "MTT oldal hiányosságait kiküszöbölő oldal" elérhető, azok közül senki nem fogja seggét a földhöz verni azokért a gagyi torrentekért, ami az MTT-n van, de még akkor sem ha az MTT tönkre megy megszűnik (aimről egyre többet lehet olvasni).
    Fentebb én is megírtam, hogy ha választani kellene a két oldal közül, akkor inkább az MTT-ről távoznék.
    Csupán azért vagyok még tag, hogy akik hezitálnak, regisztráljanak-e az MTT-re vagy ne, azoknak hitelesen el tudjam mondani, le tudjam írni, hogy milyen sz*r oldal, ahova be akarnak kerülni.

Végül külön kiemelve szeretnék köszönetet mondani azért, mert a korábban leírt tények cáfolatára (fölöslegesen) nem is fecséreled az időt és a személyem beazonosítása terén elért kudarcodat azzal próbálod leplezni, hogy egy általam nem ismert személy fizimiskáját húzod rám.
    Nekem így jó, hiszen a rejtőzködésemet a jövőben pont Te biztosítod azáltal, hogy engem egy más személlyel azonosítasz.
    Nekem így tényleg könnyebb! Így legalább nem nyomoznak utánam!
    Mindezzel az MTT-n történt történt tényekről is elterelted a figyelmet, ami nem változtat azon, hogy az MTT régi létszama valóban 4100 volt.
    Ezzel, hogy egy ismeretlen öreg faszi személyazonosságát húzod rám, azt is igazolod, hogy ti manapság már képtelenek vagytok bárkit is azonosítani!
    Sötétben tapogatózol Te is.
    Semmit nem tudsz rólam!

Egyébként, aki járatos a torrentoldalak világában számoljon egy kicsit velem:
    Ha most az MTT létszáma közelítőleg a fele a régi létszámnak, akkor vajon a torrentek letöltése könnyebb vagy nehezebb az MTT-ről?
    Ugyanez a kérdés más megfogalmazásban: Egy torrent letöltése melyik oldalról a könnyebb, arról az oldalról, ahol magas a taglétszám és sok a seedelő vagy egy olyan oldalról ahová csak néha-néha téved be valaki?

Nos, ... az MTT az egy olyan oldal, ahol a vezetőség azzal igazolja a torrentezéshez való hozzáértését, hogy a torrentek jobb seedelhetősége érdekében a felére csökkentették a taglétszámot! haha

16. tamara123456 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Sajnálom de,benoni név már a múlté az mtt-n.
    Tetszik vagy nem,ez van.

17. BudaésPest /

Kapott lájkok:
    212
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Férfi
    Sajnos az MTT is múltéhaha

Sz*rból lett f*s XD

18. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Hírből ismerem. (ugyanúgy, mint az MTT-n pihét. Tehát személyesen nem, csak hírből)
    Ő volt az, akit a korábbi hozzászólásomban említett bunkómaci, az a cigándi részeges villanyszerelő a csevegőben lehülyézett és aki így, - és főleg önként (!!!) - otthagyta az MTT-t, mint eb a sz*rát!

Nahát ő is az a típus, aki nem fogja seggét a földhöz verni, ha soha többé nem léphet be az MTT-re!
    Az "MTT hiányosságait kiküszöbőlő oldal" lényegében az ő vezetése alatt működik. (sokan nevezik "benoni féle" oldalnak is, de ő nem szereti, hiszen több tulajdonosa van az oldalnak, de ő a "vezér".
    2011, az oldaluk indulása óta a digitalizált könyvek számában utolérték és már le is hagyták az MTT-t és ami benoniéknál van, az mind kizárólag felsőoktatási tanköny, szakkönyv, kézikönyv, lexikon, szakfolyóirat (Nem Élet és Tudomány !!!!!!!, hanem műszaki és természetudományos szakfolyirat!) stb.
    A benoniék oldalán lévő könyvek egyébként egyetlen torrentoldalra sem kerülhetnek fel, egyetlen könyvet sem hajlandóak engedélyezni az MTT-re feltölteni.
    A LibraNetre engedélyeztek néhányat, de az MTT-re egyet sem.
    A LibraNetre is úgy engedélyeztek feltöltést, hogy ha esetleg átkerül az MTT-re, akkor a LibraNet soha többet nem kaphat egyetlen könyvet sem beniéktől.

Tény, hogy benoninak nem hiányzik az MTT, hiszen több könyvel rendelekzik, mint ahány torrent öszesen van az MTT-n.
    Ő egyébként korábban is az MTT egyik legjobb feltöltője volt, csak azért utálták meg a moderátorok, mert szinte kizárólag természettudományi és felsőoktatási könyveket töltött fel.
    Tehát ezért megutálni valakit az MTT-n, ... ez magáért beszél!!!

Tőle (lassan 30.000-hez közelítő könyvállomány birtokában) a lehető legnagyobb esztelenség lenne, ha megpróbálna visszajönni az MTT-re.
    Ennél neki több esze van!

Tehát aludj nyugodtan, ... neki tényleg múlt idő az MTT.
    Neki sz*r nem kell!!!

Én egyébként korrekt ajánlatot tettem neked arra, hogy megtudd, ki vagyok ténylegesen! Azt írtam, hogy írd meg a Te neved és én az MTT-n egy PM-et fogok neked küldeni. Ha megtetted volna, hogy - pl. itt, egy nekem küldött üzenetben - megírod az MTT neved, akkor a további eszmecserénket már az MTT-n folytathattuk volna.
    Ha rám hallgattál volna, akkor most ebben a pillanatban már tudhatnád az igazi - személyazonosságomat!!!
    A "benoni" az rossz megoldás, mint ahogy az "öreg" vagy "oreg54" is!

Ezt a lehetőséget te puskáztad el és ha én lennék benoni Tanár Úr, akkor ezt nem tehettem volna meg, mivel ő - mint említetted - "távoznia kellett". (igen önként távoznia kellett, - nem pedig a staff rúgta ki - mert nem tűrte, hogy egy cigány az MTT-n lehülyézze és 5bdc admin ezért még egy warnotwarnot sem volt hajlandó adni!) Tehát mivel benoni nem rendelkezik MTT accal, ezért ezt az ajánlatot se tudta volna megtenni!
    A kutakodásban tehát itt tévedtél.
    Szóval akkor ennyit a tévedésedről !!!!!! :tef293:
    Gondolodás módod egyébként jelelmző arra bunkó MTT staffra. rájuk jellemző, hogy az az igazság, amit ők mondanak.
    Ha ők azt mondják, hogy a meghívott személy már volt MTT tag, akkor a meghívottal együtt a meghívót is kirúgják és meg sem kérdezik, hogy ez tényleg így volt-e!!!!!
    Magyarán: azért veszélyes ismeretlen személyt meghívni az MTT-re, mert ha a meghívott előtted eltitkolja, hogy ő már volt tag az MTT-n, akkor az MTT staff mindkettőtöket kirúg és nem ad neked lehetőséget, hogy ezt a körülményt tisztázd és téged ezért ne rúgjanak ki.

Olvassátok el fentebb: Több módon is leírtam, nem vagyok 60 éves (hanem 25), apám se 60 éves, sőt apám nem is ismeri az MTT oldalt, mivel zenész és a döntő érv, hogy a "benoni" nevű személy nem tudhatott volna olyan ajánlatot adni tamara123456-nak, hogy ő majd Pm-et küld neki.
    Én tehát MTT tag vagyok, míg a "benoni" nevű személy lényegében jópár éve (nem tudom mióta) nem tag.

Aki tehát regisztrálni akar az MTT-re, az kb. erre a "modor"-ra számítson!!!
    Ez fórumon is így van! Az az igaz, amit az MTT staff mond!

19. tamara123456 /

Kapott lájkok:
    4
    Beküldött adatlapok:
    0
    Nem:
    Egyszer Tanár úr,máskor "benoni" nevű személy ez vicces.
    A tag listában benoni bent van,te még sem tudod mióta nem tag.
    Szánalmas!

20. Conax /

Kapott lájkok:
    9
    Beküldött adatlapok:
    0
    Igen vicces !!! haha
    Mi, az "MTT hiányosságait kiküszöbölő oldalon" tisztában vagyunk vele, hogy kicsoda, csak Ti nem tudtátok soha, hogy ki ő valójában a "benoni" nevű személy!
    Azért fordulhatott elő az MTT-n, hogy egy cigány villanyszerelő lehülyézi egy elmebeteg Balatonfüredi panziótulajdonos meg vírusokat küld neki, hogy ezáltal megbénítsa benoni MTT-re való feltöltéseit!
    Furcsa - röhejes - hogy egy moderátor, akinek az lenne a feladata, hogy segítse, serkentse az oldalra való feltöltéseket, pont ő küld vírusokat abból a célból, hogy az MTT egyik hajtómotorjának gépét tönkre tegye!

A magyarázat persze megvan: Az MTT egész bunkó vezérkara alulművelt, kultúrálatlan, természettudományos műveltség terén a nulla szint is dicséret számukra. Nem tudják elviselni, hogy magas műszaki és természettudományos színvonalú, kiváló minőségben szkennelt anyagok is felkerüljenek az MTT oldalra. Mivel az MTT staffból mindenki utálja a természettudományokat, ezért benoni gépére vírust kellett küldeni!

Bravó!!!!!

Ezt jól megcsináltátok, ti barmok! Ne csodálkozzatok, ha az MTT-n a természettudományok után érdeklődők az elsőtől az utolsóig mind megtalálták benoni oldalát, az "MTT hiányosságait kiküszöbölő oldal"-t!!

Nézzél már annak is utána, hogy ki volt a barom moderátor, aki beírta az MTT fórumába, hogy az MTT-n meg fog szűnni a Természettudomány kategória, az ott lévő anyagok átkerülnek a turkálóba és a jövőben a természettudományos könyvekért az MTT nem számolja el a feltöltött mennyiséget.
    Ennek a bunkónak a neve füred35!!!

Csodálatos módon füred35 azonos azzal a moderátorral, aki féltékeny volt benoni természettudománmyos könyveire és ezért küldött vírusokat benoni gépére, hogy a természettudományos könyvek feltöltését megakadályozza.

Az MTT, ... pontosabban füred35 célja, hogy a természettudományos könyvek MTT-re való feltöltését visszaszorítsa, megakadályozza. Aki tehát abból a célból regisztrálna az MTT-re, hogy ott majd sok természettudományos könybvet talál, az jobb ha csinál egy "hátra arc"-ot

És akkor azt hisztitek, hogy benoni vissza akar menni erre rohadt büdös, cigányokkal teli és természettudományok terén abszolút sötétségben élő sz*r, f*s MTT oldalra?

Ti még csak most jöttetek rá, hogy benoni csak azért írja 2 "t"-vel az MTT szót, mert számára az már múlt idő!
    Benoni önként ment tőletek, nem ti rúgtátok ki!
    Ezt elfelejtettétek?
    Jellemző a beképzeltsétekre!

Benoni más fórumban megírta, hogy szivesebben bemegy egy cigány kocsmába, minthogy mégegyszer MTT tag legyen, mert bár mindkét helyen olyan bunkó emberek ülnek, hogy világít a Negró a szájukban és q*rvára büdös van, bármikor lehülyézhetik mindkét helyen, de a cigány kocsmában legalább pofán tudja verni azokat, akik lehülyézik!
    Egyébként a cigány kocsma és az MTT között (ahol az egyik moderátor cigány) semmi különbség!

Engem benoni az MTT-n nem érdekel, mert tudom, hogy ő oda a büdös életben nem fog visszamenni.
    Én őt ott nem keeresem, mert tudom, hogy hol találom meg.
    Az, hogy benoni nálatok az MTT taglistájában még mindig benne van, azt jelenti, hogy Ti még nem fogtátok fel: ő a büdös életben meg se fogja megkísérelni az MTT-re való regisztrációt.
    Ti arra számítatok, hogy ő valamikor megpróbál visszakerülni.
    De mondjátok már meg: ... miért akarna ő visszakerülni?
    Ha kevesli a vírusainak a számát, akkor talán felkeresi az MTT-t, mert füred35 ellátja bőven vírussal.
    Vagy ha hiányzik neki egy lehülyézés, akkor szintén kérni fogja a felvételét az MTT-re.
    De benoni azért, hogy természettudományi könyveket töltsön le, azért ő nem fogja kérni az MTT tagságát...! haha
    Több esze van neki egyedül, mint nektek ott a staffban összesen!

Utoljára szerkesztve moderátor által: 2016. február 08.